EMMANUEL PLAVSIC

Contactgegevens EMMANUEL PLAVSIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EMMANUEL PLAVSIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

EMMANUEL PLAVSIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDAAN 22; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32327124 32327124

Fax (fax): +32 (87) 406-15-80 +32 (87) 406-15-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EMMANUEL PLAVSIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EMMANUEL PLAVSIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EMMANUEL PLAVSIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EMMANUEL PLAVSIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EMMANUEL PLAVSIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EMMANUEL PLAVSIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EMMANUEL PLAVSIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EMMANUEL PLAVSIC
Products information EMMANUEL PLAVSIC

BTW identificatienummer (tax): BE08681915283
Ondernemingsnummer: 8604736328
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in EMMANUEL PLAVSIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EMMANUEL PLAVSIC
(Get full report from official database of BE for EMMANUEL PLAVSIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor EMMANUEL PLAVSIC
Addition kinds of activities for EMMANUEL PLAVSIC

2499. Houtproducten, NEC | Wood products, nec
33560202. Gouden en gouden legering: rollen, tekenen of extruderen | Gold and gold alloy: rolling, drawing, or extruding
38229917. Waterkoker regelt | Water heater controls
82990102. Keramische school | Ceramic school
92220401. Juridische raad en vervolging, federale overheid | Legal counsel and prosecution, federal government

Werken bij EMMANUEL PLAVSIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EMMANUEL PLAVSIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EMMANUEL PLAVSIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EMMANUEL PLAVSIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die graag dingen in elkaar steekt? Kan je fijn en nauwkeurig werken? Werk je graag in een leuke sfeer met topcollega's? Dan is dit de job voor jou! Bij de klant Roxell te Maldegem zijn we op zoek naar arbeiders te Maldegem. productie assamblageafdeling voor het monteren van onderdelen voor voeder -en drinksystemen. Jouw takenpakket als productiearbeider op de assemblageafdeling: Op de afdeling Assemblage wordt aan de hand van een eenvoudige technische assemblagetekening kleine onderdelen in elkaar gestoken, geassembleerd of gemonteerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen werkpost. Zo werk je erg zelfstandig. Alles wordt stap voor stap aangeleerd door een collega die je de eerste weken zal bijstaan.

  • Inpakmedewerkers chocoladebedrijf (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chocoladebedrijf te Lier, dat instaat voor de productie van Belgische truffels en pralines, zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers.  Je zal onder andere instaan voor onderstaande zaken:  Inpakken van truffels en pralines.  Het rapen van truffels en afpakken van pralines. Controles uitvoeren op de producten.  De productielijnen en machines reinigen.  Afwassen. Je verwittigt de verantwoordelijke bij technische problemen. 

  • Machinist (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen, zijn we op zoek naar een machinist met enige arvaring. Je werkt als machinist bandenkraan en werkt ook mee als arbeider in de wegenbouw (borduren plaatsen, bestratingen, ...)

  • Huishoudhulp Torhout! Uurrooster op maat! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio LAAKDAL (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Laakdal en omgeving.

  • Student host/hostess (m/v) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, gespecialiseerd in ondergronden voor stallingen, zijn wij op zoek naar een student host/hostess. Tijdens jouw tewerkstelling sta je mensen te woord en geeft de nodige informatie aan de bezoekers.

  • Jobstudent verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy slagerij te Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om bij te springen in de verkoop/ De winkel is iedere dag open van 7.45 uur tot 18.45 uur, behalve op donderdag.

  • STUDENT hotelmedewerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: S VILLA

    Type: Studentenjob

    Je brengt jouw liefde voor de horeca over op de gasten, hebt de touwtjes in handen, bent vlot en zelfstandig. Takenpakket: Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Je bent medeverantwoordelijk voor de receptie met de daarbij horende administratieve werkzaamheden Je geeft leiding aan studenten, begeleid en instrueert hen tijdens hun werk Je versterkt de housekeeping Je staat in voor het checken/controleren van de hotelkamers Je bedient onze gasten op het terras en serveert het ontbijt Je staat mee in voor het wassen en strijken van het linnengoed Doordeweeks overnachten er vooral zakelijke gasten in ons hotel. In het weekend verblijven er vooral (inter)nationale toeristen. Een uitdaging voor jou om aan de behoeften en wensen van iedere gast te voldoen. Jij bent daarom dus ook flexibel, stressgevoelig en bent gedreven in je werk en doet dit met passie. Werk je graag in een klein en jong team? Mail ons dan vandaag nog!

