Fondation Roger Riou

Contactgegevens Fondation Roger Riou: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fondation Roger Riou: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fondation Roger Riou

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Maurice Charlent 5; 1160; Bruxelles (Auderghem), België

Telefoon (phone): 02 672 73 99 (+32-02 672 73 99) 02 672 73 99 (+32-02 672 73 99)

Fax (fax): 010 40 23 86 (+32-010 40 23 86) 010 40 23 86 (+32-010 40 23 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fondation Roger Riou: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fondation Roger Riou"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fondation Roger Riou"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fondation Roger Riou, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fondation Roger Riou. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fondation Roger Riou, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fondation Roger Riou. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fondation Roger Riou
Products information Fondation Roger Riou

BTW identificatienummer (tax): BE02549621582
Ondernemingsnummer: 1454010009
Hoofdstad (capital): 376,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 155,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Fondation Roger Riou zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fondation Roger Riou
(Get full report from official database of BE for Fondation Roger Riou)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fondation Roger Riou
Addition kinds of activities for Fondation Roger Riou

555102. Kano- en kajakhandelaars | Canoe and kayak dealers
26759902. Cutouts, papier of karton: gemaakt van aangekochte materialen | Cutouts, paper or paperboard: made from purchased materials
32639905. Servies, huishoudelijk en commercieel: besmettelijk | Tableware, household and commercial: semivitreous
38420103. Oordopjes | Ear plugs
51590000. Farm-product grondstoffen, nec | Farm-product raw materials, nec
57129906. Onvoltooide meubels | Unfinished furniture

Werken bij Fondation Roger Riou: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fondation Roger Riou: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fondation Roger Riou. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fondation Roger Riou. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC- Frezer PLOEG (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werken bij ons betekent de kans krijgen om een product van A tot Z te zien ontwikkelen binnen één en hetzelfde bedrijf. Thuis in alle markten? Dat kan! Met onze verscheidenheid aan activiteiten helpen wij onze klanten op alle domeinen van metaalbewerking. Bij ons kan je terecht voor: verspaning (cnc-draaiwerk, cnc-freeswerk, topboorwerk, zaagslijpwerk), plaatbewerking (laserwerk, brandwerk, plooiwerk), laswerk (robot, semi-automatisch) en montage. Van A tot Z dus! De CNC-machine bedienen is voor jou kinderspel. Je leest met gemak CNC-programma's in en stuurt bij waar nodig. Oog voor nauwkeurigheid heb jij uiteraard, want kwaliteit draag je hoog in het vaandel. Daarnaast ben je ook graag actief bezig: nieuwe paletten in de machine leggen en uithalen met heftruck, paletten van de machine wisselen en ook dagelijks de machine en tafellatten onderhouden vind jij geen probleem. Bovendien vind je het ook leuk dat er in twee ploegen wordt gewerkt: de ene week heb je de voormiddag vrij, de andere de namiddag. Geen wachtrij voor jou in de supermarkt dus!

  • Magazijnier met administratieve skills (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel gespecialiseerd in planten en bloemen zijn wij op zoek naar een magazijnier met administratieve skills. Dit is een zwangerschapsvervanging maar mits dit een bedrijf is in volle groei is bestaat de kans op vast contract. Wat houdt de job precies in? Administratief: - Klanten bijstaan, zowel telefonisch als ter plaatse; - Bestellingen noteren en klaarmaken; - Opmaken van leveringsbons, facturen, ed.; - Instaan voor de administratieve verwerking van productgegevens; Magazijn: - Inkomende bestellingen verplaatsen, bestellingen klaarzetten, enz.. U zou bij voorkeur opstarten rond november zodat u nog een tweetal maanden kan samenwerken met de persoon die in zwangerschapsverlof gaat, zodat u de tijd hebt om de job aan te leren.

  • Fulltime kassamedewerker (m/v) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel regio Gent zijn we op zoek naar een voltijdse kassamedewerker die onmiddellijk beschikbaar is. De winkel heeft verschillende afdelingen: Decoratie Badkamer en toilet Papierwaren Creatief Schrijfgerief Electronica Het gaat om een 5-dagen stelsel te werken tussen dinsdag en zondag (afwisselend zaterdag/zondag).

  • Technisch verkoper (m/v) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: FLEXTRA- INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het aanspreekpunt van de klant. Je zorgt voor een warm onthaal, luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z. Voornaamste activiteiten zijn: plannen overlopen met de klant, technische mogelijkheden bespreken, berekenen en uitwerken, offerte opstellen en order finaliseren.

