INSTITUUT CLAUDINE

Contactgegevens INSTITUUT CLAUDINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUUT CLAUDINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUUT CLAUDINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSTRAAT 249; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56413047 (+32-56413047) 56413047 (+32-56413047)

Fax (fax): +32 (2) 500-60-51 +32 (2) 500-60-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUUT CLAUDINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUUT CLAUDINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUUT CLAUDINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUUT CLAUDINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUUT CLAUDINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUUT CLAUDINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUUT CLAUDINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUUT CLAUDINE
Products information INSTITUUT CLAUDINE

BTW identificatienummer (tax): BE03472473144
Ondernemingsnummer: 2412017822
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 550,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in INSTITUUT CLAUDINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUUT CLAUDINE
(Get full report from official database of BE for INSTITUUT CLAUDINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUUT CLAUDINE
Addition kinds of activities for INSTITUUT CLAUDINE

23920202. Zakken, wasgoed: gemaakt van aangekochte materialen | Bags, laundry: made from purchased materials
23939902. Kussens, behalve lente en tapijt: aangekochte materialen | Cushions, except spring and carpet: purchased materials
24260108. Tafelglazen, voor verlengtafels: hout | Table slides, for extension tables: wood
39490804. Bruggen, biljart en zwembad | Bridges, billiard and pool
39991204. Identificatie tags, behalve papier | Identification tags, except paper
40119900. Spoorwegen, line-haul operatie, nec | Railroads, line-haul operating, nec
50830301. Landbouwmachines, niet inbegrepen | Agricultural machinery, nec
50930106. Afvalkledij | Waste rags
51719900. Petroleumcentrales en -terminals, nec | Petroleum bulk stations and terminals, nec

Werken bij INSTITUUT CLAUDINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUUT CLAUDINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUUT CLAUDINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUUT CLAUDINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is wereldwijd marktleider in het plaatsen van gespecialiseerde boekhoudkundige en financiële uitzendkrachten. Vandaag zijn we nog op zoek naar een Credit Collector voor een opdracht van 3-4 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Het gaat om een internationale onderneming gelegen te Diegem. Taken: - Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een volledige klantenportefeuille B2B en B2C; - Je doet de volledige opvolging van de openstaande facturen; - Je doet de schriftelijke en telefonische rappels naar de klanten; - Je zoekt samen met de klanten naar oplossingen bij mogelijke vragen; - Je bereidt de advocatendossiers voor; - Je hebt contacten met incassobureaus; - Je zorgt voor de administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Rolbrugbestuurder (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE HYDRO EXTRUSION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de afdeling verzending ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van alle pakken en deze op de juiste locatie te scannen. Adhv de laadopdracht en -planning maak je een laadlijst op, doe je de nodige voorbereidingen en vraag je transport aan. Je laadt op een veilige manier de vrachtwagen. Hierbij zorg je dat de nodige papieren in orde zijn. Jaarlijks wordt er ook een inventaris opgemaakt.

  • Lasser met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij zeer flexibel naar uren toe? Ben jij een ervaren lasser met inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant zijn wij opzoek naar een ervaren lasser die passie heeft. Jouw takenpakket bevat: Voorbereiding van de werken; Boren, knippen, zagen, ... Monteren en samenstellen; Halfautomatisch lassen; Indien gewenst mee op montage (dit is vrijblijvend).

  • Medewerker scanning (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen te Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor op de afdeling scanning: Je zal werken met een handscanner. Je kan de producten op een pallet plaatsen en klaarmaken voor verzending. Je bent de laatste controle voor de verzending de deur uit gaat. Je werkt volgens de veiligheidsregels. Je werkt ordelijk en toont respect voor de goederen. Is deze vacature echt iets voor jou? Solliciteer dan meteen op het nummer 014 56 00 44 of via mail naar [email protected]

  • Productie Chef (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

  • Huishoudhulp 16u/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • jobstudent McDonald's Wapenplein Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Studentenjob

    wij zoeken nog jobstudenten om ons team te versterken aan de kassa en in de keuken tijdens de vakanties en drukke weekends. Je kan reeds vanaf 15 jaar bij ons terecht voor een vakantiejob.

  • Jobstudent verkoper (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Studentenjob

    Je doet kassawerk. Je vult de rekken aan en helpt klanten verder met hun vragen.

  • Halfautomaat lasser / magazijnier (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf dat reeds jarenlang actief is in stutwerken in opdracht van aannemers, achitecten, studiebureaus, overheden, etc. ... Hiervoor zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je bent verantwoordelijk voor het lassen van de hulpstukken van schoringsmateriaal. Je zal tewerkgesteld worden in het atelier en zal tevens 1 à 2 keer per week instaan voor het laden en lossen van de vrachtwagen. Dit gebeurt steeds met een beurtrol.

