LITTLE GRAYHOUND BVBA

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • LITTLE GRAYHOUND BVBA
Private companiesEating and Drinking Places • LITTLE GRAYHOUND BVBA

Contactgegevens LITTLE GRAYHOUND BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LITTLE GRAYHOUND BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LITTLE GRAYHOUND BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gavergrachtstr 135 9031 Drongen, België

Telefoon (phone): 32.92 16 79 70 32.92 16 79 70

Fax (fax): 32.92 26 47 79 32.92 26 47 79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LITTLE GRAYHOUND BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LITTLE GRAYHOUND BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LITTLE GRAYHOUND BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LITTLE GRAYHOUND BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LITTLE GRAYHOUND BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LITTLE GRAYHOUND BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LITTLE GRAYHOUND BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LITTLE GRAYHOUND BVBA
Products information LITTLE GRAYHOUND BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08907135009
Ondernemingsnummer: 8570678710
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 293,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Advertising agencies

Product categorie (product category): Advertising; Communication,advertising and the media

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LITTLE GRAYHOUND BVBA
(Get full report from official database of BE for LITTLE GRAYHOUND BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LITTLE GRAYHOUND BVBA
Addition kinds of activities for LITTLE GRAYHOUND BVBA

204603. Maïs suikers en stroopjes | Corn sugars and syrups
22620103. Overprinting: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Overprinting: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
28190206. Hydrofluorzuur | Hydrofluoric acid
35190200. Onderdelen en accessoires, verbrandingsmotoren | Parts and accessories, internal combustion engines
58120300. Fastfood restaurants en stands | Fast food restaurants and stands

Werken bij LITTLE GRAYHOUND BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LITTLE GRAYHOUND BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LITTLE GRAYHOUND BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LITTLE GRAYHOUND BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier in de bouw (M/V) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je klantvriendelijk? Kan je op zelfstandig werken? Heb je ervaring als magazijnier? Dan zijn wij op zoek naar jou! Pakketten of goederen sorteren en verdelen volgens de aanwijzingen (codering, formaat, gewicht, aantal, ...) Goederen laden/lossen Administratie en documentenbeheer uitvoeren Laden en lossen van goederen of producten De werkzone reinigen en opruimen De kenmerken van de goederen identificeren, De goederen per categorie tellen Beschadigde of ontbrekende producten markeren en melden Pakketten, materialen, goederen, ... verplaatsen en rangschikken

  • ASSISTENT PROCESOPERATOR 2 PLOEGEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start als assistent procesoperator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je krijgt doorgroeimogelijkheden tot procesoperator.

  • Operatoren in twee ploegen (M/V) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen van de machines, controle van het product en verpakken Je bent flexibel naar jobinhoud.

  • Student verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Studentenjob

    Ben je een student en ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de week of tijdens het weekend? Dan zoeken wij jou! Voor een firma te Tongeren zoeken we regelmatig studenten. Heb je een passie voor mode? help je klanten graag de gepaste outfit te vinden? Dan ben jij de geschikte persoon !!! Wat zijn je taken? * kassawerk * klantenservice * leveringen verwerken * winkel schoonmaken

  • AFWASHULP (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: PUCCINI

    Type: Studentenjob

    Puccini, een gekend restaurant op de Pauwengraaf, zoekt een afwashulp. U heeft oog voor orde en netheid.

  • Jobstudent m/v broodjescorner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Alma studentenrestaurant is voor haarbroodjescorner op C-Mine zoek naar een jobstudent(en) m/v om iedere dag van 11u30 tot 13u30 een handje toe te steken. Deze vacature kan ingevuld worden ofwel door 1 student ofwel door meerdere studenten. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar aarzel dan zeker niet en solliciteer !

  • COMMERCIEEL MEDEWERK(ST)ER (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je mee instaan: - dagelijkse klantencommunicatie via mail, tel, chat, … - informatie- en adviesverlening - orderverwerking - toevoegen van nieuwe producten - beheer van de online productpresentaties: teksten, foto’s, …

  • TECHNIEKER - MECHANIEKER - MEDEWERKER ONDERHOUD VAN MACHINES EN VOERTUIGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Signco

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het herstellen van onze stroomgroepen (zowel benzine en diesel) machines en voertuigen, dit zowel in onze garage/magazijn als op de werven. Je hebt kennis van diesel- en bezinemotoren, auto-electro, e.d Je houdt de werkplaats netjes op orde en je zorgt ervoor dat alle geleverde materialen netjes gestockeerd zijn.

