GOLI-SCHABNAM AKBARIAN

Contactgegevens GOLI-SCHABNAM AKBARIAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOLI-SCHABNAM AKBARIAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOLI-SCHABNAM AKBARIAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOUIZALAAN 240B5; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26260500 (+32-26260500) 26260500 (+32-26260500)

Fax (fax): +32 (53) 918-22-56 +32 (53) 918-22-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOLI-SCHABNAM AKBARIAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOLI-SCHABNAM AKBARIAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOLI-SCHABNAM AKBARIAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOLI-SCHABNAM AKBARIAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOLI-SCHABNAM AKBARIAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOLI-SCHABNAM AKBARIAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOLI-SCHABNAM AKBARIAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOLI-SCHABNAM AKBARIAN
Products information GOLI-SCHABNAM AKBARIAN

BTW identificatienummer (tax): BE07985931396
Ondernemingsnummer: 7919738769
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 664,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in GOLI-SCHABNAM AKBARIAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOLI-SCHABNAM AKBARIAN
(Get full report from official database of BE for GOLI-SCHABNAM AKBARIAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOLI-SCHABNAM AKBARIAN
Addition kinds of activities for GOLI-SCHABNAM AKBARIAN

204799. Honden- en kattenvoer, nec | Dog and cat food, nec
305200. Rubber- en kunststofslang en riemen | Rubber and plastics hose and beltings
327207. Betonsteensteun en bouwmateriaal | Concrete stuctural support and building material
329108. Schuurkorrels | Abrasive grains
20410109. Haver bloem | Oat flour
25420205. Fixtures, winkel: behalve hout | Fixtures, store: except wood
28190910. Loodverbindingen of zouten, anorganisch, niet gebruikt in pigmenten | Lead compounds or salts, inorganic, not used in pigments
32720316. Stappen, prefab beton | Steps, prefabricated concrete

Werken bij GOLI-SCHABNAM AKBARIAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOLI-SCHABNAM AKBARIAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOLI-SCHABNAM AKBARIAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOLI-SCHABNAM AKBARIAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    DROOM JIJ VAN EEN JOB ALS VRACHTWAGEN CHAUFFEUR MAAR JE HEBT GEEN RIJBEWIJS C OF CE? Geen probleem, wij helpen je op weg! voor een bedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar gemotiveerde chauffeurs voor nationaal vervoer (Benelux, alsook een deel van Frankrijk). Je vertrekt 's morgens en gaat leveren bij de klant, je keert de dag zelf opnieuw terug naar het bedrijf. Je werkt van maandag tot vrijdag. optie vast!!

  • Student vertaler/tolk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Gezien onze herstructurering hebben wij heel wat nieuw versies van documenten, deze bestaan voorlopig enkel in het Nederlands. Wij zoeken een student om deze te vertalen naar het Frans. Het betreft ons arbeidsregelment, teksten vanop onze website en enkele losse documenten. Werkdagen kunnen vrij gekozen worden.

  • Student(e) afwas (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Studentenjob

    Verzorgen en organiseren van het vaatwerk

  • Student weekdagen (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: T-INTERIM AALST

    Type: Studentenjob

    Je zal werken voor een gekende winkelketen, waar teamwerk centraal staat. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Erembodegem zijn wij op zoek naar studenten die op geregelde basis wensen te werken tijdens de week.

  • Student sales assistant (m/v) (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die zich minstens 2 keer per week kunnen vrijmaken voor volgende taken: - telefonisch klantencontact - agenda / afsprakenplanning voor de commerciële buitendienst

  • Host/Hostess | Vega (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Om hun gadgets aan andere bedrijven te tonen, hebben ze een truck ontworpen met alles erop en eraan: een vitrine om hun producten voor te stellen, een ingebouwde bar voor een drankje mee te pikken.. noem maar op! VEGA gaat heel België rond met deze truck om hun uitgebreid gamma voor te stellen bij bedrijven. Hiervoor zoeken we een host/hostess die de klanten alvast kunnen verwelkomen en hen een drankje aanbieden. Je gaat de klanten warm maken voor de producten die in de truck zijn tentoongesteld. Weet je helemaal niets over niveau-en drukinstrumenten? Geen probleem! De accountmanagers staan je te hulp om de klanten van jou over te nemen. Jouw voornaamste taak is iedereen op hun gemak stellen met een drankje en bij afscheid een gadget mee te geven.

