G. SAN BARTOLOM? SARREY

Contactgegevens G. SAN BARTOLOM? SARREY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G. SAN BARTOLOM? SARREY: address, phone, fax, email, website, opening hours

G. SAN BARTOLOM? SARREY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOUIZALAAN 174; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26487007 (+32-26487007) 26487007 (+32-26487007)

Fax (fax): +32 (56) 202-28-64 +32 (56) 202-28-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G. SAN BARTOLOM? SARREY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G. SAN BARTOLOM? SARREY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G. SAN BARTOLOM? SARREY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G. SAN BARTOLOM? SARREY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G. SAN BARTOLOM? SARREY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G. SAN BARTOLOM? SARREY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G. SAN BARTOLOM? SARREY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G. SAN BARTOLOM? SARREY
Products information G. SAN BARTOLOM? SARREY

BTW identificatienummer (tax): BE08935424804
Ondernemingsnummer: 3342010498
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 492,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in G. SAN BARTOLOM? SARREY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G. SAN BARTOLOM? SARREY
(Get full report from official database of BE for G. SAN BARTOLOM? SARREY)

Aanvulling soorten activiteiten voor G. SAN BARTOLOM? SARREY
Addition kinds of activities for G. SAN BARTOLOM? SARREY

328199. Gesneden steen- en steenproducten, nec | Cut stone and stone products, nec
20130103. Kalf's voetjelly, van gekocht vlees | Calf's foot jelly, from purchased meat
31310503. Tips, schoen | Tips, shoe
32920303. Isolatie, gegoten asbest | Insulation, molded asbestos
33630000. Aluminium sterven gietstukken | Aluminum die-castings
34439907. Kapjes, industrieel: Metalen plaat | Hoods, industrial: metal plate
37140208. Gears, motorvoertuig | Gears, motor vehicle
51119902. Printpapier | Printing paper

Werken bij G. SAN BARTOLOM? SARREY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G. SAN BARTOLOM? SARREY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G. SAN BARTOLOM? SARREY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G. SAN BARTOLOM? SARREY. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE optie vast afzetcontainers (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma aan de kust zijn we op zoek naar een chauffeur CE die wil rijden met afzetcontainers. Het is de bedoeling dat je enkel moet rijden in West-Vlaanderen (regio Bredene, De Haan, Oostende). Het gaat over dagritten : 10u tot 11u per dag. Je start ten vroegste om 6u 's morgens. Nederlandse kennis is belangrijk want de klanten spreken vaak geen Frans of andere talen.

  • Keukenmedewerker (m/v) | Voltijds | Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan. Je komt terecht in een team waarbij je ondersteuning biedt voor de bereidingen van koude maaltijden en de bedeling hiervan (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega's je heel dankbaar voor zijn. Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z'n plaats, klaar voor een nieuwe dag.

  • Marketing Assistent (Tijdelijk) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    In afwachting van de aanwerving van een ervaren trade marketing specialist, is onze klant op zoek naar een tijdelijke marketing assistent. In deze functie voer je operationele taken uit binnen ons trade marketing departement en werk je mee aan de ontwikkeling en uitrol van ons sales en marketing plan. Daarnaast sta je ons marketing team bij in de uitwerking en de uitvoering van sales en marketing programma's volgens EMEA Strategieën en Activity plans. Verder help je mee in de organisatie van beurzen en evenementen en biedt je ondersteuning aan onze product managers tijdens deze evenementen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldmarktleider op het gebied van materiaalbehandelings-systemen en -componenten. Daarnaast levert men apparatuur voor verfspuiten, beschermende coatings, verfcirculatie, smering en het doseren van kleef- en dichtmiddelen. Dankzij voortdurende investeringen in materiaalmanagement en -beheersing, biedt onze klant innovatieve oplossingen voor de wereldmarkt.  

  • Ervaren Mechanieker (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende en dynamische onderneming zijn we op zoek naar een ervaren Mechanieker die zelfstandig mechanisch onderhoud en storingen doet. Je wordt ingezet op verschillende projecten.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bierbeek en omgeving

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Etikhove/Maarkedal (ETIKHOVE)

    Regio: ETIKHOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • huishoudhulp regio Kalmthout deeltijds (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MANPOWER KAPELLEN DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt in regio Kalmthout. De functie omvat taken zoals poetsen, afwassen, wassen, strijken, jaarlijkse schoonmaak... kortom: algemene huishoudelijke taken. Indien je interesse hebt in deze vacature, maak je best een afspraak met ons via 0800 23 345 ofwel via mail [email protected]

  • Huishoudhulp met dienstencheques - net@werk - Dikkebus (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog uw CV naar: [email protected]

  • tuinonderhoud (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: LC & DV

    Type: Studentenjob

    je zal een paar uur per week een tuin onderhouden, gras maaien, onkruid verwijderen, snoeien, opruimen, bladeren verwijderen.

