DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA
Private companiesMiscellaneous Retail • DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA

Contactgegevens DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rte De Bavay 56 Zi 7080 Frameries, België

Telefoon (phone): 32.65 61 33 33 32.65 61 33 33

Fax (fax): 32.65 61 33 10 32.65 61 33 10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA
Products information DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA

BTW identificatienummer (tax): BE07886779785
Ondernemingsnummer: 8944488525
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 370,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Cartography

Product categorie (product category): Advertising; Communication,advertising and the media; Printing and Publishing; Publishing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA
(Get full report from official database of BE for DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA
Addition kinds of activities for DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA

07529900. Dierspecialiteiten, niet inbegrepen | Animal specialty services, nec
14119908. Zandsteen, afmeting-steengroeven | Sandstone, dimension-quarrying
24991105. Nieuwigheden, houtvezel | Novelties, wood fiber
32720400. Open haard en schoorsteenmateriaal: beton | Fireplace and chimney material: concrete
35699913. Vloeibare automatisering machines en uitrusting | Liquid automation machinery and equipment
37289900. Vliegtuigen onderdelen en uitrusting, nec, nec | Aircraft parts and equipment, nec, nec
38610301. Luchtcamera's | Aerial cameras
39910302. Borstels, huishoudelijk of industrieel | Brushes, household or industrial
50120102. Automobiles | Automobiles
50440101. Boekhoudmachines, exclusief machineprogramma leesbaar type | Accounting machines, excluding machine program readable type

Werken bij DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent helper (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    je bent  een onmisbare schakel in het vlot verloop van zowel de opbouw, als afbouw van stages (podium), de repetities als de show/event zelf. .Je helpt bij het laden en lossen, assisteert de techniekers tijdens op- en afbouw, zorgt voor aankleding van de backstage, cateringinfrastructuur, je assisteert de podiumbouwers. Je laadt en lost, sorteert en bouwt mee aan podia, catwalks, tribunes en PA-torens tot op max 3m hoogte. Als tenthand bouw je mee, onder supervisie van je crew chief en de klant, span- en kadertenten. Van laden/lossen, tot plaatsing van vloeren , tentkaders en -zeilen tot afwerking en uitlichting van de binnendecoratie. Dit zijn losse opdrachten, dus wanneer je een extra centje wil verdienen is dit een leuke uitdaging.

  • Logistiek medewerker bouwmachines (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio van Waregem zijn we op zoek naar een logistiek medewerker bouwmachines.

  • Industriële elektriciens (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor EngieFabricom zoeken wij meerdere industriële elektriciens. Als industriële elektricien sta je in voor het installeren en onderhouden van nieuwe of te renoveren elektrische industriële installaties en dit volgens plan of schema. Je monteert goot- en draagsystemen. Je legt buizen en kabels en sluit kabels, draden en toestellen aan. Vervolgens controleer je de goede werking. Je werkt in team steeds op verschillende werven bij de klanten in Gentse Zeehaven, Desteldonk of Zelzate.

  • Receptionist(e) Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwerkt de dagelijkse post. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • Enthousiaste Poetshulp / Huishoudhulp (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aalst (Limburg) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Temse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Onderhoudsmonteur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een firma gelegen in Tessenderlo, gespecialiseerd in het afvullen van gasflessen zijn we op zoek naar een Onderhoudsmonteur. Je staat in voor het verrichten/assisteren van werkzaamheden in het kader van preventief en curatief onderhoud aan machines; gebouwen; propaan en butaan installaties en de infrastructuur op het depot te Tessenderlo conform de richtlijnen van het veiligdheidsbeheersysteem. Bij interesse, contacteer Konvert Interim Tessenderlo!

  • STUDENTENJOB (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Studentenjob

    * Machelen * Nederlands, Frans * Automotive sector Voor onze klant in Machelen is Hays Response op zoek naar een student dat tijdens het jaar beschikbaar is of minstens 1 week in de kerstvakantie. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde student om hun team te versterken. Als student ben je verantwoordelijk voor een breed administratief pakket. Je zal het departement op verschillende vlakken ondersteunen, zoals het invoeren van gegevens of het klasseren van dossiers. Bovendien zal je soms ingeschakeld worden bij de receptie van chauffeurs.

