FILIP VAN ROMPAEY

Contactgegevens FILIP VAN ROMPAEY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FILIP VAN ROMPAEY: address, phone, fax, email, website, opening hours

FILIP VAN ROMPAEY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): G. GEZELLELAAN 59; 2870; PUURS, België

Telefoon (phone): 38991267 (+32-38991267) 38991267 (+32-38991267)

Fax (fax): +32 (82) 557-83-31 +32 (82) 557-83-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FILIP VAN ROMPAEY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FILIP VAN ROMPAEY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FILIP VAN ROMPAEY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FILIP VAN ROMPAEY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FILIP VAN ROMPAEY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FILIP VAN ROMPAEY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FILIP VAN ROMPAEY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FILIP VAN ROMPAEY
Products information FILIP VAN ROMPAEY

BTW identificatienummer (tax): BE03594146728
Ondernemingsnummer: 8583862304
Hoofdstad (capital): 616,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 365,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FILIP VAN ROMPAEY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FILIP VAN ROMPAEY
(Get full report from official database of BE for FILIP VAN ROMPAEY)

Aanvulling soorten activiteiten voor FILIP VAN ROMPAEY
Addition kinds of activities for FILIP VAN ROMPAEY

508404. Petroleumindustrie machines | Petroleum industry machinery
20260206. Kefir | Kefir
20480109. Gepoederde haver, bereid als diervoeder | Pulverized oats, prepared as animal feed
35599906. Kleiwerkende en tempererende machines | Clay working and tempering machines
35799908. Shorthand machines | Shorthand machines
55610102. Reiswagens: auto, nieuw en gebruikt | Travel trailers: automobile, new and used

Werken bij FILIP VAN ROMPAEY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FILIP VAN ROMPAEY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FILIP VAN ROMPAEY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FILIP VAN ROMPAEY. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien - Gent- Dagwerk - Chemie - Hoge verloning (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de chemie sector is AGO Technics op zoek naar een elektricien in dag. Omwille van uitbreiding, de bouw van een nieuwe site, gaat de firma op zoek naar een nieuwe elektricien. Als elektricien ben je de specialist in het herstellen van de productiemachines en het aanbieden van oplossingen bij elektrische storingen. Als elektricien heb jij de hoofdverantwoordelijkheid voor de elektrische werken m.b.t. alle industriele machines / het machinepark. Daarnaast komt het gemiddeld 1x / week voor dat je ook basis mechanische taken uitvoert (bv. voorbereidend werk voor het schoonmaken van pompen). Uiteraard is het elektrisch onderhoud van de industriele installaties jouw hoofdtaak. Hiernaast voer je af en toe kleine mechanische taken uit. Je werkt standaard in een dagregime (7u30-16u), toch ben je bereid om sporadisch – ter vervanging van een zieke collega / een collega die in verlof is – in te springen in een ploegensysteem. Een langere vervanging zal steeds in 2 ploegen zijn (5u-13u of 13u-21u).

  • TECHNIEKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een technieker databekabeling voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan uitvoeren van diverse montage- en bekabelingswerken; je kan het plaatsen van kabelbanen en wandgoten in bureelomgevingen valse plafonds en kelders; Monteren trekken en uitmeten van kabels voor telefonie en computernetwerken; je kan het plaatsen van aluminium kabelkolommen; je kan het aansluiten van connectoren op datakabels.

  • Monteur (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brecht zijn wij op zoek naar een monteur. Je takenpakket bestaat uit het monteren van metalen onderdelen en afwerking van het product. Het gaat om een functie in dagdienst met een optie vast.

  • BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround bediende die vooral zal instaan voor de boekhouding. Het takenpakket: - inboeken van aankoopfacturen - verwerken financiële verrichtingen - debiteurenbeheer - facturatie - afpunten rekeningen - BTW-listings en aangiftes

  • Student herfstvakantie | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een drukkerij te Herentals zijn we op zoek naar enkele studenten om tijdens de herfstvakantie te werken. Je zal aan de slag gaan in de productie en vooral fijn handwerk uitvoeren. We zoeken studenten om te werken van maandag 29 oktober tot en met woensdag 31 oktober. Je werkt in dagdienst tussen 8u en 16u.

