VERHEYE DANNY

Contactgegevens VERHEYE DANNY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERHEYE DANNY: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERHEYE DANNY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOOMKORSTRAAT 1; 8380; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50547016 (+32-50547016) 50547016 (+32-50547016)

Fax (fax): +32 (12) 333-72-50 +32 (12) 333-72-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERHEYE DANNY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERHEYE DANNY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERHEYE DANNY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERHEYE DANNY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERHEYE DANNY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERHEYE DANNY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERHEYE DANNY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERHEYE DANNY
Products information VERHEYE DANNY

BTW identificatienummer (tax): BE06613464355
Ondernemingsnummer: 2683380126
Hoofdstad (capital): 641,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 221,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in VERHEYE DANNY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERHEYE DANNY
(Get full report from official database of BE for VERHEYE DANNY)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERHEYE DANNY
Addition kinds of activities for VERHEYE DANNY

145599. Kaolin en bal klei, nec | Kaolin and ball clay, nec
353100. Bouwmachines | Construction machinery
22111005. Tafel damast, katoen | Table damask, cotton
22960200. Koord en stof voor het versterken van de industriële riem | Cord and fabric for reinforcing industrial belting
26110000. Pulpmolens | Pulp mills
28799900. Landbouwchemicaliën, nec, nec | Agricultural chemicals, nec, nec
32110200. Versterkte of versterkte glas | Strengthened or reinforced glass
65529900. Onderverdelers en ontwikkelaars, nec, nec | Subdividers and developers, nec, nec

Werken bij VERHEYE DANNY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERHEYE DANNY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERHEYE DANNY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERHEYE DANNY. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Service Medewerker regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar Customer Service Medewerker (m/v) tot midden januari 2019. Dit is voor een internationaal bedrijf in de regio van Roeselare. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Service Medewerker in de regio Roeselare zijn: je noteert bestellingen; je volgt orders op; je adviseert klanten en begeleidt ze telefonisch bij hun bestelling; je handelt allerhande verdere communicatie rond het order af; je hebt ook contacten met de leveranciers; je organiseert transporten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Tijdelijke operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator filling. Je kan ook rijden met de heftruck en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie tem eind augustus.

 • Operator 2 ploegen (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van een complete extrusielijn voor plaatextrusie - Na een interne opleiding sta je in voor het starten/stopen, controleren van de kwaliteit en bijsturen waar nodig - Je zorgt voor een gewaarborgde continuïteit in de productie - Je hebt zin voor kwaliteit, neemt initiatief, werkt structureel en je probeert problemen te analyseren en in kaart te brengen - Je bent een teamspeler en staat open voor een vlotte samenwerking met je collega’s - Je rapporteert dagelijks aan de ploegverantwoordelijke en bent bereid om de ploegchef te vervangen bij afwezigheid - Je werkt afwisselend in de vroege en late ploeg

 • Ploegbaas wegenbouw (GEETBETS)

  Regio: GEETBETS

  Bedrijf: Konvert Construct Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Geebets is Konvert Construct op zoek naar een ervaren ploegbaas. Als meewerkende leidinggevende zorg jij er voor dat je ploeg weet wat te doen. Ook zorg je voor de veiligheid en dat het nodige materiaal op tijd op de werf aanwezig is. Planlezen is uiteraard een vereiste, een groot verantwoordelijkheidsgevoel wordt verwacht.

 • Poetshulp (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: DCO MAASMECHELEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij blijven op zoek naar gemotiveerde medewerkers als particuliere schoonmaak(st)er. Binnen deze functie zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijk werk (schoonmaken en/of strijken) bij gezinnen binnen de regio Maasmechelen, Dilsen en Lanaken. Flexibele werkuren ten voordele van de werknemer, aantal uren per week is bespreekbaar. Je beschikt bij voorkeur over eigen vervoer.

 • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

 • Polyvalente medewerker en keukenhulp (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers. Je zal instaan voor het meehelpen in de keuken, kassa, klanten bestellen en bedienen,... Wil jij meer te weten komen over deze vacature? Solliciteer snel online of stuur je cv naar Wetteren

 • bakkersgast ( weekend , flexijob , jobstudent ) (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: SEGERS

  Type: Studentenjob

  Bakkerij Maarten en Dorien te Oud-Turnhout Zoekt een bakkergast die kan werken 1 weekend zaterdag 1 weekend zondag , 1 weekend thuis . Jobstudenten + 18 of Fleximedewerker.

 • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: AUB-SVP

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

 • Technicus HVAC (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant actief in technische installaties in grote gebouwen (kantoren, industrie,.…), waaronder elektrische-, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire- en (brand)beveiligingsinstallaties, zijn we op zoek naar een HVAC technieker. Functie: U staat in voor het onderhoud, de regeling en de controle van de goede werking van de HVAC-, elektrische en sanitaire installaties in grote kantoorgebouwen, dit voor de regio West-Vlaanderen.

 • Polyvalent magazijnier (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: VIND Torhout

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket is divers: Het doen van verschillende taken met PC. Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Je controleert de toegekomen leveringen. Je stockeert en klasseert de goederen in ons magazijn. Je zorgt dat het magazijn op orde staat, eigen inbreng van klassement/ordening stellen we zeker op prijs. Je zet het materiaal klaar voor de techniekers en helpt met het laden en lossen.

 • Logopedist(e) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: THERAPEUTISCH TEAM VOOR KINDEREN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor het onderzoek en de logopedische therapie van kinderen tussen de 4 en 16 jaar die leer-, lees-, reken- en/of taalontwikkelingsproblemen hebben. Wij geloven in een holistische benadering waar het samenbrengen van alle betrokkenen in de ontwikkeling van het kind noodzakelijk is. Daarom wordt er op regelmatige basis overlegd met school/CLB, artsen, collega’s, ouders enz. om vanuit een complementariteit van alle partijen te zorgen dat het kind invulling krijgt van zijn ondersteuningsnoden en een behandeling op maat van vervuld worden. Onze groep bestaat uit logopedisten, psychomotorische therapeuten, neuro-motorische therapeuten, een muziektherapeut en een psycholoog, die nauw samenwerken en elkaar op professioneel vlak steunen, aanvullen en laten groeien. Met een wekelijks teamoverleg zorgen we voor peer-review en collegiale planning.

Zoek naar antwoorden van VERHEYE DANNY in sociale netwerken
Look for responds of VERHEYE DANNY in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERHEYE DANNY. Laat een reactie achter voor VERHEYE DANNY. VERHEYE DANNY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERHEYE DANNY. Leave a respond for VERHEYE DANNY. VERHEYE DANNY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERHEYE DANNY op de google maps. Adres en contacten VERHEYE DANNY
Location of VERHEYE DANNY on the google maps. Address and contacts of VERHEYE DANNY

Andere gerelateerde bedrijven als come VERHEYE DANNY VERHEYE DANNY: FORTIS | BAKKERIJ MANSHOVEN-VERS | THIERRY SOUPART | DIRK SMET | WOONSTYLE BEUN

Other related companies as VERHEYE DANNY: FORTIS | BAKKERIJ MANSHOVEN-VERS | THIERRY SOUPART | DIRK SMET | WOONSTYLE BEUN

VERHEYE DANNY is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERHEYE DANNY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06613464355. Het bedrijf VERHEYE DANNY bevindt zich op het adres: BOOMKORSTRAAT 1; 8380; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 641,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 221,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Producten gemaakt in VERHEYE DANNY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERHEYE DANNY is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERHEYE DANNY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERHEYE DANNY, openstaande posities, locatie van VERHEYE DANNY op de kaart.

VERHEYE DANNY is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERHEYE DANNY, company assigned to the tax number BE06613464355. The company VERHEYE DANNY is located at the address: BOOMKORSTRAAT 1; 8380; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 641,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 221,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Products created in VERHEYE DANNY were not found.
The main activity of VERHEYE DANNY is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VERHEYE DANNY is not available. You also can look at reviews of VERHEYE DANNY, open positions, location of VERHEYE DANNY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERHEYE DANNY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERHEYE DANNY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERHEYE DANNY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERHEYE DANNY, employees, financial statistics.