A. HAELTERMAN

Contactgegevens A. HAELTERMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. HAELTERMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. HAELTERMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERVURENLAAN 268BA; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE, België

Telefoon (phone): 27782211 (+32-27782211) 27782211 (+32-27782211)

Fax (fax): +32 (9) 622-20-94 +32 (9) 622-20-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. HAELTERMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. HAELTERMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. HAELTERMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. HAELTERMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. HAELTERMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. HAELTERMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. HAELTERMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. HAELTERMAN
Products information A. HAELTERMAN

BTW identificatienummer (tax): BE07373992919
Ondernemingsnummer: 4895202636
Hoofdstad (capital): 386,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 865,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in A. HAELTERMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. HAELTERMAN
(Get full report from official database of BE for A. HAELTERMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. HAELTERMAN
Addition kinds of activities for A. HAELTERMAN

203401. Gedroogde en ontwaterde soepmixen | Dried and dehydrated soup mixes
07510402. Teeltdiensten, vee | Breeding services, livestock
12419905. Mijnbouwdiensten, nec: antraciet | Mining services, nec: anthracite
28699905. Koolstofdisulfide | Carbon disulfide
38240102. Benzinemeters | Gasoline dispensing meters
86990101. Amateursport promotie | Amateur sports promotion

Werken bij A. HAELTERMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. HAELTERMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. HAELTERMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. HAELTERMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Stikster/stikker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten regio Noord-Limburg zijn we op zoek naar een ervaren stikster/stikker in dagdienst.  Je zal instaan voor het stikken en snijden van boxsprings en toebehoren van matrashoezen 

  • Carrosseriebouwer (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een carrosseriebouwer. We zoeken iemand met ervaring.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS VLAANDERE PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Stagiair(e) Uitzendconsulent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw talenten kan ontwikkelen? * Je staat in voor het persoonlijk en telefonisch onthaal van kandidaten. * In functie van de openstaande vacatures ga je op zoek naar geschikte kandidaten. * Je contacteert en screent zowel arbeiders als bedienden met als doel een gepaste functie voor hen te vinden. * Je volgt de geselecteerde kandidaten op. * Je stelt de gescreende kandidaten proactief voor bij onze klanten en prospecten.

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • Chauffeur CE Glasbokken(VAC075) (SPRIMONT)

    Regio: SPRIMONT

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf uit Malle welke gespecialiseerd is diverse transporten. Als chauffeur CE bent u verantwoordelijk voor het transport van glasbokken met een combinatie (vaste wagen – wipkar). U levert aan diverse werven in de Benelux en Noord-Frankrijk. Gemiddeld heeft u 5 stops per dag. U lost de glasbokken zelf met de vaste autolaadkraan. Hierbij vertrekt u dagelijks rond 4 à 5 uur ’s ochtends en werkt u ca. 12 à 13 uur per dag. U regelt zelf de planning als het gaat over het ophalen van de lege bokken. U eindigt steeds in de fabriek in Sprimont waar uw vrachtwagen weer geladen wordt voor de volgende dag. De vrachtwagen blijft dan ook hier staan. Chauffeurs moeten een grote mate van zelfstandigheid hebben en zich goed verstaanbaar kunnen maken in het Frans en het Nederlands. Je vertrekt flexibel tussen 4u - 5u. Je werkt ongeveer +/- 12 à 13 u/dag.

  • Onderhoudstechnieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Vaste Job

    Binnen onze onderhoudsdienst vorm je samen met je collega een tandem betreffende curatief en preventief onderhoud. Je werkt op basis van een planning en anticipeert op vragen vanuit verschillende afdelingen, daarnaast is er ook plaats voor eigen initiatief.

  • IT Support (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een hoogtechnologische firma gaan wij op zoek naar een IT Support. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de goede werking van de infrastructuur. Eindgebruikers worden door jou verder geholpen bij zowel first als second line. Dit doe je zowel telefonisch als bij de eindgebruikers zelf, ter plaatse. Je voert daar ook de installaties uit en helpt bij het onderhouden van de documentatie.

  • Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een Dispatcher voor het inplannen van machines. Als planner ben je verantwoordelijk voor het toewijzen van de juiste machines aan de klant die hier op vraagt. tot jouw takenpakket behoort: het toewijzen van de machines aan de verhuurcontracten. Je houdt er dan ook rekening mee dat de machines op de juiste plaats beschikbaar zijn je speelt met de planningen en kan snel wijzigingen aan brengen je overlegt met de technische dienst over te herstellen machines je onderhoudt contact met externe leveranciers indien je voor een klant een bepaalde machine niet voorradig hebt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een technische bedrijf waar klant, ambitie en innovatie centraal staat.

  • Fleximedewerker speelhuis (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ORFES

    Type: Flexijob

    Je ontvangt onze kleine klantjes en hun ouders in ons tofste speelhuis - clubhuis. Afrekenen en klaarmaken van de drank, snoep en smikkel bestellingen. Verzorgen van de animatie voor verjaardagfeestjes, liedjes zingen, snoepkoffer spel, enz... Klaarmaken van de snoepkoffers en op het einde van de dag alles netjes proper maken en bijvullen voor de volgende dag. Je kan met kinderen en kleuters omgaan. Bij voorkeur sta je in het onderwijs of in de kinderopvang - je kan werken als FLEXIJOB Je wenst op zeer regelmatige basis te werken in de weekends en de schoolvakanties. Werkuren te bespreken: Mogelijkheden van werkuren zijn: 1ste en 2de vrijdag van de maand 17u00 - +- 21u00 Zaterdag en zondag vanaf 09u30 - +-14u30 of vanaf 14u30 - +- 20u00 In de schoolvakanties zijn we alle dagen op vanaf 10u00

  • zaalmedewerker/ hulp in atelier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Flexijob

    Als flexijob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak kunnen ook tot je taak behoren

Zoek naar antwoorden van A. HAELTERMAN in sociale netwerken
Look for responds of A. HAELTERMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. HAELTERMAN. Laat een reactie achter voor A. HAELTERMAN. A. HAELTERMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. HAELTERMAN. Leave a respond for A. HAELTERMAN. A. HAELTERMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. HAELTERMAN op de google maps. Adres en contacten A. HAELTERMAN
Location of A. HAELTERMAN on the google maps. Address and contacts of A. HAELTERMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come A. HAELTERMAN A. HAELTERMAN: C.F.I. BELGIUM | IMTECH-BELGIUM/IMTECH BELGIUM | CHRISTEL BROWAEYS | R. VANSTEENKISTE | De Post - La Poste

Other related companies as A. HAELTERMAN: C.F.I. BELGIUM | IMTECH-BELGIUM/IMTECH BELGIUM | CHRISTEL BROWAEYS | R. VANSTEENKISTE | De Post - La Poste

A. HAELTERMAN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. HAELTERMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07373992919. Het bedrijf A. HAELTERMAN bevindt zich op het adres: TERVURENLAAN 268BA; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 386,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 865,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in A. HAELTERMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. HAELTERMAN is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. HAELTERMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. HAELTERMAN, openstaande posities, locatie van A. HAELTERMAN op de kaart.

A. HAELTERMAN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. HAELTERMAN, company assigned to the tax number BE07373992919. The company A. HAELTERMAN is located at the address: TERVURENLAAN 268BA; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 386,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 865,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in A. HAELTERMAN were not found.
The main activity of A. HAELTERMAN is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A. HAELTERMAN is not available. You also can look at reviews of A. HAELTERMAN, open positions, location of A. HAELTERMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. HAELTERMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. HAELTERMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. HAELTERMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. HAELTERMAN, employees, financial statistics.