CYNTHIA GREGOOR

Contactgegevens CYNTHIA GREGOOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CYNTHIA GREGOOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

CYNTHIA GREGOOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MUNSTERBILZENSTRAAT 19; 3740; BILZEN, België

Telefoon (phone): 89514949 (+32-89514949) 89514949 (+32-89514949)

Fax (fax): +32 (50) 255-13-62 +32 (50) 255-13-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CYNTHIA GREGOOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CYNTHIA GREGOOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CYNTHIA GREGOOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CYNTHIA GREGOOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CYNTHIA GREGOOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CYNTHIA GREGOOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CYNTHIA GREGOOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CYNTHIA GREGOOR
Products information CYNTHIA GREGOOR

BTW identificatienummer (tax): BE03988281250
Ondernemingsnummer: 8524261474
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 792,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in CYNTHIA GREGOOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CYNTHIA GREGOOR
(Get full report from official database of BE for CYNTHIA GREGOOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor CYNTHIA GREGOOR
Addition kinds of activities for CYNTHIA GREGOOR

01739908. Walnotenbos | Walnut grove
26790900. Kartonproducten, uitgezonderd sterven | Cardboard products, except die-cut
32290802. Glaswerk, kunst of decoratief | Glassware, art or decorative
37320209. Zeilboten, bouw en reparatie | Sailboats, building and repairing
38739902. Chronograaf, lente wond | Chronographs, spring wound
73610201. Chauffeur register | Chauffeur registry

Werken bij CYNTHIA GREGOOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CYNTHIA GREGOOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CYNTHIA GREGOOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CYNTHIA GREGOOR. Looking for open vacancies in other companies

  • SCHILDER DECORATEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor allerhande schilder- en decoratiewerken bij particulieren. De werken omvatten binnen- en buitenschilderwerken, wand- en vloerbekleding en opknappen van meubels. Je werkt hiervoor steeds met een collega.

  • Monteur atelier en op verplaatsing (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, regio Roeselare zoeken wij een MONTEUR VOOR ATELIER EN OP VERPLAATSING Functieomschrijving: Als montagetechnieker sta je in voor de mechanische montage van automatische legbordmagazijnen  Je staat in voor de plaatsing/opbouw van robots bij onze klanten Je verricht boorwerk, zaagwerk en montagewerk

  • HUISHOUDHULP VOOR AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Aalter.

  • Huishoudhulpen regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Middelkerke 20u (LEFFINGE)

    Regio: LEFFINGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Leffinge & Schore. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent administratie (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    - klanten te begeleiden vakantie- en jaarverhuur - input briefwisseling en klasseren - ophangen affiches, nemen foto's - opname tellers - controle appartementen na vertrek huurders vakantieverhuur - voorbereiden fiche etalage

  • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Sint niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

  • Coördinator Boekhouding - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Coördinator Boekhouding voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Een greep uit je takenpakket: Je coördineert de activiteiten van jouw team en speelt een trekkersrol in de veranderingstrajecten; Als geboren coach werk je mee aan de groei van de experten binnen jouw team; Je toont jouw professionele expertise door het opmaken en opvolgen van rapporten; Je gaat die extra mile en formuleert actief verbetervoorstellen en adviezen voor de goede werking van de afdeling; Je analyseert processen waarna je deze continu optimaliseert. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • QUALITY OPERATOR (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: PENNE

    Type: Vaste Job

    In deze functie speel je, tijdens het productieproces, een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten die moeten voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je werkt samen en in overleg met de kwaliteitsdienst.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

    Regio: Regio Mouscron

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wens je Engels te onderwijzen? Genoot je een bachelor- of masteropleiding? Dan kan jij misschien onze ploeg taaltrainers vervoegen: we zoeken trainers die zich kunnen verplaatsen met de auto. We zoeken kandidaten voor de regio Moeskroen en de regio Doornik.

  • Zorgkundige WZC regio Ieper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt de bewoners tijdens de verzorging Je biedt hulp bij activiteiten die voor de bewoner moeilijker gaan Je biedt naast praktische hulp ook een luisterend oor naar de bewoners en hun familie Je observeert en rapporteert

Zoek naar antwoorden van CYNTHIA GREGOOR in sociale netwerken
Look for responds of CYNTHIA GREGOOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor CYNTHIA GREGOOR. Laat een reactie achter voor CYNTHIA GREGOOR. CYNTHIA GREGOOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CYNTHIA GREGOOR. Leave a respond for CYNTHIA GREGOOR. CYNTHIA GREGOOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CYNTHIA GREGOOR op de google maps. Adres en contacten CYNTHIA GREGOOR
Location of CYNTHIA GREGOOR on the google maps. Address and contacts of CYNTHIA GREGOOR

Andere gerelateerde bedrijven als come CYNTHIA GREGOOR CYNTHIA GREGOOR: LE FOYER TAMINOIS ET SES EXTENSI SCRL | Switsers Gino | NV CANALCO-NV LAMBRECHTS | MAISON RUELLE | GUSTAAF MAQUOI

Other related companies as CYNTHIA GREGOOR: LE FOYER TAMINOIS ET SES EXTENSI SCRL | Switsers Gino | NV CANALCO-NV LAMBRECHTS | MAISON RUELLE | GUSTAAF MAQUOI

CYNTHIA GREGOOR is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CYNTHIA GREGOOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03988281250. Het bedrijf CYNTHIA GREGOOR bevindt zich op het adres: MUNSTERBILZENSTRAAT 19; 3740; BILZEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 792,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in CYNTHIA GREGOOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CYNTHIA GREGOOR is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CYNTHIA GREGOOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CYNTHIA GREGOOR, openstaande posities, locatie van CYNTHIA GREGOOR op de kaart.

CYNTHIA GREGOOR is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is CYNTHIA GREGOOR, company assigned to the tax number BE03988281250. The company CYNTHIA GREGOOR is located at the address: MUNSTERBILZENSTRAAT 19; 3740; BILZEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 792,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in CYNTHIA GREGOOR were not found.
The main activity of CYNTHIA GREGOOR is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CYNTHIA GREGOOR is not available. You also can look at reviews of CYNTHIA GREGOOR, open positions, location of CYNTHIA GREGOOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CYNTHIA GREGOOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CYNTHIA GREGOOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CYNTHIA GREGOOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CYNTHIA GREGOOR, employees, financial statistics.