BERNADETTE LONDOT

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • BERNADETTE LONDOT
Private companiesBusiness Services • BERNADETTE LONDOT

Contactgegevens BERNADETTE LONDOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERNADETTE LONDOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERNADETTE LONDOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ERNEST MALVOZ 14; 4400; FLEMALLE, België

Telefoon (phone): 42310888 (+32-42310888) 42310888 (+32-42310888)

Fax (fax): +32 (82) 509-95-32 +32 (82) 509-95-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERNADETTE LONDOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERNADETTE LONDOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERNADETTE LONDOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERNADETTE LONDOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERNADETTE LONDOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERNADETTE LONDOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERNADETTE LONDOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERNADETTE LONDOT
Products information BERNADETTE LONDOT

BTW identificatienummer (tax): BE09803344726
Ondernemingsnummer: 6064422607
Hoofdstad (capital): 186,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 454,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in BERNADETTE LONDOT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERNADETTE LONDOT
(Get full report from official database of BE for BERNADETTE LONDOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERNADETTE LONDOT
Addition kinds of activities for BERNADETTE LONDOT

2046. Nat maïs frezen | Wet corn milling
3229. Geperst en geblazen glas, anders | Pressed and blown glass, nec
132199. Naturgas vloeistoffen, nec | Natural gas liquids, nec
265299. Installatie kartonnen dozen, niet inbegrepen | Setup paperboard boxes, nec
339899. Metalen hittebehandeling, nec | Metal heat treating, nec
28420109. Veegverbindingen, olie- of waterabsorberende, klei of zaagsel | Sweeping compounds, oil or water absorbent, clay or sawdust
28690600. Aldehyden en ketonen | Aldehydes and ketones
33419913. Tin smelting en raffinage (secundair) | Tin smelting and refining (secondary)
47290000. Passagiersvervoer regeling | Passenger transportation arrangement
72999904. Consumentenkoopdienst | Consumer buying service

Werken bij BERNADETTE LONDOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERNADETTE LONDOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERNADETTE LONDOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERNADETTE LONDOT. Looking for open vacancies in other companies

  • Cash Collection Administrator - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Cash Collection Administrator (m/v). Onze klant is een gerenommeerd vereniging actief in de duurzame handelssector en gevestigd in het centrum van Brussel. Als Cash Collection Administrator zal je volgende verantwoordelijkheden hebben : Het beheren van klantenportfolio's; Het rapporteren aan een financieel directeur ; Het screenen van klanten op basis van hun openstaande rekeningen ; Het verwerken van kredietlimieten ; Het aanreiken van constructieve oplossingen ; Het voorstellen van afbetalingsplannen ; Het administratief opvolgen van dossiers ; Telefonisch contact opnemen met klanten om een zicht te krijgen op een probleem. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Bekister (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste bekisters. Wil je als bekister aan de slag? Heb je de juiste motivatie en wil je bijleren? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Neem dus zeker zo snel mogelijk contact op met Randstad construct Kortrijk.

  • Afwerker meubelen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent dé persoon voor deze uitvoering als je houdt van perfectie! Als afwerker sta jij in voor het perfect spuiten en afwerken van de meubelen, voornamelijk eik. Verder zal je ook monteren en samenstellen van de meubelen na het ontcijferen van het technisch plan met behulp van sloten, scharnieren, ladegeleiders, assemblage en tal van andere kleine gereedschappen. Je bent dus kortom een duizendpoot! Een duizendpoot die terechtkomt in een bedrijf met een goeie vibe, losse sfeer en waar iedereen elkaar te vriend houdt.

  • Finance Operator - Laken (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Finance Operator (m/v) voor een bedrijf actief in de retailsector. Het bedrijf is gevestigd in Laken en bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Finance Operator zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je controleert de aankoopfacturen; Je staat in voor de opvolging en de administratieve verwerking van openstaande rekeningen; Je onderzoekt de redenen van uitstel en rapporteert hierover; Je ondersteunt de algemene boekhouding (vb. Btw-aangiftes en afsluitingen). By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Magazijniers gezocht! Geen ervaring vereist! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 0492/158943 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Vertegenwoordiger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Account Manager is dit jouw missie: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. je rapporteert naar je sales manager en beheert je activiteiten via ons CRM systeem Sales Force. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en de beste producten in deze markt.  

