ARTE NV

Contactgegevens ARTE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARTE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARTE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Alfons Jeurissenln 1210 Iz De Waerde 3520 Zonhoven, België

Telefoon (phone): 32.11 81 93 00 32.11 81 93 00

Fax (fax): 32.11 81 93 11 32.11 81 93 11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARTE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARTE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARTE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARTE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARTE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARTE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARTE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARTE NV
Products information ARTE NV

BTW identificatienummer (tax): BE09067810058
Ondernemingsnummer: 7009796142
Hoofdstad (capital): 762,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 880,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Advertising design - graphic artists and designers^^Wall coverings^^Furnishing fabrics

Product categorie (product category): Advertising; Communication,advertising and the media; Fabrics; Fabrics and linen; Paper and Cardboard; Paper and cardboard - finished goods; Textiles and Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARTE NV
(Get full report from official database of BE for ARTE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARTE NV
Addition kinds of activities for ARTE NV

344100. Vervaardigd constructie metaal | Fabricated structural metal
20150401. Spel, klein: verwerkt, ingeblikt | Game, small: processed, canned
20489914. Shell crushing, voor feed | Shell crushing, for feed
23210100. Heren en jongens jurkoverhemden | Men's and boys' dress shirts
26720202. Cellofaan kleefband: gemaakt van aangekochte materialen | Cellophane adhesive tape: made from purchased materials
27410400. Muziek boek en bladmuziek publicatie | Music book and sheet music publishing
30691002. Dozen, hard rubber | Boxes, hard rubber
36630100. Radio-uitzend- en communicatieapparatuur | Radio broadcasting and communications equipment
51360403. Hosiery, mannen en jongens ' | Hosiery, men's and boys'
96419900. Regulering van de landbouwmarketing, nv | Regulation of agricultural marketing, nec

Werken bij ARTE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARTE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARTE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARTE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Autogekke operator - 3 ploegen - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Lokeren, een bedrijf actief in de automotivesector, zijn wij op zoek naar een operator (M/V), die in drie ploegen (vroeg - nacht - laat) kan werken. Je bent als operator verantwoordelijk voor verschillende (manuele) handelingen aan de productielijn zoals: Montage & assemblage van brandstoftanks Kwaliteitscontrole van afgewerkte tanks Bedienen van de lasmachines Je bent direct beschikbaar, kan in drie ploegen te werken én bent bereid om eentonig werk te verrichten. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf te Lokeren actief in de automotivesector.

  • Credit Collector - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de technologische sector in Ternat. Het bedrijf is gevestigd in Ternat. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je staat in voor het screenen van nieuwe en bestaande klanten op vlak van kredietwaardigheid; * Je staat mee in voor het bepalen van kredietlimieten en blokkeren/vrijgeven van orders; * Je bent verantwoordelijk voor debiteurenbeheer van een eigen klantenportefeuille volgens een uitgewerkte procedure; * Je helpt de afdeling verder uitbouwen; * Je implementeert kredietoplossingen op maakt van de klant. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Administratief Medewerker (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Ukkel zijn we op zoek naar een administratief medewerker met communicatieve skills. Ben je sterk in administratieve taken? Heb je eventueel ervaring in credit control? Ben je graag in contact met mensen? Lees dan snel deze vacature ! Je staat in voor algemene administratieve taken: dispatch van telefoons, mails en brieven, encodage van gegevens in de systemen, scannen en dispatchen van documenten Na een uitgebreide coaching, doe je ook credit control, waarbij je de opvolging van onbetaalde facturen zal uitvoeren

  • Inpakmedewerkers - 3 ploegen - Malle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Malle zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakkers. Je staat in voor het opvolgen van de machine, fouten opvolgen en rechtzetten, ... . Je werkt in een 3 ploegen systeem.

  • Administratief onthaalbediende (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Dilbeek - werkzaam in de mobiliteit - zijn wij op zoek naar een administratief bediende / receptionist(e). Volgede taken behoren tot jouw takenpakket Je werkt in een team van 3 - 6 mensen Je hebt telefonische contacten met klanten, maar ook per mail en face to face Je staat in voor de administratieve opvolging en stockbeheer Je zorgt voor het onthaal van klanten en het garanderen van een optimale dienstverlening Je werkt mee aan de groei van je filiaal Je werkt samen met onze andere filialen om onze klanten zo optimaal mogelijk te helpen Je werkt samen met de andere afdelingen binnen de firma

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Katelijne-Waver M/V (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de Gentse Winterfeesten en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met horeca-ervaring die kunnen worden ingeschakeld voor zowel barwerk, verkoop als schaatsverhuur. Ben jij veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Studenten voor in een callcenter op Zaterdag (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar vlotte, commercieele en aangelegde studenten die graag willen werken als callcentermedewerker. - tijdens de vakantieperiodes ( zomer - en kerstvakantie) of op ZATERDAG.

