CHRISTINE MUSSCHE

Contactgegevens CHRISTINE MUSSCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTINE MUSSCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTINE MUSSCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRAN?OIS BENARDSTRAAT 92; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92232466 (+32-92232466) 92232466 (+32-92232466)

Fax (fax): +32 (84) 775-35-73 +32 (84) 775-35-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTINE MUSSCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTINE MUSSCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTINE MUSSCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTINE MUSSCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTINE MUSSCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTINE MUSSCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTINE MUSSCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTINE MUSSCHE
Products information CHRISTINE MUSSCHE

BTW identificatienummer (tax): BE03219787597
Ondernemingsnummer: 3328277587
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 318,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in CHRISTINE MUSSCHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTINE MUSSCHE
(Get full report from official database of BE for CHRISTINE MUSSCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTINE MUSSCHE
Addition kinds of activities for CHRISTINE MUSSCHE

013399. Suikerriet en suikerbietjes, nec | Sugarcane and sugar beets, nec
208702. Drankbasis, concentraten, stroopjes, poeders en mengsels | Beverage bases, concentrates, syrups, powders and mixes
322904. Glasvezelproducten | Glass fiber products
953104. Behuisingsprogramma's, niveau van overheid | Housing programs, level of government
07510403. Stamboom record diensten, vee | Pedigree record services, livestock
22119905. Vogeloogje luier doek, katoen | Bird's-eye diaper cloth, cotton
28990200. zuren | Acids
31119900. Leren looien en afwerken, anders | Leather tanning and finishing, nec
96510000. Regeling, diverse commerciële sectoren | Regulation, miscellaneous commercial sectors

Werken bij CHRISTINE MUSSCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTINE MUSSCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTINE MUSSCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTINE MUSSCHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker vroege ploeg m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker van de afdeling slicing - verpakking, sta je mee in voor het correct verwerken en verpakken van kleinere voorgesneden vleesverpakkingen: Je checkt de verpakkingen op onregelmatigheden. Je steekt deze kleine verpakkingen in dozen volgens de opgegeven hoeveelheden. Je plooit de dozen en je voorziet deze van een etiket. Je zorgt voor een propere en nette werkplaats.

  • Koeltechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de job als koeltechnieker krijgt de verantwoordelijkheid over onderstaande taken: als technicus koeltechnieken en klimaatregeling voer je preventief onderhoud uit op technische systemen zoals verwarmingsinstallaties systemen voor klimaatregeling zoals airconditioning of koelsystemen zoals koelkamers of koelkasten. Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen mechanische en elektronische regelaars installeren en parametreren fouten lokaliseren en verhelpen aanbrengen van de isolatie en de bekleding van de installatie Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • STUDENT VERKOPER VERO MODA Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA KORTRIJK IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper voor de kerstvakantie! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Winkelmedewerker (m/v) voor supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe supermarkt in Borgloon zijn wij op zoek naar een aantal medewerkers. We zoeken een jobstudent voor allround medewerker, je helpt dus waar nodig. Je bent idealiter tijdens het weekend beschikbaar maar ook een aantal dagen door de week. Je werkt dus niet enkel tijdens de vakantieperioden maar ook tijdens het schooljaar. We zoeken een medewerker voor aan de traiteurafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen van de toonbank, bereiden van gerecht, inpakken van kant-en klare maaltijden, bediening van vlees. We zoeken een verantwoordelijke voor aan groenten-en fruit afdeling. Je bent m.a.w. zelfstandig verantwoordelijk voor deze afdeling. Je houd de voorraad in de gaten, plaatst bestellingen indien nodig en houd de gehele afdeling netjes. Interesse in een functie? Mail jouw cv dan naar [email protected]

  • Textiel: Oproller / heftrucker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Space' Functie: Machinaal versnijden en inpakken van tapijten. Met hamer verstevigende stukken inslaan op begin en einde van de rol. Afgewerkte rollen met een heftruck (pinvork) wegleggen.

  • Senior dossierbeheerder boekhouding (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Jr. en Sr. dossierbeheerder. Als dossierbeheerder komt u terecht in een jong, dynamisch en sterk groeiend kantoor met een uitstekende reputatie en familiale sfeer. Uw takenpakket als dossierbeheerder: U bent verantwoordelijk voor de volledige opvolging en voorbereiding van de aan u toegewezen dossiers (A tot Z). U staat in voor het opstellen van de balans, de jaarrekening en de bijhorende fiscale aangiften (personenbelasting, vennootschapsbelasting). U bent het aanspreekpunt voor de aan u toegewezen dossiers en staat hen op professionele wijze bij met (fiscaal) advies.

