CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE

Contactgegevens CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND'PLACE 7; 1435; MONT-SAINT-GUIBERT, België

Telefoon (phone): 10656448 (+32-10656448) 10656448 (+32-10656448)

Fax (fax): +32 (59) 852-98-18 +32 (59) 852-98-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE
Products information CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE

BTW identificatienummer (tax): BE08718170166
Ondernemingsnummer: 6360229492
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 308,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE
(Get full report from official database of BE for CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE
Addition kinds of activities for CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE

251200. Gestoffeerde huishoudelijke meubels | Upholstered household furniture
342904. Vliegtuig & Marine hardware, incl. | Aircraft & marine hardware, inc. pulleys & similar items
07210100. Boomgaard en wijnstok | Orchard tree and vine services
32110101. Oogheelkundige glas, plat | Ophthalmic glass, flat
34510000. Schroefmachine producten | Screw machine products
35560503. Pluimvee verwerkende machines | Poultry processing machinery
38420103. Oordopjes | Ear plugs
50850107. Kratten, behalve papier | Crates, except paper

Werken bij CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertegenwoordiger (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bezoekt klanten en prospecten - Je stelt hen de brede waaier aan diensten en producten voor - Je realiseert een directe verkoop en levering - Je zorgt voor een correcte communicatie en administratieve afhandeling - Je beheert zelf je productvoorraad

  • Orderpickers (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met het voltallige team ben je verantwoordelijk voor zowel de inkomende als uitgaande goederen. W Je werk met een systeem van Pick to Light. Lichtjes gaan letterlijk branden waar je producten moeten picken. Daarna bevestigen je de kwantiteit, om vervolgens de afgenomen producten in dozen te steken.

  • Customer Service Medewerker | Bouw | Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven customer Service medewerker voor een opdracht van 6 maanden met een goede kennis van het Duits! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een enthousiaste customer service medewerker met bij voorkeur een sterke interesse in de bouw. Takenpakket: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten; Je beantwoordt technische vragen en brengt potentiële klanten in contact met aannemers; Je staat in voor de volledige orderverwerking; Je bent verantwoordelijk voor de administratieve en communicatieve opvolging van aannemers in verband met offertes, kwaliteit, etc., … Je staat dagelijks in contact met adviseurs en aannemers; Je rapporteert aan het management. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Magazijn verantwoordelijke (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als vorkheftruckbestuurder in een groeiende KMO. Je taken bestaan uit volgende zaken: - Administratieve taken - Leveringsbonnen nakijken - Communicatie met klanten - Binnenkomende en buitengaande goederen controleren naar aantal en conformiteit -Het correct labelen van de stukken. -Het correct laden van de stukken volgens de wensen van de klant. -Het lossen van vrachtwagens/bestelwagens - Bevoorraden machines Je bent een beslissende factor in het bedrijf om de productie optimaal te laten draaien.

  • Technieker 2 ploegen (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw taken: Als onderhoudstechnieker analyseer je elektrische en mechanische storingen en los je deze op. Je optimaliseert productie-installaties en verpakkingslijnen. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit. Je wordt nauw betrokken bij de introductie van nieuwe machines en processen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ZEMST – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Poetshulpen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: CLEANING DI & DA

    Type: Dienstenchequebaan

    In deze functie zal je ingezet worden voor het poetsen bij particulieren thuis. Ook strijken zal tot je takenpakket behoren. De klanten zijn gelegen in Gent en omstreken.

  • Operator Spuitgieten (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen in Malle zijn wij op zoek naar een Operator Spuitgieten (M/V): U zal instaan voor: Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; Kwaliteitscontrole 

  • Student Charcuterie te Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Retie weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • HULPKOK TRAITEURZAAK (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRAITEUR JEURISSEN

    Type: Vaste Job

    Helpen bij het bereiden van verfijnde gerechten in moderne keuken onder leiding van chef/kok. Ook helpen bij het bereiden van desserts en patisserie. Mee op verplaatsing gaan naar bedrijfsfeesten of feesten voor particulieren.

Zoek naar antwoorden van CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE. Laat een reactie achter voor CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE. CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE. Leave a respond for CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE. CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE op de google maps. Adres en contacten CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE
Location of CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE on the google maps. Address and contacts of CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE: RECORD BANK | RIGHT MANAGMENT CONSULTANT | Conseil & Audit Informatique | HOORENS PRINT. GR. INTER. | INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY

Other related companies as CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE: RECORD BANK | RIGHT MANAGMENT CONSULTANT | Conseil & Audit Informatique | HOORENS PRINT. GR. INTER. | INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY

CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08718170166. Het bedrijf CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE bevindt zich op het adres: GRAND'PLACE 7; 1435; MONT-SAINT-GUIBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 308,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons. Producten gemaakt in CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE, openstaande posities, locatie van CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE op de kaart.

CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE, company assigned to the tax number BE08718170166. The company CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE is located at the address: GRAND'PLACE 7; 1435; MONT-SAINT-GUIBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 308,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons. Products created in CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE were not found.
The main activity of CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE is not available. You also can look at reviews of CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE, open positions, location of CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE ESTHةTIQUE RENAISSANCE, employees, financial statistics.