Polisound Promobil Team

Contactgegevens Polisound Promobil Team: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Polisound Promobil Team: address, phone, fax, email, website, opening hours

Polisound Promobil Team

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rapaertstraat 14A; 8020; Oostkamp (Hertsberge), België

Telefoon (phone): 050 27 90 16 (+32-050 27 90 16) 050 27 90 16 (+32-050 27 90 16)

Fax (fax): 050 27 89 17 (+32-050 27 89 17) 050 27 89 17 (+32-050 27 89 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Polisound Promobil Team: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Polisound Promobil Team"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Polisound Promobil Team"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Polisound Promobil Team, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Polisound Promobil Team. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Polisound Promobil Team, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Polisound Promobil Team. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Polisound Promobil Team
Products information Polisound Promobil Team

BTW identificatienummer (tax): BE01417205810
Ondernemingsnummer: 7947204589
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 212,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Disc-jockeys; Sound systems & equipment - Rental; Audio-visual material

Product categorie (product category): Advertising-vans

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Polisound Promobil Team
(Get full report from official database of BE for Polisound Promobil Team)

Aanvulling soorten activiteiten voor Polisound Promobil Team
Addition kinds of activities for Polisound Promobil Team

239201. Kussens en kussens | Cushions and pillows
15419909. Renovatie, renovatie en reparatie: industriële gebouwen | Renovation, remodeling and repairs: industrial buildings
27599901. Bedrijfsformulieren: drukwerk, NSK | Business forms: printing, nsk
28650106. Biologische vlekken | Biological stains
32690000. Aardappelproducten, nec | Pottery products, nec
36450000. Woonverlichting | Residential lighting fixtures
59899902. Hout (brandstof) | Wood (fuel)

Werken bij Polisound Promobil Team: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Polisound Promobil Team: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Polisound Promobil Team. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Polisound Promobil Team. Looking for open vacancies in other companies

  • ALUMINIUM LASSER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Pittem zijn wij opzoek naar een ervaren aluminium lasser.

  • IT medewerker (netwerk - serverbeheer, hardware) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als IT Generalist ben je o.a. verantwoordelijk voor de volgende taken: Je bent het enige aanspreekpunt voor het personeel voor ICT-vragen en problemen (support voor computer, printer, database, telefooncentrale, smartphone, …): Je beheert het ticketsysteem en je bepaalt de prioriteit. Je lost de IT-problemen tijdig en volledig op. Indien nodig, doe je beroep op een externe IT-partner en/of jouw collega IT-specialisten in de regio. Bij indiensttreding van een nieuwe collega zorg je voor alle nodige ICT-tools voor een vlotte opstart (nieuwe computer gebruiksklaar maken, user account aanmaken, Je zorgt voor een vlot netwerk. Je beheert de server, zorgt voor voldoende netwerkpoorten, neemt back-ups van de server, … Je zorgt ervoor dat de gebruikers/collega’s voldoende opgeleid zijn om vlot te werken met de computer en diverse software pakketten. Je bereidt het lokale IT-budget voor. Je maakt tevens deel uit van het regionale (UK, Ireland, Belgium, Netherlands & Luxemburg) IT-support team Wanneer nodig geef je Presales ondersteuning aan partners van dormakaba voor interfaces tussen tijdsregistratiesystemen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ASSENEDE (voltijds) (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Nespresso barista te Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende soorten koffie. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • Commercieel analyst voor de voedingssector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Roeselare zijn we op zoek naar een commercieel analyst: - Dit is voor het bedrijf een nieuw gecreëerde functie, gezien zij werken met private label producten - Je bouwt een grondige kennis van de markt op en doet hier analyse op - Je analyseert de klanten, producten en de trends - Je bent een belangrijke schakel tussen sales, productie, aankoop en R&D - Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie en waakt over het imago van de organisatie - Je neemt deel aan verschillende projecten en volgt de introductie van nieuwe klanten op Bedrijfsprofiel: Dit is een bedrijf actief in de voedingssector, dit in hoofdzaak voor private label producten. Het bedrijf is actief binnen een 60-tal landen en is hierin ook 1 van de sterke spelers.

