BAUTERS SOFIE

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • BAUTERS SOFIE
Private companiesTobacco Products • BAUTERS SOFIE

Contactgegevens BAUTERS SOFIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAUTERS SOFIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAUTERS SOFIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSESTEENWEG 1015; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92207676 (+32-92207676) 92207676 (+32-92207676)

Fax (fax): +32 (19) 213-73-32 +32 (19) 213-73-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAUTERS SOFIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAUTERS SOFIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAUTERS SOFIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAUTERS SOFIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAUTERS SOFIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAUTERS SOFIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAUTERS SOFIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAUTERS SOFIE
Products information BAUTERS SOFIE

BTW identificatienummer (tax): BE02788024902
Ondernemingsnummer: 3876495361
Hoofdstad (capital): 255,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 691,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in BAUTERS SOFIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAUTERS SOFIE
(Get full report from official database of BE for BAUTERS SOFIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAUTERS SOFIE
Addition kinds of activities for BAUTERS SOFIE

5661. Schoenenwinkels | Shoe stores
17999941. Beschermende voeringinstallatie, ondergronds (riolering, enz.) | Protective lining installation, underground (sewage, etc.)
22110504. Dekking, katoen | Coverts, cotton
28999909. Kernwas of was | Core wash or wax
34690303. Gefiltreerd, behalve loodgietersartikelen: porselein | Enameled ware, except plumbers' supplies: porcelain
35429913. Spijker machines | Nail heading machines
50829900. Bouw- en mijnbouwmachines, nec | Construction and mining machinery, nec

Werken bij BAUTERS SOFIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAUTERS SOFIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAUTERS SOFIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAUTERS SOFIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administration Officer - tijdelijk project (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een full-time administration officer om het team in Brussel te vervoegen. Hierbij kom je terecht in een zeer dynamische omgeving waar geen enkele dag dezelfde is. Het groeiend aantal klanten met steeds hogere verwachtingen, de wijzigende regelgeving, de verdere digitalisering van onze business, de brede waaier aan projecten en onze grote commerciële campagnes, zorgen ervoor dat geen enkele dag dezelfde is. Het team waarin jij terecht zal komen zal de motor vormen in dit alles. Je zal instaan voor de volledige administratieve verwerking voor onze klanten en staan ze met raad en daad bij als ze hierrond vragen of bemerkingen hebben. Dit betekent dat we heel vaak rechtstreeks in contact komen met klanten, maar ook met KBC-/CBC-kantoren en andere interne diensten. Heldere communicatie en 5*-service zijn hierbij troef. De opdrachten omvatten de volledige levensloop: van het openen van een rekening, het transfereren van effecten, het overschrijven van gelden, het vervangen van defecte toestellen, tot het afsluiten van rekeningen. Aangezien dit werk rechtstreekse impact heeft op onze klant, zijn tijdigheid en accuraatheid van cruciaal belang. Als team staan we voor verschillende belangrijke uitdagingen, zoals de toenemende regelgeving, het verder automatiseren van onze processen, het verbeteren van onze customer experience,…

  • Huishoudhelden regio ZANDHOVEN. Solliciteer per SMS! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Pulle en Viersel. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasdonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASDONK)

    Regio: HAASDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Studentenjob: Verpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studeer je af als verpleegkundige/vroedkundige maar weet je nog niet welke richting je uit wil? Of ga je nog verder studeren? Kom dan als jobstudent werken via Randstad Medical bij het UZ Gent als verpleegkundige. Het UZ Gent biedt elk jaar een waaier aan jobs aan voor verpleegkundigen zodat zij uitgebreid kennis kunnen maken met het ziekenhuis en hun verschillende afdelingen. Ook tijdens het schooljaar kan je op je vrije dagen of in het weekend ingezet worden op verschillende diensten. Je kan zowel tijdens de week als in het weekend ingezet worden tijdens vroeg- of laatdiensten. Je wordt verloond naar de barema's van UZ Gent en zal hetzelfde loon ontvangen als een startend verpleegkundige

  • Jobstudent poetser kerstvakantie te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Als reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen van verschillende ruimten; muren, plafonds, machines, ... Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de volledige productieruimte.

  • Studenten vanHaren Schoenen LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VAN HAREN SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    Kies je voor vanHaren, dan kies je voor een groeiend en succesvol bedrijf met een uitstekende werksfeer en korte communicatielijnen. We geven daadwerkelijk betekenis aan de juiste waardering, werkplezier en talentontwikkeling van onze werknemers. Deze laatsten delen hun liefde voor schoenen en hebben een groot hart voor de zaak. De groei en continuïteit van onze organisatie stellen ons in staat om onze doelen te realiseren. Voor de uitbreiding van onze activiteiten naar België zoeken we Studenten M/V (8u per week) voor ons filiaal in LEUVEN. Je bent een adviseur voor de klanten. Je geeft advies over onze schoenen, het onderhoud of onze leuke accessoires. Je bijdrage is belangrijk om ervoor te zorgen dat de klanten tevreden de winkel verlaten. Daarnaast sta je in voor het op de juiste wijze presenteren van onze artikelen volgens het vanHaren winkelconcept, een correct gebruik van de kassa en het voeren van verkoopgesprekken. We bieden jou een uitdagende functie in een leuke werkomgeving. Ben jij dé kandidaat die past in het profiel en wil jij werken voor de nieuwe uitdager in de schoenenretail in België, dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur jouw motivatiebrief en curriculum vitae naar [email protected]

