10 ADVERTISING NV

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • 10 ADVERTISING NV
Private companiesInsurance Carriers • 10 ADVERTISING NV

Contactgegevens 10 ADVERTISING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 10 ADVERTISING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

10 ADVERTISING NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ijzeren Poort Kaai 3 2000 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.32 39 78 76 32.32 39 78 76

Fax (fax): 32.32 39 58 20 32.32 39 58 20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 10 ADVERTISING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "10 ADVERTISING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "10 ADVERTISING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 10 ADVERTISING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 10 ADVERTISING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 10 ADVERTISING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 10 ADVERTISING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 10 ADVERTISING NV
Products information 10 ADVERTISING NV

BTW identificatienummer (tax): BE01312286376
Ondernemingsnummer: 3397216796
Hoofdstad (capital): 872,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 842,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Advertising agencies

Product categorie (product category): Advertising; Communication,advertising and the media

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 10 ADVERTISING NV
(Get full report from official database of BE for 10 ADVERTISING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor 10 ADVERTISING NV
Addition kinds of activities for 10 ADVERTISING NV

01610102. Crenshaw meloen boerderij | Crenshaw melon farm
28990100. Oliën en etherische oliën | Oils and essential oils
30890503. Reddingsvlotten, nonrigid: kunststoffen | Life rafts, nonrigid: plastics
32920300. Asbest isolatiematerialen | Asbestos insulating materials
35850205. Kluisjes, gekoeld | Lockers, refrigerated
72199900. Wasserij- en kledingdiensten, nec, nec | Laundry and garment services, nec, nec

Werken bij 10 ADVERTISING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 10 ADVERTISING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 10 ADVERTISING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 10 ADVERTISING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek om 21u 's avonds. Lekker lang kunnen uitslapen op maandagmorgen! Wie kan dat zeggen? Allereerst start je in de lamellen en PVC afdeling. Eenmaal je die kennis voldoende beheert krijg je er een derde afdeling bij, namelijk aluminium. Daardoor zal je de variatie blijven behouden doordat je wordt ingezet op alle drie. Je zal onder andere: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Geen tijd om met de vingers te draaien en de tijd vliegt!

  • Credit Collector - Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je beheert een eigen klantenportefeuille (creatie en opvolging); * Je screent klanten (openstaande rekeningen) en verwerkt kredietlimieten; * Je contacteert jouw klanten en zorgt voor een constructieve oplossing; * Je zorgt voor de administratieve opvolging van de dossiers; * Je rapporteert wekelijks over de stand van zaken in verband met openstaande rekeningen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Productiearbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als productiemedewerker (m/v) in 2 ploegen? Adecco zoekt een gedreven productiemedewerker (m/v) om in 2 ploegen aan de slag te gaan bij Samsonite. Samsonite is wereldleider in het domein bagage. Zij ontwerpen en ontwikkelen allerhande koffers en reistassen. Jij wordt tewerk gesteld in de afdeling waar de schalen van hardcase koffers gemaakt worden. Jouw takenpakket: Je bevoorraadt de machine met grondstoffen. Je neemt de voorgevormde schaal uit de machine. Je bewerkt de schaal na en ontbraamt ze. Je voert kwaliteitscontrole uit. Je verpakt de schalen.

  • transportplanner (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een transportplanner (M/V): Je staat in voor de coördinatie en planning van de leveringen bij de klanten binnen de beloofde levertermijnen. Je stelt hiervoor de transportschema’s op voor onze 5 vrachtwagens. Je lost eventuele problemen op met de nodige creativiteit en doorzettingsvermogen. Hiervoor heb je vaak contact met klanten, werfleiders, chauffeurs, transporteurs en natuurlijk je collega’s.  

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • INPAKKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kaas verwerkend bedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een student of vaste medewerker. Je staat in voor het controleren en inpakken van de kazen. Het gaat om een tijdelijke tewerkstelling van 2 weken. Dit kan mogelijks verlengd worden.

