A. BERGMANS

Contactgegevens A. BERGMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. BERGMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. BERGMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MGR. LADEUZEPLEIN 34; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16221325 (+32-16221325) 16221325 (+32-16221325)

Fax (fax): +32 (50) 784-81-59 +32 (50) 784-81-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. BERGMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. BERGMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. BERGMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. BERGMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. BERGMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. BERGMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. BERGMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. BERGMANS
Products information A. BERGMANS

BTW identificatienummer (tax): BE05567565917
Ondernemingsnummer: 2797637939
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 841,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in A. BERGMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. BERGMANS
(Get full report from official database of BE for A. BERGMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. BERGMANS
Addition kinds of activities for A. BERGMANS

20539903. Croissants, bevroren | Croissants, frozen
30899912. Handgrepen, penseel of gereedschap: kunststoffen | Handles, brush or tool: plastics
34460101. Balkons, metaal | Balconies, metal
37959903. Tankherstelvoertuigen | Tank recovery vehicles
39550102. Stencil papier, voor schrijfmachines | Stencil paper, for typewriters
50820305. ladders | Ladders
50999908. Monumenten en grafmarkeringen | Monuments and grave markers
73810105. Beveiligingsdienst | Security guard service
80110204. Vrijstaand medisch hulpcentrum | Freestanding emergency medical center

Werken bij A. BERGMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. BERGMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. BERGMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. BERGMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers M/V voor Scania ® in Opglabbeek - vaste nachtpost (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpickers M/V gezocht voor Scania ® in Opglabbeek Altijd al in de logistiek willen werken? Ga voor een job als orderpicker bij Scania ® !! Na de opleidingsperiode met een "buddy", sta je in voor: Het verzamelen van verschillende goederen - orderpicken Het opgedragen werk moet binnen een bepaald tijdschema uitgevoerd worden. Oog voor kwaliteit is zeer belangrijk.

  • Vrachtwagenbestuurder (m/v) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zedelgem zijn we op zoek naar een chauffeur CE met geldige code 95. Je staat in voor het laden en lossen van zand, aarde en grind. Je moet nooit uitslapen. Er is een kans dat je de vrachtwagen mee naar huis kan nemen.

  • Loodgieter (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Hoogstraten zoekt versterking. Voor de vacature als loodgieter zal je volgende taken uitvoeren: Je voorziet in nieuwbouwprojecten alle leidingen Je zal sanitaire toestellen en verwarmingstoestellen plaatsen. Je zal ventilaties en warmtepompen plaatsen. Indien je kennis van elektriciteit hebt zal je eveneens instaan voor residentiële elektriciteit.

  • Verkoopmedewerker multimedia - regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u een kenner van IT en multimedia? Wenst u ook binnen de verkoop aan de slag te gaan? Wilt u voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwigheden? Onze klant te Waregem zoekt uw profiel! U bent medewerker in de winkel waarbij u klanten dient volgens hun verlangens. U geeft technisch advies en praat in op klachten van de klant. U staat in voor de afsluit van de winkel.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp Aarschot V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • PRODUCTION ENGINEER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Bachelor elektriciteit of elektromechanica Leidinggevende capaciteiten Kennis hoogspanning Voor een internationaal actief bedrijf regio Roeselare, gespecialiseerd in ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten en eindproducten, is Hays Engineering op zoek naar een werkvoorbereiding met goede kennis hoogspanning. In deze job als werkvoorbereider elektriciteit ben je het aanspreekpunt voor alle elektrische vragen betreffende hoog- en laagspanning. Je bekijkt de elektrische schema's en kabelbomen, verwerkt ze in het SAP systeem en je berekent de kostprijs voor productie. Daarnaast maak je ook werkinstructies op zodat men weet op welke wijze elektrische componenten moeten gemonteerd worden en met welke tools. Je houdt hierbij steeds de kwaliteit en veiligheid in het achterhoofd. Verder optimaliseer je de productiemethodes en doe je verbetervoorstellen. Ten slotte leid je nieuwe collega's.