  • Junior Werfleider Funderingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je beheert werven van A tot Z. Je staat in voor de voorbereiding, opstart, coördinatie en opvolging van de werf. Je houdt toezicht op de werf en het werk in uitvoering. Je stuurt ploegbazen en onderaannemers aan. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf en voert controles uit.

  • Bankwerker-bestuurder rollend materieel NMBS voor Tractiewerkplaats Schaarbeek (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: NMBS

    Type: Vaste Job

    Je rangeert het materieel (motorstellen, rijtuigen, …) in de sporenbundels van de werkplaats en voert, indien nodig, onderhoudswerkzaamheden uit op het rollend materieel. Je rangeert het materieel, eventueel met behulp van een rail-route en in samenwerking met de koerdienst. Je verricht de koppelings- en ontkoppelingsoperaties van het materieel en bereidt die voor. Je verricht ook diverse andere taken, o.a. kleine onderhoudswerken. Je geeft verbetermogelijkheden of anomalieën van tijdens je shift door naar je leidinggevende.

  • Supervisor(Junior Manager)Massimo Dutti Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI GENT

    Type: Vaste Job

    Voor onze winkel te Gent zijn we op zoek naar een winkel Supervisor.(Junior Manager) U bent een dynamische, georganiseerde persoonlijkheid én vooral een sterke leider. Het dagelijkse beheer van onze winkel en haar medewerkers vertrouwen we aan jou toe. Ervaring in een gelijkaardige functie is essentieel.

  • Leerkracht Kapper (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CVKO - Centrum voor Kappersonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar de Herenkapper (M/V/X) met aantoonbare vakkennis en die de Nederlandse taal goed beheerst, zowel gesproken als geschreven. Je hoeft geen zelfstandig statuut te hebben want ook via payrolling kan je als freelance docent aan de slag gaan in één van onze leslocaties regio Antwerpen.

Zoek naar antwoorden van EMMANUEL PLAVSIC in sociale netwerken
Look for responds of EMMANUEL PLAVSIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor EMMANUEL PLAVSIC. Laat een reactie achter voor EMMANUEL PLAVSIC. EMMANUEL PLAVSIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EMMANUEL PLAVSIC. Leave a respond for EMMANUEL PLAVSIC. EMMANUEL PLAVSIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EMMANUEL PLAVSIC op de google maps. Adres en contacten EMMANUEL PLAVSIC
Location of EMMANUEL PLAVSIC on the google maps. Address and contacts of EMMANUEL PLAVSIC

Andere gerelateerde bedrijven als come EMMANUEL PLAVSIC EMMANUEL PLAVSIC: LIBRAIRIE DE L'OURS | Bruggeman A | Kaolin SPRL | T. VULHOPP | RIJSCHOOL DRIJKONINGEN

Other related companies as EMMANUEL PLAVSIC: LIBRAIRIE DE L'OURS | Bruggeman A | Kaolin SPRL | T. VULHOPP | RIJSCHOOL DRIJKONINGEN

EMMANUEL PLAVSIC is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EMMANUEL PLAVSIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08681915283. Het bedrijf EMMANUEL PLAVSIC bevindt zich op het adres: OUDAAN 22; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in EMMANUEL PLAVSIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EMMANUEL PLAVSIC is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EMMANUEL PLAVSIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EMMANUEL PLAVSIC, openstaande posities, locatie van EMMANUEL PLAVSIC op de kaart.

EMMANUEL PLAVSIC is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is EMMANUEL PLAVSIC, company assigned to the tax number BE08681915283. The company EMMANUEL PLAVSIC is located at the address: OUDAAN 22; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in EMMANUEL PLAVSIC were not found.
The main activity of EMMANUEL PLAVSIC is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EMMANUEL PLAVSIC is not available. You also can look at reviews of EMMANUEL PLAVSIC, open positions, location of EMMANUEL PLAVSIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EMMANUEL PLAVSIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EMMANUEL PLAVSIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EMMANUEL PLAVSIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EMMANUEL PLAVSIC, employees, financial statistics.