  • Calculator Divisie Tunnelling (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: SMET-TUNNELLING

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een professioneel boor- en rioolrenovatiebedrijf met een sterk kwaliteitsimago. De werven liggen voornamelijk in België, Nederland en Duitsland met een occasionele uitbreiding naar gans Europa. Vanuit onze vestiging te Dessel zorg jij voor de kostprijsberekening, het contacteren van onderaannemers en leveranciers en het samenstellen van offertedossiers. Hiervoor doorgrond je de aanbestedingsdossiers en ga je met je collega’s (projectingenieurs, ontwerpers, aankopers, tekenaars, …) op zoek naar de juiste kostprijs en eventuele alternatieven. Interesse in de door ons uitgevoerde technieken is een noodzakelijke voorwaarde. Het doorgronden van deze technieken maakt deel uit van het opleidingsprogramma dat voorzien is. Werf- en klantbezoeken maken hier eveneens deel van uit.

  • Schrijnwerker/Interieurbouwer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WILLEKENS TIJL

    Type: Vaste Job

    Wegens snelle groei zoeken wij een schrijnwerker/interieurbouwer (M/V) die het team komt versterken voor het plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk. Je vervaardigt en plaatst keukens en inbouwkasten met behulp van de modernste machines. Je maakt en plaatst houten interieurelementen in een gebouw. Je doet o.a. het afkasten van ramen en deuren. Je plaatst binnendeuren en omlijstingen. Je werkt met hout en plaatmaterialen op basis van hout. Je werkt in een atelier met moderne machines en op werven voor nieuwbouw en renovatie. Je werkt meestal in een ploeg. Soms maak je verre verplaatsingen naar de werf. Je past de milieu- en veiligheidsregels strikt toe. Je werkuren zijn regelmatig, maar kunnen variëren naargelang de opdracht.

  • Automation Engineer (PLC) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Automation Engineer / PLC Programmeur : ontwikkel je systemen voor aandrijving, beveiliging en datacommunicatie van bouwkranen programmeer je PLC's in allerhande automatiseringsprojecten zet je ontwerpspecificaties om naar productspecificaties help je bij het testen van de elektronische systemen op protoypes stel je de noodzakelijke technische documenten ter beschikking Bedrijfsprofiel : Bedrijf in verhuur van kranen te Paal met een 130-tal vaste medewerkers

Zoek naar antwoorden van DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA in sociale netwerken
Look for responds of DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA. Laat een reactie achter voor DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA. DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA. Leave a respond for DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA. DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA op de google maps. Adres en contacten DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA
Location of DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA on the google maps. Address and contacts of DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA: ERAUW LOUIS JACQUERY | FEDERALE POLITIE | BISCONTI A-M | PASCALE MEN | D?PANNAGE EXPRESS SIPKA

Other related companies as DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA: ERAUW LOUIS JACQUERY | FEDERALE POLITIE | BISCONTI A-M | PASCALE MEN | D?PANNAGE EXPRESS SIPKA

DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07886779785. Het bedrijf DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA bevindt zich op het adres: Rte De Bavay 56 Zi 7080 Frameries. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 370,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advertising; Communication,advertising and the media; Printing and Publishing; Publishing. Lijst met producten zijn Cartography.
De hoofdactiviteit van DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA, openstaande posities, locatie van DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA op de kaart.

DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA, company assigned to the tax number BE07886779785. The company DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA is located at the address: Rte De Bavay 56 Zi 7080 Frameries. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 370,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advertising; Communication,advertising and the media; Printing and Publishing; Publishing. List of products are Cartography.
The main activity of DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA is not available. You also can look at reviews of DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA, open positions, location of DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE ROUCK CARTOGRAPHIE SA, employees, financial statistics.