Studio A4

Contactgegevens Studio A4: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Studio A4: address, phone, fax, email, website, opening hours

Studio A4

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Romain Rolland 64; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 527 99 33 (+32-02 527 99 33) 02 527 99 33 (+32-02 527 99 33)

Fax (fax): 02 527 48 33 (+32-02 527 48 33) 02 527 48 33 (+32-02 527 48 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Studio A4: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Studio A4"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Studio A4"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Studio A4, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Studio A4. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Studio A4, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Studio A4. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Studio A4
Products information Studio A4

BTW identificatienummer (tax): BE02442779541
Ondernemingsnummer: 7045776367
Hoofdstad (capital): 793,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 825,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Studio A4 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advertising studios

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Studio A4
(Get full report from official database of BE for Studio A4)

Aanvulling soorten activiteiten voor Studio A4
Addition kinds of activities for Studio A4

2066. Chocolade- en cacaoproducten | Chocolate and cocoa products
291199. Petroleumraffinage, nec | Petroleum refining, nec
422100. Boerderij product opslag en opslag | Farm product warehousing and storage
24260402. Blokken, hout: accessoires voor textielmachines | Blocks, wood: textile machinery accessories
51690502. Lijm | Glue
51990600. Zakken, manden en koffers | Bags, baskets, and cases
54619904. koekjes | Cookies
73610202. Maid register | Maid registry
86990100. Atletische organisaties | Athletic organizations

Werken bij Studio A4: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Studio A4: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Studio A4. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Studio A4. Looking for open vacancies in other companies

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eksaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKSAARDE)

    Regio: EKSAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp - Deeltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • JOBSTUDENT VERTALER FRANS - NEDERLANDS (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor de vertaling van een onthaalbrochure en de website van een bedrijf regio Menen. Je zult een 60-tal uur spenderen aan de vertaling. Je bent beschikbaar tussen september en december om enkele uren per week op het kantoor in Menen te gaan vertalen. Je vertaalt van het Nederlands naar het Frans.

  • Hoger redder (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders, dit zowel in vast dienstverband of als extra. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Commerciële binnendienst A -Z (projecten) NL/FR - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    In deze functie heb je de verantwoordelijkheid over het volledige verkoopproces, van offerte tot oplevering en dit project per project van A tot Z. TAKEN: • Opmaken, verwerken en opvolgen van de offertes inclusief prijscalculatie; • De binnenkomende orders plaatsen bij onze leveranciers en onderaannemers; • De aankooporders opvolgen en afstemmen tussen de betrokken partijen om zo een gedegen planning te bekomen; • Opvragen en controle van de uitvoeringsdocumenten; • Opmaken van de facturatie na oplevering; • Administratieve en telefonische ondersteuning van de sales • Klachtenbehandeling Kortom, een zeer gevarieerd takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler en Europese marktleider in hun segment. Samen met klant en leverancier streven ze naar een duurzame toekomst Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een dynamische commerciële medewerker die zich vlot kan behelpen in het Frans Je komt terecht in een jeugdig tof team waar je de kansen krijgt om je carrière (verder) uit te bouwen. Interesse om deel uit te maken van dit internationaal topbedrijf?  Wacht niet langer en solliciteer nu online

  • Business Analist (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TOURING ASSURANCES

    Type: Vaste Job

    Business analyse in één van de multidisciplinaire teams (deel van het IT Team) in een directe autoverzekeringsmaatschappij. De business analist zal verantwoordelijk zijn voor het begrijpen, documenteren, ondersteunen en analyseren van de applicaties en procedures die de businessfuncties in de verschillende afdelingen van de maatschappij ondersteunen. De business analist zal nauw samenwerken met de Product Owner om User Stories (beschrijving van behoeften en requirements) en acceptatiecriteria vast te leggen. De business analist zal samen met zijn/haar team oplossingen implementeren in elke Sprint, en zal actief bijdragen in validaties en tests samen met de eindgebruikers. Deze persoon zal verantwoordelijk zijn voor het tot stand brengen en behouden van effectieve werkrelaties, zowel intern als extern. De job vergt een effectieve prioriteitsbepaling, tijdsbeheer, teamgeest, en sterke organisatorische en communicatievaardigheden.

