DIRK DE MAERSCHALCK

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • DIRK DE MAERSCHALCK
Private companiesMotion Pictures • DIRK DE MAERSCHALCK

Contactgegevens DIRK DE MAERSCHALCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIRK DE MAERSCHALCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIRK DE MAERSCHALCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OMMEGANGSTRAAT 118; 9240; ZELE, België

Telefoon (phone): 52453348 (+32-52453348) 52453348 (+32-52453348)

Fax (fax): +32 (81) 627-11-35 +32 (81) 627-11-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIRK DE MAERSCHALCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIRK DE MAERSCHALCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIRK DE MAERSCHALCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIRK DE MAERSCHALCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIRK DE MAERSCHALCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIRK DE MAERSCHALCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIRK DE MAERSCHALCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIRK DE MAERSCHALCK
Products information DIRK DE MAERSCHALCK

BTW identificatienummer (tax): BE01880004882
Ondernemingsnummer: 5682098388
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 781,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in DIRK DE MAERSCHALCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIRK DE MAERSCHALCK
(Get full report from official database of BE for DIRK DE MAERSCHALCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIRK DE MAERSCHALCK
Addition kinds of activities for DIRK DE MAERSCHALCK

509103. Visserij apparatuur en benodigdheden | Fishing equipment and supplies
899999. Diensten, nec, nec | Services, nec, nec
23539910. Panama hoeden | Panama hats
28790106. Insecticiden, landbouw of huishoudens | Insecticides, agricultural or household
75190104. Recreatieve busverhuur | Recreational bus leasing

Werken bij DIRK DE MAERSCHALCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIRK DE MAERSCHALCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIRK DE MAERSCHALCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIRK DE MAERSCHALCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhouder voor marktleider te Antwerpen-Zuid (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Boekhouder voor een bedrijf in het trendy Antwerpen-Zuid. Onze klant is marktleider binnen zijn sector en is gelegen in het trendy Antwerpen-Zuid. Je komt terecht in een hecht en dynamisch team dat popelt om jou te ontmoeten. De werkplek is vlot bereikbaar en er voldoende parkeergelegenheid. Als Boekhouder zijn dit jouw verantwoordelijkheden: Je boekt de aankoop-, verkoopfacturen en banken in Je beheert de Amex-afrekeningen Je neemt het debiteurenbeheer op jou Je verzorgt de btw-aangiften Je staat in voor de maandafsluiting Je verricht de betalingen Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Klantendienstmedewerker supermarktketen, Diegem, fulltime (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer sercive medewerker zal je zowel telefonisch als schriftelijk vragen en bemerkingen behandelen van de klanten. Dit doe je telkens op een klantvriendelijke en professionele manier. Voor onze klant gelegen vlakbij het station in Diegem, zoeken we gemotiveerde klantendienstmedewerkers. Met vestigingen over de hele wereld (Frankrijk, Marokko, Algerije, Roemenië, Zuid-Afrika en sinds kort in België, Nederland) is dit een groeiend bedrijf met veel internationale projecten. Voor het ogenblik zoeken we een customer service agent voor een populaire supermarktketen.

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN MET RIJBEWIJS C (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Plaatsen van ramen en deuren in alu en pvc - Zorgen voor de afwerking van het ramen. - Plaatsen van gordijnbakken en venstertabletten.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Passie om als student mee te helpen in een brillenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van brillen en lenzen, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden (bv. brilmonturen schoonmaken) en dat de winkelrekken worden aangevuld. je zorgt voor een administratieve ondersteuning met het ingeven van bestelbonnen, oogmetingen en kassawerk Jouw werkuren zijn in overleg met de zaakvoerster bespreekbaar en kunnen wisselen doorheen de week en op zaterdagen!

  • Chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een chauffeur C die niet snel afgeschrikt is! Heb jij een sterke maag, heb je jouw rijbewijs C en beschik je over jouw geldig vakbekwaamheidsattest? Jij staat in voor het ophalen van dierlijke producten uit de vleesindustrie. Dit zowel bij slachthuizen als productieomgevingen en beenhouwers. Je staat in voor het lossen en laden van de goederen en dit vanuit onze site te Bavegem. Je reinigt ook steeds zelf je opligger na het lossen van je vracht? Jij kan de administratie die hierbij hoort goed bijhouden.

