BUELENS I.

Contactgegevens BUELENS I.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUELENS I.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUELENS I.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LOUISE 341B8; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26271411 (+32-26271411) 26271411 (+32-26271411)

Fax (fax): +32 (11) 567-33-51 +32 (11) 567-33-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUELENS I.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUELENS I."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUELENS I."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUELENS I., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUELENS I.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUELENS I., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUELENS I.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUELENS I.
Products information BUELENS I.

BTW identificatienummer (tax): BE08185882568
Ondernemingsnummer: 6177307128
Hoofdstad (capital): 614,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 416,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in BUELENS I. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUELENS I.
(Get full report from official database of BE for BUELENS I.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUELENS I.
Addition kinds of activities for BUELENS I.

352301. Het planten, hooien, oogsten en verwerken van machines | Planting, haying, harvesting, and processing machinery
495900. Sanitair diensten, anders | Sanitary services, nec
596301. Drankdiensten, directe verkoop | Beverage services, direct sales
22110403. katoenflanel | Flannelette
30530207. U-klep verpakking, leer | U-valve packing, leather
39140509. Trofeeën, roestvrij staal | Trophies, stainless steel
65310200. Vastgoedmanagers | Real estate managers
80939904. Spraakgebrek kliniek | Speech defect clinic
82999905. Kookschool | Cooking school

Werken bij BUELENS I.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUELENS I.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUELENS I.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUELENS I.. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / Orderpicker (m/v) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Ternat zijn we op zoek naar dynamische Orderpicker/sorteerder (m/v). Als orderpicker/sorteerder, zorg je ervoor dat bestellingen en pakketen correct klaargezet worden en tijdig vertrekken voor verzending. Dit gebeurt hoofdzakelijk manueel. De te picken orders zijn zowel kleine producten als grotere stukken. Je werkt in teams van verschillende medewerker en dit in één van de verschillende ploegen. - Ochtend: 6u tot 14u - Nacht: 17u tot 1u Of halftijds: 9-14u of 3u tot 7u

  • Keukenplaatser m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een "keukenplaatser M/V" - Samen met je collega sta je in voor het plaatsen van keukens en maatkasten - Je zorgt voor een nette en verzorgde werkplek ter voorbereiding van de uit te voeren werken. - Je zorgt voor een nette en kwaliteitsvolle afwerking.

  • Senior Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

  • Shift Technieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, dat een belangrijke speler is binnen de zoetwaren sector zoekt AGO Jobs & Hr een Shift Technieker. Het moederbedrijf is gevestigd in Turnhout (België) en is onderdeel van een groep bedrijven actief in de voedingssector. In Nederland is er een productielocatie in Harlingen. De firma is uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Tot de klanten van deze firma behoren o.a. supermarkten, snoepspeciaalzaken, drogisterijen, groothandels en benzinestations. Het assortiment snoep bestaat uit allerlei varianten gums, drop, pepermunt, spekken, UFOs en schuimpjes die over de hele wereld worden verkocht. - Je bent verantwoordelijk voor het snel en vakkundig oplossen van technische storingen over de verschillende area’s van het bedrijf - Je voert geplande werkzaamheden uit, indien er geen storingen zijn. - Je werkt volgens de Astra richtlijnen tav veiligheid, voedselveiligheid en kwaliteit. - Je hebt affiniteit om te werken met een TD software pakket. - Je zorgt voor orde en netheid in de werkplaats en spreekt collega’s hierover aan. - Je bent een klankbord voor verbetervoorstellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp in Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom gauw bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Commerciële student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in het centrum van Gent zijn we opzoek naar studenten met Commercieel talent. Ben je student en opzoek naar een vaste studentenjob voor elke zaterdag, waarbij je je talenten ten volle kan benutten? Dan is dit misschien wel de job voor Jou.

  • Contract Manager Noise (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Na een theoretische en praktische opleiding beheer je als Contract Manager je projecten van A tot Z: dit gaat van het uitvoeren van de geluidsmetingen, het verwerken van de meetgegevens inclusief interpretatie van de gegevens in functie van de wetgeving en/of normen tot het uitvoeren van simulaties. Op basis van dit alles formuleer je dan een advies naar je klanten. De projecten situeren zich binnen diverse domeinen zoals opdrachten met betrekking tot bouwakoestiek, omgevingsgeluid (windturbines, industrie, verkeer…), geluid veroorzaakt door machines evenals metingen op de arbeidsplaats en dit zowel via een preventieve aanpak als remediêrend. In een latere fase zal je betrokken worden bij het uitvoeren van impactstudies, milieueffectrapporten en saneringsstudies (voor de discipline geluid). Tenslotte is het de bedoeling dat je zelfstandig een aantal klanten/contracten beheert, inclusief het opstellen van offertes en de commerciële contacten met de klanten.

  • Projectcoördinator drinkwaterprojecten - Domeindiensten (Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Als senior projectcoördinator ‘Projecten’ sta je in voor de coördinatie en realisatie van opdrachten en projecten inzake het beheer en aanleg van het drinkwaternetwerk. Je coördineert de verschillende werven, fungeert als contactpersoon van de projecten en stuurt waar nodig bij. Instaan voor de voorbereiding en planning van opdrachten en projecten Analyseren van het probleem en omzetten in een project, inclusief timing Opmaak raming van het materiaal, aantal werkuren,… Organisatie van werfvergaderingen, maken van duidelijke afspraken met (onder-)aannemers en coördinatie met andere nutsmaatschappijen Optreden als contactpersoon voor de klant Instaan voor het opvolgen, bijsturen en afronden van de projecten Bewaken van het project, naar kwaliteit, timing en budget Oplossen van vragen en problemen die ontstaan in het project Toezicht en dagelijkse opvolging van de werf Evaluatie van het geleverde werk aan de hand van de gemaakte afspraken Afronden van de projectadministratie en controle van de facturen Rapporteren aan het diensthoofd om een adequate leiding, ontwikkeling en verbetering van de interne werkmethodes en –procedures te garanderen Rapporteren over geleverde prestaties en gebeurtenissen en instaan voor een vlotte informatiedoorstroming Gebreken detecteren, melden en verhelpen

