MAD AD INTERNATIONAL NV

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • MAD AD INTERNATIONAL NV
Private companiesOil and Gas Extraction • MAD AD INTERNATIONAL NV

Contactgegevens MAD AD INTERNATIONAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAD AD INTERNATIONAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAD AD INTERNATIONAL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gagelhofln 46 2980 Zoersel, België

Telefoon (phone): 32.32 16 47 27 32.32 16 47 27

Fax (fax): 32.32 38 37 60 32.32 38 37 60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAD AD INTERNATIONAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAD AD INTERNATIONAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAD AD INTERNATIONAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAD AD INTERNATIONAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAD AD INTERNATIONAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAD AD INTERNATIONAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAD AD INTERNATIONAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAD AD INTERNATIONAL NV
Products information MAD AD INTERNATIONAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE02849273681
Ondernemingsnummer: 4789184570
Hoofdstad (capital): 123,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 189,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Advertising publishing - design and production

Product categorie (product category): Advertising; Communication,advertising and the media

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAD AD INTERNATIONAL NV
(Get full report from official database of BE for MAD AD INTERNATIONAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAD AD INTERNATIONAL NV
Addition kinds of activities for MAD AD INTERNATIONAL NV

20330404. Zuurkool: verpakt in blikjes, potten, enz. | Sauerkraut: packaged in cans, jars, etc.
26740100. Verzending en boodschappentassen of zakken | Shipping and shopping bags or sacks
36949901. Armaturen, auto | Armatures, automotive
38739903. Chronometers, lente wond | Chronometers, spring wound
51460000. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
70219903. Huisvesting, behalve organisatie | Lodging house, except organization
87320202. Sociologisch onderzoek | Sociological research

Werken bij MAD AD INTERNATIONAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAD AD INTERNATIONAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAD AD INTERNATIONAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAD AD INTERNATIONAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Terbergchauffeur / Spotter - Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een échte uitdaging als chauffeur CE? Voor onze klant uit de voedingssector zoeken wij voor de maanden juli, augustus en september chauffeurs die met een terberg kunnen rijden of dit graag willen leren. Ook minder ervaren maar gemotiveerde chauffeurs komen in aanmerking en je hoeft NIET in het bezit te zijn van een code95. Ben je dus een kei in manouvreren of zou je dit graag willen worden? Dan is dit de kans van je leven! Je verplaatst de aanhangwagens tegen en van de kaai, je koppelt deze op een correcte manier aan en af, je zet deze weer vertrekkensklaar en bent zo dus de meest onmisbare schakel in dit efficiënt transportproces. Je werkt van maandag tot vrijdag tussen de 8 en 10 uur per dag, het opstartuur kan wekelijks veranderen en zo werk je soms ook s'nachts.

  • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • EXTERN MONTEUR VAN VENTILATIE - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gevestigd in de regio van Kortrijk gaat Forum op zoek naar ervaren monteurs. Jouw functie bestaat uit het monteren van airco's en ventilatiesystemen op verplaatsing. De klanten kunnen gesitueerd zijn over heel België. Je krijgt eerst een opleiding (elektriciteit) on the job. Je werkt steeds in teamverband.

  • Bandenmonteurs regio Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vestiging in Zellik ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Jouw taak bestaat uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van oktober tot maart. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • Poetshulp Poppel (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Horecamedewerker Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde zijn er diverse horeca-vacatures: kassabeheer, verantwoordelijke horeca-shop, afruimen, afwassen,... Algemeen sta je in voor het bedienen van de klanten: je neemt bestellingen op, maakt de gevraagde producten op de juiste manier klaar en zorgt voor de afrekening. Je zorgt ervoor dat de shop waar je tewerkgesteld bent steeds proper en ordelijk is.

  • JOBSTUDENT ZAALMEDEWER(ST)ER WEEKENDS (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LE TOUQUET

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant, brasserie, tearoom zijn wij dringend op zoek naar een zaalmedewerk(st)er! Wij serveren oa klassieke keuken, veganistische gerechten en hebben ook aandacht voor allergiën. Wij zijn een heel kindvriendelijke zaak! Je staat in voor de bediening van onze klanten in de zaal en op het terras. Je serveert zowel warme en koude gerechten en dranken. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden achter de bar.

  • Stage HR Consultant (m/v) - Berchem (1148248) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Studentenjob

    Een stagiair(e) bij Secretary Plus zal volgende taken voor zijn/haar rekening nemen: Je bent verantwoordelijk voor de database up te daten (adresgegevens, emailgegevens, namen contactpersonen, etc.); Je houdt de agenda bij van de HR consultants en plant nieuwe afspraken in; Je bewerkt de offertes; Je vertaalt profielen van het Nederlands naar het Engels, Frans, Duits of omgekeerd; Je schrijft en plaatst vacatures uit, ook op diverse social media kanalen; Je maakt en past accountfiche aan; Je verstuurt e-mailings; Je bent het eerste contact met kandidaten en klanten; Je bent verantwoordelijk voor de cv screenings in het Frans, Engels en Duits; Je plant interview en sollicitatiegesprekken in; Je contacteert klanten om gegevens up to date te brengen. Je volgt de kantoormeetings mee; Je organiseert beurzen, gastcolleges en andere Secretary Plus Events.