  • Tekenaar autocad M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groeiende en toonaangevende speler in HVAC, zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar. Je komt terecht in een dynamisch team en je rapporteert aan de Technisch Directeur. Je bent een persoon met interesse in techniek en die deze passie kan omzetten in het uittekenen van plannen in 2D en 3D met betrekking tot HVAC en ventilatie voor de residentiële markt. Je tekent in autocad/stabicad en bent daarnaast het 1e aanspreekpunt voor B2B klanten om problemen op te lossen en advies te verlenen.

  • Verkoper Bloemenwinkel - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhouden en proper houden van de winkel. Ook het onderhoud van de planten behoort tot je takenpakket. Daarnaast ontvang je alle klanten in de winkel en rekent af aan de kassa.

  • MARKETING MANAGER (BE771638) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gelegen in regio Gent realiseert als voedingsproducent en –distributeur een omzet van meer dan 45 miljoen €. Om de verdere groei van de onderneming te kunnen garanderen, zijn wij op zoek naar een (M/V): MARKETING MANAGER Strategische coach Functie Je formuleert en ontwikkelt de strategieën en beleidslijnen inzake Marketing en dit in lijn met de organisatiedoelstellingen en stelt deze aan de leden van het directiecomité. Je ontwikkelt een performante organisatie inzake Marketing waardoor je op een kostenefficiënte en kwaliteitsvolle werkwijze optimale resultaten voor de afdeling weet te behalen. Je beheert het budget van de afdeling, monitort de verschillende activiteiten van de afdeling en je weet je te organiseren om de resultaten te garanderen binnen de beleidslijnen van het financieel plan. Je beoordeelt de marktontwikkelingen op korte en middellange termijn voor het volledige productengamma binnen alle markten, speelt zo in op commerciële opportuniteiten. Je evalueert de verschillende marketingacties op hun effectiviteit en impact op de verkoop en uitwerken je werkt aangepaste oplossingen uit, ter effectieve ondersteuning aan Sales. Je selecteert de externe partners zoals reclamebureaus en marktonderzoekinstellingen, legt met hen de basis voor een lange termijnsamenwerking. Je bouwt aan een hecht marketingteam van hooggekwalificeerde experten en specialisten moedigt de samenwerking tussen hen aan. Je zorgt voor een vlot functionerende afdeling waarbij je oog hebt voor de competentie-ontwikkeling van je team, uitwisseling van informatie om zo de continuïteit van je afdeling te garanderen.

Zoek naar antwoorden van Studio A4 in sociale netwerken
Look for responds of Studio A4 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Studio A4. Laat een reactie achter voor Studio A4. Studio A4 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Studio A4. Leave a respond for Studio A4. Studio A4 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Studio A4 op de google maps. Adres en contacten Studio A4
Location of Studio A4 on the google maps. Address and contacts of Studio A4

Andere gerelateerde bedrijven als come Studio A4 Studio A4: KBC | SINT-JOZEFSKLINIEK VZW | Rembrandt | Hollywood | Freesun

Other related companies as Studio A4: KBC | SINT-JOZEFSKLINIEK VZW | Rembrandt | Hollywood | Freesun

Studio A4 is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Studio A4, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02442779541. Het bedrijf Studio A4 bevindt zich op het adres: Avenue Romain Rolland 64; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 793,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 825,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Advertising studios. Producten gemaakt in Studio A4 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Studio A4 is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Studio A4 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Studio A4, openstaande posities, locatie van Studio A4 op de kaart.

Studio A4 is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Studio A4, company assigned to the tax number BE02442779541. The company Studio A4 is located at the address: Avenue Romain Rolland 64; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 793,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 825,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Advertising studios. Products created in Studio A4 were not found.
The main activity of Studio A4 is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Studio A4 is not available. You also can look at reviews of Studio A4, open positions, location of Studio A4 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Studio A4, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Studio A4, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Studio A4, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Studio A4, employees, financial statistics.