DHR GUY VANHOUTTE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • DHR GUY VANHOUTTE
Private companiesHealth Services • DHR GUY VANHOUTTE

Contactgegevens DHR GUY VANHOUTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DHR GUY VANHOUTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DHR GUY VANHOUTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hazeveld 2 1600 Oudenaken, België

Telefoon (phone): 32.25 32 57 50 32.25 32 57 50

Fax (fax): 32.25 32 48 33 32.25 32 48 33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DHR GUY VANHOUTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DHR GUY VANHOUTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DHR GUY VANHOUTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DHR GUY VANHOUTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DHR GUY VANHOUTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DHR GUY VANHOUTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DHR GUY VANHOUTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DHR GUY VANHOUTTE
Products information DHR GUY VANHOUTTE

BTW identificatienummer (tax): BE02377410888
Ondernemingsnummer: 9865417480
Hoofdstad (capital): 507,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 614,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Advertising design - graphic artists and designers

Product categorie (product category): Advertising; Communication,advertising and the media

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DHR GUY VANHOUTTE
(Get full report from official database of BE for DHR GUY VANHOUTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DHR GUY VANHOUTTE
Addition kinds of activities for DHR GUY VANHOUTTE

507500. Warme luchtverwarming en airconditioning | Warm air heating and air conditioning
14990110. Turquoise mijnbouw | Turquoise mining
22111112. Ratine, katoen | Ratine, cotton
51490801. Ingeblikte goederen: fruit, groente, zeevruchten, vlees, enz. | Canned goods: fruit, vegetables, seafood, meats, etc.
79991504. Grot operatie | Cave operation
92210203. Gemeentelijke politie | Municipal police

Werken bij DHR GUY VANHOUTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DHR GUY VANHOUTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DHR GUY VANHOUTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DHR GUY VANHOUTTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Siroopbereider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je staat in voor het aanmaken en bereiden van siropen adhv recepturen, afwegen, tellen, klaarzetten en mengen van de grond en hulpstoffen volgens proces * Je zorgt voor de nodige controle van de desbetreffende siroop en de metingen worden genoteerd op de controleformulieren * Je zal ook instaan voor het reinigen, cippen en steriliseren van procesinstallaties * Je zorgt voor het voorraadbeheer van de frequent gebruikte producten * Dagelijks de productieplanning doornemen en niet haalbare siroopproducties signaliseren * Instaan dagelijks voor de bepaalde leveringen van ingrediënten * Je word ingesteld als operator.

  • Metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren metser . Onze klant is een nationaal bouwbedrijf gespecialiseerd in industriebouw . Als metser sta je in voor het metselen van de gevels . Je voert binnen metselwerk uit . Verder voer je ook voegwerken uit . Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit de regio . Interne doorgroeimogelijkheden . Mooie verloning en voordelen volgens barema's bouwsector .

  • Operator extrusie m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van onze productieafdeling voor het extruderen van vezel in een continu 5-ploegenstelsel. Na een inwerkperiode als operator word je verder opgeleid tot procesvoornaam, met op termijn verdere doorgroeimogelijkheden. Na de opleidingsperiode help je bij het permanent uitwisselen en overdragen van proceskennis naar je collega's toe. Je voert je opdrachten na verloop van tijd zelfstandig uit en staat evenzeer in voor de uitvoering van het klein preventief onderhoud van je productielijn. Je hebt oog voor veiligheid en milieu aspecten en je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteitscriteria van het productieproces en levert zo (telkens nieuwe) kwaliteitsproducten af voor onze klanten.

  • Bobijnopzetter - 2 ploegen (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een tapijtweverij  (platstuk) zijn wij op zoek naar een ambitieuze bobijnopzetter in 2 ploegen. Je kan er doorgroeien naar wever.

  • Schrijnwerker op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken zeer dringend een schrijnwerker voor op verplaatsing voor onze klant gelegen in Roeselare. Je werkt samen met je collega's aan het binnen- en buitenschrijnwerk van woningen, bedrijven & projecten. Het betreft zowel nieuwbouw als renovatie.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te De Pinte 32 u per week (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 32 uren per week voor een gastgezin wonende te De Pinte .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft.Dagen en uren kunnen vrij besproken worden, De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudelijke Hulp Deerlijk (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Voor een gezin in Deerlijk zoeken wij een gemotiveerde huishoudhulp met oog voor detail.

  • Jobstudent Chauffeur B (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee de maaltijden inladen in de bestelwagen Je brengt volgens uitgestippelde route de maaltijden tot bij de klanten. Soms help je ook mee de maaltijden voorbereiden indien het nodig is bij drukte. Namiddag ben je bereid om mee de keuken op te ruimen.

