A. BUTTIENS

Contactgegevens A. BUTTIENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. BUTTIENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. BUTTIENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 104; 9690; KLUISBERGEN, België

Telefoon (phone): 55386505 (+32-55386505) 55386505 (+32-55386505)

Fax (fax): +32 (56) 388-41-85 +32 (56) 388-41-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. BUTTIENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. BUTTIENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. BUTTIENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. BUTTIENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. BUTTIENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. BUTTIENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. BUTTIENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. BUTTIENS
Products information A. BUTTIENS

BTW identificatienummer (tax): BE02776214599
Ondernemingsnummer: 3175842285
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 141,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in A. BUTTIENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. BUTTIENS
(Get full report from official database of BE for A. BUTTIENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. BUTTIENS
Addition kinds of activities for A. BUTTIENS

3842. Chirurgische apparaten en benodigdheden | Surgical appliances and supplies
17529902. Installatie van asfalt tegel | Asphalt tile installation
34449908. Restaurant plaatwerk | Restaurant sheet metalwork
34840000. Handvuurwapens | Small arms
35370208. Heftrucks | Forklift trucks

Werken bij A. BUTTIENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. BUTTIENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. BUTTIENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. BUTTIENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Order processing officer/export (M/V) te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is voor producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek n aar een order processing officer/export. De functieomschrijving: De dienst orderverwerking ondersteunen Administratieve verwerking via het ERP-systeem Opvolging en afhandeling van de orders Klanten telefonisch als aan de balie helpen Opvolging van de klachten

  • Logistiek Medewerker Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je werkt als logistiek medewerker te Mechelen en volgt van A tot Z alles op: vanaf transportopdracht tot facturatie. Je voornaamste taken: Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport. Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten.

  • Productieoperator stansmachine - grafische sector (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek je een job in de grafische sector? Ben je een handige Harry/ Harriette? Sleutel je graag aan machines? Dan ben jij de operator die wij zoeken! Je wordt tewerkgesteld als stansoperator (2 ploegen) in een kartonverwerkend bedrijf in regio Lichtervelde. Als operator bent verantwoordelijk voor het functioneren van de stansmachine. Dit is de machine die de vorm van dozen prikt uit vellen karton.Wat houdt dit precies in? Je zorgt voor aanvoer van grondstoffen (o.a. vellen karton) aan de machine. Je zorgt voor een continuë doorstroom aan de machine. Je probeert defecten aan de machine op te lossen. Bij complexe problemen schakel je de hulp in van een technieker. Je helpt mee met het ombouwen van de machine bij productwissels.

  • poetshulp dienstencheques regio Wijnegem - Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Wijnegem-Ranst

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Kapellen/Stabroek (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • STUDENT Credit Advisor (Zaterdag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Buy Way Personal Finance

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een autonome student job waarbij u in contact staat met klanten ? Wenst u in te staan voor het imago van Buy Way Personal Finance bij een leider van de meubelmarkt en hun eindklanten bijstaat ? Bent u op zoek naar een functie waar u toegang krijgt tot officiële opleidingen over kredieten en verzekeringen? Dan is deze functie iets voor u ! U bent op zoek naar een studentjob te Gent? Voornaamste activiteiten Als Credit Advisor bent u aanwezig in de winkel van onze partner en vertegenwoordigt u Buy Way, zowel ten opzichte vanzowel de eindklanten als de teams van onze partner: U verwelkomt, begeleidt en adviseert de klanten op een persoonlijke en professionele manier U luistert aandachtig en analyseert zijn/haar situatie om financiële oplossingen te bieden die aangepast zijn aan zijn/haar situatie. U volgt de procedures om een hoogwaardige service te bieden U staat in vor het imago van Buy Way bij de teams van onze partner

  • Aankoper bouwsector (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Als aankoper krijg je een plan van een werf en het is aan jou om het juiste materiaal aan te kopen. Je selecteert potentiële leveranciers en je zorgt dat je een goede prijs/kwaliteitsverhouding kan behalen.

