FGC SPRL

Contactgegevens FGC SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FGC SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FGC SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Tour 22; 1457; Walhain (Nil-Saint-Vincent-Saint-Martin), België

Telefoon (phone): 010 65 09 81 (+32-010 65 09 81) 010 65 09 81 (+32-010 65 09 81)

Fax (fax): 010 65 09 81 (+32-010 65 09 81) 010 65 09 81 (+32-010 65 09 81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FGC SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FGC SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FGC SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FGC SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FGC SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FGC SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FGC SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FGC SPRL
Products information FGC SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07448150634
Ondernemingsnummer: 9713256835
Hoofdstad (capital): 726,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 889,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FGC SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advertising studios

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FGC SPRL
(Get full report from official database of BE for FGC SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FGC SPRL
Addition kinds of activities for FGC SPRL

22810201. Acetaatgaren, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Acetate yarn, spun: made from purchased staple
34230101. Haken: Struik, gras, balen, hakken, enz. | Hooks: bush, grass, baling, husking, etc.
35240000. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
35520121. Garen texturering machines | Yarn texturizing machines
37280303. Alighting (landing gear) assemblies, vliegtuigen | Alighting (landing gear) assemblies, aircraft
38619904. Schermen, projectie | Screens, projection
51729904. nafta | Naptha

Werken bij FGC SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FGC SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FGC SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FGC SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke IT-medewerker (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Etterbeek zoeken wij 11 tijdelijke IT-medewerkers! Opdracht van 15/10/2018 tem 25/01/2019 Taken? - Eerstelijnshulp : Je kan de mensen uitleg geven en de werknemers verder helpen met vragen - Rapporten opmaken

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Medewerker Strijkatelier (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt ervan om je hemden, t-shirts en broeken telkens tot in detail te strijken. Je bent zelf gesteld op netheid en bedient klanten met een glimlach.

  • Zelfzekere jobstudenten voor workshop (m/v) volgende week maandag tot donderdag - DRINGEND (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die beschikbaar zijn van maandag 22/10- 25/10. Je staat, na een (betaalde) opleiding, in voor het demonstreren en verschaffen van advies omtrent verkeersveiligheid op een beurs/workshop voor scholieren. De opleiding en workshops gaan in Mechelen door. Je bent perfect Nederlandstalig en hebt een verzorgd voorkomen. Je staat sterk in je schoenen en hebt er geen moeite mee om mensen actief aan te spreken.

  • JOBSTDENT om balustrades/leuningen/trappen te installeren. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Jobstudent om te helpen bij de installatie van balustrades, leuninigen ne trappen.

  • Junior en senior functioneel analisten (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Compusearch

    Type: Vaste Job

    Als Functional Analyst neem je de volgende verantwoordelijkheden op jou: · Je bent het aanspreekpunt voor de operationele diensten waarvoor je instaat voor het change management op het niveau van de applicaties en processen waar je aan werkt; · Om tegemoet te komen aan verzoeken van de business, voer je de noodzakelijke analyses uit om na te gaan waar de processen en de ondersteunende applicaties nog verbeterd kunnen worden, je bepaalt de oplossingen voor optimalisering en applicatiefuncties die bijdragen aan de doelstellingen van de operationele dienst in kwestie, je raamt de kosten, je stelt prioriteiten en je maakt een planning voor de uitvoering ervan; · Je volgt de ontwikkelingscyclus op: je staat in voor de analyse van de aanvragen en de functionele analyse van de applicaties die de scope uitmaken van de projecten. Je toetst de voorgestelde technische oplossingen af en je waakt er daarbij over dat zoveel mogelijk de voorkeur wordt gegeven aan de oplossingen die tot de standaardoplossingen behoren en ook herbruikbaar zijn; · Je controleert de kwaliteit van de ontwikkelings-deliverables. Je neemt deel aan de verschillende testfasen en bent betrokken bij de implementatie ervan; · Je werkt mee aan de invoering van de oplossingen door er voor te zorgen dat de impact van de wijzigingen op de organisatie worden beperkt. Je werkt mee aan het vastleggen van de te optimaliseren processen. Je stelt de documentatie voor de gebruiker op en werkt mee aan het uitschrijven van de werkinstructies; · Je bent verantwoordelijk voor de activiteiten die je werden toevertrouwd. In dat kader sta je in voor de opvolging ervan en verzorg je de coördinatie tussen teams indien dat noodzakelijk is. Ook rapporteer je aan de projectmanager of de verantwoordelijke.