  • Inspecteur voertuigen – remote (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team, zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen Remote voor verschillende regio’s (O-Vl; BR; Vl-Br; Ant; W-Br) . Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen Remote. Als Inspecteur Voertuigen Remote beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires samen met de bestuurder van het voertuig. Onze planning afdeling maakt dagelijks voor jou de afspraken in jouw regio. Jouw uitdaging is om met alle verkeersdrukte op tijd te arriveren bij de bestuurder en deze op een klantvriendelijke manier kennis te laten maken met ons inspectieproces. Geen dag is hetzelfde omdat de routes en de afspraken per dag variëren. Iedere dag vertrek je vanuit huis en wikkel je jouw inspecties op locatie af voordat je weer richting huis gaat. Ook kan het voorkomen dat je inspecties uitvoert op de locaties van de leasemaatschappijen of projecten. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het MVI IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • CHAUFFEUR DISTRIBUTIE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEG TANKING

    Type: Vaste Job

    Afwisselend werk : ritten meestal binnen België. In het bezit zijn van rijbewijs CE en vakbekwaamheid code 95

  • Piping Ontwerper (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    Begeleiding van 1 tot 5 tekenaars en tekenaar/constructeurs. Controleert zelfstandig ontwerpdocumenten. Controleert en evalueert informatie van andere afdelingen, opdrachtgevers en toeleveranciers. Maakt berekeningen. Maakt ontwerpvoorstellen en schetsen. Voert controlewerkzaamheden uit op de plant. Voert technische besprekingen met opdrachtgevers in voorkomende gevallen. Zorgt ervoor, dat de door hem vervaardigde ontwerpdocumenten in overeenstemming zijn met de contractuele projecteisen, kwaliteitseisen, veiligheidseisen, specificaties, normen, codes en standaards. Geven van toelichting op de tekeningen aan de engineer en eventueel aan de uitvoerder(s), alsook vanuit de eigen discipline aangeven van mogelijke aanpassingen in het ontwerp, ter verbetering van de kwaliteit en maakbaarheid en desgewenst zorgdragen voor gecompleteerde/gewijzigde tekeningen, teneinde een kwalitatief goed eindresultaat te leveren binnen gestelde planning en budget. Archiveren, beheren en distribueren van tekeningen en documenten, conform de instructies van de leadengineer, het projectplan c.q. de opdracht.

  • DaF / DaZ Lehrkraft (Lehrer/in - Deutsch als Fremdsprache) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL-Language Centers (www.cll.be) ist eine Sprachschule, die Fremdsprachentraining für Unternehmen, öffentliche Einrichtungen, Erwachsene, Kinder und Jugendliche organisiert. CLL unterrichtet 27 Sprachen in seinen 4 Zentren, in staatlichen Behörden und in Unternehmen.*******Wir suchen zurzeit: DaF / DaZ Lehrkraft (Lehrer/in - Deutsch als Fremdsprache) Für eine staatliche Behörde in Brüssel (Sektor : Politik) Status: freiberuflich Aufgaben: - Leitung von Deutschkursen in kleinen Gruppen - Lehrtätigkeit im Bereich Deutsch als Fremdsprache zur Vermittlung fachsprachlicher Deutschkenntnisse - Konversation & (Revision) Grammatik

Zoek naar antwoorden van MAD AD INTERNATIONAL NV in sociale netwerken
Look for responds of MAD AD INTERNATIONAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAD AD INTERNATIONAL NV. Laat een reactie achter voor MAD AD INTERNATIONAL NV. MAD AD INTERNATIONAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAD AD INTERNATIONAL NV. Leave a respond for MAD AD INTERNATIONAL NV. MAD AD INTERNATIONAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAD AD INTERNATIONAL NV op de google maps. Adres en contacten MAD AD INTERNATIONAL NV
Location of MAD AD INTERNATIONAL NV on the google maps. Address and contacts of MAD AD INTERNATIONAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MAD AD INTERNATIONAL NV MAD AD INTERNATIONAL NV: EUROMAR | Flamant Home Intérieur | Splendid Coiffure | Jenny | VAN DEL

Other related companies as MAD AD INTERNATIONAL NV: EUROMAR | Flamant Home Intérieur | Splendid Coiffure | Jenny | VAN DEL

MAD AD INTERNATIONAL NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAD AD INTERNATIONAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02849273681. Het bedrijf MAD AD INTERNATIONAL NV bevindt zich op het adres: Gagelhofln 46 2980 Zoersel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 123,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 189,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Advertising; Communication,advertising and the media. Lijst met producten zijn Advertising publishing - design and production.
De hoofdactiviteit van MAD AD INTERNATIONAL NV is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAD AD INTERNATIONAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAD AD INTERNATIONAL NV, openstaande posities, locatie van MAD AD INTERNATIONAL NV op de kaart.

MAD AD INTERNATIONAL NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAD AD INTERNATIONAL NV, company assigned to the tax number BE02849273681. The company MAD AD INTERNATIONAL NV is located at the address: Gagelhofln 46 2980 Zoersel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 123,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 189,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Advertising; Communication,advertising and the media. List of products are Advertising publishing - design and production.
The main activity of MAD AD INTERNATIONAL NV is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MAD AD INTERNATIONAL NV is not available. You also can look at reviews of MAD AD INTERNATIONAL NV, open positions, location of MAD AD INTERNATIONAL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAD AD INTERNATIONAL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAD AD INTERNATIONAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAD AD INTERNATIONAL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAD AD INTERNATIONAL NV, employees, financial statistics.