  • NT2 Taaltrainer (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    http://www.callinter.com/wie-zijn-we/*******Taken: Call International, een organisatie voor taalopleidingen en communicatie, ontwikkelt zich steeds. We zijn op zoek naar gemotiveerde NT2 taaltrainer voor de Luikse regio. U houdt van het onderwijs en lesgeven. Zelfs indien u weinig ervaring heeft, wenst u nederlands te onderwijzen binnen een dynamisch team waar de menselijke relatie en de pedagogische ondersteuning van groot belang zijn? Wenst u gevarieerde, verrijkende opdrachten en gemotiveerde klanten? Stuur mij dan snel uw CV en overtuigende motivatiebrief naar [email protected]. Uw opdrachten zullen op maat van uw vaardigheden zijn en u zult de mogelijkheid krijgen te groeien in het bedrijf! Volgens onze taaltrainers, zijn wij een uniek geval in de sector van taalopleidingen. Doorheen een werkelijke pedagogische begeleiding van ons team, en aangepaste antwoorden aan de noden van de klant, getuigen wij van een grote vakkennis en een werkelijk entoesiasme, die al meer dan 30 jaar lang onze reputatie vormen. (Het zijn de klanten zelf die het zeggen, 94% tevredenheid) Wij vragen het statuut van zelfstandige (in bijberoep of volledige zelfstandige) . U moet beschikken over een gemotoriseerd voertuig, een laptop, een gsm , en u bent enthousiast! Wij verheugen ons u te ontmoeten bij Call International!

  • Productiemedewerker (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant in Alken gespecialiseerd in het vervaardigen van voornamelijk rubberen producten voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar productiemedewerkers. In de mengafdeling worden de grondstoffen gemengd en voorgevormd tot blokken. In het begin zal je het merendeel van je tijd spenderen aan het afnemen van de blokken van de band. Er wordt een interne opleiding voorzien om alles goed onder de knie te krijgen. Je bent een harde werker, flexibel ingesteld en gemotiveerd. Je bent bereid om in een 2-ploegensysteem te werken of in een vaste nachtpost. Je krijgt een aantrekkelijk loon, aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremies. Ben jij onze ideale kandidaat? Neem dan snel contact met ons op via het nummer 011/22.99.85 of stuur je persoonlijke CV naar [email protected]

  • Receptionist(e) flexijob - weekend (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Auberge du pecheur

    Type: Flexijob

    Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem is alom gekend omwille van zijn unieke locatie langs de oevers van de Leie. De zaak beschikt over 32 kamers, een moderne brasserie, diverse feest -en seminariezalen. Auberge du Pêcheur maakt deel uit van de Flanders Hotel Holding waartoe ook Hotel Serwir te Sint-Niklaas, de Charl’s te Knokke, Hotel Gosset te Groot-Bijgaarden en traiteur Dîner Privé toe behoort. Meer info terug te vinden via stars-of-flanders.be. Om verder te bouwen aan ons succes zijn wij op zoek naar (m/v): Receptionist(e) flexijob tijdens het weekend en soms ook tijdens de week. U voldoet aan de voorwaarden om te werken als flexijob. (minstens 3/4 tewerkgesteld bij een andere werkgever, en dit sinds 3 kwartalen voor aanvang) Functieomschrijving: U staat in voor het beantwoorden van telefoons, tal van administratieve taken en onthaal van klanten. U bent klantvriendelijk, stipt en betrouwbaar. Daarnaarst heeft u een verzorgd voorkomen en beschikt u over motivatie en inzet. U bent flexibel, stressbestendig en een echte multitasker. U heeft een goede talenkennis van het Frans / Engels. Kennis van Duits is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van INSTITUUT CLAUDINE in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUUT CLAUDINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUUT CLAUDINE. Laat een reactie achter voor INSTITUUT CLAUDINE. INSTITUUT CLAUDINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUUT CLAUDINE. Leave a respond for INSTITUUT CLAUDINE. INSTITUUT CLAUDINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUUT CLAUDINE op de google maps. Adres en contacten INSTITUUT CLAUDINE
Location of INSTITUUT CLAUDINE on the google maps. Address and contacts of INSTITUUT CLAUDINE

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUUT CLAUDINE INSTITUUT CLAUDINE: BACOB | C.C. | Info2Clear | Weller B | ENERGYSUD

Other related companies as INSTITUUT CLAUDINE: BACOB | C.C. | Info2Clear | Weller B | ENERGYSUD

INSTITUUT CLAUDINE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUUT CLAUDINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03472473144. Het bedrijf INSTITUUT CLAUDINE bevindt zich op het adres: KORTRIJKSTRAAT 249; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 550,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons. Producten gemaakt in INSTITUUT CLAUDINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INSTITUUT CLAUDINE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUUT CLAUDINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUUT CLAUDINE, openstaande posities, locatie van INSTITUUT CLAUDINE op de kaart.

INSTITUUT CLAUDINE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUUT CLAUDINE, company assigned to the tax number BE03472473144. The company INSTITUUT CLAUDINE is located at the address: KORTRIJKSTRAAT 249; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 550,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons. Products created in INSTITUUT CLAUDINE were not found.
The main activity of INSTITUUT CLAUDINE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUUT CLAUDINE is not available. You also can look at reviews of INSTITUUT CLAUDINE, open positions, location of INSTITUUT CLAUDINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUUT CLAUDINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUUT CLAUDINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUUT CLAUDINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUUT CLAUDINE, employees, financial statistics.