F. NIEMANS

Contactgegevens F. NIEMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F. NIEMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

F. NIEMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE NIEUWSTRAAT 43; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32067878 32067878

Fax (fax): +32 (68) 254-31-35 +32 (68) 254-31-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F. NIEMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F. NIEMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F. NIEMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F. NIEMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F. NIEMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F. NIEMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F. NIEMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F. NIEMANS
Products information F. NIEMANS

BTW identificatienummer (tax): BE06761230468
Ondernemingsnummer: 6217132568
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 282,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in F. NIEMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F. NIEMANS
(Get full report from official database of BE for F. NIEMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor F. NIEMANS
Addition kinds of activities for F. NIEMANS

336602. propellers | Propellers
35560000. Voedingsmiddelen machines | Food products machinery
36250104. Motorstarter en regelaars, elektrisch | Motor starters and controllers, electric
37310113. Trekboten, bouw en reparatie | Towboats, building and repairing
50630210. Isolatoren, elektrisch | Insulators, electrical
60829900. Buitenlandse handel en internationale banken, nv | Foreign trade and international banks, nec
91110401. Uitvoerende vestigingen, federale overheid | Executive offices, federal government

Werken bij F. NIEMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F. NIEMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F. NIEMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F. NIEMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales talent voor Belgie/Luxemburg (M/V) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, fabrikant van wereldbekende fine art- & hobby merken zoeken wij een gedreven accountmanager. De kwaliteitsproducten worden vanuit Nederland naar ruim 80 landen geëxporteerd. Het bedrijf heeft meerdere internationale verkoop- en distributieorganisaties. Voor de verkooporganisatie in de Benelux zijn ze op zoek naar een accoutmanager die het bestaande salesteam komt ondersteunen. - U positioneert onze producten bij bestaande klanten en bouwt de relaties met deze klanten uit. Hierbij adviseert u hen onder andere met welke assortimentskeuze ze hun omzet kunnen doen groeien. U bepaalt samen met hen acties op de werkvloer. - U identificeert en ontwikkelt nieuwe business opportuniteiten door middel van actieve prospectie. - Aan de hand van vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten, initieert en ontwikkelt u marketing- en verkoopactiviteiten voor en met uw klanten - Tevens bent u verantwoordlijk voor het opstellen van een account plan ter klant (op basis van de vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten) en zorgt u voor de opvolging, forecasting en budgettering van uw account plan. - U verzorgt zowel nieuwe installaties bij de klanten en/of uitbreidingen van producten - U rapporteert al uw activiteiten op wekelijkse basis aan de Sales Manager.

  • chauffeur C (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervoer volgens beurtrol: Goederen en materiaal van het magazijn naar de winkels brengen zodat deze verkocht kunnen worden. Goederen materiaal en andere benodigdheden naar de juiste winkel brengen. Goederen materiaal en andere vanuit de winkels terug meebrengen naar het magazijn of afgeven in de juiste winkel. In- en uitscannen van de goederen volgens de afgesproken methode. Klusjes en onderhoud: Uitvoeren van klusjes voor een goede werking in winkels en magazijn. Uitvoeren van taken in winkels en magazijn in opdracht van logistiek manager. Bij aankomst in magazijn alle goederen materiaal en benodigdheden terug zetten op de afgesproken plaats. Boodschappen in opdracht van logistiek manager. Goederen scannen en klaar zetten voor vervoer. Laden van de container. Klaar zetten van gerief voor acties in de winkels.

  • Outbound Quality Controller (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Outbound Quality Controller krijg je een gedegen opleiding zodat je een specialist bent in het opvolgen van klanten. Je contacteert klanten en kijkt of ze tevreden zijn. Je volgt je klanten op en blijft het aanspreekpunt. Klanten kunnen bij jou via mail/telefoon terecht en je beheert indien nodig hun pagina's sites en reservatiemodules.

  • HUISHOUDHULP (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je poetst graag en zoekt werk kort bij huis. Voor de regio Koersel/Heusden Zolder zijn wij op zoek ,naar een huishoudhulp. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak bij gezinnen thuis (particulier schoonmaak). Je werkt van maandag tot vrijdag. Uren en planning zijn te bespreken. Je verplaatst je met de fiets of mogelijkheid met openbaar vervoer is dit bespreekbaar. Auto is natuurlijk een pluspunt.

  • Huishoudhulp Deeltijds Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Mariakerke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gestel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GESTEL)

    Regio: GESTEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Inspecteur Hefwerktuigen Haven Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    o Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het uitvoeren van inspecties van hefwerktuigen ( haven- en portaalkranen, mobiele kranen, straddle carriers, forkliften,...) bij onze klanten in de haven van Antwerpen.  o Je voert de inspecties ter plaatse uit bij de klant en je maakt een verslag op van de uitgevoerde inspectie.  o Je ontwikkelt je verder tot een expert in jouw vakdomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van de discipline Hefwerktuigen.  o Je vertrekt dagelijks rechtstreeks van thuis uit naar de verschillende klanten. Ongeveer 2 keer per maand ga je naar het hoofdkantoor in Antwerpen voor algemene opvolging, rapportage, administratie, vergaderingen, enz.  o Je bent het lokale aanspreekpunt voor klant.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. 