  • Finvision - Accountant (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Finvision

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Finvision – financiële partner voor dynamische groeibedrijven & multinationals Kortrijk – uitvalsbasis Adviesverlener - klanten helpen met financiële overzichten & inzichten Structuur – duidelijke organisatie Jij mag Dagdagelijkse operationele boekhouding van je klanten voeren A-Z – zelf inboeken & inboekwerk collega’s nakijken Verantwoordelijkheid dragen – dossiers behartigen t.e.m. jaarrekening & jaarverslagen “Ownership” opnemen – als adviesverlener & vertrouwenspersoon van klanten fungeren

  • Zelfstandig Vastgoedmakelaar met BIV nummer voor regio Londerzeel/Sint-Amands (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: BESSEMS VASTGOED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons kantoor te Buggenhout zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor uitbreiding van onze regio's. U beschikt over een BIV nummer of komt in aanmerking voor de stage. U bent dynamisch en gedreven. U heeft interesse in de vastgoedsector. U heeft kennis van de basisprincipes van de vastgoedsector. U heeft een vlotte communicatieve stijl, zowel mondeling als schriftelijk. U Kan zowel zelfstandig als in team werken. U heeft geen schrik van Avond- en weekendwerk. U hebt reeds enige ervaring in de vastgoedwereld, u bent stipt, en u hecht zeer veel waarde aan een persoonlijk gesprek. U weet ook dat het belangrijk is om verantwoordelijk te werken met uw klanten, het gaat immers over een zeer belangrijke transactie. Wij begeleiden u waar nodig en u krijgt een eigen ruime regio toegewezen. U doet de verhuur in uw eigen regio alsook de 'inkoop' en 'verkoop' van diverse panden. U kan werken vanuit ons kantoor te Buggenhout, maar meestal bent u buitenshuis aan het werk. Bij voorkeur reeds een eerste ervaring in de sector. U woont in de regio. U bent flexibel en zowel avond- werk als weekendwerk schrikken u niet af. U bent in het bezit van een eigen wagen. Een commerciële ingesteldheid met een grote dosis empathie is een must. Verzorgd voorkomen is vanzelfsprekend. Jobgerelateerde competenties De vastgoedtransactie onderhandelen en afsluiten Informatie en documenten verzamelen (inkomsten, mandaten, ...) De noden van de klant bepalen (prijs, oppervlakte, locatie, ...) en de aanvraag formaliseren Vastgoed en terreinen zoeken Klanten prospecteren De vastgoedmarkt volgen en analyseren De klant assisteren en adviseren tot de transactie afgerond is (financieringsplan, verwerving van administratieve documenten, ...) De waarde van een onroerend goed schatten De klant adviseren over aanpassingswerken en wettelijke verplichtingen Administratieve documenten van de activiteiten opvolgen en invullen De plaatsbeschrijving en waardering van het onroerend goed uitvoeren (plan, foto's, ...) Commerciële promotieacties voeren Een onroerend goed aan een klant voorstellen De klant over de aankoopvoorwaarden informeren Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Samenwerken in een team Commercieel zijn Zelfstandig werken Omgaan met stress Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Klantgerichtheid Plannen (= ordenen) Solliciteer nu Vereiste studies Prof. bach. vastgoed - makelaardij BIV vastgoedmakelaars ( M/V ) Talenkennis Engels (goed) Frans (goed) Nederlands (zeer goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Rijbewijs B Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds

  • extra voor weekend (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ONS GEDACHT

    Type: Werfreserve

    wij zoeken nog volk voor extra's te komen werken in het weekend zowel voor de bar al de zaal deze kunnen studenten zijn of extra's

Zoek naar antwoorden van BUELENS I. in sociale netwerken
Look for responds of BUELENS I. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUELENS I.. Laat een reactie achter voor BUELENS I.. BUELENS I. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUELENS I.. Leave a respond for BUELENS I.. BUELENS I. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUELENS I. op de google maps. Adres en contacten BUELENS I.
Location of BUELENS I. on the google maps. Address and contacts of BUELENS I.

Andere gerelateerde bedrijven als come BUELENS I. BUELENS I.: BART DEVEUX | K.F.C. KINROOI | LE VIAGER BELGE | ROMBAUT J. | LA FONTAINE DE JADE

Other related companies as BUELENS I.: BART DEVEUX | K.F.C. KINROOI | LE VIAGER BELGE | ROMBAUT J. | LA FONTAINE DE JADE

BUELENS I. is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUELENS I., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08185882568. Het bedrijf BUELENS I. bevindt zich op het adres: AVENUE LOUISE 341B8; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 614,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 416,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in BUELENS I. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUELENS I. is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUELENS I. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUELENS I., openstaande posities, locatie van BUELENS I. op de kaart.

BUELENS I. is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUELENS I., company assigned to the tax number BE08185882568. The company BUELENS I. is located at the address: AVENUE LOUISE 341B8; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 614,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 416,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in BUELENS I. were not found.
The main activity of BUELENS I. is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BUELENS I. is not available. You also can look at reviews of BUELENS I., open positions, location of BUELENS I. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUELENS I., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUELENS I., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUELENS I., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUELENS I., employees, financial statistics.