  • STUDENTEN - productie arbeiders in 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE BIJ GREENYARD PREPARED

    Type: Studentenjob

    OP ZOEK NAAR EEN GEWELDIGE STUDENTENJOB IN EEN FIJN BEDRIJF? Ben je minstens 1 dag in de week beschikbaar? (door de week). Gezonde voeding wordt steeds belangrijker, maar gebrek aan tijd maakt het niet gemakkelijk om altijd vers te koken en gezond te eten. Greenyard in Bree heeft als missie met de grootste zorg de dagdagelijkse oogst aan verse groenten en fruit te verwerken tot een breed gamma aan gezonde en makkelijk te bereiden gerechten. Wordt vandaag nog een belangrijke schakel in ons proces en start bij Greenyard als STUDENT PRODUCTIE ARBEIDER ! We zijn op zoek naar STUDENTEN voor Hal C, de afdeling waar onze sauzen, soepen, pasta's en kant-en-klare maaltijden bereid worden. Je staat in voor het opzetten van glazen potten, blikken en andere verpakkingsmaterialen. Je staat in voor het manueel opscheppen en ingooien van ingrediënten en producten in de machines. Je staat in voor de manuele inpak van onze producten in karton en plastic. Je bedient de verschillende inpakmachines. Je wordt opgeleid tot je alle machines en uiteindelijk alle werkplekken beheerst.

  • Studentenjob bediende planlezen en analyse: 19/11 - 30/11 (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kantoor vlakbij het station van Leuven zijn we op zoek naar 4 studenten. Takenpakket: Aan de hand van een plattegrond op een tablet onderzoeken hoe de werkplekken binnen de kantoorruimte het best georganiseerd worden. De bedoeling is dat je op de tablet gaat registreren welke bureau's nu onbemand zijn, op welke plekken veel gebeld wordt enz. Je krijgt een duidelijke opleiding van een paar uur (die ook betaald is).

  • Bedrijventerreinmanager (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: C-VALLEY LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    ·Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle aanwezige bedrijven, op het researchpark Haasrode en de ambachtenzone, en derde partijen (zoals stad Leuven, omliggende gemeentes van Haasrode, Interleuven, POM, VOKA, …). ·Je voelt de noden van de aanwezige bedrijven aan en weet hier op een gestructureerde manier op in te spelen. ·Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden en je onderhoudt de relatie met bestaande leden. ·Als bedrijventerreinmanager groepeer en coördineer je gezamenlijke actieplannen voor de diverse bedrijven op het bedrijventerrein, dit in samenspraak met de voorzitter en de trekkers van de werkgroepen. ·Als bedrijventerreinmanager organiseer je een aantal events op jaarbasis, dit rond een bepaald topic of als zuiver netwerkevent. ·Je stelt jaarlijkse actieplannen op in samenspraak met de werkgroepen en stelt deze ter goedkeuring voor aan de raad van bestuur en algemene vergadering van C-Valley Leuven. ·Je deelt je expertise met de stakeholders van C-Valley Leuven, je werkt als echte teamplayer actief samen in de werkgroepen en denkt creatief mee om de gemeenschappelijke projecten tot een goed einde te brengen. Je ondersteunt hierbij de trekkers van de werkgroepen.

Zoek naar antwoorden van G. SAN BARTOLOM? SARREY in sociale netwerken
Look for responds of G. SAN BARTOLOM? SARREY in social networks

Lees alle opmerkingen voor G. SAN BARTOLOM? SARREY. Laat een reactie achter voor G. SAN BARTOLOM? SARREY. G. SAN BARTOLOM? SARREY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G. SAN BARTOLOM? SARREY. Leave a respond for G. SAN BARTOLOM? SARREY. G. SAN BARTOLOM? SARREY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G. SAN BARTOLOM? SARREY op de google maps. Adres en contacten G. SAN BARTOLOM? SARREY
Location of G. SAN BARTOLOM? SARREY on the google maps. Address and contacts of G. SAN BARTOLOM? SARREY

Andere gerelateerde bedrijven als come G. SAN BARTOLOM? SARREY G. SAN BARTOLOM? SARREY: I.M.P. MONT-CHEVREUIL | Ria | Gustin Marie-Paule | CUISINES LELOUP | I. BRUYNEEL

Other related companies as G. SAN BARTOLOM? SARREY: I.M.P. MONT-CHEVREUIL | Ria | Gustin Marie-Paule | CUISINES LELOUP | I. BRUYNEEL

G. SAN BARTOLOM? SARREY is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G. SAN BARTOLOM? SARREY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08935424804. Het bedrijf G. SAN BARTOLOM? SARREY bevindt zich op het adres: LOUIZALAAN 174; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 492,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in G. SAN BARTOLOM? SARREY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van G. SAN BARTOLOM? SARREY is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G. SAN BARTOLOM? SARREY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G. SAN BARTOLOM? SARREY, openstaande posities, locatie van G. SAN BARTOLOM? SARREY op de kaart.

G. SAN BARTOLOM? SARREY is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is G. SAN BARTOLOM? SARREY, company assigned to the tax number BE08935424804. The company G. SAN BARTOLOM? SARREY is located at the address: LOUIZALAAN 174; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 492,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in G. SAN BARTOLOM? SARREY were not found.
The main activity of G. SAN BARTOLOM? SARREY is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of G. SAN BARTOLOM? SARREY is not available. You also can look at reviews of G. SAN BARTOLOM? SARREY, open positions, location of G. SAN BARTOLOM? SARREY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G. SAN BARTOLOM? SARREY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G. SAN BARTOLOM? SARREY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G. SAN BARTOLOM? SARREY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G. SAN BARTOLOM? SARREY, employees, financial statistics.