ANNE-SOPHIE KABORE

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • ANNE-SOPHIE KABORE
Private companiesMotion Pictures • ANNE-SOPHIE KABORE

Contactgegevens ANNE-SOPHIE KABORE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNE-SOPHIE KABORE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNE-SOPHIE KABORE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BOUILLE 24; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43444282 (+32-43444282) 43444282 (+32-43444282)

Fax (fax): +32 (84) 156-61-57 +32 (84) 156-61-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNE-SOPHIE KABORE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNE-SOPHIE KABORE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNE-SOPHIE KABORE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNE-SOPHIE KABORE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNE-SOPHIE KABORE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNE-SOPHIE KABORE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNE-SOPHIE KABORE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNE-SOPHIE KABORE
Products information ANNE-SOPHIE KABORE

BTW identificatienummer (tax): BE07683258056
Ondernemingsnummer: 2521606445
Hoofdstad (capital): 810,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 694,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in ANNE-SOPHIE KABORE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNE-SOPHIE KABORE
(Get full report from official database of BE for ANNE-SOPHIE KABORE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNE-SOPHIE KABORE
Addition kinds of activities for ANNE-SOPHIE KABORE

10440102. Plaats zilveren mijnbouw | Placer silver mining
36950202. Instrumentatie type tape, leeg | Instrumentation type tape, blank
38410502. Beenboren | Bone drills
51360106. Sjaals, mannen en jongens ' | Scarves, men's and boys'
61590200. Apparatuur- en voertuigfinancieringsmaatschappijen | Equipment and vehicle finance leasing companies
72991105. Betaald parkeren | Valet parking
73890309. Trade show arrangement | Trade show arrangement

Werken bij ANNE-SOPHIE KABORE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNE-SOPHIE KABORE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNE-SOPHIE KABORE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNE-SOPHIE KABORE. Looking for open vacancies in other companies

  • Metserdiender (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: MOONEN JAN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Ter vervanging van een bruggepensioneerde zijn we op zoek naar een metserdiender. Jouw taken zijn: Dienen van de metsers Algemene metselwerken Bedienen torenkraan

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december Bedrijfsprofiel: Voor een woon- en zorgcentrum regio Ursel is Care Talents op zoek naar een nachtverpleegkundige voor de maand december. In deze moderne WZC hecht men veel belang aan waarden als vertrouwen en respect. De ouderen een veilige en gezellige thuis bieden is dan ook hun prioriteit. 

  • Underwriter (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de elektronische workflow Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaslijsten uitvoeren Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Briefwisseling (bijpremie) Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Chauffeur C met ADR (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn wij op zoek naar chauffeur C met ADR. Je takenpakket bestaat uit: - Rijden met verschillende ladingen - Verschillende tussenstops - Ervoor zorgen dat alles reglementaire geladen en gelost wordt

  • servicetechnicus (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je mee verantwoordelijk voor de installatie het preventief onderhoud van en de interventies aan de automatische magazijnsystemen bij klanten. Gedurende de opleiding word je grondig ingewerkt in de techniek van de producten en word je voorbereid om later zelfstandig magazijnsystemen te kunnen opbouwen en servicen. Je werkt service gericht. Flexibel in denken en handelen geen 9 to 5 attitude.

  • Wals Machinist M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Walsmachinist ben je onderdeel van de asfaltploeg volgende taken behoren ondermeer tot jouw takenpakket: Het besturen van de walsmachine deze wordt gebruikt om de eindverdichting van de asfaltverharding te realiseren; Bovendien assisteert hij/zij in de uitvoering van manuele handelingen zoals het verwerken van asfalt; De machine op de juiste manier bedrijfsklaar maken en onderhouden (dagelijks); Het verzorgen van onderhoud en kleine reparaties aan de walsmachine.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Ravels (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 32u per week.

  • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Studenten Hoge School/Univ (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor een grote winkelketen te Geel zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

  • Operator Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Vaste Job

    Operator en op zoek naar een nieuwe job in regio Hoogstraten? We zoeken een gemotiveerde machine operator voor onze klant te Meer. De firma is gespecialiseerd in het bedrukken van flessen en glazen, is hypermodern en je werkt in een sterk geautomatiseerde omgeving! Je zult constante controles uitvoeren op de producten en de drukmachine en de inpakmachine bedienen en ombouwen. Je werkt in 3 ploegen en hebt ervaring met inpakwerk en onderhouds / ombouwwerken. Je bent technisch aangelegd.

  • Sales & Logistiek medewerker (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een hoog technologisch bedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een gedreven Sales & Logistiek medewerker. In een functie al Sales & Logistiek medewerker ondersteun je de logistiek met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten en facturatie richting onze productievestigingen en met de data ingave in SAP. Als Sales & Logistiek medewerker ondersteun je ook de Customer Service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfishes. Je put de costing van de artikelen in SAP, je zorgt voor de administratieve afhandelingen van directe zendingen en je staat in voor het opmaken van stockoverzichten voor klanten.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER PREVENTIEF ONDERHOUD - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als ONDERHOUDSTECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van alle productielijnen op de afdeling process & utilities.   Hierbij komen volgende taken kijken: Preventief onderhoud; Eerste aanspreekpunt bij technische storingen, zowel mechanisch, elektrisch als controls; Inspecties en herstellingen uitvoeren en correct rapporteren in SAP; Meewerken aan verbeterprojecten; Je wordt tewerkgesteld in daguren waarbij je een zekere flexibiliteit hebt in je werkuren. Je rapporteert aan de maintenance engineer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een productiebedrijf in regio Olen zijn wij momenteel op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER. Je krijgt onmiddellijk een vast contract onder bediende statuut.   Dit bedrijf staat gekend om zijn familiale, collegiale werksfeer. Ze zetten hun werknemers voorop en bieden heel wat doorgroeimogelijkheden!   Select HR streeft naar kwaliteit en maatwerk, voor bedrijf én kandidaat. Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte match! Neem zeker eens een kijkje op onze website www.select-jobs.be!

Zoek naar antwoorden van ANNE-SOPHIE KABORE in sociale netwerken
Look for responds of ANNE-SOPHIE KABORE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNE-SOPHIE KABORE. Laat een reactie achter voor ANNE-SOPHIE KABORE. ANNE-SOPHIE KABORE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNE-SOPHIE KABORE. Leave a respond for ANNE-SOPHIE KABORE. ANNE-SOPHIE KABORE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNE-SOPHIE KABORE op de google maps. Adres en contacten ANNE-SOPHIE KABORE
Location of ANNE-SOPHIE KABORE on the google maps. Address and contacts of ANNE-SOPHIE KABORE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNE-SOPHIE KABORE ANNE-SOPHIE KABORE: BACOB | AD DELHAIZE | Renardière (La) | GARAGE VANLAECKEN | JEAN-MICHEL VANHAUDENARDE

Other related companies as ANNE-SOPHIE KABORE: BACOB | AD DELHAIZE | Renardière (La) | GARAGE VANLAECKEN | JEAN-MICHEL VANHAUDENARDE

ANNE-SOPHIE KABORE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNE-SOPHIE KABORE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07683258056. Het bedrijf ANNE-SOPHIE KABORE bevindt zich op het adres: RUE BOUILLE 24; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 810,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 694,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in ANNE-SOPHIE KABORE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANNE-SOPHIE KABORE is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNE-SOPHIE KABORE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNE-SOPHIE KABORE, openstaande posities, locatie van ANNE-SOPHIE KABORE op de kaart.

ANNE-SOPHIE KABORE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNE-SOPHIE KABORE, company assigned to the tax number BE07683258056. The company ANNE-SOPHIE KABORE is located at the address: RUE BOUILLE 24; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 810,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 694,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in ANNE-SOPHIE KABORE were not found.
The main activity of ANNE-SOPHIE KABORE is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNE-SOPHIE KABORE is not available. You also can look at reviews of ANNE-SOPHIE KABORE, open positions, location of ANNE-SOPHIE KABORE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNE-SOPHIE KABORE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNE-SOPHIE KABORE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNE-SOPHIE KABORE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNE-SOPHIE KABORE, employees, financial statistics.