NO & ME GRAPHIC STUDIO

Contactgegevens NO & ME GRAPHIC STUDIO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NO & ME GRAPHIC STUDIO: address, phone, fax, email, website, opening hours

NO & ME GRAPHIC STUDIO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Carrière 1; 6592; Momignies (Monceau-Imbrechies), België

Telefoon (phone): 060 51 18 32; 0475 31 66 04 (+32-060 51 18 32; 0475 31 66 04) 060 51 18 32; 0475 31 66 04 (+32-060 51 18 32; 0475 31 66 04)

Fax (fax): 060 51 18 32 (+32-060 51 18 32) 060 51 18 32 (+32-060 51 18 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NO & ME GRAPHIC STUDIO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NO & ME GRAPHIC STUDIO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NO & ME GRAPHIC STUDIO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NO & ME GRAPHIC STUDIO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NO & ME GRAPHIC STUDIO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NO & ME GRAPHIC STUDIO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NO & ME GRAPHIC STUDIO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NO & ME GRAPHIC STUDIO
Products information NO & ME GRAPHIC STUDIO

BTW identificatienummer (tax): BE06934539794
Ondernemingsnummer: 1010437011
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 600,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Graphic designers; Letters & lettering

Product categorie (product category): Advertising studios

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NO & ME GRAPHIC STUDIO
(Get full report from official database of BE for NO & ME GRAPHIC STUDIO)

Aanvulling soorten activiteiten voor NO & ME GRAPHIC STUDIO
Addition kinds of activities for NO & ME GRAPHIC STUDIO

241100. logging | Logging
249916. Omheining, dokken en andere openstaande houtstructuurproducten | Fencing, docks, and other outdoor wood structural products
20240203. Sherbets, zuivel gebaseerd | Sherbets, dairy based
37130101. Vrachtwagens | Truck beds
39310115. Orgaanonderdelen en materialen | Organ parts and materials
78320000. Bewegende theaters, behalve de inrijlaan | Motion picture theaters, except drive-in

Werken bij NO & ME GRAPHIC STUDIO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NO & ME GRAPHIC STUDIO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NO & ME GRAPHIC STUDIO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NO & ME GRAPHIC STUDIO. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren heftruckchauffeur (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Schoten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur.  Je zal werken in daguren en tijdelijk ingeschakeld worden met kans op verlenging.  Heb je de nodige ervaring dan zijn we op zoek naar jou!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Receptie grondstoffen Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gammaFine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • Klantendienstmedewerker supermarktketen, Diegem, fulltime (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer sercive medewerker zal je zowel telefonisch als schriftelijk vragen en bemerkingen behandelen van de klanten. Dit doe je telkens op een klantvriendelijke en professionele manier. Voor onze klant gelegen vlakbij het station in Diegem, zoeken we gemotiveerde klantendienstmedewerkers. Met vestigingen over de hele wereld (Frankrijk, Marokko, Algerije, Roemenië, Zuid-Afrika en sinds kort in België, Nederland) is dit een groeiend bedrijf met veel internationale projecten. Voor het ogenblik zoeken we een customer service agent voor een populaire supermarktketen.

  • poetshulp vlamertinge (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan latersteeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent slagerij weekend M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste op zaterdag en zondagvoormiddag? Wij zijn op zoek naar een student om in een slagerij te Deinze bij te springen. Je staat voornamelijk in voor het bedienen van de klanten en het afrekenen aan de kassa.

  • Poetsvrouw Reguliere Schoonmaak (M / V) Regio Mechelen ( Jobstudent ) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: CROWN CLEANING

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gedreven jobstudent die wilt inspringen in de reguliere schoonmaak. Het betreft avondwerk en weekendwerk 1 weekdag van 21.00hr - 22.30hr Vrijdag: 21.00hr - 22.30hr Zaterdag: 21.00hr - 22.30hr

  • Zaalmedewerker (jobstudent) (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: RUBBENS

    Type: Studentenjob

    Je zorgt dat de gasten een aangename tijd bij ons kunnen doorbrengen. Je dient het eten op, ruimt af , maakt drankjes klaar en brengt deze weg en dit steeds met een glimlach op je gezicht. Je zet zalen klaar voor feesten.

  • SERVICE TECHNIEKER BUITENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit). Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je gaat ter plaatste bij de klant om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • Technical Writer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

  • Klinisch psycholoog (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THERAPEUTISCH KADER ZONHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Therapeutisch Kader Zonhoven is een lerende, groeiende en flexibele organisatie die rekening houdt met de meest acute zorgvragen van de cliënt in zijn context.We bieden een ruim aanbod aan vanuit verschillende disciplines.Mensen kunnen bij ons terecht met al hun vragen betreffende hun kind, henzelf of hun gezin.We trachten te werken vanuit een evidence-based therapeutische benadering, die ontstaat vanuit een dialoog tussen cliënt en therapeut.

  • Interim Verpleegkundige NACHT Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor enkele woonzorgcentra in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis kunnen inspringen om een nachtshift te draaien. Je werkt volledig volgens je eigen beschikbaarheden!

Zoek naar antwoorden van NO & ME GRAPHIC STUDIO in sociale netwerken
Look for responds of NO & ME GRAPHIC STUDIO in social networks

Lees alle opmerkingen voor NO & ME GRAPHIC STUDIO. Laat een reactie achter voor NO & ME GRAPHIC STUDIO. NO & ME GRAPHIC STUDIO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NO & ME GRAPHIC STUDIO. Leave a respond for NO & ME GRAPHIC STUDIO. NO & ME GRAPHIC STUDIO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NO & ME GRAPHIC STUDIO op de google maps. Adres en contacten NO & ME GRAPHIC STUDIO
Location of NO & ME GRAPHIC STUDIO on the google maps. Address and contacts of NO & ME GRAPHIC STUDIO

Andere gerelateerde bedrijven als come NO & ME GRAPHIC STUDIO NO & ME GRAPHIC STUDIO: TWINS | R.C. LA MOSANE | P. LAURENT | De Letter Bart | LINEA M

Other related companies as NO & ME GRAPHIC STUDIO: TWINS | R.C. LA MOSANE | P. LAURENT | De Letter Bart | LINEA M

NO & ME GRAPHIC STUDIO is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NO & ME GRAPHIC STUDIO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06934539794. Het bedrijf NO & ME GRAPHIC STUDIO bevindt zich op het adres: Rue de la Carrière 1; 6592; Momignies (Monceau-Imbrechies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 600,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advertising studios. Lijst met producten zijn Graphic designers; Letters & lettering.
De hoofdactiviteit van NO & ME GRAPHIC STUDIO is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NO & ME GRAPHIC STUDIO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NO & ME GRAPHIC STUDIO, openstaande posities, locatie van NO & ME GRAPHIC STUDIO op de kaart.

NO & ME GRAPHIC STUDIO is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is NO & ME GRAPHIC STUDIO, company assigned to the tax number BE06934539794. The company NO & ME GRAPHIC STUDIO is located at the address: Rue de la Carrière 1; 6592; Momignies (Monceau-Imbrechies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 600,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advertising studios. List of products are Graphic designers; Letters & lettering.
The main activity of NO & ME GRAPHIC STUDIO is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NO & ME GRAPHIC STUDIO is not available. You also can look at reviews of NO & ME GRAPHIC STUDIO, open positions, location of NO & ME GRAPHIC STUDIO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NO & ME GRAPHIC STUDIO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NO & ME GRAPHIC STUDIO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NO & ME GRAPHIC STUDIO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NO & ME GRAPHIC STUDIO, employees, financial statistics.