ANN JACOB

Contactgegevens ANN JACOB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANN JACOB: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANN JACOB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-MICHIELSTRAAT 72; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51409333 (+32-51409333) 51409333 (+32-51409333)

Fax (fax): +32 (3) 461-77-89 +32 (3) 461-77-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANN JACOB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANN JACOB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANN JACOB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANN JACOB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANN JACOB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANN JACOB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANN JACOB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANN JACOB
Products information ANN JACOB

BTW identificatienummer (tax): BE08475097656
Ondernemingsnummer: 1567718505
Hoofdstad (capital): 859,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 672,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ANN JACOB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANN JACOB
(Get full report from official database of BE for ANN JACOB)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANN JACOB
Addition kinds of activities for ANN JACOB

313103. Enveloppen voor schoenen | Sole parts for shoes
508703. Schoonmaak- en onderhoudsmiddelen en benodigdheden | Cleaning and maintenance equipment and supplies
23819903. Handschoenen, werk: geweven of gebreid, gemaakt van aangekochte materialen | Gloves, work: woven or knit, made from purchased materials
28130000. Industriële gassen | Industrial gases
34890101. Artillerie of artillerie delen, meer dan 30 mm. | Artillery or artillery parts, over 30 mm.
35599922. Farmaceutische machines | Pharmaceutical machinery
38290107. Meetinstrumenten, ultrasone dikte | Gauging instruments, thickness ultrasonic
38430205. Denture materialen | Denture materials

Werken bij ANN JACOB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANN JACOB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANN JACOB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANN JACOB. Looking for open vacancies in other companies

  • Warehouse Supervisor (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor 3 afdelingen: inkomende goederen/kwaliteitscontrole, montage en verzending (verpakking). Hierbij ligt jouw focus op planning en organisatie, stockbeheer, inventaristatie en planning van uitzendkrachten. Je staat in voor de begeleiding en coaching van een 8-tal magazijniers. Je bent het aanspreekpunt tussen magazijn en Customer Service, Aankoop. Je lost problemen in het ERP-systeem op. Je organiseert en neemt deel aan vergaderingen. Je rapporteert op een professionele manier. Je hebt oog voor veiligheid, orde en netheid.

  • 2 Operator Lijn verantwoordelijke (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Opstarten en draaiende houden van de lijn Ingrijpen bij eenvoudige pannes Zelfstandig werken Aansturen van 4-tal medewerkers met nadruk op kwaliteit

  • TIG lassers (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Vichte zijn we op zoek naar een TIG lasser.

  • Technieker (M/V) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wilrijk zijn wij op zoek naar een monteur. Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra- en waterzuiveringsinstallaties. Wat zal er van jou verwacht worden: Als deel van het productie en constructie team lees je technische tekeningen, waarna je direct aan de slag gaat Je produceert kunststof onderdelen en last deze samen tot complete installaties Je voert kwaliteitstesten uit alvorens een product wordt afgeleverd aan de klant Je werkt samen met 20 anderen op de werkplaats in Wilrijk en de installaties zijn allemaal maatwerk

  • Onderhoudstechnieker Elektromechanica regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het uitvoeren van allerlei industriële onderhoudswerken op mechanische en elektrisch gebied bij onze klanten ter plaatse. Je staat in voor de goede werking van het mechanische en elektrische gedeelte van werktuigen installaties en traditioneel of geautomatiseerd productiemateriaal. Hoofdzaak is dat je zowel mechanisch als elektrisch even sterk bent.

  • Servicetechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicetechnieker: Verzorg je de interventies van onze industriële en commerciële koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning,…) Kom je steeds terecht bij onze klanten actief in diverse sectoren (hotels, winkelketens, bedrijven, …) Sta je in voor de opstart van onze nieuw geplaatste installaties. Je meet en regelt deze zodat ze steeds de juiste temperaturen kunnen verzekeren. Voer je herstellingen uit en los je storingen op. Hiervoor kan je ook steeds terugvallen op de kennis van collega’s of de knowhow uit onze eigen database. Doe je onderhoud aan de airco’s en ventilatiesystemen. Licht je de functionaliteiten van de installatie toe aan onze klanten. Bedrijfsprofiel: De klant richt zich op klimatisatie van een eenvoudige airco tot een volledig geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. Zij bieden hun klanten een totaaloplossing voor de installatie van een klimaatsysteem in combinatie met elektriciteitswerken, sanitair en verlichting.

