A. DOCLOT

Contactgegevens A. DOCLOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. DOCLOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. DOCLOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE REDEMONT 153; 7100; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64213440 (+32-64213440) 64213440 (+32-64213440)

Fax (fax): +32 (12) 437-44-65 +32 (12) 437-44-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. DOCLOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. DOCLOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. DOCLOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. DOCLOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. DOCLOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. DOCLOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. DOCLOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. DOCLOT
Products information A. DOCLOT

BTW identificatienummer (tax): BE05214355468
Ondernemingsnummer: 2982757568
Hoofdstad (capital): 768,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 344,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in A. DOCLOT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. DOCLOT
(Get full report from official database of BE for A. DOCLOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. DOCLOT
Addition kinds of activities for A. DOCLOT

17940000. Uitboren | Excavation work
32310501. Medisch en laboratoriumglaswerk: gemaakt van aangekochte glas | Medical and laboratory glassware: made from purchased glass
37140201. Antislipapparatuur, motorvoertuig | Anti-sway devices, motor vehicle
73891501. Lettering service | Lettering service
79480405. Jockey, paardenrennen | Jockey, horse racing
82999906. Dressmaking school | Dressmaking school

Werken bij A. DOCLOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. DOCLOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. DOCLOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. DOCLOT. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende After Sales Support (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief sedert 1997 in de internationale aan- en verkoop van ICT-componenten (groothandel) / Trading. ze zijn specialist in het lokaliseren en aanbieden van smartphones, high-tech IT-producten zoals HDD’s en CPU’s, multimedia, gameconsoles en andere gesofisticeerde elektrische toestellen uit iedere hoek van de wereld. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als een waardevolle en betrouwbare handelaar in grote volumes. Voor de groei van het bedrijf  is men dringend op zoek naar een nieuwe collega om het support team te versterken. Jouw verantwoordelijkheden; Eenmaal een aankoop of verkoop is onderhandeld, ben jij verantwoordelijk voor de verdere afhandeling ervan.  In functie van de door jou opgestelde cashflowplanning wordt de finale leverdatum bepaald, de bevestigingen gegeven aan leveranciers en klanten en afspraken gemaakt met transporteurs en magazijnen. Je hebt contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Finaal eindigt elke transactie met het adminstratief verwerken van deze order. Jouw concrete taken: - Opstellen van de cashflowplanning, uitvoeren en opvolgen van betalingen,  valuta aankopen,  orderplanning en communicatie met leverancier, klant. - Verkoopondersteunende after sales door verantwoordelijk te zijn voor de afhandeling van de aan-en verkoop wat betreft betalingen, transport en vrijgave van goederen. - Afspraken maken met  transporteurs en externe magazijnen en aansturen van ons intern magazijn. - Ons bedrijf een hoger rendement laten behalen door het helpen bewaken van de gemaakte afspraken en interne procedures.

  • Vrachtwagenbestuurder (m/v) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zedelgem zijn we op zoek naar een chauffeur CE met geldige code 95. Je staat in voor het laden en lossen van zand, aarde en grind. Je moet nooit uitslapen. Er is een kans dat je de vrachtwagen mee naar huis kan nemen.

  • Magazijnier/orderpicker vaste namiddag (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie regio Heule zijn wij op zoek naar een magazijnier/orderpicker. Dit iedere maandag t.e.m. donderdag van 12u00 tot 15u30 en van 16u00 tot 20u00 en iedere vrijdag van 09u00 tot 13u00 en van 14u00 tot 18u00.

  • Monteur hoogspanning (klimmer) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur hoogspanning (klimmer) regio Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat met zin om er in te vliegen. Je zal verschillende werkzaamheden uitvoeren waaronder: het oprichten en in elkaar zetten van hoogspanningsmasten; het plaatsen en vervangen van uitrustingen van hoogspanningslijnen en van sferische bakens; het afrollen en vervangen van hoogspanningslijnen (volgens de klassieke methode/helikopter/trekrobot/?); diverse werken in de hoogte die professionele alpinisten vereisen (pylonen/grote stellingen/antennes/klimwerken); het werken op hoogtes tot wel 120 meter.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote producent van fijne vleeswaren is Ago op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers regio gent. Heb je interesse of wens je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op: 09 2770129 of mail je CV naar [email protected]

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Jobstudent bouw 1 dag per week (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JURI

    Type: Studentenjob

    Zin om je handen uit de mouwen te steken? Wij zoeken enkele jobstudenten om ons bij te staan voor het opkuisen van onze werven in Aalter. Eigen vervoer naar de werven in Aalter is een must Bij voorkeur 1 dag per week, dag is samen te bepalen

  • Hoofd bewonerszorg (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Hoofd Bewonerszorg: - Waak je over de kwalitatieve zorg die het zorgteam biedt - Bewaak je de efficientie werken van je zorgteam - Stel je het budget op voor je afdelingen en volg je dit op - Ben je de brug tussen directie en mederwerkers .... Bedrijfsprofiel: Onze klant, een woonzorgcentrum regio Ranst, is op zoek naar een Head Care met de nodige portie ondernemingszin. 

  • Productiemedewerker chemie- volcontinu 4/2 stelsel - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je zal werken in een volcontinusysteem (4-2). Concreet werk je vier dagen en ben je nadien 2 dagen thuis. De klant zoekt bij voorkeur mensen uit de bouwsector, omdat dit om ruwer en zwaarder fysiek werk gaat. Daartegenover staat een mooie verloning. Je komt terecht in een team waar je de nodige begeleiding, opleiding en zelfstandigheid krijgt. Mooi loon van meer dan 17 euro/uur. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend chemisch bedrijf in de Gentse regio ben ik op zoek naar ervaren arbeiders. Je werkt op de afdeling die grondstoffen produceert die in de staalindustrie gebruikt wordt.

  • FREELANCE STUDIECOACH FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die de Franse taal vlot beheerst en vol passie taalgevoel en grammaticaregels weet over te brengen. Je bent minstens twee uur per week beschikbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

  • Kinderpsycholoog (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

Zoek naar antwoorden van A. DOCLOT in sociale netwerken
Look for responds of A. DOCLOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. DOCLOT. Laat een reactie achter voor A. DOCLOT. A. DOCLOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. DOCLOT. Leave a respond for A. DOCLOT. A. DOCLOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. DOCLOT op de google maps. Adres en contacten A. DOCLOT
Location of A. DOCLOT on the google maps. Address and contacts of A. DOCLOT

Andere gerelateerde bedrijven als come A. DOCLOT A. DOCLOT: Prémaman | Graller | Denoso BVBA | DIDIER GRISEZ | De Pauw Luc

Other related companies as A. DOCLOT: Prémaman | Graller | Denoso BVBA | DIDIER GRISEZ | De Pauw Luc

A. DOCLOT is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. DOCLOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05214355468. Het bedrijf A. DOCLOT bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE REDEMONT 153; 7100; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 768,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 344,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in A. DOCLOT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. DOCLOT is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. DOCLOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. DOCLOT, openstaande posities, locatie van A. DOCLOT op de kaart.

A. DOCLOT is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. DOCLOT, company assigned to the tax number BE05214355468. The company A. DOCLOT is located at the address: CHAUSS?E DE REDEMONT 153; 7100; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 768,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 344,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in A. DOCLOT were not found.
The main activity of A. DOCLOT is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A. DOCLOT is not available. You also can look at reviews of A. DOCLOT, open positions, location of A. DOCLOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. DOCLOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. DOCLOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. DOCLOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. DOCLOT, employees, financial statistics.