  • Key Account Promotor (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: Talentus Antwerpen Office

    Type: Vaste Job

    Wat zijn jouw belangrijkste taken? In jouw rol als Key Account promoter bezoek je key account verkooppunten. Hierbij bouw je een vertrouwensrelatie op met de beheerders van de verkooppunten. Je garandeert commerciële ondersteuning naar je klanten toe en beantwoordt al hun vragen. Je vertaalt de technische informatie naar een duidelijke begrijpbare taal op maat van de klant. Verder voorzie je jouw klanten ten allen tijde van de nodige marketingdocumentatie (affiches, catalogi, technische fiches,... en eventuele leuke merchandise gadgets) en zorg je zelf voor een strategische plaatsing in de winkels. Je bent een belangrijke speler voor de benchmarking. Door je sterke band met jouw klanten, vergaar je informatie over hoe de markt beweegt en hoe de concurrentie zich positioneert. De informatie speel je door naar collega's en leidinggevenden om zo het merk verder te verbeteren en te versterken. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op evenementen. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een echte referentie op vlak van producten en diensten in de verwarmingsindustrie voor installateurs en groothandelaars. De groep is gespecialiseerd in thermisch comfort - verwarming, sanitair warm water, klimatisatie en ventilatie - en legt zich helemaal toe op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten. Al 40 jaar lang zetten de medewerkers van onze klant zich elke dag in om innoverende technologieën op punt te stellen, producten te ontwikkelen die bekend staan om hun hoge kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening op te zetten die beschikbaar is voor iedereen en alle soorten van woningen. Met andere woorden om comfort met een uitstekende prijs/kwaliteit te waarborgen.

  • Warehouse Supervisor (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VMC-SELECT

    Type: Vaste Job

    Analyseren en organiseren van de flows met het oog op een optimaal functionerend magazijn Aansturen van 2 teamleaders en 8 magazijnmedewerkers en instaan voor opleiding, werkoverleg, taakverdeling en personeelsbezetting Zorg dragen voor de naleving van werkprocedures over kwaliteit, hygiëne, veiligheid, orde, netheid en milieu Samenwerken met andere afdelingen: plannings- en teammeetings, customer service, shiftoverdracht, ... Rapporteren van kengetallen naar management en verbeteracties

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Tuinier (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADVANCE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een flexi - medewerker (ook gepensioneerden komen in aanmerking) gedurende 10 à 12u/week om de tuin te ondehouden. Werkuren : 3 dagen (afhankelijk van het seizoen) van 7u - 11u 's morgens. Het werkmateriaal wordt voorzien door Waer Waters.

Zoek naar antwoorden van A. BUTTIENS in sociale netwerken
Look for responds of A. BUTTIENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. BUTTIENS. Laat een reactie achter voor A. BUTTIENS. A. BUTTIENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. BUTTIENS. Leave a respond for A. BUTTIENS. A. BUTTIENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. BUTTIENS op de google maps. Adres en contacten A. BUTTIENS
Location of A. BUTTIENS on the google maps. Address and contacts of A. BUTTIENS

Andere gerelateerde bedrijven als come A. BUTTIENS A. BUTTIENS: SOLARIUM ALL-SUN | LUX HOSTELLERIE **** | CLARKE | Jacob J | Verschraegen M

Other related companies as A. BUTTIENS: SOLARIUM ALL-SUN | LUX HOSTELLERIE **** | CLARKE | Jacob J | Verschraegen M

A. BUTTIENS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. BUTTIENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02776214599. Het bedrijf A. BUTTIENS bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 104; 9690; KLUISBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 141,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in A. BUTTIENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. BUTTIENS is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. BUTTIENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. BUTTIENS, openstaande posities, locatie van A. BUTTIENS op de kaart.

A. BUTTIENS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. BUTTIENS, company assigned to the tax number BE02776214599. The company A. BUTTIENS is located at the address: MOLENSTRAAT 104; 9690; KLUISBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 141,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in A. BUTTIENS were not found.
The main activity of A. BUTTIENS is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A. BUTTIENS is not available. You also can look at reviews of A. BUTTIENS, open positions, location of A. BUTTIENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. BUTTIENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. BUTTIENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. BUTTIENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. BUTTIENS, employees, financial statistics.