INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY

Contactgegevens INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BODEGEMSTRAAT 189; 1700; DILBEEK, België

Telefoon (phone): 25697888 (+32-25697888) 25697888 (+32-25697888)

Fax (fax): +32 (65) 185-85-58 +32 (65) 185-85-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY
Products information INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY

BTW identificatienummer (tax): BE05702423095
Ondernemingsnummer: 2426025390
Hoofdstad (capital): 652,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits & Services: Copywriters.. Services: Interpr茅tation, Traduction. Langues: Anglais, Finnois, Su茅dois, Danois, N茅erlandais, Russe, Espagnol, Arabe, Japonais, Polonais, Portugais, Allemand, Grec, Italien, Fran?ais.

Product categorie (product category): Agences de publicit茅. Traducteurs and interpr猫tes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY
(Get full report from official database of BE for INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY
Addition kinds of activities for INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY

353701. Platforms, stands, tafels, pallets en dergelijke apparatuur | Platforms, stands, tables, pallets, and similar equipment
07510100. Vee diensten | Cattle services
35820101. Drogers, wasgoed: commercieel, inclusief muntenbedrijf | Dryers, laundry: commercial, including coin-operated
50230501. Verfraaien benodigdheden | Decorating supplies
50880100. Marine ambachten en benodigdheden | Marine crafts and supplies
56119901. Kledingaccessoires: mannen en jongens ' | Clothing accessories: men's and boys'
73360101. Grafiek en grafisch ontwerp | Chart and graph design

Werken bij INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemiebedrijf regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een tijdelijke productiemedewerker. Je zal verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen heftruck - afwerken reacties en compounds (bv zeven en pompen) - invullen productiedocumenten (bv recepturen, afvulorders, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken van afvulorders (vb afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (bv spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. Daarnaast zal je ook instaan voor het onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties.

  • Service Field Technician (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt elke dag bij klanten en rijdt in je eigen compleet ingerichte service bus Geen dag is hetzelfde! Je werkt aan diverse service en onderhoudsopdrachten Je wordt op elektronisch, hydraulisch, mechanisch en motoren technisch vlak uitgedaagd Je lost complexe storingen op

  • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de productieomgeving. Dit doe je aan de hand van een veegmachine of doe je manueel.

  • Student slagerij te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Je bent elk weekend 1 dag beschikbaar - exacte invulling te bespreken Tijdens de vakanties kan je meer ingeschakeld worden

  • Zaterdaghulp Massimo Dutti Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als zaterdaghulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Ervaren Dossierbeheerder / Accountant voor IAB kantoor -Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je een accountant of boekhouder in een fiduciaire, accountantskantoor of boekhoudkantoor? Zoek je om je carrière in 2016 een nieuwe wending te geven? Dit jong en dynamisch accountantskantoor is op zoek naar een nieuwe werknemer! In 2008 zijn ze ontstaan uit de samenvoeging van het cliënteel van twee vennoten en ondertussen verder ontwikkelt tot 13 mensen met een constante groei in het klantenbestand. In 2015 heeft het kantoor zijn derde vennoot verwelkomt. Dossierbeheerder / Accountant - De functie? Je werkt in rechtstreekse samenwerking met de nieuwe vennoot om klanten te ondersteunen bij al hun boekhoudkundig en fiscale vragen. Je krijgt begeleiding om volwaardig A tot Z dossierbeheerder te worden en op termijn klantenbesprekingen zelfstandig te voeren.

  • ICT Engineer - data & voice (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: DAVO COMMUNICATIONS

    Type: Vaste Job

    In deze boeiende, technische functie, ben je verantwoordelijk voor het installeren van Unify telefooncentrales. Deze activiteit wordt verder aangevuld met het opzetten van kleine en middelgrote datanetwerken wat deze functie variërend maakt. Af en toe dien je als ondersteuning op onze helpdesk. Bij een installatie sta je de klant met raad en daad bij. Dit kan onder de vorm van een usertraining en/of geef je met jouw ervaring tips hoe de klant zijn telefoniesysteem ten volle tot zijn recht kan laten komen. LAN, WAN en/of WLAN netwerk ontwerpen, opbouwen, configureren. Je gaat de baan op voor het uitvoeren WiFi Site Surveys uit. Als expert maak je een overzichtelijk en duidelijk rapporteringsrapport voor de klant Je rapporteert aan de technical teamcoach.

  • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

    Type: Vaste Job

    De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

  • Sportvoeding Adviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportprestaties leveren betekent in eerste instantie veel trainingsarbeid en toch is de verzorging van je lichaam is even belangrijk. Vandaar dat voeding een belangrijke rol speelt voor een sporter. Wij zijn op zoek naar personen die interesse hebben om sporters voedingsadvies te geven.

  • Hulpkok catering extra/flexi (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Onze cateringafdeling is in volle groei. Hiervoor zoeken we een enthousiaste hulpkok die dit mee kan ondersteunen en verder uitbouwen. Kan je zelfstandig werken, heb je veel inspiratie en kan je goed koken? Dan ben jij de persoon die we zoeken! In de keuken werk je aan de creatie van de gerechten en op locatie verzorg je de buffetten en het goede verloop van de opdracht. Dit betreft geen vaste betrekking. Wel zoeken we extra’s die mee de drukte van het moment kunnen opvangen.

Zoek naar antwoorden van INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY in sociale netwerken
Look for responds of INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY. Laat een reactie achter voor INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY. INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY. Leave a respond for INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY. INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY op de google maps. Adres en contacten INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY
Location of INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY on the google maps. Address and contacts of INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY: IDES WARLOP | Beauty City | Fromagerie Du Samson A | Fonteintje ('t) | Club Canin Aclot

Other related companies as INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY: IDES WARLOP | Beauty City | Fromagerie Du Samson A | Fonteintje ('t) | Club Canin Aclot

INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05702423095. Het bedrijf INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY bevindt zich op het adres: BODEGEMSTRAAT 189; 1700; DILBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 652,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 376,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Agences de publicit茅. Traducteurs and interpr猫tes. Lijst met producten zijn Produits & Services: Copywriters.. Services: Interpr茅tation, Traduction. Langues: Anglais, Finnois, Su茅dois, Danois, N茅erlandais, Russe, Espagnol, Arabe, Japonais, Polonais, Portugais, Allemand, Grec, Italien, Fran?ais..
De hoofdactiviteit van INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY, openstaande posities, locatie van INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY op de kaart.

INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY, company assigned to the tax number BE05702423095. The company INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY is located at the address: BODEGEMSTRAAT 189; 1700; DILBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 652,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 376,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Agences de publicit茅. Traducteurs and interpr猫tes. List of products are Produits & Services: Copywriters.. Services: Interpr茅tation, Traduction. Langues: Anglais, Finnois, Su茅dois, Danois, N茅erlandais, Russe, Espagnol, Arabe, Japonais, Polonais, Portugais, Allemand, Grec, Italien, Fran?ais..
The main activity of INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY is not available. You also can look at reviews of INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY, open positions, location of INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERNATIONAL SALES SERVICE AGENCY, employees, financial statistics.