  • Projectleider/Functioneel Analist ERP (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: 3D-ICT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar ondersteuning bij onderstaand takenpakket: projectbegeleiding ERP en functionele analyse van het domein aankoop. Beiden maken ongeveer voor de helft deel uit van de totaalopdracht. Doch is er geen strikte scheiding mogelijk op weekbasis. 1. Projectbegeleiding ERP Dimensies en autonomie van de functie · Heeft expert kennis van ERP-implementaties met impact op organisatie- kritische processen, in het bijzonder van aankopprocessen · Volgt mijlpalen en budgetten van het project op · Werkt op autonome basis · Moet proactief te werk gaan en zelf de nodige stappen en initiatieven hiertoe nemen · Beslist o.b.v. de opgebouwde expertise en ervaring over de gevolgde aanpak, stappen, timing etc. · Bewaakt de scope en volgt nauwgezet het beschikbare en gespendeerde budget op, alsook de ingezette resources Resultaatsgebieden Projectanalyse, Projectdefinitie en-planning, Projectuitvoering en-opvolging, Peoplemanagement, Rapporteren, Communicatie en contacten en Project- en kennisoverdracht. 2. Functionele analyse, domein aankoop Functioneleanalyse Het in kaart brengen, opvolgen en bijsturen van het elektronische purchase to pay binnen de hogeschool en binnen de wetgeving op overheidsopdrachten. communicatie en contacten Informeren en sensibiliseren van alle actoren en regelmatig overleggen met de projectpartners met als doel een draagvlak te creëren en het veranderingstraject van ERP – aankoop te ondersteunen.

  • Hoofdboekhouder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VISIT BRUSSELS

    Type: Vaste Job

    visit.brussels is het agentschap voor toerisme van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het heeft tot doel het imago van de hoofdstad van 500 miljoen Europeanen te promoten en te versterken en het aantal bezoekers in de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te verhogen. Het Departement: Het Departement Operating & Financial omvat de afdelingen boekhouding, personeelszaken, inkoop, IT, administratie, juridische zaken en gebouwenbeheer. De dienst Boekhouding beheert de algemene, analytische en begrotingsboekhouding van de verschillende diensten met behulp van hetzelfde softwarepakket. Het ontwikkelt een analytische boekhouding per evenement en per actie volgens de behoeften van de organisatie. Het beheert de begrotingsplanning en kwijt zich van de boekhoudkundige verplichtingen eigen aan vzw’s. Het zorgt voor de follow-up van de subsidies en de rechtvaardiging ervan bij de overheid. Plaats in het bedrijf: De Accounting Supervisor is afhankelijk van en werkt actief samen met de CFO. De voornaamste opdracht van deze dienst bestaat erin een volledige boekhouding te voeren overeenkomstig, enerzijds, de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en, anderzijds, de organieke ordonnantie van 23 februari 2006 houdende de bepalingen die van toepassing zijn op de begroting, de boekhouding en de controle. (OOBBC). Zie volledige functiebeschrijving als bijlage.

  • Specialist marktanalyse & product management (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal voedingsbedrijf regio Roeselare zijn we op zoek naar een specialist marktanalyse & product management. Door je grondige kennis en sterke analyse van de markt, de klanten, producten, trends, etc. vorm je een belangrijke schakel tussen de sales afdeling, productie, aankoop en R&D en teken je mee het strategisch commercieel beleid uit voor alle productcategorieën. Je bent ook verantwoordelijk voor het communicatiebeleid, om zo een coherent beeld van de organisatie naar buiten te brengen. Na een grondige interne opleiding op groepsniveau, beng je omzet, winst, productengamma, klanten, commerciële historiek, markt, concurrentie, trends & ontwikkelingen etc. via onderzoek en store checks permanent in kaart. Je doet de nodige analyses, krijgt zicht op het globale salesgebeuren, verwerft een duidelijk beeld van de huidige en toekomstige positionering en treedt op als interne adviseur. Je neemt deel aan verschillende projectgroepen, volgt de introductie van nieuwe klanten en producten op, analyseert de effectiviteit van commerciële acties, rapporteert de resultaten en formuleert nieuwe en/of verbetervoorstellen. Dit moet bijdragen tot het nemen van juiste strategische, commerciële beslissingen en het verder uitbouwen van de marktpositie en operationele performantie binnen de groep. Als communicatiespecialist, waak je over het imago van de organisatie en een uniforme bedrijfscommunicatie en treedt intern op als specialist en adviseur.