  • Business Developer Trifinance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MOENS & VANDENBERGEN

    Type: Vaste Job

    Deze functie helpt het bedrijf Trifinance dat grote groeiobjectieven heeft bij de commerciële aspecten. Trifinance is een outsourcing bedrijf dat in volle expansie is. Voor de Business Unit Brussel zoekt de Accord Group drietalige commerciële profielen met liefst ervaring in outsourcing en eventueel een achtergrond of ervaring in finance. De volledige functie omschrijving kan men vinden op www.accordgroup.be/vacancies

  • MEDEWERKER PRODUCTIE BEHEER (ELEKTRONICA) - GENT (GENTBRUGGE) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DEKIMO

    Type: Vaste Job

    Dekimo produceert elektronica op maat voor de industrie. We zijn tevens één van de grootste designhuizen in Vlaanderen op het vlak van embedded software en elektronica ontwerp. Heb je voeling/ervaring met elektronica en techniek? Kennis van elektronica componenten, printen,...? Een bachelor diploma? We zoeken dringend een medewerker productie beheer om ons bestaand team mee uit te breiden voor de aankoop van componenten, planning, logistiek, communicatie met onze klanten. Zie onze website www.dekimo.com voor meer informatie.

  • Accountant / Dossierbeheerder voor leuk kantoor - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Collegiaal, professioneel en open zijn wellicht de 3 sleutelwoorden die dit kantoor het beste omschrijven. Dit kantoor dat na 20 jaar ervaring in de accountancy wereld een mooie reputatie opbouwde is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te komen versterken. Ze gaan niet alleen voor een persoonlijke aanpak naar hun klanten toe, maar ook onder de medewerkers heerst een open communicatie. Dit uit zich onder andere in een open werkvloer waar iedereen elkaar bijstaat en streeft naar kwaliteitsverlening op een hoog niveau. Accountant / Dossierbeheerder - Functie: Het verlenen van advies aan je eigen klantenportefeuille zal behoren tot je takenpakket, je voert dus ook de nodige besprekingen met klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Ja zal je eigen dossiers van A-Z afwerken, waardoor je deze door en door kent. Als senior dossierbeheerder ben jij de steunpilaar voor je junior collega's die je bijstaat om hen naar een hoger niveau te tillen.

  • Logopedist(e) (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: PRAKTIJK DORP 3

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als logopedist(e) in onze multidisciplinaire praktijk Praktijk Dorp 3. Ons team bestaat uit een diëtiste, een volwassenen- en kinderpsycholoog, volwassenen- en kinder- auticoach en een psychiater. We zijn op zoek naar een logopedist(e) die aan de slag gaat met kinderen en volwassenen met taalproblemen (schrijven, lezen, spreken, taalbegrip, woordvindingsmoeilijkheden, stotteren, stemproblemen), slikproblemen en tevens de screening en behandeling van o.m. dyscalculie, dyslexie, afasie, dysorthografie, dysfasie en dyspraxie op zich neemt. Goede kennis van ontwikkelingsproblematiek (ASS, ADHD, ADD) bij kinderen en volwassenen is een pluspunt. Er is ook ruimte om de eigen specialisatie en interesses uit te werken. Binnen ons team werk je actief en aangenaam samen met de andere teamleden. Je engageert je tevens voor regelmatig teamoverleg (a rato van maximaal 1x/maand). Je zorgt voor je eigen dossiers en volgt je eigen administratie correct op.

  • weekend hulp zaal (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ALBATROS

    Type: Flexijob

    serveren van klaargemaakte gerechten alsook de dranken inzetten en de tafels terug in orde zetten.

Zoek naar antwoorden van BAUTERS SOFIE in sociale netwerken
Look for responds of BAUTERS SOFIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAUTERS SOFIE. Laat een reactie achter voor BAUTERS SOFIE. BAUTERS SOFIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAUTERS SOFIE. Leave a respond for BAUTERS SOFIE. BAUTERS SOFIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAUTERS SOFIE op de google maps. Adres en contacten BAUTERS SOFIE
Location of BAUTERS SOFIE on the google maps. Address and contacts of BAUTERS SOFIE

Andere gerelateerde bedrijven als come BAUTERS SOFIE BAUTERS SOFIE: FISCURA | Leemans Viviane | STAR DONER KEBAP | DALI'S | CHRIS BYTTEBIER

Other related companies as BAUTERS SOFIE: FISCURA | Leemans Viviane | STAR DONER KEBAP | DALI'S | CHRIS BYTTEBIER

BAUTERS SOFIE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAUTERS SOFIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02788024902. Het bedrijf BAUTERS SOFIE bevindt zich op het adres: KORTRIJKSESTEENWEG 1015; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 255,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 691,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in BAUTERS SOFIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAUTERS SOFIE is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAUTERS SOFIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAUTERS SOFIE, openstaande posities, locatie van BAUTERS SOFIE op de kaart.

BAUTERS SOFIE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAUTERS SOFIE, company assigned to the tax number BE02788024902. The company BAUTERS SOFIE is located at the address: KORTRIJKSESTEENWEG 1015; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 255,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 691,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in BAUTERS SOFIE were not found.
The main activity of BAUTERS SOFIE is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BAUTERS SOFIE is not available. You also can look at reviews of BAUTERS SOFIE, open positions, location of BAUTERS SOFIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAUTERS SOFIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAUTERS SOFIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAUTERS SOFIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAUTERS SOFIE, employees, financial statistics.