CHRIS VAN DER SCHUEREN

Contactgegevens CHRIS VAN DER SCHUEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRIS VAN DER SCHUEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRIS VAN DER SCHUEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE NIEUWSTRAAT 43; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32067878 32067878

Fax (fax): +32 (16) 164-82-94 +32 (16) 164-82-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRIS VAN DER SCHUEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRIS VAN DER SCHUEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRIS VAN DER SCHUEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRIS VAN DER SCHUEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRIS VAN DER SCHUEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRIS VAN DER SCHUEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRIS VAN DER SCHUEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRIS VAN DER SCHUEREN
Products information CHRIS VAN DER SCHUEREN

BTW identificatienummer (tax): BE05619201660
Ondernemingsnummer: 9419097900
Hoofdstad (capital): 651,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 544,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in CHRIS VAN DER SCHUEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRIS VAN DER SCHUEREN
(Get full report from official database of BE for CHRIS VAN DER SCHUEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRIS VAN DER SCHUEREN
Addition kinds of activities for CHRIS VAN DER SCHUEREN

01619908. Vrachtwagen boerderij | Truck farm
16110100. Wegwijzers en rails | Highway signs and guardrails
20769903. Lijnolie, taart en maaltijd | Linseed oil, cake and meal
22980100. Kabels en vezelkabels | Ropes and fiber cables
35370216. Tractoren, gebruikt in planten, dokken, terminals, enz .: industrieel | Tractors, used in plants, docks,terminals, etc.: industrial
36120108. Lijnspanning regelaars | Line voltage regulators
36210100. Elektrische motor en generator onderdelen | Electric motor and generator parts
45229901. Luchtvrachtvervoerders, onopgelost | Air cargo carriers, nonscheduled
59429905. Stripboeken | Comic books

Werken bij CHRIS VAN DER SCHUEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRIS VAN DER SCHUEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRIS VAN DER SCHUEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRIS VAN DER SCHUEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Dispatcher (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige opleiding zorg je voor een optimale coördinatie van interventies voor pechverhelping en mobile check. Je werkt samen met de medewerkers van onze "Centrale Binnenland", de wegendienst (wegenwachters en fields coördinatoren) en de externe partners o.a. garages, takel-, en sleepdiensten. Je zet de wegenwachters zo efficiënt mogelijk in teneinde de wachttijden voor de klanten te beperken. Je controleert steeds de contractvoorwaarden en de klantengegevens voor elke interventie. Je contacteert de klanten en verschaft hen de nodige inlichtingen. Je verzorgt de administratieve afwerking van iedere interventie. Je staat in voor de correcte opvolging van de dossiers zodat de klantentevredenheid gegarandeerd wordt.

  • Elektriciens (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt op verschillende werven als elektricien: Slijp- en kapwerk. Metingen uitvoeren. Aanleggen van bekabelingen aan de hand van schema's. Slijpen en dichten van kabelgoten. Storingen opsporen en verhelpen. Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Installaties op lage spanning plaatsen en aansluiten.

  • Productieoperatoren (m/v/x) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de fotosector te Wetteren zijn we op zoek naar verschillende productiemedewerkers: verpakking, sortering & verzending, bedienen machines en fijn handwerk. Je bent beschikbaar vanaf medio oktober tem eind december. Je bent bereid om in december ook op zaterdag/zondag te werken. Specifieke ervaring is niet vereist. Je werkt in een vaste vroege of in een vaste late ploeg.

  • Technieker - 2 ploegen - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een voedings firma in de regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker (2 ploegen). Doel: Samen met het team van techniekers sta je in voor het preventief en curatief onderhoud. Verder tracht je zo snel als mogelijk voorkomende storingen op te lossen. Je takenpakket: Als technieker sta je in voor het elektrisch en mechanisch onderhoud in de plant. Afhankelijk van de geplande werken doe je herstellingen aan machines, pompen, installaties,... Indien een machine stilvalt heeft dit uiteraard prioriteit op de dagdagelijkse onderhoudstaken. Verder werk je ook mee aan verbeteringen met betrekking tot het volledige machinale gedeelte van de plant.

  • Winkelbediende Aanvuller (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als aanvuller supermarkt kan je werken tegen een hoog tempo. je hebt interesse in de supermarktwereld je wilt geen 9 to 5 job je bent op zoek naar een functie met 3 late's + 1 dag in het weekend Je kan tussen 6 en 7 in de ochtend bij de winkel geraken.

