CARINE VANDER STOCK

Contactgegevens CARINE VANDER STOCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARINE VANDER STOCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARINE VANDER STOCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EGYPTENARENSTRAAT 13B2; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26492797 (+32-26492797) 26492797 (+32-26492797)

Fax (fax): +32 (71) 592-60-53 +32 (71) 592-60-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARINE VANDER STOCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARINE VANDER STOCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARINE VANDER STOCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARINE VANDER STOCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARINE VANDER STOCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARINE VANDER STOCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARINE VANDER STOCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARINE VANDER STOCK
Products information CARINE VANDER STOCK

BTW identificatienummer (tax): BE04942993164
Ondernemingsnummer: 3418914794
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 509,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in CARINE VANDER STOCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARINE VANDER STOCK
(Get full report from official database of BE for CARINE VANDER STOCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARINE VANDER STOCK
Addition kinds of activities for CARINE VANDER STOCK

8322. Individuele en familiale diensten | Individual and family services
20859900. Gedistilleerde en gemengde dranken, nec | Distilled and blended liquors, nec
27410503. Winkelen nieuws: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Shopping news: publishing only, not printed on site
30890604. Celluloïde producten | Celluloid products
50830303. Landbouw onderdelen en benodigdheden | Farm equipment parts and supplies
50850110. Emmers, metaal | Pails, metal
57220203. Elektrische huishoudelijke apparaten, klein | Electric household appliances, small
76220401. Antenne reparatie | Antenna repair

Werken bij CARINE VANDER STOCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARINE VANDER STOCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARINE VANDER STOCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARINE VANDER STOCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een sterke communicator en bovendien klantgericht? Haal jij er energie uit om voor jou klant op zoek te gaan naar passende oplossingen? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die wij zoeken om aan de slag te gaan als commercieel bediende. Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten. Bij interesse in deze vacature, mail jouw CV naar [email protected] of neem voor meer info contact op 011-260022.

  • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

  • Bandenmonteurs (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het banden- wisselseizoen is gestart Wij zijn dan ook DRINGEND op zoek naar ervaren bandenmonteurs. Je zal zelfstandig de banden (de)monteren en uitbalanceren met de machine.

  • Huishoudhulp in Sint-Denijs-Westrem / Zwijnaarde (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies jij voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BRECHT (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Brecht zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent bakkerij M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een job binnen de verkoop? Wij bieden jou een leuke studentenjob in een bakkerij te Deinze. Jouw taken bestaan voornamelijk uit het bedienen van de klanten, de winkel op orde houden en helpen waar nodig.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Mechelen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Handlanger (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als palletreiniger sta je in voor het reinigen en opstapelen van palletten.

  • Administratief bediende (M/V) (LEUVEN) - NL/PL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MAXICLEAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een administratief bediende met een zeer goede kennis van Pools en Nederlands (Engels of Frans is een troef).Iemand die zelfstandig kan werken maar ook houdt van het contact met onze huishoudhulpen en klanten.

  • TA Manager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De Turn Around Manager leidt en voert de stilstanden/Turn Arounds uit op de site in Antwerpen. De belangrijkste verantwoordelijkheid is het initiëren, faciliteren en managen van het TA-proces. De Turn Around Manager heeft de eindverantwoordelijkheid voor alle fasen en de bijhorende mijlpalen en activiteiten. Verzamelen van gegevens en valideren van de scope van de werkzaamheden; Voorzien van de nodige bezetting in de verschillende fasen van de TA; Opzetten van de TA-organisatie en definiëren van de rollen en verantwoordelijkheden van de teamleden; Zorgen voor een nauwe samenwerking met het management van de plant en met de reliability-verantwoordelijke; Melden van potentiële gevaren, risico's en afwijkingen aan de TA-stuurgroep; Dragen van de verantwoordelijkheid voor de budget- en kostenbeheersing van de TA; Zorgen voor een veilig verloop van de TA, met een nul-effect op het milieu; Ervoor instaan dat alle Turn Around-werk, inclusief projecten, wordt geïntegreerd in één plan.

  • Flexijob horeca (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Zaalmedewerker/Kelner/Hulpkelner: ? Zet je de zaal klaar: 'mise-en-place' drank bedieningsmateriaal ? en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal. ? Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. ? Help je bij de bediening ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes. ? Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar brasserie een (gastronomisch) restaurant een hotel een banket- of receptiezaal een theesalon enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken. ? Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen. ? Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe. ? Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.

  • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes en administratie zijn jouw passie (West-VL) (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je kan goed overweg kan met sociale media. - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen. - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

Zoek naar antwoorden van CARINE VANDER STOCK in sociale netwerken
Look for responds of CARINE VANDER STOCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARINE VANDER STOCK. Laat een reactie achter voor CARINE VANDER STOCK. CARINE VANDER STOCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARINE VANDER STOCK. Leave a respond for CARINE VANDER STOCK. CARINE VANDER STOCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARINE VANDER STOCK op de google maps. Adres en contacten CARINE VANDER STOCK
Location of CARINE VANDER STOCK on the google maps. Address and contacts of CARINE VANDER STOCK

Andere gerelateerde bedrijven als come CARINE VANDER STOCK CARINE VANDER STOCK: Cosco Belgium NV | COLRUYT | MAISON POINT VIRGULE | Institut Sup茅rieur de P茅dagogie de la R茅gion Bruxelles Capitale | MediaVisie

Other related companies as CARINE VANDER STOCK: Cosco Belgium NV | COLRUYT | MAISON POINT VIRGULE | Institut Sup茅rieur de P茅dagogie de la R茅gion Bruxelles Capitale | MediaVisie

CARINE VANDER STOCK is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARINE VANDER STOCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04942993164. Het bedrijf CARINE VANDER STOCK bevindt zich op het adres: EGYPTENARENSTRAAT 13B2; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 509,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in CARINE VANDER STOCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARINE VANDER STOCK is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARINE VANDER STOCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARINE VANDER STOCK, openstaande posities, locatie van CARINE VANDER STOCK op de kaart.

CARINE VANDER STOCK is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARINE VANDER STOCK, company assigned to the tax number BE04942993164. The company CARINE VANDER STOCK is located at the address: EGYPTENARENSTRAAT 13B2; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 509,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in CARINE VANDER STOCK were not found.
The main activity of CARINE VANDER STOCK is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CARINE VANDER STOCK is not available. You also can look at reviews of CARINE VANDER STOCK, open positions, location of CARINE VANDER STOCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARINE VANDER STOCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARINE VANDER STOCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARINE VANDER STOCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARINE VANDER STOCK, employees, financial statistics.