G. TORDOIR

Contactgegevens G. TORDOIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G. TORDOIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

G. TORDOIR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BOURLERS 3; 6460; CHIMAY, België

Telefoon (phone): 60214491 (+32-60214491) 60214491 (+32-60214491)

Fax (fax): +32 (68) 145-69-44 +32 (68) 145-69-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G. TORDOIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G. TORDOIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G. TORDOIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G. TORDOIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G. TORDOIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G. TORDOIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G. TORDOIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G. TORDOIR
Products information G. TORDOIR

BTW identificatienummer (tax): BE04401916503
Ondernemingsnummer: 4598297119
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in G. TORDOIR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G. TORDOIR
(Get full report from official database of BE for G. TORDOIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor G. TORDOIR
Addition kinds of activities for G. TORDOIR

28999910. Correctievloeistof | Correction fluid
32720307. Fonteinen, was: pre-terrazzo | Fountains, wash: precast terrazzo
34210102. hakmessen | Cleavers
39959902. Kistbekleding | Casket linings
50939906. Plastics schroot | Plastics scrap
54619906. gebakjes | Pastries

Werken bij G. TORDOIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G. TORDOIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G. TORDOIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G. TORDOIR. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren automecanicien die wil werken in een gloednieuwe garage met passie voor auto's? Jouw taak: - Onderhoud en herstellingen personenwagens volgens de procedures - Diagnose en opvolging interventies en campagnes - Klaarmaken nieuwe voertuigen - Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones (milieu)

  • Profileerder (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij  EEN BEDIENER NABEWERKINGSMACHINES (M/V) Uw functieomschrijving : Als bediener nabewerkingsmachines bedient u (eenvoudige of complexe) nabewerkingsmachines (hetzij conventioneel, hetzij CNC)    zoals zaagmachine, boormachine, lasersnijmachine, strek- en rolbuiger of doornplooier.

  • Ploegbaas wegenis- en infrastructuurwerken regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas stuur je een vaste ploeg werknemers aan en je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de ploeg. Je assisteert de werfleider. Je kunt plan lezen, meten en uitzetten. Je controleert de kwaliteit en vooruitgang van het werk. Je werkt en bent verantwoordelijk voor je eigen machines, werfgereedschappen, camionette,…

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Outer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Diepenbeek. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • ENTHOUSIASTE STUDENT! ENKELE DAGEN BESCHIKBAAR (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een Enthousiaste sociale persoon nodig!  de bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 1/12 gaat flyeren!   

  • SALES / ACCOUNT MANAGER 360 / VR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Poppr

    Type: Vaste Job

    360 tours, 360 photo, 360 video, 3D, Virtual Reality. Helemaal warm gekregen? Goed. Wij van Poppr zijn de go-to guys voor 360 VR. We waren er vroeg bij, en hebben meer dan 1000 projecten op ons palmares. Tot onze klanten mogen we rekenen: Belfius, ArcelorMittal, Accor Hotels, Center Parcs, Engie, Stad Gent, Stad Mechelen, Medialaan, VRT, Europcar, Niko, Telenet, Disney en nog een pak meer. Onze vrij beestige loft kijkt uit op de Leie en de torens van Gent. We groeien, en we zijn (behoorlijk dringend) op zoek naar een ervaren Sales slash Account Manager met wat technisch inzicht, interesse in dit soort technologieën en de MacGyver attitude. Insert theme song. Onze ideale collega: is een medior Sales Account Manager, dus met al wat ervaring achter de kiezen; vertaalt noden en opportuniteiten naar projecten; begrijpt snel de business van de klant; verkoopt oplossingen, en denkt creatief mee met de klant; wordt licht opgewonden door alles 360 / VR / 3D; de CRM is je beste vriend; heeft een goed oog voor design, fotografie, architectuur; houdt van technologie en digital marketing; bouwt positieve relaties uit met klanten en heeft een langetermijnvisie; is niet bang om zijn/haar handen vuil te maken en GTD; heeft een helicopter. Maar dat is geen must. Testen als je nog leest. Geslaagd; kan zich vloeiend uitdrukken in het Nederlands, praat heel goed Engels en een mondje Frans. Versnelde ademhaling en hartslag 140? Super. In ruil krijg je geweldige opportuniteiten en projecten in een booming sector, een knoert van een loft, stevig materiaal, gedreven collega’s en veel avontuur.