  • Supervisor assemblage (automotive) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een supervisor assemblage. Jobomschrijving Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten op de lijn en bijsturen: zorgen dat operatoren over alle nodige materiaal beschikken, operatoren opleiden en informeren over wijzigingen die impact hebben op hun werk, design-to-assemble issues identificeren en communiceren Begeleiden en ondersteunen van de operatoren: feedback geven, sturen, evalueren en continu bijstand verlenen bij de uitvoering van de job Bewaken van kwaliteit en rendement, operatoren dit bewustzijn bijbrengen, grondige tussen- en eindcontroles doen op alle wagens, gepast ingrijpen bij kwaliteitsproblemen, “Reworks” naast de lijn inplannen en organiseren Administratie: aanvullen van het bouwboek en o pmaken en updaten van instructiefiches Mee helpen uitwerken, implementeren en opvolgen van projecten. U heeft hierbij permanent oog voor verbeteringsmogelijkheden en biedt ondersteuning bij procesveranderingen

  • Verantwoordelijke dienst na verkoop (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent het centrale aanspreekpunt voor klanten die problemen ondervinden bij het wegen. Je helpt de klant telefonisch verder om het probleem te kunnen oplossen, en waar dit niet direct lukt onderzoek je dit verder of organiseer je een interventie. Je maakt de planning van de techniekers die instaan voor herstellingen en ijkingen , hierin hou je rekening met oproepen op de help desk maar ook met onderhoudscontracten en oplevering van nieuwe projecten. Je staat ook in voor de volledige technische maar ook praktische voorbereiding van deze interventies (bvb de aanmeldingsprocedures bij grote bedrijven) . Je verzorgt de administratie die bij de dienst na verkoop komt kijken: veiligheidsdocumenten voor de interventies, bijhouden klantendossiers en database, besteldocumenten, facturatie, etc. Je maakt offertes voor wisselstukken, interventies en kleinere projecten en je staat ook in voor de verhuring van ijkgewichten . Je doet ook nacalculaties na uitvoering. Daarnaast werk je ook mee aan het kwaliteitssysteem: het plannen en uitvoeren van interne audits, het up-daten van procedures, contacten met de overheid en controle-organismen over normeringen enz .

  • Mecanicien voor vrachtwagens boven 7,5 ton (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je onderhoudt opleggers, aanhangers en diepladers, allen boven 7.5 ton. Je vervangt remmen, luchtbalen, schokdempers, luchtventielen... Je staat in voor het uitlezen en herstellen van EBS problemen. Alsook herstel je verlichting, schade na ongevallen en hydraulische problemen. Indien nodig depanneer je vrachtwagens, dit enkel tijdens de werkuren.

  • Schoonmaakmedewerker late ploeg farmaceutische omgeving te Beerse (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de cleaningwerkzaamheden bij Janssen Pharmaceutica in Beerse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde cleaningmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen van vergaderlokalen en burelen, kleedkamers, sanitair, vloeren, muren, plafonds en de afkuis van meubilair, … in een farmaceutische productieomgeving. Je volgt de geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij (afhankelijk van de taak van veiligheidsschoenen, veiligheidsbril, overall, haarnetje tot volgelaatsmasker,..). Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. Je wordt ingeschakeld in een vaste late ploeg. Je werkt van maandag tot donderdag van 14u tot 22u en op vrijdag van 13u tot 20u30.

Zoek naar antwoorden van DHR GUY VANHOUTTE in sociale netwerken
Look for responds of DHR GUY VANHOUTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DHR GUY VANHOUTTE. Laat een reactie achter voor DHR GUY VANHOUTTE. DHR GUY VANHOUTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DHR GUY VANHOUTTE. Leave a respond for DHR GUY VANHOUTTE. DHR GUY VANHOUTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DHR GUY VANHOUTTE op de google maps. Adres en contacten DHR GUY VANHOUTTE
Location of DHR GUY VANHOUTTE on the google maps. Address and contacts of DHR GUY VANHOUTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come DHR GUY VANHOUTTE DHR GUY VANHOUTTE: JOSIANE GEURTS | Van der Hallen Els | New Topaz | Gielen A | JOHAN MAES

Other related companies as DHR GUY VANHOUTTE: JOSIANE GEURTS | Van der Hallen Els | New Topaz | Gielen A | JOHAN MAES

DHR GUY VANHOUTTE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DHR GUY VANHOUTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02377410888. Het bedrijf DHR GUY VANHOUTTE bevindt zich op het adres: Hazeveld 2 1600 Oudenaken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 507,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 614,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advertising; Communication,advertising and the media. Lijst met producten zijn Advertising design - graphic artists and designers.
De hoofdactiviteit van DHR GUY VANHOUTTE is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DHR GUY VANHOUTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DHR GUY VANHOUTTE, openstaande posities, locatie van DHR GUY VANHOUTTE op de kaart.

DHR GUY VANHOUTTE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is DHR GUY VANHOUTTE, company assigned to the tax number BE02377410888. The company DHR GUY VANHOUTTE is located at the address: Hazeveld 2 1600 Oudenaken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 507,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 614,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advertising; Communication,advertising and the media. List of products are Advertising design - graphic artists and designers.
The main activity of DHR GUY VANHOUTTE is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DHR GUY VANHOUTTE is not available. You also can look at reviews of DHR GUY VANHOUTTE, open positions, location of DHR GUY VANHOUTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DHR GUY VANHOUTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DHR GUY VANHOUTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DHR GUY VANHOUTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DHR GUY VANHOUTTE, employees, financial statistics.