  • QUALITY ENGINEER AUTOMOTIVE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als KWALITEITSINGENIEUR ben je verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit doorheen de verschillende fases van productie: van productontwikkeling tot implementatie bij de klant. Deze job is een mooie mix van administratie en field werk. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Ontwerpen van alle procedures, werkinstructies, PPAP, FMEA en APCP; Kwaliteitsanalyse en foutenanalyse uitvoeren en sturen; Implementatie van de kwaliteitsnormen en opvolging van het naleven hiervan; Voortdurend updaten van alle kwaliteitsnormen; Documentatie en administratie van kwaliteitsklachten; Periodieke analyse van interne en externe kwaliteitsvraagstukken; De klant vertegenwoordigen binnen de organisatie met betrekking tot alle kwaliteitsvraagstukken; Leverancierskwaliteitsactiviteiten;   Je staat dagelijks in contact met klanten, leveranciers, productie, logistiek en productontwikkeling. Hierdoor heb je intern en extern een nauw contact. Je rapporteert aan de Quality Leader. Bedrijfsprofiel: Voor een automotive bedrijf in Herentals zijn wij momenteel op zoek naar een QUALITY ENGINEER. Je komt terecht in een gezond, groeiend, internationaal bedrijf dat continue bezig is met het onderzoeken en doorvoeren van nieuwe technologieën. Ze volgen de markt op de voet en spelen in op elke verandering.   SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.

  • Beenhouwer Colruyt Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Akros Solutions - Systems Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Systems Manager to start working ASAP in Brussels, Leuven or Hasselt.     Mission This means concretely you will do the design, installation, follow-up and daily maintenance of the DataCenter system services within voice communication, data communication, specific contact center hard-and software platforms. The systems Manager is also responsible for the preparation, realization and maintenance of the systems/Data Center Roadmap On daily basis, he/she manages a team of 7 to 10 specialists and takes care of the planning, prioritisation and daily management of these people. The primary focus is the availability of the mission-critical systems and platforms, complemented by a strategic contribution to planning and proactive efforts to optimize and improve the technological architecture. For this purpose, the systems Manager works closely with colleagues and his/her team to ensure maximum availability of all systems. Finally, he/she acts as SPOC to Senior management for all of their system technical issues and provides technical consultancy to internal and external customers regarding decisions, changes, market trends and technological developments. He/she works closely with quality controller, improvement Manager (s) and other IT services in the pursuit of continuous quality and process improvements.   Skills At least 5 years experience with system and/or application At least 5 years experience in leading technology migrations and projects At least 2 years of experience in a leading role/people management Very good verbal and written knowledge of Dutch, French and English Technical conceptual knowledge of and experience with LAN and WAN Technologies (MPLS, IP VPN, Ethernet) Experience with ISO27001 and GDPR are a major asset Experience with cost and quality management in an ICT environment In-depth knowledge and experience in the design and implementation of voice and data technologies in a contact center environment, contact Center technologies and related Hardware and software (dialer platforms, CTI solutions, voice recording and Quality Monitoring systems). Able to take charge of voice and data troubleshooting. Project Management Certification is a plus (ITIL, Prince2, 6-Sigma...)   Please get in touch ASAP with your updated CV.

  • Teamleader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: POINT EVENTS & SOLUTIONS

    Type: Werfreserve

    Taken Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor je collega’s op uitvoerend niveau. Door actief deel te nemen aan alle werkzaamheden in de zaak ( ontvangst mensen, bediening, afrekenen,...) geef je het goede voorbeeld aan je team. Je staat in voor de praktische organisatie en de correcte uitvoering van de medewerkers. Terwijl je werkt, hou je naulettend het verloop in de zaal in het oog zodat er kan bijgestuurd worden indien nodig.

Zoek naar antwoorden van CHRISTINE MUSSCHE in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTINE MUSSCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTINE MUSSCHE. Laat een reactie achter voor CHRISTINE MUSSCHE. CHRISTINE MUSSCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTINE MUSSCHE. Leave a respond for CHRISTINE MUSSCHE. CHRISTINE MUSSCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTINE MUSSCHE op de google maps. Adres en contacten CHRISTINE MUSSCHE
Location of CHRISTINE MUSSCHE on the google maps. Address and contacts of CHRISTINE MUSSCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTINE MUSSCHE CHRISTINE MUSSCHE: TIS NV | Porcher | JEAN-MARIE VAN DAMME | ADMINISTRATION COMMUNALE | Michael Hoebregs

Other related companies as CHRISTINE MUSSCHE: TIS NV | Porcher | JEAN-MARIE VAN DAMME | ADMINISTRATION COMMUNALE | Michael Hoebregs

CHRISTINE MUSSCHE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTINE MUSSCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03219787597. Het bedrijf CHRISTINE MUSSCHE bevindt zich op het adres: FRAN?OIS BENARDSTRAAT 92; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 318,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in CHRISTINE MUSSCHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTINE MUSSCHE is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTINE MUSSCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTINE MUSSCHE, openstaande posities, locatie van CHRISTINE MUSSCHE op de kaart.

CHRISTINE MUSSCHE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTINE MUSSCHE, company assigned to the tax number BE03219787597. The company CHRISTINE MUSSCHE is located at the address: FRAN?OIS BENARDSTRAAT 92; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 318,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in CHRISTINE MUSSCHE were not found.
The main activity of CHRISTINE MUSSCHE is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTINE MUSSCHE is not available. You also can look at reviews of CHRISTINE MUSSCHE, open positions, location of CHRISTINE MUSSCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTINE MUSSCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTINE MUSSCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTINE MUSSCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTINE MUSSCHE, employees, financial statistics.