  • Logistiek medewerker / magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving Als logistiek medewerker staat u in voor: Ontvangen, uitpakken, controleren en inscannen van geleverde goederen en toekennen aan de juiste magazijnlocatie Controleren en aanvullen van de voorraden op de productielijn en klaarzetten van voorraadbakken voor de verschillende werkposten Verpakken van de onderdelen voor klantenorders Het uitboeken van de huidige stock Op eigen initiatief de werkplek opruimen en deze proper houden Flexibel inzetbaar zijn op de verschillende werkposten en zones Inventarisatie

  • Technisch Adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Je werkzaamheden bestaan uit: het actief op zoek gaan naar prospecten; het opstellen van een accountplan; het opnemen van aanvragen; het opvolgen van offertes; het onderhouden van bestaande relaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een producent en leverancier van een alles wat te maken heeft met tooling voor de hout-, metaal- en kunststofindustrie. Het is een familiebedrijf dat zich onderscheidt door het ontwikkelen van innovatieve gereedschappen.

  • Network Infrastructure Engineer (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SOCIALISTISCHE MUTUALITEIT BRABANT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het team dat instaat voor de implementatie, het onderhoud, de ondersteuning en het beheer van de netwerkinfrastructuur, inclusief de netwerkapparatuur, het telefoonsysteem, computers en servers, printers, en andere randapparatuur, alsook de daarop geïnstalleerde basissoftware, zowel op het hoofdkantoor als op honderden afgelegen locaties (kantoren, agentschappen, poliklinieken), van de mutualiteit en geassocieerde non-profitorganisaties. Je ontwikkelt ook applicaties gericht op de automatisering van de IT-infrastructuur. U bent een teamplayer maar bent in staat om autonoom te werken. Vanuit uw kennis en ervaring bent u in staat technische oplossingen uit te werken, voor te stellen, en te documenteren.

  • Winkelmedewerker colora Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Een werkdag bij colora is nooit hetzelfde. Geen routineklus dus, wel elke keer een nieuwe uitdaging. Je denkt mee met de klant en leeft je in in hun wensen. Je inspireert hen met kleur en interieur. Je begeleidt hen van prille voorbereiding tot perfecte afwerking. Je geeft tips in de winkel of toont klanten hoe het moet bij hen thuis. Bij deze vacature ligt het accent op het geven van kleuradvies bij klanten thuis. Je hoort het, werken bij colora gaat verder dan enkel verf verkopen. Ook het organiseren van workshops, etalages opbouwen of de winkel mee helpen (her)inrichten, bestellingen beheren en de stock netjes en overzichtelijk houden behoren tot jouw takenpakket.

  • Gentis - Business / Functioneel Analist (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a leading consultancy company operating throughout the globe. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je voornaamste opdracht is het analyseren en modelleren van datastromen en integraties tussen het nieuwe te implementeren beheer-systeem en diverse externe systemen. In deze analyses breng je de complexe materie terug naar een niveau dat toelaat dat deze snel begrepen kunnen worden door verschillende doelgroepen, zowel ICT als business De huidige systemen worden vervangen en dit moet geïntegreerd worden met de systemen van de klant. Je zult samenwerken met de architecten- de business requirements vertalen in functionele specificaties (use cases) en integratie requirements. De analist moet zich comfortabel voelen bij het leiden van meetings en de deelnemers tot een consensus kunnen brengen. Documenteren van de business requirements Definieren van functionele specificaties Jouw profiel.. Je bent sterk communicatief en in staat om met technische en business mensen samen te werken Je hebt kennis van UML methodologie Je hebt kennis van systemen zoals CRM, order management, facturatie, etc. Je bent stressbestendig, gestructureerd, analytisch en flexibel Je bent Nederlandstalig met een zéér goede kennis van het Engels Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken Je hebt uitstekende probleem oplossende skills Location: omgeving Brussel Duurtijd: 6+ maanden

Zoek naar antwoorden van F. NIEMANS in sociale netwerken
Look for responds of F. NIEMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor F. NIEMANS. Laat een reactie achter voor F. NIEMANS. F. NIEMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F. NIEMANS. Leave a respond for F. NIEMANS. F. NIEMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F. NIEMANS op de google maps. Adres en contacten F. NIEMANS
Location of F. NIEMANS on the google maps. Address and contacts of F. NIEMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come F. NIEMANS F. NIEMANS: VERHEYE DANNY | Oude Pastorij (De) | BERTHE VANORMELINGEN | DETHIER MARC | GUY DEBRA

Other related companies as F. NIEMANS: VERHEYE DANNY | Oude Pastorij (De) | BERTHE VANORMELINGEN | DETHIER MARC | GUY DEBRA

F. NIEMANS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F. NIEMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06761230468. Het bedrijf F. NIEMANS bevindt zich op het adres: LANGE NIEUWSTRAAT 43; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 282,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in F. NIEMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van F. NIEMANS is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F. NIEMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F. NIEMANS, openstaande posities, locatie van F. NIEMANS op de kaart.

F. NIEMANS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is F. NIEMANS, company assigned to the tax number BE06761230468. The company F. NIEMANS is located at the address: LANGE NIEUWSTRAAT 43; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 282,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in F. NIEMANS were not found.
The main activity of F. NIEMANS is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of F. NIEMANS is not available. You also can look at reviews of F. NIEMANS, open positions, location of F. NIEMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F. NIEMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F. NIEMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F. NIEMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F. NIEMANS, employees, financial statistics.