  • PLAATBEWERKER-OPERATOR ROL/PLOOIMACHINE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: TYPHOON

    Type: Vaste Job

    Na een inloopperiode kan je verschillende machines correct instellen en bedienen. Je werkt CNC gestuurd. Je bewerkt vlakke metaalplaat en gerolde onderdelen. Je werkt dagelijks nieuwe en diverse stukken af waarbij je oog hebt voor kwaliteit en projectvoorschriften volgt.

  • Boekhouder/Financieel medewerker met ambitie (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Kempens Heftruckbedrijf

    Type: Vaste Job

    Kempens Heftruckbedrijf is een toonaangevend bedrijf in vorkheftrucks, hoogwerkers, schaarliften, verreikers, voorzetapparatuur, veegmachines en opbouwsystemen. ( www.khb.be) Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven boekhouder/financieel medewerker. Je takenpakket bestaat uit: inboeken van facturen en bankverplichtingen op meerdere boekhoudkundige software pakketten BTW-aangiftes batchfacturatie van huur- en onderhoudscontracten controle van intrastat en intracommunautaire gegevens voor aangiftes opvolgen van investering/afschrijvingstabellen afwerken boekhouding en voorbereiden afsluiting (inclusief updaten afschrijvingstabel en balans) opvolging facturatie en betalingen van nieuwe en occassie machines ten aanzien van klanten, intern of intercompany afspreken en opvolgen van betalingsplannen bij klanten opvolging van te ontvangen creditnota's van leveranciers nazicht boekhoudparameters in softwarepakket

  • Junior IT Recruiter (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Sourcing Ninja's zijn het beginpunt van een professionele loopbaan bij Modis. Je bent gedreven om de juiste kandidaat te vinden en probeert dit op de meest effectieve manier: de telefoon pakken en kandidaten gaan bellen! Eenmaal aan de telefoon ga je de kandidaten screenen, Modis introduceren en uiteindelijk ga je hen blij maken met een nieuwe job bij Modis IT. Eigenlijk ben je een geboren detective, altijd op zoek naar het laatste puzzelstukje in de complexe vraagstukken van onze klant, de KANDIDAAT!

  • ELEKTRICIEN (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ELEKTRO BASTIAENS

    Type: Vaste Job

    Je bent eventueel verantwoordelijk over een kleine ploeg elektriciens. Je voert algemene residentiële elektriciteitswerken uit. Je maakt en leest plannen. Je plaatst verlichting. Je plaatst zonnepanelen en voert de bijhorende installaties uit. Je controleert uitgevoerde werken en voert testen uit. Je detecteert fouten en lost de problemen op.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • LEERCONTRACT VERKOOPSTER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Gent.

Zoek naar antwoorden van FGC SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FGC SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FGC SPRL. Laat een reactie achter voor FGC SPRL. FGC SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FGC SPRL. Leave a respond for FGC SPRL. FGC SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FGC SPRL op de google maps. Adres en contacten FGC SPRL
Location of FGC SPRL on the google maps. Address and contacts of FGC SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FGC SPRL FGC SPRL: VIP Renovation SPRL | Fondation Roger Riou | G. SCREVE | GARAGE AYDOGDU | ROOSE PASCALE

Other related companies as FGC SPRL: VIP Renovation SPRL | Fondation Roger Riou | G. SCREVE | GARAGE AYDOGDU | ROOSE PASCALE

FGC SPRL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FGC SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07448150634. Het bedrijf FGC SPRL bevindt zich op het adres: Rue de la Tour 22; 1457; Walhain (Nil-Saint-Vincent-Saint-Martin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 726,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 889,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advertising studios. Producten gemaakt in FGC SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FGC SPRL is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FGC SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FGC SPRL, openstaande posities, locatie van FGC SPRL op de kaart.

FGC SPRL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FGC SPRL, company assigned to the tax number BE07448150634. The company FGC SPRL is located at the address: Rue de la Tour 22; 1457; Walhain (Nil-Saint-Vincent-Saint-Martin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 726,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 889,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advertising studios. Products created in FGC SPRL were not found.
The main activity of FGC SPRL is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FGC SPRL is not available. You also can look at reviews of FGC SPRL, open positions, location of FGC SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FGC SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FGC SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FGC SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FGC SPRL, employees, financial statistics.