EVA LIPSCHUTZ

Contactgegevens EVA LIPSCHUTZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EVA LIPSCHUTZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

EVA LIPSCHUTZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUINTEN MATSIJSLEI 34; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32139780 32139780

Fax (fax): +32 (50) 711-14-13 +32 (50) 711-14-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EVA LIPSCHUTZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EVA LIPSCHUTZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EVA LIPSCHUTZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EVA LIPSCHUTZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EVA LIPSCHUTZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EVA LIPSCHUTZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EVA LIPSCHUTZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EVA LIPSCHUTZ
Products information EVA LIPSCHUTZ

BTW identificatienummer (tax): BE06448394775
Ondernemingsnummer: 9425415039
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in EVA LIPSCHUTZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EVA LIPSCHUTZ
(Get full report from official database of BE for EVA LIPSCHUTZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor EVA LIPSCHUTZ
Addition kinds of activities for EVA LIPSCHUTZ

017599. Bladwisselende boomvruchten, nec | Deciduous tree fruits, nec
723199. Beauty winkels, nec | Beauty shops, nec
27210104. Televisieschema's: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Television schedules: publishing only, not printed on site
38250310. Instrumenten voor het meten van elektrische hoeveelheden | Instruments for measuring electrical quantities
50650000. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec | Electronic parts and equipment, nec

Werken bij EVA LIPSCHUTZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EVA LIPSCHUTZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EVA LIPSCHUTZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EVA LIPSCHUTZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust is een Belgische HR-bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in werving en selectie. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal Je bent de rechterhand van de productieverantwoordelijke, je geeft hem de nodige ondersteuning en bent zijn back-up bij afwezigheid Je stelt mee de productiedossiers op en bestelt de benodigde materialen Je stuurt de kwaliteitsmedewerkers aan en begeleidt de maandelijkse externe controlebezoeken Bij nieuwe projecten volg je de productieplannen mee op. je werkt hiervoor nauw samen met de productie- en kwaliteitsverantwoordelijke. Je staat tevens in voor het onthaal van nieuwe werknemers.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Tielt zoeken we een (bij voorkeur) ervaren Uitzendconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Schrijnwerker Interieur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren schrijnwerker

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, de ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Aarschot en omgeving

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Middelkerke 20u (LEFFINGE)

    Regio: LEFFINGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Leffinge & Schore. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Kinrooi (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent verkoop (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een hippe en trendy kledingszaak te Knokke zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor de orde en netheid in de winkel. Je helpt de klanten en zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel terug buiten gaan!

  • Jobstudent houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een houtatelier, waar je samen met andere jobstudenten zal ingezet worden voor onderstaande taken. Taken: schuren, lijmen, hout versnijden met lasermachine, logo's inbranden met machine, ... Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is gelegen in Destelbergen, dichtbij Gent  Dampoort. 

  • Student sales assistant (m/v) (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die zich minstens 2 keer per week kunnen vrijmaken voor volgende taken: - telefonisch klantencontact - agenda / afsprakenplanning voor de commerciële buitendienst

  • Elektricien openbare verlichting (Sint-Truiden) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enteprises is een elektrotechnisch bedrijf, gekend voor kwaliteit, veiligheid en multicultureel georiënteerd teamwork. Om een verdere groei te kunnen waarmaken zijn we momenteel op zoek naar een technieker openbare verlichting voor de regio van Sint-Truiden. In deze functie voer je werken uit aan de bovengrondse lijnen (openbare verlichting). Samen met een collega plaats je de (verlichtings)palen, armaturen en lampen, en spoor je fouten op in de verschillende soorten netten. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, maak je gebruik van een hoogtewerker.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van EVA LIPSCHUTZ in sociale netwerken
Look for responds of EVA LIPSCHUTZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor EVA LIPSCHUTZ. Laat een reactie achter voor EVA LIPSCHUTZ. EVA LIPSCHUTZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EVA LIPSCHUTZ. Leave a respond for EVA LIPSCHUTZ. EVA LIPSCHUTZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EVA LIPSCHUTZ op de google maps. Adres en contacten EVA LIPSCHUTZ
Location of EVA LIPSCHUTZ on the google maps. Address and contacts of EVA LIPSCHUTZ

Andere gerelateerde bedrijven als come EVA LIPSCHUTZ EVA LIPSCHUTZ: Athénée Royal Prince Baudouin | FRANS VANHAVERBEKE | Vervier G-Stoquart | BUR. LA GESTION IMMEUBLES | VAN GUCHT DIRK EN WIM

Other related companies as EVA LIPSCHUTZ: Athénée Royal Prince Baudouin | FRANS VANHAVERBEKE | Vervier G-Stoquart | BUR. LA GESTION IMMEUBLES | VAN GUCHT DIRK EN WIM

EVA LIPSCHUTZ is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EVA LIPSCHUTZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06448394775. Het bedrijf EVA LIPSCHUTZ bevindt zich op het adres: QUINTEN MATSIJSLEI 34; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in EVA LIPSCHUTZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EVA LIPSCHUTZ is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EVA LIPSCHUTZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EVA LIPSCHUTZ, openstaande posities, locatie van EVA LIPSCHUTZ op de kaart.

EVA LIPSCHUTZ is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is EVA LIPSCHUTZ, company assigned to the tax number BE06448394775. The company EVA LIPSCHUTZ is located at the address: QUINTEN MATSIJSLEI 34; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in EVA LIPSCHUTZ were not found.
The main activity of EVA LIPSCHUTZ is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EVA LIPSCHUTZ is not available. You also can look at reviews of EVA LIPSCHUTZ, open positions, location of EVA LIPSCHUTZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EVA LIPSCHUTZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EVA LIPSCHUTZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EVA LIPSCHUTZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EVA LIPSCHUTZ, employees, financial statistics.