  • VOLTIJDS VERKOOPSTER BAKKERIJ (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gekende bakkerij in de regio Lede zijn wij op zoek naar een verkoper/verkoopster met een eerste ervaring in de verkoop. Een greep uit jouw takenpakket: Het bedienen van klanten in de winkel. Het afrekenen van boodschappen. Opnemen en klaarzetten van bestellingen. ...

  • HUISHOUDHULP VINDERHOUTE/ LOVENDEGEM (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een betrouwbare, gemotiveerde medewerker die wenst te werken in het kader van dienstencheques. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren in Vinderhoute/Lovendegem zoals poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olmen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLMEN)

    Regio: OLMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student gezocht regio Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak regio Eeklo zoeken wij een gemotiveerde student om te werken op zaterdag en in verschillende vakanties.

  • GLASZETTERS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: MARIVER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van glas: enkel/dubbel glas, glazen deuren, glazen panelen, spiegels, ed. Het gaat om zowel herstellingswerken, renovaties en nieuwbouwprojecten.

  • Verkoper beenhouwerij Colruyt Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Jij bent als verkoper (m/v) in alle opzichten de vertegenwoordiger van onze beenhouwerij. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert de vleesgerechten op zo’n manier dat de klant ertoe aangetrokken wordt. Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

  • combinatiejob verzorgkundige -werken in het WZC en de Thuiszorg (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Wil je deeltijds of voltijds werken en ben je gepassioneerd door de zorg voor ouderen en hulpbehoevenden? Heb je zin in een uitdagende job waar je alle zorgaspecten combineert en toch met een vast uurrooster werkt? Zorg Leuven gaat de zorguitdaging verder aan en gaat op zoek naar de perfecte mix van verzorgenden en zorgkundigen. ‘Verzorgkundigen’, zeg maar, gemotiveerde en flexibele medewerkers gebeten door zorg, die de functies van verzorgende en zorgkundige willen combineren. Je zal dus zowel in de thuiszorg als in de woonzorgcentra tewerkgesteld worden. Zo draai je je hand er niet voor om, om bijvoorbeeld ’s morgens de bewoners van een woonzorgcentrum bij te staan en in de namiddag mensen thuis te begeleiden. Mogelijke vaste uurroosters: WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 16u30-20u30 = 7u/dag WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 11:00-15u00 = 7u/dag WZC 7u15-12u51 en Thuiszorg van 13u30-15u30 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling Thuiszorg 11u45-15u45 en WZC van 16u30-20u06 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling

  • Service Engineer (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Yes Select

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een service Engineer die instaat voor de aansluitingen van nieuwe machines. In werking stellen van nieuwe machines + uitleg aan klanten. Verder staat u ook in voor alle herstellingen in de werkplaats van onze klanten. Welke technieken: Elektrotechniek / elektronica, koudetechniek, besturings- en regeltechniek, mechanica en software.

Zoek naar antwoorden van Fondation Roger Riou in sociale netwerken
Look for responds of Fondation Roger Riou in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fondation Roger Riou. Laat een reactie achter voor Fondation Roger Riou. Fondation Roger Riou bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fondation Roger Riou. Leave a respond for Fondation Roger Riou. Fondation Roger Riou on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fondation Roger Riou op de google maps. Adres en contacten Fondation Roger Riou
Location of Fondation Roger Riou on the google maps. Address and contacts of Fondation Roger Riou

Andere gerelateerde bedrijven als come Fondation Roger Riou Fondation Roger Riou: ´T WIJNKELDERKE | Lapeirre R | K.A.S. EUPEN | CASSIS | SOLVAY S.A.

Other related companies as Fondation Roger Riou: ´T WIJNKELDERKE | Lapeirre R | K.A.S. EUPEN | CASSIS | SOLVAY S.A.

Fondation Roger Riou is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fondation Roger Riou, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02549621582. Het bedrijf Fondation Roger Riou bevindt zich op het adres: Rue Maurice Charlent 5; 1160; Bruxelles (Auderghem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 376,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 155,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Fondation Roger Riou zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fondation Roger Riou is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fondation Roger Riou is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fondation Roger Riou, openstaande posities, locatie van Fondation Roger Riou op de kaart.

Fondation Roger Riou is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fondation Roger Riou, company assigned to the tax number BE02549621582. The company Fondation Roger Riou is located at the address: Rue Maurice Charlent 5; 1160; Bruxelles (Auderghem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 376,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 155,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Social service organizations. Products created in Fondation Roger Riou were not found.
The main activity of Fondation Roger Riou is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Fondation Roger Riou is not available. You also can look at reviews of Fondation Roger Riou, open positions, location of Fondation Roger Riou on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fondation Roger Riou, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fondation Roger Riou, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fondation Roger Riou, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fondation Roger Riou, employees, financial statistics.