  • DISPATCHER BOUWFIRMA (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    We zoeken een multitasker die in een bouwfirma wil instaan voor volgende taken : Planning van de chauffeurs Klantencontact m.b.t. de leveringen Bestellingen plaatsen

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Docent Frans (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Zelfstandig Logopedist / Logopediste (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Lore Heyns

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn dringend op zoek naar een collega voor onze praktijk in Tessenderlo-Hulst! Je werkt voornamelijk met kinderen met leer-, spraak- en taalproblemen;

  • Business Developer (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: ANB SECURITE

    Type: Zelfstandige activiteit

    AnB-Rimex is een fabrikant-distributeur van alarm- en domoticasystemen en distributeur van CCTV, toegangscontrole en branddetectie materiaal. Onze klanten zijn de elektrotechnische en de alarminstallatiebedrijven. Voor de uitbreiding van onze commerciële dienst in Vlaanderen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde business developer. Binnen jouw regio zal je verantwoordelijk zijn voor het uitbreiden van het klantenbestand en het onderhouden van de relaties met bestaande klanten. Dit alles om de gestelde doelen te bereiken. Hiervoor wordt je ondersteund door een dynamische groep collega's op zowel technisch als commercieel vlak. Ben je aangesproken door techniek. Ben je een dynamisch persoon die zelfstandig kan werken. Ben je communicatief en klantgericht. Ben je getriggerd door uitdagingen. Dan is dit een opportuniteit voor u!

Zoek naar antwoorden van Polisound Promobil Team in sociale netwerken
Look for responds of Polisound Promobil Team in social networks

Lees alle opmerkingen voor Polisound Promobil Team. Laat een reactie achter voor Polisound Promobil Team. Polisound Promobil Team bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Polisound Promobil Team. Leave a respond for Polisound Promobil Team. Polisound Promobil Team on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Polisound Promobil Team op de google maps. Adres en contacten Polisound Promobil Team
Location of Polisound Promobil Team on the google maps. Address and contacts of Polisound Promobil Team

Andere gerelateerde bedrijven als come Polisound Promobil Team Polisound Promobil Team: A.B.Z. | ETS OCTAVE TASIAUX SPRL | Boonaert H | Bogemans H | CARINNE HOUTMEYERS

Other related companies as Polisound Promobil Team: A.B.Z. | ETS OCTAVE TASIAUX SPRL | Boonaert H | Bogemans H | CARINNE HOUTMEYERS

Polisound Promobil Team is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Polisound Promobil Team, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01417205810. Het bedrijf Polisound Promobil Team bevindt zich op het adres: Rapaertstraat 14A; 8020; Oostkamp (Hertsberge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 212,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Advertising-vans. Lijst met producten zijn Disc-jockeys; Sound systems & equipment - Rental; Audio-visual material.
De hoofdactiviteit van Polisound Promobil Team is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Polisound Promobil Team is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Polisound Promobil Team, openstaande posities, locatie van Polisound Promobil Team op de kaart.

Polisound Promobil Team is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Polisound Promobil Team, company assigned to the tax number BE01417205810. The company Polisound Promobil Team is located at the address: Rapaertstraat 14A; 8020; Oostkamp (Hertsberge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 212,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Advertising-vans. List of products are Disc-jockeys; Sound systems & equipment - Rental; Audio-visual material.
The main activity of Polisound Promobil Team is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Polisound Promobil Team is not available. You also can look at reviews of Polisound Promobil Team, open positions, location of Polisound Promobil Team on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Polisound Promobil Team, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Polisound Promobil Team, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Polisound Promobil Team, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Polisound Promobil Team, employees, financial statistics.