  • Werfleider (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: AG-PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Je bent als projectleider verantwoordelijk voor de ruwbouw van gebouwen tot en met de aanleg van parkings. De projectleider zorgt voor de coördinatie van de verschillende partijen (bouwheer, onderaannemers, eigen arbeiders). Je staat in voor de controle en kwaliteit conform plannen en lastenboek. Je houdt toezicht op het uitvoeren van het werk. Je bent verantwoordelijk voor het rendement en het te gebruiken materieel. Als projectleider sta je in voor de veiligheid op de werf. Je hebt de operationele leiding van de werf en het personeel. Je voert controle uit op de planning en personeel. Je bent verantwoordelijk voor de controle van de werfveiligheid

  • Dynamische verkoper - prefab beton (BORSBEKE)

    Regio: BORSBEKE

    Bedrijf: B.M.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Uw taak zal er voornamelijk uit bestaan om onze producten - prefab betonnen constructie-elementen - te promoten bij een specifieke doelgroep. Dit kan deels bestaan uit telefonische en/of fysieke contacten op werven, maar eveneens het aansnijden of verder uitwerken van online tools om onze bedrijfsactiviteit verder kenbaar te maken aan het doelpubliek. Deze taak kan worden uitgebreid met uitwerken van de offerte-aanvragen tem het uitwerken van productietekeningen, dit afhankelijk van de interesse en mogelijke tijdsbesteding.

  • logopedist (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: DIENST LOGOPEDIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van logopedische stoornissen bij kinderen. Belang hechten aan dossierkennis, gerichte handelingsplannen kunnen opstellen, doelen plannen, leggen van goede contacten met ouders en scholen. Zelfstandig en in groepsverband kunnen werken.

Zoek naar antwoorden van GOLI-SCHABNAM AKBARIAN in sociale netwerken
Look for responds of GOLI-SCHABNAM AKBARIAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOLI-SCHABNAM AKBARIAN. Laat een reactie achter voor GOLI-SCHABNAM AKBARIAN. GOLI-SCHABNAM AKBARIAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOLI-SCHABNAM AKBARIAN. Leave a respond for GOLI-SCHABNAM AKBARIAN. GOLI-SCHABNAM AKBARIAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOLI-SCHABNAM AKBARIAN op de google maps. Adres en contacten GOLI-SCHABNAM AKBARIAN
Location of GOLI-SCHABNAM AKBARIAN on the google maps. Address and contacts of GOLI-SCHABNAM AKBARIAN

Andere gerelateerde bedrijven als come GOLI-SCHABNAM AKBARIAN GOLI-SCHABNAM AKBARIAN: MICHEL SERESSIA | FRESH LOGISTICS (T.D.L. GROUP) | Landscape Design | BANCONTACT-MISTER CASH | ESPACES E.F.T.

Other related companies as GOLI-SCHABNAM AKBARIAN: MICHEL SERESSIA | FRESH LOGISTICS (T.D.L. GROUP) | Landscape Design | BANCONTACT-MISTER CASH | ESPACES E.F.T.

GOLI-SCHABNAM AKBARIAN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOLI-SCHABNAM AKBARIAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07985931396. Het bedrijf GOLI-SCHABNAM AKBARIAN bevindt zich op het adres: LOUIZALAAN 240B5; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 664,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in GOLI-SCHABNAM AKBARIAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GOLI-SCHABNAM AKBARIAN is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOLI-SCHABNAM AKBARIAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOLI-SCHABNAM AKBARIAN, openstaande posities, locatie van GOLI-SCHABNAM AKBARIAN op de kaart.

GOLI-SCHABNAM AKBARIAN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOLI-SCHABNAM AKBARIAN, company assigned to the tax number BE07985931396. The company GOLI-SCHABNAM AKBARIAN is located at the address: LOUIZALAAN 240B5; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 664,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in GOLI-SCHABNAM AKBARIAN were not found.
The main activity of GOLI-SCHABNAM AKBARIAN is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GOLI-SCHABNAM AKBARIAN is not available. You also can look at reviews of GOLI-SCHABNAM AKBARIAN, open positions, location of GOLI-SCHABNAM AKBARIAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOLI-SCHABNAM AKBARIAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOLI-SCHABNAM AKBARIAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOLI-SCHABNAM AKBARIAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOLI-SCHABNAM AKBARIAN, employees, financial statistics.