C. HIRSCH

Contactgegevens C. HIRSCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C. HIRSCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

C. HIRSCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DAUTZENBERGSTRAAT 42; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26270110 (+32-26270110) 26270110 (+32-26270110)

Fax (fax): +32 (87) 614-80-62 +32 (87) 614-80-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C. HIRSCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C. HIRSCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C. HIRSCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C. HIRSCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C. HIRSCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C. HIRSCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C. HIRSCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C. HIRSCH
Products information C. HIRSCH

BTW identificatienummer (tax): BE08303985595
Ondernemingsnummer: 4183837890
Hoofdstad (capital): 321,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in C. HIRSCH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C. HIRSCH
(Get full report from official database of BE for C. HIRSCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor C. HIRSCH
Addition kinds of activities for C. HIRSCH

3661. Telefoon- en telegraafapparatuur | Telephone and telegraph apparatus
24930303. hardboard | Hardboard
31310104. Veters, schoenen en laars: leer | Laces, shoe and boot: leather
33990106. Zilver poeder | Silver powder
35680303. Aandrijfkettingen, fietsen of motorfietsen | Drive chains, bicycle or motorcycle
35810000. Automatische automaten | Automatic vending machines

Werken bij C. HIRSCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C. HIRSCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C. HIRSCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C. HIRSCH. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker dag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van een elektrische transpallet. Je haalt de juiste artikelen van de juiste lokatie. Je stapelt deze op de correcte manier op een pallet. Je stapelt de goederen in volgorde van de picklijst. Foute dozen plaats je terug op de juiste locatie. Daarnaast zorg je ook voor het proper houden van het magazijn.

  • Installateur centrale verwarming en sanitair (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon installeert centrale verwarming en sanitair.

  • Chauffeur CE internationaal transport (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een meubelbedrijf in Kortemark zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur CE. Je werkt voornamelijk voor de Franse markt, waarbij je instaat voor het transport van meubelen naar verschillende winkels. Je bent telkens van maandag tot vrijdag weg, in normale omstandigheden ben je in het weekend thuis.

  • TECHNIEKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een technieker databekabeling voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan uitvoeren van diverse montage- en bekabelingswerken; je kan het plaatsen van kabelbanen en wandgoten in bureelomgevingen valse plafonds en kelders; Monteren trekken en uitmeten van kabels voor telefonie en computernetwerken; je kan het plaatsen van aluminium kabelkolommen; je kan het aansluiten van connectoren op datakabels.

  • HVAC technieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: ?Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. ?Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. ?Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. ?Monteren van leidingen en componenten. ?Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten ... ?Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. ?Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. ?Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. ?Je brengt de bedrading en labeling aan. ?Je test de kast en werkt ze af.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oudenaarde– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Groot Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mourik

    Type: Vaste Job

    Je bent als werfleider bodemsaneringen verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken In samenwerking met, en onder leiding van een projectleider, ben je verantwoordelijk voor de projectorganisatie, planning en budget, contacten met een afgevaardigde van de opdrachtgever en de coördinatie en controle van zowel de eigen medewerkers als het personeel van de onderaannemers Je volgt stipt de te nemen veiligheidsmaatregelen en hebt oog voor alle risico’s inherent aan de bodemsaneringsactiviteiten

  • Ruitenwasser (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: IRIS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    het wassen van ramen van gebouwen

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Stage (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ESAS Technical Services

    Type: Werfreserve

    Esas staat open voor stageplaatsen. Wanneer je nog een leuke stageplaats zoekt binnen IT, aarzel dan niet je Cv en motivatiebrief te sturen. Je vindt ons ook terug op de job- en stagebeurs op 13 maart ( van 10u tot 16u ) in de Waagnatie, Rijnkaai 29, 2000 Antwerpen.

  • Security Reception Officer M/V - Diegem - Voltijds of deeltijds - Werfreserve (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een host die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk voor allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

Zoek naar antwoorden van C. HIRSCH in sociale netwerken
Look for responds of C. HIRSCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor C. HIRSCH. Laat een reactie achter voor C. HIRSCH. C. HIRSCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C. HIRSCH. Leave a respond for C. HIRSCH. C. HIRSCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C. HIRSCH op de google maps. Adres en contacten C. HIRSCH
Location of C. HIRSCH on the google maps. Address and contacts of C. HIRSCH

Andere gerelateerde bedrijven als come C. HIRSCH C. HIRSCH: Losange SA | Marielle | Park Hotel Brussels | BANCONTACT-MISTER CASH | Rombouts Lieve

Other related companies as C. HIRSCH: Losange SA | Marielle | Park Hotel Brussels | BANCONTACT-MISTER CASH | Rombouts Lieve

C. HIRSCH is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C. HIRSCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08303985595. Het bedrijf C. HIRSCH bevindt zich op het adres: DAUTZENBERGSTRAAT 42; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 321,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 307,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in C. HIRSCH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C. HIRSCH is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C. HIRSCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C. HIRSCH, openstaande posities, locatie van C. HIRSCH op de kaart.

C. HIRSCH is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is C. HIRSCH, company assigned to the tax number BE08303985595. The company C. HIRSCH is located at the address: DAUTZENBERGSTRAAT 42; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 321,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 307,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in C. HIRSCH were not found.
The main activity of C. HIRSCH is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of C. HIRSCH is not available. You also can look at reviews of C. HIRSCH, open positions, location of C. HIRSCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C. HIRSCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C. HIRSCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C. HIRSCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C. HIRSCH, employees, financial statistics.