BIANCA ARGENTO

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • BIANCA ARGENTO
Private companiesBusiness Services • BIANCA ARGENTO

Contactgegevens BIANCA ARGENTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIANCA ARGENTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIANCA ARGENTO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-ROCHUSSTRAAT 59; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33208530 (+32-33208530) 33208530 (+32-33208530)

Fax (fax): +32 (65) 607-59-97 +32 (65) 607-59-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIANCA ARGENTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIANCA ARGENTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIANCA ARGENTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIANCA ARGENTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIANCA ARGENTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIANCA ARGENTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIANCA ARGENTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIANCA ARGENTO
Products information BIANCA ARGENTO

BTW identificatienummer (tax): BE01872863769
Ondernemingsnummer: 7351470947
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 132,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in BIANCA ARGENTO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIANCA ARGENTO
(Get full report from official database of BE for BIANCA ARGENTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIANCA ARGENTO
Addition kinds of activities for BIANCA ARGENTO

822102. Professionele scholen | Professional schools
23710100. Bontjassen en andere bontkleding | Fur coats and other fur apparel
35359900. Transportbanden en transportmiddelen, nec | Conveyors and conveying equipment, nec
48320200. Radio-uitzendingen, behalve muziekformaat | Radio broadcasting stations, except music format
51220205. Toiletzeep | Toilet soap
51590203. Mules | Mules
57350000. Record en vooraf opgenomen tape winkels | Record and prerecorded tape stores
78190000. Diensten gekoppeld aan bewegende beelden | Services allied to motion pictures

Werken bij BIANCA ARGENTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIANCA ARGENTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIANCA ARGENTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIANCA ARGENTO. Looking for open vacancies in other companies

  • TUINARBEIDER (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tuinbedrijf te Otegem zijn we op zoek naar een tuinarbeider.

  • Planner (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als planner sta je in voor de planning en dispatching van de logistieke afdeling. Daarnaast zal je als planner de chauffeurs en transporteurs tijdens hun ritten rechtstreeks aansturen. - Opmaken en optimaliseren van de verschillende routes in de planningsomgeving Ortec, dit in samenspraak met de plaatselijke depothoofden en in functie van de KPI's - Dispatching en operationele sturing van eigen chauffeurs en transporteurs door het geven van praktische en concrete informatie - Beantwoorden van vragen van klanten en chauffeurs m.b.t. de planning/dispatching van België/Luxemburg - Terugkoppelen naar depothoofden m.b.t. resources en signaleren van eventuele problemen - Last-minute wijzigingen doorvoeren en communiceren naar klanten en chauffeurs - Ritregistratie en controle dagrapporten a.d.h.v. interne systemen - Administratieve taken zoals het afdrukken en verdelen boorddocumenten eigen vervoer en transporteurs, voorbereiding planken van de chauffeurs met extra info, sleutels, badges,… eigen aan de laadplaatsen - Opmaken prebill voor transporteurs en doorboeken van vrachtkosten - Administratieve correctie van handelsdocumenten: de nodige stappen ondernemen, fouten signaleren en rechtzetten - Verwerking van de ritten vanuit de planningsomgeving

  • Hulpknipper/ Plooier metaal (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bekende naam op het vlak van staalbouw, zijn wij op zoek naar een hulpknipper/ plooier voor in de plooihal. Je zal hoofdzakelijk instaan als hulpknipper van metaal, maar je bent flexibel en kan goed switchen tussen je taken. Naast het knippen van metaal zal je ook meehelpen aan de plooibank. Ook het ponsen van metaal behoort tot jouw taken.

  • Technieker voor Bakkerij Roelandt gezocht! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Inhouse Bakkerij Roelandt Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben jij de belangrijkste pion in onze werking. Je staan in voor het preventief en curratief onderhoud van het machinepark zodat we continu het lekkerste brood kunnen maken. Je lost pannes of problemen op zodat je collega's van productie en inpak snel terug aan het werk kunnen. Je zorgt voor een goede algemene werking van de technische dienst. Je hebt contact met leveranciers en externe technische partners.

  • Huishoudelijke hulp (m/v) regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DCR DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We bieden een job aan als huishoudelijke hulp bij mensen thuis in de regio Brasschaat

  • Huishoudhulp regio Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Asfaltarbeider rijb. B Regio Sint-Niklaas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aannemingen Van Wellen, Aswebo en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep. Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Is jouw ideale job er eentje waar je dag in dag uit in openlucht mag zijn? Frisse lucht, zon en zelfs regen, vogels horen fluiten: er zijn maar weinig werkvloeren die daar tegenop kunnen. In deze job moet je flexibel zijn. Maar je zorgt ervoor dat onze wegen berijdbaar blijven en onze straten er fraaier uitzien. Aanvulling van een bestaande asfaltploeg uit regio Sint -Niklaas. Deze ervaren ploeg voert onderhoud en/of aanleg van asfaltwegen en aanverwanten op diverse werven. Aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen Lossen, spreiden en profileren van de asfaltlaag, etc. U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen).

  • Reclame bedeler in Edegem (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • klinisch psycholoog optie kinderen en jongeren of orthopedagoog (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Groepspraktijk Eclips

    Type: Zelfstandige activiteit

    Coaching, begeleiding en psychotherapie bij kinderen vanaf 6 jaar, jongeren en hun ouders. Indien je interesse hebt, zijn er ook mogelijkheden op het vlak van psychodiagnostiek.

  • Flexibele schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) in Antwerpen (bijverdienste) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we bij Care op zoek naar een flexibele schoonmaakmedewerker. Wij zoeken mensen die als bijverdienste op regelmatige basis in regio Antwerpen inzetbaar kunnen zijn. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van openbare ruimten, kantoren en sanitair.

Zoek naar antwoorden van BIANCA ARGENTO in sociale netwerken
Look for responds of BIANCA ARGENTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIANCA ARGENTO. Laat een reactie achter voor BIANCA ARGENTO. BIANCA ARGENTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIANCA ARGENTO. Leave a respond for BIANCA ARGENTO. BIANCA ARGENTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIANCA ARGENTO op de google maps. Adres en contacten BIANCA ARGENTO
Location of BIANCA ARGENTO on the google maps. Address and contacts of BIANCA ARGENTO

Andere gerelateerde bedrijven als come BIANCA ARGENTO BIANCA ARGENTO: EURO CLEAR OPERATION CENTRE | Bayens A | La R茅gence | WOONINRICHTINGEN SAMYN | Respons Advertising BVBA

Other related companies as BIANCA ARGENTO: EURO CLEAR OPERATION CENTRE | Bayens A | La R茅gence | WOONINRICHTINGEN SAMYN | Respons Advertising BVBA

BIANCA ARGENTO is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIANCA ARGENTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01872863769. Het bedrijf BIANCA ARGENTO bevindt zich op het adres: SINT-ROCHUSSTRAAT 59; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 132,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in BIANCA ARGENTO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BIANCA ARGENTO is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIANCA ARGENTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIANCA ARGENTO, openstaande posities, locatie van BIANCA ARGENTO op de kaart.

BIANCA ARGENTO is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIANCA ARGENTO, company assigned to the tax number BE01872863769. The company BIANCA ARGENTO is located at the address: SINT-ROCHUSSTRAAT 59; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 132,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in BIANCA ARGENTO were not found.
The main activity of BIANCA ARGENTO is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BIANCA ARGENTO is not available. You also can look at reviews of BIANCA ARGENTO, open positions, location of BIANCA ARGENTO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIANCA ARGENTO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIANCA ARGENTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIANCA ARGENTO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIANCA ARGENTO, employees, financial statistics.