A. ANDRIESSEN

Contactgegevens A. ANDRIESSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. ANDRIESSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. ANDRIESSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HASSELTSESTRAAT 40; 3540; HERK-DE-STAD, België

Telefoon (phone): 13553013 (+32-13553013) 13553013 (+32-13553013)

Fax (fax): +32 (87) 355-40-69 +32 (87) 355-40-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. ANDRIESSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. ANDRIESSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. ANDRIESSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. ANDRIESSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. ANDRIESSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. ANDRIESSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. ANDRIESSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. ANDRIESSEN
Products information A. ANDRIESSEN

BTW identificatienummer (tax): BE01150787353
Ondernemingsnummer: 9304565429
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 272,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in A. ANDRIESSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. ANDRIESSEN
(Get full report from official database of BE for A. ANDRIESSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. ANDRIESSEN
Addition kinds of activities for A. ANDRIESSEN

4482. Ferries | Ferries
287401. fosfaten | Phosphates
545199. Zuivelproducten winkels, nec | Dairy products stores, nec
24520102. Corn cribs, geprefabriceerde, hout | Corn cribs, prefabricated, wood
32990201. Blokken en baksteen, zandkalk | Blocks and brick, sand lime
34420301. Schermdeuren, metaal | Screen doors, metal
38250210. Frequentie synthesizers | Frequency synthesizers
51370103. Leren en schapen gevoerde kleding, vrouwen en kinderen | Leather and sheep lined clothing, women's and children's
87410103. Kantoor management | Office management
92210103. Staatspolitie | State police

Werken bij A. ANDRIESSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. ANDRIESSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. ANDRIESSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. ANDRIESSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Nabewerking operatoren (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de automatische machines. Hierbij zal je de transportband van de robot aanvullen met halffabrikaten en indien het product dit vereist, zal je de robot voorzien van een rubberen ring voor luchtdichte afdichting van het afgewerkte stuk. Je neemt de afgewerkte stukken uit de machine en je staat in voor de kwaliteitscontrole van de stukken alvorens de stukken te stapelen/ verpakken in een doos of krat . Met behulp van een transpalet breng je de afgewerkte dozen naar het afhaalpunt van de automatische transpaletten.

  • Front desk medewerker vastgoedsector m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vastgoed Groep te Oostende zoeken wij een klantvriendelijke, dynamische frontdesk medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de receptie en het persoonlijk onthaal van onze klanten en leveranciers. U verzorgt op een uiterst professionele manier het eerste contact met klanten. Het beantwoorden van het telefoonverkeer, het beheren van alle agenda's vallen eveneens binnen uw takenpakket. Alsook bent u verantwoordelijk voor de actieve opvolging van de verhuurportefeuille. U bent een vriendelijk persoon, voornaam én zeer klantgericht Affiniteit met de vastgoedsector is een troef. Het courante Office pakket kent voor u geen geheimen! U houdt van punctueel werk en weet ook de vooropgestelde deadlines te respecteren U beschikt over goede organisatorische eigenschappen, werkt gestructureerd en bent een geboren teamplayer

  • Huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Turnhout/Geel en Mol (19u of 30u) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, fiets of bromfiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • Student M/V (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijfsrestaurant van een grote winkel te Vichte zijn wij op zoek naar een student M/V op vrijdag OVERDAG. Als student zal je ingeschakeld worden voor verschillende taken, zoals bediening en afwas.

  • Jobstudent verkoopmedewerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: BECKERS

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: het onthaal van onze klanten, hun wensen vaststellen en het advisren van onze producten. Dit eveneens met een glimlach het klaarzetten en verwerken van bestellingen het correct gebruik van de kassa de aanvul en het presenteren van onze producten de orde en algemene netheid van de winkel

  • Management traineeship (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676577-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zult als management trainee een intensief leertraject gedurende 24 maanden doorlopen. Je werkt aan innovatieve en strategische projecten in diverse domeinen zoals Sales, Operations en Techniek. Je verbetert je vaardigheden via uiteenlopende opdrachten in verschillende departementen. Je traineeprogramma bestaat uit inhoudelijke opleidingen en een opleiding die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid door een coach en een mentor, bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je wordt op 2 jaar klaargestoomd voor een uitdagende functie.

  • Technieker - twee ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerde firma in Roeselare zijn wij op zoek naar een preventief technieker. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor het vlot draaiende houden van de productiemachines- en installaties overheen de verschillende productielijnen (productie en verpakking).