  • Student krantenwinkel (zaterdagwerk of tijdens de week) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende krantenwinkel in Gent, zijn wij op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. Je staat in voor het bedienen van klanten en het afrekenen aan de kassa.  Je kan werken op zaterdagnamiddag tot 20u à 21u en/of  op dinsdag tem vrijdag van 15u-19u

  • Jobstudent (september) - Total Tessenderlo (autosnelweg richting Hasselt) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende studentenjob en weet je van aanpakken? Dan is een studentenjob als verkoper bij TOTAL Tessenderlo misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Tessenderlo (autosnelweg richitng Hasselt) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers (studenten). Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 3/5de regime tijdens de maand september en daarna tijdens de weekends. (+/-21 uur per week)

  • ASSISTENT MANAGER (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Als assistent manager sta je zowel in voor het administratieve als het logistieke voor de dienst na-verkoop naar de klanten toe. Hierbij streef je naar het onderhouden van een goede relatie met de bestaande klanten. Hoe ziet jouw dag eruit? : - Je beheert je eigen klantenportefeuille en volgt de verschillende dossiers nauwgezet op. - Je volgt dagelijks de leveringen en afhandelingen op. - Je behandelt de verschillende aanvragen van de klanten op vlak van facturatie, interventies, beheer van de voorraad en afspraken. - Je onderhoudt en optimaliseert de klantenrelaties. Dit doe je onder andere door de klant op de hoogte te houden van nieuwe commerciële acties en daarnaast ook door de nieuwe producten voor te stellen. - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z. Hierbij zorg je ook dat eventuele geschillen opgevolgd en behandeld worden. - Tenslotte zorg je voor een goede flow van de leveringen naar de klanten toe (prestaties, voorziene betalingen, onbetaalde facturen, enz...).

  • iStorm - Projectleiders (Directieniveau) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Projectleider (min 10 jaar ervaring, NL/FR) gezocht voor een lange termijn opdracht voor een KMO, regio Izegem.     Functies   1) Nieuwe strategisch plan uitwerken Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen    2) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   3) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   Freelance contract.

  • Gemotiveerde Medewerker Eigen Regio (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: PRESENCE EVENTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Bent u een commercieel talent dat wij zoeken ? - Op zoek naar een 2de inkomen naast je huidige job of op zoek naar een fulltime inkomen ? - Ben jij gemotiveerd en wil je er volledig voor gaan ? - Internationaal bedrijf in dienstensector - Je kan diensten voorstellen en promoten, of je kan kiezen een eigen netwerk uit te bouwen en mensen te begeleiden. Beiden kun je ook combineren. - Droom je ervan zelfstandige te zijn in hoofd of bijberoep zonder risicovolle investeringen van een zelfstandige, dan ben jij de geknipte persoon die wij zoeken. - 50 plussers van harte welkom, ook studenten.

  • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

  • Afwasser - Flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het afwassen en afdrogen van de vaat en het proper houden van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van FILIP VAN ROMPAEY in sociale netwerken
Look for responds of FILIP VAN ROMPAEY in social networks

Lees alle opmerkingen voor FILIP VAN ROMPAEY. Laat een reactie achter voor FILIP VAN ROMPAEY. FILIP VAN ROMPAEY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FILIP VAN ROMPAEY. Leave a respond for FILIP VAN ROMPAEY. FILIP VAN ROMPAEY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FILIP VAN ROMPAEY op de google maps. Adres en contacten FILIP VAN ROMPAEY
Location of FILIP VAN ROMPAEY on the google maps. Address and contacts of FILIP VAN ROMPAEY

Andere gerelateerde bedrijven als come FILIP VAN ROMPAEY FILIP VAN ROMPAEY: Aedes International BVBA | VAN LAER ZWEMBADEN | Institut Médico-Pédagogique "Roi Baudouin" | SHELL/JANSENS-VAN TIGCHELT | GUIDO MICHIELSEN

Other related companies as FILIP VAN ROMPAEY: Aedes International BVBA | VAN LAER ZWEMBADEN | Institut Médico-Pédagogique "Roi Baudouin" | SHELL/JANSENS-VAN TIGCHELT | GUIDO MICHIELSEN

FILIP VAN ROMPAEY is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FILIP VAN ROMPAEY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03594146728. Het bedrijf FILIP VAN ROMPAEY bevindt zich op het adres: G. GEZELLELAAN 59; 2870; PUURS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 616,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 365,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in FILIP VAN ROMPAEY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FILIP VAN ROMPAEY is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FILIP VAN ROMPAEY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FILIP VAN ROMPAEY, openstaande posities, locatie van FILIP VAN ROMPAEY op de kaart.

FILIP VAN ROMPAEY is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is FILIP VAN ROMPAEY, company assigned to the tax number BE03594146728. The company FILIP VAN ROMPAEY is located at the address: G. GEZELLELAAN 59; 2870; PUURS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 616,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 365,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in FILIP VAN ROMPAEY were not found.
The main activity of FILIP VAN ROMPAEY is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FILIP VAN ROMPAEY is not available. You also can look at reviews of FILIP VAN ROMPAEY, open positions, location of FILIP VAN ROMPAEY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FILIP VAN ROMPAEY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FILIP VAN ROMPAEY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FILIP VAN ROMPAEY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FILIP VAN ROMPAEY, employees, financial statistics.