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques / RETIE en DESSEL (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Retie

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijkekansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen . (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Herent en omgeving

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • JOBSTUDENT VIDEO - FOTO - ONLINE MARKETING (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PRAXIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Als start-up zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor met talent voor: ONLINE MARKETING Plaatsen van nieuwsberichten (tekst, foto of video) op onze website Managen sociale media accounts: Facebook, Youtube, Instagram, Linkedin Opstellen van mailings

  • Student Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LolaLiza

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Voor onze LolaLiza-store te Deinze zijn wij op zoek naar een enthousiaste student. Als dynamische medewerker dien je een geheel te vormen met je andere teamleden. Je volgt de instructies van de shopmanager. Samen met je teamleden zorg je voor een perfecte service aan de klanten, je helpt de klanten tijdens het kiezen en dankzij je creativiteit, stapt elke klant tevreden buiten. Profielomschrijving Je bent dynamisch, commercieel ingesteld en erg sociaal. Klanten helpen is je passie, samenwerken met je teamleden een must. Je bent een harde werker en je ziet altijd werk. Je ziet er steeds verzorgd en voorkomend uit. Verkopen is en blijft een passie, het is een job die je doet met plezier. Je bent bereid te werken volgens een variabel uurrooster en weekendwerk schrikt je niet af. Aanbod Een interessante uitdaging in een snelgroeiende Europese winkelketen van toffe dameskleding. Een salaris in verhouding met je leeftijd en ervaring. Interesse? Solliciteer dan zeker online! Voeg ook je CV en motivatiebrief toe.

  • Lasingenieur met passie voor sterkteberekeningen (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · Uw takenpakket zal bestaan uit : - Het uitvoeren van ontwerpberekeningen, optimalisaties en (validatie)testen op onderdelen, constructies en verbindingen. - Het ondersteunen en begeleiden van de uitwerking van de ontwerpoplossingen in ontwerptekeningen. - Het ondersteunen en begeleiden van de inbouw en implementatie van de ontwerpoplossingen tijdens de bouw van het eerste prototype. - Het aanreiken van relevante technische informatie, werkinstructies en onderhoudsvoorschriften. · U werkt grotendeels projectmatig. U rapporteert aan de hoofdingenieur.

  • Speltherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van CHRIS VAN DER SCHUEREN in sociale netwerken
Look for responds of CHRIS VAN DER SCHUEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRIS VAN DER SCHUEREN. Laat een reactie achter voor CHRIS VAN DER SCHUEREN. CHRIS VAN DER SCHUEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRIS VAN DER SCHUEREN. Leave a respond for CHRIS VAN DER SCHUEREN. CHRIS VAN DER SCHUEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRIS VAN DER SCHUEREN op de google maps. Adres en contacten CHRIS VAN DER SCHUEREN
Location of CHRIS VAN DER SCHUEREN on the google maps. Address and contacts of CHRIS VAN DER SCHUEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRIS VAN DER SCHUEREN CHRIS VAN DER SCHUEREN: KAPSALON ANN | Haribo Belgi? B.V.B.A. | Maison Sabbatini | FA. VERACHTERT-ROELS & ZN | BAROGLAS

Other related companies as CHRIS VAN DER SCHUEREN: KAPSALON ANN | Haribo Belgi? B.V.B.A. | Maison Sabbatini | FA. VERACHTERT-ROELS & ZN | BAROGLAS

CHRIS VAN DER SCHUEREN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRIS VAN DER SCHUEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05619201660. Het bedrijf CHRIS VAN DER SCHUEREN bevindt zich op het adres: LANGE NIEUWSTRAAT 43; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 651,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 544,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in CHRIS VAN DER SCHUEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRIS VAN DER SCHUEREN is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRIS VAN DER SCHUEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRIS VAN DER SCHUEREN, openstaande posities, locatie van CHRIS VAN DER SCHUEREN op de kaart.

CHRIS VAN DER SCHUEREN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRIS VAN DER SCHUEREN, company assigned to the tax number BE05619201660. The company CHRIS VAN DER SCHUEREN is located at the address: LANGE NIEUWSTRAAT 43; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 651,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 544,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in CHRIS VAN DER SCHUEREN were not found.
The main activity of CHRIS VAN DER SCHUEREN is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRIS VAN DER SCHUEREN is not available. You also can look at reviews of CHRIS VAN DER SCHUEREN, open positions, location of CHRIS VAN DER SCHUEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRIS VAN DER SCHUEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRIS VAN DER SCHUEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRIS VAN DER SCHUEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRIS VAN DER SCHUEREN, employees, financial statistics.