  • Student kerstmarkt Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 01/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Productiemedewerkers (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MARMO

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers, verpakkers en etiketteerders. Als productiemedewerker sta je in voor het maken van onder meer saté's, hamburgers, worsten en gourmet-barbequepaketten. Omdat je met rauw vlees werkt, hou je rekening met het voorgeschreven hygiënereglement. Ook voor onze logistieke afdelingen (verpakkers/etiketteerders) zoeken wij extra personeel. Heb je er geen problemen mee om in een koude omgeving te werken? Je steekt graag de handen uit de mouwen en flexibele uren schrikken je niet af? Kun je beschikken over eigen vervoer en ben je onmiddellijk beschikbaar?

  • HR Consultant Ascento Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Ascento

    Type: Vaste Job

    Als vooraanstaand dienstverlener in HR heeft Agilitas Group drie grote merken in België: Amplo, Ascento en Agilitas. Door nabijheid en vakmanschap faciliteert Agilitas Group een duurzame groei van zowel klant, medewerker als kandidaat. Deze “perfect match” realiseren wij dankzij onze gepassioneerde experten die dicht bij de mensen en bedrijven staan die ze adviseren. Als HR Expert in Talent Mobility werkt Ascento aan een positieve en duurzame inzetbaarheid van talent. Onze consultants vertrekken vanuit een totaalbenadering, waarin aantrekken, behoud, ontwikkeling en (her)oriëntering van talent in elkaar overlopen. Voor onze business unit in Brussel zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste collega (m/v): Je functie Vanuit een grondige behoeftenanalyse adviseer je je klanten en begeleid je hen op weg naar maatoplossingen binnen de verschillende domeinen van HRM. Je wordt projectverantwoordelijke voor diverse talent mobility opdrachten, waarbij alles draait rond het aantrekken, behouden, ontwikkelen en oriënteren van talent. Je speelt een belangrijke rol bij het verder uitbouwen van onze klantenportefeuille in regio Brussel. Je werkt nauw samen met je collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de Business Unit Manager.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Account Manager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van ANN JACOB in sociale netwerken
Look for responds of ANN JACOB in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANN JACOB. Laat een reactie achter voor ANN JACOB. ANN JACOB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANN JACOB. Leave a respond for ANN JACOB. ANN JACOB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANN JACOB op de google maps. Adres en contacten ANN JACOB
Location of ANN JACOB on the google maps. Address and contacts of ANN JACOB

Andere gerelateerde bedrijven als come ANN JACOB ANN JACOB: INSTITUUT AMYRIS | EMILE MARTIN | Marita | JEAN RICHARD | KANTOOR KAYA

Other related companies as ANN JACOB: INSTITUUT AMYRIS | EMILE MARTIN | Marita | JEAN RICHARD | KANTOOR KAYA

ANN JACOB is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANN JACOB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08475097656. Het bedrijf ANN JACOB bevindt zich op het adres: SINT-MICHIELSTRAAT 72; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 859,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 672,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in ANN JACOB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANN JACOB is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANN JACOB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANN JACOB, openstaande posities, locatie van ANN JACOB op de kaart.

ANN JACOB is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANN JACOB, company assigned to the tax number BE08475097656. The company ANN JACOB is located at the address: SINT-MICHIELSTRAAT 72; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 859,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 672,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in ANN JACOB were not found.
The main activity of ANN JACOB is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANN JACOB is not available. You also can look at reviews of ANN JACOB, open positions, location of ANN JACOB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANN JACOB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANN JACOB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANN JACOB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANN JACOB, employees, financial statistics.