GOEMINNE ROGER NV

Contactgegevens GOEMINNE ROGER NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOEMINNE ROGER NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOEMINNE ROGER NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Driesstr. 27 9750 Zingem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-83-59-08 32-93-83-59-08

Fax (fax): 32-93-83-69-37 32-93-83-69-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOEMINNE ROGER NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOEMINNE ROGER NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOEMINNE ROGER NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOEMINNE ROGER NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOEMINNE ROGER NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOEMINNE ROGER NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOEMINNE ROGER NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOEMINNE ROGER NV
Products information GOEMINNE ROGER NV

BTW identificatienummer (tax): BE03264282226
Ondernemingsnummer: 2619110107
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 172,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in GOEMINNE ROGER NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plumbing - works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOEMINNE ROGER NV
(Get full report from official database of BE for GOEMINNE ROGER NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOEMINNE ROGER NV
Addition kinds of activities for GOEMINNE ROGER NV

375101. Motorfietsen en aanverwante onderdelen | Motorcycles and related parts
753902. Reparatie van aandrijflijn onderdelen | Powertrain components repair services
34499902. Gordijnmuren voor gebouwen, staal | Curtain walls for buildings, steel
35590100. Naaimachines en hoed- en ritssluitmachines | Sewing machines and hat and zipper making machinery
38240200. Mechanische en elektromechanische tellers en apparaten | Mechanical and electromechanical counters and devices
76991802. China en glas reparatie | China and glass repair

Werken bij GOEMINNE ROGER NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOEMINNE ROGER NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOEMINNE ROGER NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOEMINNE ROGER NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Lead Scheduler termijnplanning (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Covestro NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van de termijnplanning van projecten en/of stilstanden en turn arounds. Je ontwikkelt en analyseert termijnplannen, volgt deze dagelijks op en rapporteert afwijkingen. Je implementeert de planning / scheduling richtlijnen en wisselt ervaring uit met andere Covestro vestigingen. Je bent key-user voor de planning en scheduling software tools voor de site Antwerpen (SAP, Prometheus, Roser, Primavera) en staat in voor training en begeleiding van de gebruikers. Je werkt nauw samen met de schedulers van de onderhoudsactiviteiten in de bedrijven.

  • CNC-Lasersnijder | 2 ploegen | Lommel (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuk bedrijf in Lommel zijn wij opzoek naar een lasersnijder. Je zal instaan voor het inlezen van programma's van 2 masersnijmachines, het controleren van de kwaliteit en het oplossen van kleine storingen.

  • Hulp Isolateur REGIO ZWALM (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als isolateur HVAC en sanitair verricht je werktuigkundige isolatiewerkzaamheden aan technische installaties bij onze klanten, op het gebied van verwarming, ventilatie en/of sanitair voornamelijk in de utiliteitsbouw. Je organiseert zelf je dagelijkse werk en aan de hand van schets, tekening en schema ben je in staat om zelfstandig te werken. Je let goed op de veiligheids voorschriften en kwaliteitsnormen

  • Metser diender (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiaal bouwbedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een metser diender. Tot jouw takenpakket behoort het slijpen van stenen, mortel maken, metsen enz. Doordat de werven regio Dendermonde/Zele/Wetteren/Hamme zijn is het een must dat je woonachtig bent in die regio zodat een van jouw collega's je 's morgens kan komen oppikken. Indien je niet in de regio woont, zorg je dat je zelf op de werf geraakt.

  • Schrijnwerker atelier (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    op zoek naar een schrijnwerker om fulltime in hun atelier te werken. Zij maken en plaatsen houten poorten, terassen, carports en poolhouses

  • Controller - Leuven - Permanent Position (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de groene energiesector in Leuven zijn wij momenteel op zoek naar een Controller voor een permanente positie. Het bedrijf is gevestigd in Leuven en is actief in de energiesector. Als Controller rapporteer je aan de Accounting & Controlling Manager met volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor de controlling van investeringsuitgaven tijdens de ontwikkelings- en constructiefase van onze nieuwe projecten; Je werkt samen met je collega's aan de maandelijkse afsluiting van de boekhouding: analyses en rapporteringen voor het management; Je staat in voor de voorbereiding van financiële en operationele rapporten ter attentie van de stakeholders; Je biedt ondersteuning aan de business en het management bij het evalueren van budgetten en forecast-modellen; Je bewaakt de onderliggende financiële data (kapitaal- en interestberekeningen, working capital, etc.) en verzekert dat dit in lijn ligt met de beslissingen van de board; Je houdt de analytische structuren in het ERP-systeem up-to-date. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Lasser (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Voor een groot bedrijf zijn we op zoek naar studenten TIG en/of halfautomaatlasser. U assembleert en last verschillende elementen. U controleert de overeenstemming van het lassen, de constructie en de samenstelling. U kent de veiligheidsvoorschriften die binnen deze functie behoren.

  • Jobstudent elke vrijdag van 16.00u tot 24.00u - Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een jobstudent op lange termijn die in Olen elke vrijdag kan werken van 16.00u tot 24.00u. Dit is voornamelijk voor het laden en het lossen van vrachtwagens.

  • Onderhoudstechnieker (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark ( elektrisch & mechanisch) Tot uw takenpakket behoort onder meer preventief en curatief onderhoud van het machinepark analyseren van mechanische storingen  oplossingen voorstellen om problemen in de toekomst te vermijden U komt terecht in een team van 2 techniekers. Samen met uw collega staat u in voor de begeleiding van externe techniekers ( bij complexere problemen) Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf in Zottegem.  Ter verdere ondersteuning van het technische departement, rekruteren wij een onderhoudstechnieker

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Reclame bedeler in Essen (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van GOEMINNE ROGER NV in sociale netwerken
Look for responds of GOEMINNE ROGER NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOEMINNE ROGER NV. Laat een reactie achter voor GOEMINNE ROGER NV. GOEMINNE ROGER NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOEMINNE ROGER NV. Leave a respond for GOEMINNE ROGER NV. GOEMINNE ROGER NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOEMINNE ROGER NV op de google maps. Adres en contacten GOEMINNE ROGER NV
Location of GOEMINNE ROGER NV on the google maps. Address and contacts of GOEMINNE ROGER NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GOEMINNE ROGER NV GOEMINNE ROGER NV: Bruges Collectibles | Vebo NV | MAISON GAUSSIN | ALEX DE BAERE | STUFF

Other related companies as GOEMINNE ROGER NV: Bruges Collectibles | Vebo NV | MAISON GAUSSIN | ALEX DE BAERE | STUFF

GOEMINNE ROGER NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOEMINNE ROGER NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03264282226. Het bedrijf GOEMINNE ROGER NV bevindt zich op het adres: Driesstr. 27 9750 Zingem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 172,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plumbing - works. Producten gemaakt in GOEMINNE ROGER NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GOEMINNE ROGER NV is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOEMINNE ROGER NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOEMINNE ROGER NV, openstaande posities, locatie van GOEMINNE ROGER NV op de kaart.

GOEMINNE ROGER NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOEMINNE ROGER NV, company assigned to the tax number BE03264282226. The company GOEMINNE ROGER NV is located at the address: Driesstr. 27 9750 Zingem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 172,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plumbing - works. Products created in GOEMINNE ROGER NV were not found.
The main activity of GOEMINNE ROGER NV is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GOEMINNE ROGER NV is not available. You also can look at reviews of GOEMINNE ROGER NV, open positions, location of GOEMINNE ROGER NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOEMINNE ROGER NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOEMINNE ROGER NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOEMINNE ROGER NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOEMINNE ROGER NV, employees, financial statistics.