CARMELA LICCARDO

Contactgegevens CARMELA LICCARDO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARMELA LICCARDO: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARMELA LICCARDO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WATERLOOSE STEENWEG 757; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23459028 (+32-23459028) 23459028 (+32-23459028)

Fax (fax): +32 (60) 265-56-56 +32 (60) 265-56-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARMELA LICCARDO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARMELA LICCARDO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARMELA LICCARDO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARMELA LICCARDO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARMELA LICCARDO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARMELA LICCARDO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARMELA LICCARDO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARMELA LICCARDO
Products information CARMELA LICCARDO

BTW identificatienummer (tax): BE03210449218
Ondernemingsnummer: 7588226318
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 516,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in CARMELA LICCARDO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARMELA LICCARDO
(Get full report from official database of BE for CARMELA LICCARDO)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARMELA LICCARDO
Addition kinds of activities for CARMELA LICCARDO

251700. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets
507299. Hardware, nec | Hardware, nec
09710104. Game retreat | Game retreat
32649905. Magneten, permanent: keramiek of ferriet | Magnets, permanent: ceramic or ferrite
34960102. Diamantdoek | Diamond cloth
39991400. Handtas en bagageframes en handgrepen | Handbag and luggage frames and handles
44930000. jachthavens | Marinas
62890202. Voorraad overdrachtsagenten | Stock transfer agents
72510101. Bootblock salon | Bootblock parlor
73499906. Vensterreiniging | Window cleaning

Werken bij CARMELA LICCARDO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARMELA LICCARDO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARMELA LICCARDO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARMELA LICCARDO. Looking for open vacancies in other companies

  • Facility medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Dagelijkse opvolging van inkomende mails van onze huurders. • Bestellingen van materiaal doorgeven aan de leveranciers. • Offertes aanvragen van toegewezen (kleine) projecten. • Opvolgen van de verschillende wettelijke keuringen, elektriciteit, valbeveiliging, liften ed. Bovendien bent u bereid te assisteren bij onderhoudswerken • Behouden van de goede staat in en rond de kantoorgebouwen en uitvoeren van kleine technische herstellingen op locatie en bijkantoren. • Uitvoeren van controles in de gebouwen en op de parking, met het oog op het eventuele herstellen van kleine defecten. • Uitvoeren van allerhande onderhoudswerken aan sanitair, electriciteit, schrijnwerkerij. • Mede uitvoering geven aan interne verhuizingen van de verschillende eigen bedrijven. • Algemene uitvoerende dagelijkse taken, drank en kopieerpapier aanvullen.

  • Tester R&D (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De ‘Product Application Tester’ heeft een belangrijke taak in de volledige levenscyclus (R&D) van nieuwe producten. Hij/zij dient de functionaliteit van nieuwe producten uit te proberen en hierbij een beoordeling te geven naar verschillende criteria toe (in een semi-keuken omgeving).

  • Vacature chauffeur CE: bijverdienste op vrijdag en zaterdag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Genk zijn we op zoek naar chauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt wekelijks op vrijdag en zaterdag. Je rijdt met een tankcontainer (geen ADR-attest). Je vertrekt vrijdagnacht rond 2:00 en rijdt naar München om daar de vrachtwagen te lossen. Je neemt daar dan 9 uur rust en vertrekt daarna terug richting Genk. Je doet dus een overnachting.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Strijk(st)er (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TEMPO STRIJKATELIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Taken: Je staat in voor het strijken van kledij met machines en met de hand (met professioneel strijkijzer) in ons strijkatelier in Heverlee; Je hebt soms contact met klanten; Je doet mee met het naaiwerk.

  • Verkoopsmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Jobstudent: Voor een klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een gemotiveerde student voor op zondagvoormiddag. Je staat in voor de verkoop van voedingswaren in een slagerij.

  • Student broodjeszaak (woensdag + zaterdag) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke en afwisselende studentenjob met een mooie verloning voor op woensdag en zaterdag? Voor een hippe tearoom in Ninove zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die op woensdag en zaterdag kan werken. Je zal onder andere instaan voor het helpen maken van belegde broodjes, klanten bedienen, afruimen, kassawerk verrichten.