  • Jobstudenten verzorgende regio Horebeke-Zwalm (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Autofans gezocht! (STUDENT) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Studentenjob

    Ben jij een autofan? Prijs je graag wagens aan? Zoek dan niet verder want dan is deze vacature zeker iets voor jou! Voor een nieuwe actie omtrent de volkswagen T-Roc is onze klant op zoek naar gemotiveerde studenten die potentiële klanten wil contacteren om een testrit te boeken. Ontwikkel je communicatieve en commerciële vaardigheden door mee te werken aan dit project!

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Studentenjob

    GAMMA Kortrijk is op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • TECHNISCH TEKENAAR (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR de stuwende kracht in jouw carrière! Op zoek naar een leuke job in je regio en heb je kennis van technisch tekenen? Dan is onderstaande misschien iets voor jou. In het kader van groei is HR MENTOR voor haar klant op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Onze klant is een toonaangevend bedrijf inzake ontwerp, fabricatie, verkoop en installatie van hoogwaardige keukens. Daarnaast produceert het bedrijf ook badkamermeubelen, slaapkamers, dressings en bureaus. Alle meubelen zijn eigen ontwerp , worden op maat gemaakt en ter plaatste ingewerkt. Dit alles met een sterke focus op kwaliteit. Je job bestaat erin om het verkochte dossier volledig technisch uit te werken. Je tekent het technisch plan uit en pleegt overleg met de verkoper, de productie , voorbereiding. Je geeft uitleg aan de plaatsers. Je doet de voorbereiding voor de productie en plaatst de nodige bestellingen van onderdelen bij de leveranciers. Je werkt samen met een ervaren team.

  • Verkoper toonbank (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Wat is je taak? Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten (verwarmingsspecialisten, loodgieters, ...) Je verkoopt de producten, verleent technisch advies en service op maat en staat tevens in voor de dienst na verkoop Je handelt de geleverde goederen op een correcte manier af en stockeert ze in de winkel Bovendien sta je in voor het netjes en en professioneel houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgisch familiebedrijf en staat bekend als, de specialist in badkamer, verwarming en systemen voor energiebesparing. 

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van 10 ADVERTISING NV in sociale netwerken
Look for responds of 10 ADVERTISING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor 10 ADVERTISING NV. Laat een reactie achter voor 10 ADVERTISING NV. 10 ADVERTISING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 10 ADVERTISING NV. Leave a respond for 10 ADVERTISING NV. 10 ADVERTISING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 10 ADVERTISING NV op de google maps. Adres en contacten 10 ADVERTISING NV
Location of 10 ADVERTISING NV on the google maps. Address and contacts of 10 ADVERTISING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come 10 ADVERTISING NV 10 ADVERTISING NV: Witte Huis/Ter Belle | Zanussi Vending | Stef Cars BVBA | HOORARDO | IMR

Other related companies as 10 ADVERTISING NV: Witte Huis/Ter Belle | Zanussi Vending | Stef Cars BVBA | HOORARDO | IMR

10 ADVERTISING NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 10 ADVERTISING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01312286376. Het bedrijf 10 ADVERTISING NV bevindt zich op het adres: Ijzeren Poort Kaai 3 2000 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 872,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 842,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Advertising; Communication,advertising and the media. Lijst met producten zijn Advertising agencies.
De hoofdactiviteit van 10 ADVERTISING NV is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 10 ADVERTISING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 10 ADVERTISING NV, openstaande posities, locatie van 10 ADVERTISING NV op de kaart.

10 ADVERTISING NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is 10 ADVERTISING NV, company assigned to the tax number BE01312286376. The company 10 ADVERTISING NV is located at the address: Ijzeren Poort Kaai 3 2000 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 872,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 842,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Advertising; Communication,advertising and the media. List of products are Advertising agencies.
The main activity of 10 ADVERTISING NV is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 10 ADVERTISING NV is not available. You also can look at reviews of 10 ADVERTISING NV, open positions, location of 10 ADVERTISING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 10 ADVERTISING NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 10 ADVERTISING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 10 ADVERTISING NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 10 ADVERTISING NV, employees, financial statistics.