  • Ervaren elektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Mechelen zijn we op zoek naar een elektricien. De klant is zowel actief binnen industriële als residentiële elektriciteit: - Je voert verschillende elektriciteitswerken (woningbouw & industrie) uit, alsook domotica en datanetwerken, … – Je volgt de werken ter plaatse op in nauw overleg met de projectleider – Je bewaakt de veiligheid en de kwaliteit op de werkvloer – Je houdt nauwkeuring de plannen up-to-date

  • Schrijnwerker plaatsen ramen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met ruime ervaring in het plaatsen van ramen in pvc, hout en aluminium? Zoek je werk in de bouw regio Wervik? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Wervik op zoek naar een ervaren plaatser van ramen/ schrijnwerker. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van ramen en glas in de ruime zin van het woord. Ze zijn op zoek naar raamplaatsers/ schrijnwerker die zelfstandig kunnen werken en die gemotiveerd zijn om verantwoordelijkheid in een team op zich te nemen. Je vertrekt iedere morgen vanuit het depot in Wervik.

  • Technieker elektrisch - Storingstechnieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: United Contractors Team

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar technisch onderlegde mensen die sterk zijn in industriële elektriciteit of mechanica of beide. U bent gemotiveerd en kan zelfstandig uw mannetje/vrouwtje staan. Wij zijn een service bedrijf dat verscheidene takken van de industrie bedient. Wij zijn actief in onderhoud, storingstechnieken, bijstand bij stilstanden, bouwen van metalen constructies, ondersteuning in productie, revisie van machines en constructies, piping zowel metaal als kunststof, montage en demontage, PLC, bordenbouw... kortom alles technisch wat onze klanten wensen daar proberen wij in tegemoet te komen. Contacteer ons vrijblijvend!

  • Bandenmonteur met ervaring (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door auto's? Kan je snel werken en heb je reeds ervaring als bandenmonteur? Dan is dit DE ideale job voor jou! Voor onze klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar bandenmonteurs. Je takenpakket zal o.a. bestaat uit: -Het afhalen van oude banden aan personenwagens en nieuwe banden plaatsen -Winter- en zomerbanden wisselen -De klant helpen met vragen -...

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Salons CORTINA (Wevelgem) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Salons CORTINA (Wevelgem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van A. BERGMANS in sociale netwerken
Look for responds of A. BERGMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. BERGMANS. Laat een reactie achter voor A. BERGMANS. A. BERGMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. BERGMANS. Leave a respond for A. BERGMANS. A. BERGMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. BERGMANS op de google maps. Adres en contacten A. BERGMANS
Location of A. BERGMANS on the google maps. Address and contacts of A. BERGMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come A. BERGMANS A. BERGMANS: Fourneau sa (Boulangerie-Pâtisserie) | DUMOULIN ANNE-MICHبLE | D.A. COUDRE | Coiffure Chantal | AGF ASSUBEL

Other related companies as A. BERGMANS: Fourneau sa (Boulangerie-Pâtisserie) | DUMOULIN ANNE-MICHبLE | D.A. COUDRE | Coiffure Chantal | AGF ASSUBEL

A. BERGMANS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. BERGMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05567565917. Het bedrijf A. BERGMANS bevindt zich op het adres: MGR. LADEUZEPLEIN 34; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 841,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in A. BERGMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. BERGMANS is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. BERGMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. BERGMANS, openstaande posities, locatie van A. BERGMANS op de kaart.

A. BERGMANS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. BERGMANS, company assigned to the tax number BE05567565917. The company A. BERGMANS is located at the address: MGR. LADEUZEPLEIN 34; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 841,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in A. BERGMANS were not found.
The main activity of A. BERGMANS is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A. BERGMANS is not available. You also can look at reviews of A. BERGMANS, open positions, location of A. BERGMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. BERGMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. BERGMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. BERGMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. BERGMANS, employees, financial statistics.