  • Klusjesman (MARKEGEM)

    Regio: MARKEGEM

    Bedrijf: MAES & COUCKE

    Type: Vaste Job

    . Je staat in voor het uitvoeren van kleine opdrachten op de werf: plaatsen van resterende plinten, uitvoeren van kitwerk, retoucheren van schilderwerken, plaatsen van werfinrichting (hekkens, werfketen), ... . Het uitvoeren van algemene opkuis op de werven. . Je bent in staat om zowel zelfstandig als in groep te werken.

  • EMPLOYé ADMINISTRATIF FRANçAIS - ANGLAIS POUR LES SERVICES COMMANDE ET FACTURATION-EXPEDITION H/F (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Adecco Personnel Services

    Type: Werfreserve

    Vous recherchez un poste d'Employé administratif dans la région de Mouscron ? Vous êtes polyvalent, autonome, et vous maîtrisez très bien l'anglais ? Voici une fonction d'Employé administratif pour les services Commande et Facturation-expédition h/f susceptible de répondre à vos attentes. Dans le cadre du passage de l'ERP actuel vers SAP, les équipes de notre client seront largement mobilisées pendant plusieurs mois. Vous rejoindrez donc les services Commande et Facturation-expédition h/f durant la durée du projet (minimum jusque fin avril). VOTRE FONCTION : - Vous intervenez en transversal sur 2 services de la SUPPLY CHAIN : le service Commandes, et le service Facturation-Expéditions. - Vous assurez diverses tâches administratives et logistiques telles que : o Encodage : mise à jour des prix, contrôle des commandes en cours lors de la libération de lots par le laboratoire (modification des délais liés aux commandes, …). o Contrôle des factures des transporteurs. o Reporting : suivi des livraisons par la maison-mère ; des délais de livraison vers les clients, des commandes non-confirmées,… o Gestion des expéditions : préparation des picking-lists, préparation des factures, transports express, … - Vous fournissez un service optimal et êtes responsable de l’administration efficace et correcte liée à ces activités. - Vous travaillez avec différents outils informatiques (AS400, Excel, SAP). - Vous êtes en contact régulier avec notre maison-mère en Allemagne à qui vous fournissez un feed-back sur le suivi logistique des commandes à l’expédition. - Vous êtes force de proposition en termes d’amélioration des processus. - Vous faites partie d’une équipe et collaborez avec vos collègues pour assurer la continuité du service client. A ce titre, vous assurez le remplacement ponctuel de vos collègues sur leurs tâches propres.

Zoek naar antwoorden van G. TORDOIR in sociale netwerken
Look for responds of G. TORDOIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor G. TORDOIR. Laat een reactie achter voor G. TORDOIR. G. TORDOIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G. TORDOIR. Leave a respond for G. TORDOIR. G. TORDOIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G. TORDOIR op de google maps. Adres en contacten G. TORDOIR
Location of G. TORDOIR on the google maps. Address and contacts of G. TORDOIR

Andere gerelateerde bedrijven als come G. TORDOIR G. TORDOIR: GITTY | BRUNO LEMAUVAIS | VERVIERS D?PANNAGE | Hardeman R | Den Hippo

Other related companies as G. TORDOIR: GITTY | BRUNO LEMAUVAIS | VERVIERS D?PANNAGE | Hardeman R | Den Hippo

G. TORDOIR is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G. TORDOIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04401916503. Het bedrijf G. TORDOIR bevindt zich op het adres: RUE DE BOURLERS 3; 6460; CHIMAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 805,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in G. TORDOIR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van G. TORDOIR is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G. TORDOIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G. TORDOIR, openstaande posities, locatie van G. TORDOIR op de kaart.

G. TORDOIR is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is G. TORDOIR, company assigned to the tax number BE04401916503. The company G. TORDOIR is located at the address: RUE DE BOURLERS 3; 6460; CHIMAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 805,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in G. TORDOIR were not found.
The main activity of G. TORDOIR is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of G. TORDOIR is not available. You also can look at reviews of G. TORDOIR, open positions, location of G. TORDOIR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G. TORDOIR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G. TORDOIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G. TORDOIR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G. TORDOIR, employees, financial statistics.