  • Product Engineering Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    De Product Engineering Manager is verantwoordelijk voor de industrialisatie en het continue verbeteringsproces van de sensoren productfamilie voor HEN wereldwijd. De Product Engineering Manager rapporteert aan de General Manager HEN en maakt deel uit van het managementteam van de Plant. Taken en verantwoordelijkheden De Product Engineering Manager leidt de 3 Product Engineering teams van de product familie sensoren in de realisatie van de industrialisatie van nieuwe producten die in de markt geïntroduceerd worden, product/proces verbeteringen en behandeling van klantenklachten. Verantwoordelijk voor het volledig beheer van de industrialisatie van nieuwe producten en dit van concept/studie fase tot uitvoering en product lancering en dit in nauwe samenwerking met de R&D afdeling. Zorgen voor het continue verbeteringsproces door afvalvermindering, productie-efficiëntie en optimalisatie, verbetering van materialen en materiaalstromen. Verhoging van de productiviteit door middel van ‘zero defect’ denken, processen en technologie verbeteringen. Zorgt voor een pro-actieve borging van de kwaliteit van de producten door toepassen en optimaliseren van het FMEA-proces. Gedreven door feiten & cijfers en solide beslissingen kunnen nemen. Geeft sturing aan de lopende product & procesverbeteringen om alzo kwaliteit vereisten, productie doelen en kosten efficiëntie te bereiken. Geeft sturing en ondersteuning waar vereist om product & proces problemen op te lossen en klantenklachten op een efficiënte en doeltreffende manier op te lossen. Hij heeft een overzicht over de verschillende productgroepen, evalueert resultaten en gaat voor resultaatsgerichte oplossingen om de producten continu te verbeteren. Verantwoordelijk voor het gelijktijdig beheren van meerdere verbeteringsprojecten. Coördinatie van bovenstaande verantwoordelijkheden voor HEN wereldwijd.

  • DV00494 Ingenieur aandrijvingstechnieken (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het dimensioneren van de elektrische aandrijfsystemen (o.a. servo componenten en andere actuatoren) Je doet het softwareontwerp van de motion control functies Je bent verantwoordelijk voor het testen, meten en aanpassen van de verschillende toepassingen tot op de machine, o.a. met behulp van Matlab Je stelt de technische specificaties, lastenboeken en schema’s op, rekening houdende met de veiligheidsrichtlijnen

  • DOCENT NEDERLANDS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Computer Futures - 1st Line Support IT (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Computer Futures is op zoek naar een 1st line support Engineer voor een innovatie klant te West-Vlaanderen.     Functie Je zal instaan voor het verbeteren van producten en diensten. Je werkt nauw samen met developers, operations en gebruikers. Ben je gedreven en geïnteresseerd om verschillende desktop applicaties te supporteren. Dan is dit ongetwijfeld de vacature voor jou!   Profiel Ondersteuning van 1st line support Stevige IT basiskennis Je bent een goede documenteerder Je bent flexibel, werkt zelfstandig en je bent een echte teamplayer pluspunt: applicatie en integratie testen Nederlandstalig   Aanbod freelance project tot het einde van dit jaar met kans op verlening marktconform tarief directe opstart Interviews: ASAP Standplaats: West-Vlaanderen   Heb je interesse of ken je iemand? Stuur je CV via de knop hieronder.   Fijne dag, Dries Van Den Kieboom

  • Business Controller a.i. - Wallonia region (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675643-inline.html?cid=Partner_VDAB Our customer is an international player. To further professionalise and ensure continuity, they are looking for a strong Business Controller. You will offer temporary support to the local business controller and will focus on tasks such as: Follow up of budgets, monthly results, kpi’s and p&l Budgeting, forecasting and planning Variance analysis (actuals vs budget-forecast-prior years)

Zoek naar antwoorden van A. ANDRIESSEN in sociale netwerken
Look for responds of A. ANDRIESSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. ANDRIESSEN. Laat een reactie achter voor A. ANDRIESSEN. A. ANDRIESSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. ANDRIESSEN. Leave a respond for A. ANDRIESSEN. A. ANDRIESSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. ANDRIESSEN op de google maps. Adres en contacten A. ANDRIESSEN
Location of A. ANDRIESSEN on the google maps. Address and contacts of A. ANDRIESSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come A. ANDRIESSEN A. ANDRIESSEN: JDK PROJECT BVBA | ALAIN STIENLET | Claeys N | HET GERECHT | JOS WYERS

Other related companies as A. ANDRIESSEN: JDK PROJECT BVBA | ALAIN STIENLET | Claeys N | HET GERECHT | JOS WYERS

A. ANDRIESSEN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. ANDRIESSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01150787353. Het bedrijf A. ANDRIESSEN bevindt zich op het adres: HASSELTSESTRAAT 40; 3540; HERK-DE-STAD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 272,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in A. ANDRIESSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. ANDRIESSEN is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. ANDRIESSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. ANDRIESSEN, openstaande posities, locatie van A. ANDRIESSEN op de kaart.

A. ANDRIESSEN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. ANDRIESSEN, company assigned to the tax number BE01150787353. The company A. ANDRIESSEN is located at the address: HASSELTSESTRAAT 40; 3540; HERK-DE-STAD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 272,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in A. ANDRIESSEN were not found.
The main activity of A. ANDRIESSEN is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A. ANDRIESSEN is not available. You also can look at reviews of A. ANDRIESSEN, open positions, location of A. ANDRIESSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. ANDRIESSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. ANDRIESSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. ANDRIESSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. ANDRIESSEN, employees, financial statistics.