  • Verkoopmedewerker Fashion/Kassa PT Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooie winkel te Sint-Denijs-Westrem zoeken we een verkoopmedewerker Fashion/Kassa voor 30u per week. Als medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Ook kassawerk behoort tot je takenpakket. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze producten en een fraaie winkelomgeving. Kortom samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopresultaten tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kuringen, 8 uur per week. (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week wonende te Kuringen. Ze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

  • Ervaren elektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Mechelen zijn we op zoek naar een elektricien. De klant is zowel actief binnen industriële als residentiële elektriciteit: - Je voert verschillende elektriciteitswerken (woningbouw & industrie) uit, alsook domotica en datanetwerken, … – Je volgt de werken ter plaatse op in nauw overleg met de projectleider – Je bewaakt de veiligheid en de kwaliteit op de werkvloer – Je houdt nauwkeuring de plannen up-to-date

  • Product Manager Accountancy (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in Accountancy en Fiscaliteit, zijn we op zoek ter uitbreiding van het bestaande team naar een Product Manager Accountancy. Binnen deze functie, werk je mee aan onderstaande activiteiten: - Bepaling strategie rond accountancy en financiële rapportering binnen het dienstenportfolio - Implementatie van producten, tools, opleidingen en consultancy vanuit de wetgeving ter zake - Je neemt de verantwoordelijkheid rond het productaanbod en fungeert als process owner - Je bent continu op zoek naar improvements binnen het product portfolio om de diensten aan de klanten te kunnen verbeteren - Vanuit het strategisch plan, werk je mee aan een overkoepelende insteek om gepaste producten commercieel te kunnen aanbieden aan de klanten In deze functie, volg je nauwlettend alle evoluties op de markt alsook binnen de wetgeving van fiscaliteit. Je hebt een algemeen overzicht waardoor je dankzij verworven kennis, ervaring en comptententies de vertaalslag weet te maken naar innoverende tools en producten,

  • Verantwoordelijke Lasserij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijk voor onze lasafdeling van ongeveer 10 medewerkers regio Kuurne sta je in voor volgende zaken: Je werkt mee in je afdeling (1ste series, prototypes, laskalibers,…) maar de focus ligt op het coördinerende/leiding-gevende. Je stuurt je medewerkers aan op gebied van lastechniek, kwaliteit en output. Je helpt hen bij opstart van nieuwe producten. Je waakt over orde en netheid in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen in jouw afdeling (lastoestellen, ed.) Je verdeelt het werk onder je medewerkers op basis van de input die je krijgt van de werkplaatsverantwoordelijke. Je stelt alles in het werk om deadlines te halen. Je werkt in dagstelsel, maar bent flexibel in functie van de noodwendigheid van het werk.

  • Full-stack webdeveloper voor geografische software (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als full-stack developer sta je in voor het programmeren van software voor geografische doeleinden. Je beoordeelt de werkzaamheden aan de diverse luiken van de software. Je zorgt voor de vertaling naar de verschillende teamleden en houdt de voortgang in de gaten. Je zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de software soepel verloopt.

Zoek naar antwoorden van BERNADETTE LONDOT in sociale netwerken
Look for responds of BERNADETTE LONDOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERNADETTE LONDOT. Laat een reactie achter voor BERNADETTE LONDOT. BERNADETTE LONDOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERNADETTE LONDOT. Leave a respond for BERNADETTE LONDOT. BERNADETTE LONDOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERNADETTE LONDOT op de google maps. Adres en contacten BERNADETTE LONDOT
Location of BERNADETTE LONDOT on the google maps. Address and contacts of BERNADETTE LONDOT

Andere gerelateerde bedrijven als come BERNADETTE LONDOT BERNADETTE LONDOT: VERCRUYSSE DANNY STUKADOORSBEDRIJF | LAMBERT BROEKX | De Clercq E | POLE POSITION CAR | Ballon Rond (Le)

Other related companies as BERNADETTE LONDOT: VERCRUYSSE DANNY STUKADOORSBEDRIJF | LAMBERT BROEKX | De Clercq E | POLE POSITION CAR | Ballon Rond (Le)

BERNADETTE LONDOT is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERNADETTE LONDOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09803344726. Het bedrijf BERNADETTE LONDOT bevindt zich op het adres: RUE ERNEST MALVOZ 14; 4400; FLEMALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 186,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 454,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in BERNADETTE LONDOT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BERNADETTE LONDOT is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERNADETTE LONDOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERNADETTE LONDOT, openstaande posities, locatie van BERNADETTE LONDOT op de kaart.

BERNADETTE LONDOT is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERNADETTE LONDOT, company assigned to the tax number BE09803344726. The company BERNADETTE LONDOT is located at the address: RUE ERNEST MALVOZ 14; 4400; FLEMALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 186,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 454,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in BERNADETTE LONDOT were not found.
The main activity of BERNADETTE LONDOT is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BERNADETTE LONDOT is not available. You also can look at reviews of BERNADETTE LONDOT, open positions, location of BERNADETTE LONDOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERNADETTE LONDOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERNADETTE LONDOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERNADETTE LONDOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERNADETTE LONDOT, employees, financial statistics.