  • Service Technician - foreign experience - Just graduated (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Voor een grote klant, wereldwijd actief binnen de plaatbewerking, zijn wij op zoek naar een ambitieuze service technieker. Heb jij passie voor montage? Ben je bereid voor regelmatig buitenlandse verplaatsingen te doen onder andere naar Australië? En ben je probleemoplossend? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Service verlenen bij de klant achter installatie van de machines Opleidingen geven Complexe en technische problemen oplossen

  • Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega (bij voorkeur met enige jaren ervaring) om ons team te vervoegen. Het betreft een deeltijdse invulling verdeeld over 2 à 3 dagen. Op termijn kan dit verder uitgebouwd worden, indien gewenst. Wanneer en hoeveel per dag is overeen te komen. Specialisatie in manuele therapie en/of sportrevalidatie is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als aan huis gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, patiënten, artsen), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Flexijob - Zaalmedewerker - Weekend Feestzaal (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: DOMEIN VOSSENBERG

    Type: Flexijob

    Heb je stiekem zin in de nieuwste Smartphone of plan je graag een citytripje met vrienden maar zit je wat krap bij kas? 1 adres! Domein Vossenberg zoekt zaalmedewerkers voor tijdens het weekend. Kom je in aanmerking voor een flexijob of ben je student + 18 jaar dan schakelen wij jou graag in op vrijdag, zaterdag of zondag. Momenteel is de vraag het grootst naar medewerkers op zaterdag. Gasten met goesting en dames met finesse zijn bij Domein Vossenberg een match! Stressbestendigheid, een verzorgd voorkomen en een brede glimlach naar onze klanten zijn noodzakelijk.

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Flexijob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst flexijob

Zoek naar antwoorden van DIRK DE MAERSCHALCK in sociale netwerken
Look for responds of DIRK DE MAERSCHALCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIRK DE MAERSCHALCK. Laat een reactie achter voor DIRK DE MAERSCHALCK. DIRK DE MAERSCHALCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIRK DE MAERSCHALCK. Leave a respond for DIRK DE MAERSCHALCK. DIRK DE MAERSCHALCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIRK DE MAERSCHALCK op de google maps. Adres en contacten DIRK DE MAERSCHALCK
Location of DIRK DE MAERSCHALCK on the google maps. Address and contacts of DIRK DE MAERSCHALCK

Andere gerelateerde bedrijven als come DIRK DE MAERSCHALCK DIRK DE MAERSCHALCK: Folkesson R | B VERHAEGHE | LANDERWIJN | MAISON I.D. PLUS | VISAVERSA

Other related companies as DIRK DE MAERSCHALCK: Folkesson R | B VERHAEGHE | LANDERWIJN | MAISON I.D. PLUS | VISAVERSA

DIRK DE MAERSCHALCK is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIRK DE MAERSCHALCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01880004882. Het bedrijf DIRK DE MAERSCHALCK bevindt zich op het adres: OMMEGANGSTRAAT 118; 9240; ZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 781,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in DIRK DE MAERSCHALCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIRK DE MAERSCHALCK is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIRK DE MAERSCHALCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIRK DE MAERSCHALCK, openstaande posities, locatie van DIRK DE MAERSCHALCK op de kaart.

DIRK DE MAERSCHALCK is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIRK DE MAERSCHALCK, company assigned to the tax number BE01880004882. The company DIRK DE MAERSCHALCK is located at the address: OMMEGANGSTRAAT 118; 9240; ZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 781,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in DIRK DE MAERSCHALCK were not found.
The main activity of DIRK DE MAERSCHALCK is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DIRK DE MAERSCHALCK is not available. You also can look at reviews of DIRK DE MAERSCHALCK, open positions, location of DIRK DE MAERSCHALCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIRK DE MAERSCHALCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIRK DE MAERSCHALCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIRK DE MAERSCHALCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIRK DE MAERSCHALCK, employees, financial statistics.