  • Project Engineer (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van een kwalitatief ontwerp en detailtekening van de projectvraag conform de wetgeving, geldende constructiecodes en vooropgestelde contractbepalingen en dit in nauw contact met onze klanten. Garant staan voor een goed idee en lay-out Instaan voor de opmaak van stuklijsten voor de nodige aankoopbehoeften om de productie van het ontwerp te garanderen. Je maakt calculaties en berekent welke materialen nodig zijn, besteld moeten worden,.. Ondersteuning bieden aan de werkplaats tijdens engineeringstraject en constructiefase van het project (vb. bijstand rond de opmaak van procedures en technische documenten, opvolgen en bijsturen van de ontwerpen in productie) Je bent tevens verantwoordelijk voor het technisch klantendossier met de nodige certificaten.

  • PRIVATE BANKER MORTSEL (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Bachelor- of Masterdiploma, aangevuld met ervaring als "Personel Banker "of "Private Banker"? Ben je daarenboven sterk klant- en servicegericht en houd je van de uitbouw van een lange termijnrelatie met klanten ?  Dan ben je de Private Banker die we zoeken ! Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van een bestaande klantenportefeuille op vlak van beleggingen en vermogensplanning: Actief beheer van een bestaande klantenportefeuille (vermogens vanaf €500.000); Verantwoordelijk voor uitbouw van bestaande klantenportefeuille en optreden als vertrouwenspersoon voor bestaande en nieuwe klanten met een beleggingsportefeuille; Op de hoogte blijven van de evoluties in de bankwereld (fiscaliteit, successie,  producten en diensten,...); Je neemt deel aan netwerkevents om je portefeuille uit te breiden. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een belangrijke speler in de banksector. Voor hun kantoor in Mortsel zoeken we een PRIVATE BANKER.

  • dakwerker of schrijnwerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Vaste Job

    Op de werf ben je verantwoordelijk voor voorbereidende werken zodat collega’s de isolatie vlot kunnen inblazen. Dit gaat o.a. over uittimmeren van een dak, zolderruimte of andere structuren, een damprem plaatsen, dakramen installeren, dakbedekking deels verwijderen,…Eens de isolatie is ingeblazen kan jij de afwerking (mee) voor je rekening nemen: dakbedekking terug leggen, afwerken met fermacell-platen,…

  • Stage (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ESAS Technical Services

    Type: Werfreserve

    Esas staat open voor stageplaatsen. Wanneer je nog een leuke stageplaats zoekt binnen IT, aarzel dan niet je Cv en motivatiebrief te sturen. Je vindt ons ook terug op de job- en stagebeurs op 13 maart ( van 10u tot 16u ) in de Waagnatie, Rijnkaai 29, 2000 Antwerpen.

Zoek naar antwoorden van ARTE NV in sociale netwerken
Look for responds of ARTE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARTE NV. Laat een reactie achter voor ARTE NV. ARTE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARTE NV. Leave a respond for ARTE NV. ARTE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARTE NV op de google maps. Adres en contacten ARTE NV
Location of ARTE NV on the google maps. Address and contacts of ARTE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ARTE NV ARTE NV: PRO-VISION | HUIS MARABOE | Aux Etains Rouxhet SPRL | AU BON COIN | Y. PARIDAENS

Other related companies as ARTE NV: PRO-VISION | HUIS MARABOE | Aux Etains Rouxhet SPRL | AU BON COIN | Y. PARIDAENS

ARTE NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARTE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09067810058. Het bedrijf ARTE NV bevindt zich op het adres: Alfons Jeurissenln 1210 Iz De Waerde 3520 Zonhoven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 762,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 880,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advertising; Communication,advertising and the media; Fabrics; Fabrics and linen; Paper and Cardboard; Paper and cardboard - finished goods; Textiles and Clothing. Lijst met producten zijn Advertising design - graphic artists and designers^^Wall coverings^^Furnishing fabrics.
De hoofdactiviteit van ARTE NV is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARTE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARTE NV, openstaande posities, locatie van ARTE NV op de kaart.

ARTE NV is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARTE NV, company assigned to the tax number BE09067810058. The company ARTE NV is located at the address: Alfons Jeurissenln 1210 Iz De Waerde 3520 Zonhoven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 762,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 880,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advertising; Communication,advertising and the media; Fabrics; Fabrics and linen; Paper and Cardboard; Paper and cardboard - finished goods; Textiles and Clothing. List of products are Advertising design - graphic artists and designers^^Wall coverings^^Furnishing fabrics.
The main activity of ARTE NV is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ARTE NV is not available. You also can look at reviews of ARTE NV, open positions, location of ARTE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARTE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARTE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARTE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARTE NV, employees, financial statistics.