  • Verkoopster (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGUA CON GAS

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt onze klanten bij de keuze van geschikte ensembles en de samenstelling van hun garderobe ● Je hebt hierbij voortdurend contact met klanten en de andere leden van het verkoop team ● Bovendien ondersteun je het vaste team bij extra evenementen zoals outlets, modeshows en fotoshoots.

  • Eerstelijns Support Medewerker (NL/FR) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BARISTA SOFTWARE

    Type: Vaste Job

    Wat doen wij Bij Barista Software streven we ernaar om de concurrentie een stapje voor te blijven door vernieuwende software voor artsen te ontwikkelen. Daarbij werken we met een start-up mentaliteit waarbij we er op zijn gebrand om de beste oplossing te vinden voor elk probleem. Sinds kort maken we deel uit van CompuGroup Medical, één van 's werelds leidende eHealth ondernemingen. Dankzij deze samenwerking kunnen we ons sterk groeiend jong bedrijf verder laten ontplooien tot een grote speler op de markt. Daarom zijn wij op zoek naar Een enthousiaste medewerker die ons support-team wilt versterken. Onze support-dienst staat hoog aangeschreven bij onze klanten, en terwijl ons klantenbestand groeit, willen we de supportkwaliteit verder blijven garanderen. Samen met de secondline support ga je deze uitdaging aan. Herken je jezelf in onderstaande eigenschappen, twijfel dan niet en contacteer ons. • Je bent vlot in het Nederlands en het Frans. • Je bent vriendelijk, verantwoordelijk en helpt mensen graag. • Je komt vooral in contact met artsen en hun administratief personeel. Je vindt het interessant om te leren hoe de medische wereld in zijn werk gaat. • Je vindt het niet erg om al eens bepaalde specifieke IT-gerelateerde taken uit te voeren of er iets over bij te leren. Met deze capaciteiten kan je samen met het hele Barista-team de juiste oplossing brouwen (of leren brouwen) voor de uitdagingen die zich voordoen. Uiteraard gecombineerd met een goede teamspirit en een goed gevoel voor humor.

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The project As an experienced .NET developer you will work on an innovative Web application that the customer will roll out.  Within the team you will be responsible for the entire application process.   Profile You already have several years of experience in .NET as an fullstack .NET developer, you are triggered by technologies such as .NET Core, Angular and Docker.  On top of that you have an Agile mindset and thrive OO programming.   Details of the project Start date: ASAP Duration of the project: 6 months (chance of extension) Location: Brussels Region Full time freelance    Are you the interested in this challenge?   Apply via here!    

Zoek naar antwoorden van CARMELA LICCARDO in sociale netwerken
Look for responds of CARMELA LICCARDO in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARMELA LICCARDO. Laat een reactie achter voor CARMELA LICCARDO. CARMELA LICCARDO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARMELA LICCARDO. Leave a respond for CARMELA LICCARDO. CARMELA LICCARDO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARMELA LICCARDO op de google maps. Adres en contacten CARMELA LICCARDO
Location of CARMELA LICCARDO on the google maps. Address and contacts of CARMELA LICCARDO

Andere gerelateerde bedrijven als come CARMELA LICCARDO CARMELA LICCARDO: TONY DE GROOTE | BAKKERIJ EUROPE | EXECUTIVE CONSULTING | S V M | SYLVAIN BUDTS

Other related companies as CARMELA LICCARDO: TONY DE GROOTE | BAKKERIJ EUROPE | EXECUTIVE CONSULTING | S V M | SYLVAIN BUDTS

CARMELA LICCARDO is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARMELA LICCARDO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03210449218. Het bedrijf CARMELA LICCARDO bevindt zich op het adres: WATERLOOSE STEENWEG 757; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 516,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in CARMELA LICCARDO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARMELA LICCARDO is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARMELA LICCARDO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARMELA LICCARDO, openstaande posities, locatie van CARMELA LICCARDO op de kaart.

CARMELA LICCARDO is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARMELA LICCARDO, company assigned to the tax number BE03210449218. The company CARMELA LICCARDO is located at the address: WATERLOOSE STEENWEG 757; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 516,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in CARMELA LICCARDO were not found.
The main activity of CARMELA LICCARDO is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CARMELA LICCARDO is not available. You also can look at reviews of CARMELA LICCARDO, open positions, location of CARMELA LICCARDO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARMELA LICCARDO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARMELA LICCARDO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARMELA LICCARDO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARMELA LICCARDO, employees, financial statistics.