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • Logistiek Bediende Export (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf in Merelbeke zoekt Konvert Office Gent een Logistiek Bediende Export. Jouw takenpakket: 50% administratieve support: - Opvragen van prijzen bij transportbedrijven. - Opvragen van stalen bij leveranciers (vetten, smaakstoffen, kleurstoffen,etc.) - Klanten contacteren voor orderbevestiging. - Labels voor verpakkingen sturen naar de desbetreffende fabriek. - Instructies geven aan de exportdiensten per fabriek om de exportdocumenten voor te bereiden. - Documenten opmaken (proformas, verkoopcontracten, facturen, oorsprong- en analysescertificaten, etc.). - Verzamelen van de exportdocumenten en ze doorsturen naar de bankinstelling of de klant. 50% logistieke afwikkeling: - Opmaken van de maandelijkse planning voor alle klanten en de planning doorgeven aan de respectievelijke fabrieken. - Samenwerken met transportbedrijven om het product te transporteren van de fabriek (Singapore, Maleisië, Indonesië, Spanje, België, Frankrijk) naar de klant in het land van bestemming (Algerije, Senegal, Kameroen, Kazakhstan, etc.). - Instructies geven aan transportbedrijven voor transport- en douanedocumenten. - Effectieve opvolging van transport tot moment van levering en afhaling.

  • Vroedvrouw (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde vroedvrouw. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december

Zoek naar antwoorden van LITTLE GRAYHOUND BVBA in sociale netwerken
Look for responds of LITTLE GRAYHOUND BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LITTLE GRAYHOUND BVBA. Laat een reactie achter voor LITTLE GRAYHOUND BVBA. LITTLE GRAYHOUND BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LITTLE GRAYHOUND BVBA. Leave a respond for LITTLE GRAYHOUND BVBA. LITTLE GRAYHOUND BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LITTLE GRAYHOUND BVBA op de google maps. Adres en contacten LITTLE GRAYHOUND BVBA
Location of LITTLE GRAYHOUND BVBA on the google maps. Address and contacts of LITTLE GRAYHOUND BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come LITTLE GRAYHOUND BVBA LITTLE GRAYHOUND BVBA: Zeelandia NV | ADMINISTRATION COMMUNALE | MINNELLA ANTONIO | JENNEN F | HUIS LEONA

Other related companies as LITTLE GRAYHOUND BVBA: Zeelandia NV | ADMINISTRATION COMMUNALE | MINNELLA ANTONIO | JENNEN F | HUIS LEONA

LITTLE GRAYHOUND BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LITTLE GRAYHOUND BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08907135009. Het bedrijf LITTLE GRAYHOUND BVBA bevindt zich op het adres: Gavergrachtstr 135 9031 Drongen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 293,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advertising; Communication,advertising and the media. Lijst met producten zijn Advertising agencies.
De hoofdactiviteit van LITTLE GRAYHOUND BVBA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LITTLE GRAYHOUND BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LITTLE GRAYHOUND BVBA, openstaande posities, locatie van LITTLE GRAYHOUND BVBA op de kaart.

LITTLE GRAYHOUND BVBA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is LITTLE GRAYHOUND BVBA, company assigned to the tax number BE08907135009. The company LITTLE GRAYHOUND BVBA is located at the address: Gavergrachtstr 135 9031 Drongen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 293,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advertising; Communication,advertising and the media. List of products are Advertising agencies.
The main activity of LITTLE GRAYHOUND BVBA is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LITTLE GRAYHOUND BVBA is not available. You also can look at reviews of LITTLE GRAYHOUND BVBA, open positions, location of LITTLE GRAYHOUND BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LITTLE GRAYHOUND BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LITTLE GRAYHOUND BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LITTLE GRAYHOUND BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LITTLE GRAYHOUND BVBA, employees, financial statistics.