Leemans Pol Fotostudio BVBA

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • Leemans Pol Fotostudio BVBA
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • Leemans Pol Fotostudio BVBA

Contactgegevens Leemans Pol Fotostudio BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Leemans Pol Fotostudio BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Leemans Pol Fotostudio BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tervuursesteenweg 332; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 20 57 00 (+32-016 20 57 00) 016 20 57 00 (+32-016 20 57 00)

Fax (fax): 016 20 19 25 (+32-016 20 19 25) 016 20 19 25 (+32-016 20 19 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Leemans Pol Fotostudio BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Leemans Pol Fotostudio BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Leemans Pol Fotostudio BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Leemans Pol Fotostudio BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Leemans Pol Fotostudio BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Leemans Pol Fotostudio BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Leemans Pol Fotostudio BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Leemans Pol Fotostudio BVBA
Products information Leemans Pol Fotostudio BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06687072753
Ondernemingsnummer: 1399078369
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 257,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Leemans Pol Fotostudio BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advertising photography

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Leemans Pol Fotostudio BVBA
(Get full report from official database of BE for Leemans Pol Fotostudio BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Leemans Pol Fotostudio BVBA
Addition kinds of activities for Leemans Pol Fotostudio BVBA

20240201. Vlaver, bevroren | Custard, frozen
27599917. Textieldrukrollen: gravure | Textile printing rolls: engraving
33569900. Non-ferro rollen en tekenen, nec, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec, nec
35890102. Kookapparatuur, commercieel | Cooking equipment, commercial
39499911. skateboards | Skateboards
39520109. Verf voor brandhout of leerwerk, platina | Paints for burnt wood or leather work, platinum
56990403. Dressmakers, custom | Dressmakers, custom

Werken bij Leemans Pol Fotostudio BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Leemans Pol Fotostudio BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Leemans Pol Fotostudio BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Leemans Pol Fotostudio BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operatoren (A2 Diploma) met doorgroeimogelijkheden - Chemische sector te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent ben ik op zoek naar een medewerker die producten aanmaakt en die beschikt over een A2 diploma. Je volgt kwaliteitsparameters op, daarnaast ook de stocklevels van grondstoffen. Verder sta je open voor een gevarieerde jobinhoud met veel uitdagingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van de producten op alle reactoren en de opvolging van het chemisch proces. Dit doe je in samenspraak met het labo. Je staat flexibel tegenover een gevarieerde functieinhoud en sporadisch fysiek werk schrikt jou niet af. Je zoekt een functie op lange termijn en werkt nauwkeurig en veilig. Er wordt vinger aan de pols gehouden door een permanent evaluatiesysteem. Hierdoor heb je de mogelijkheid tot ultieme zelfontplooiing. Werkuren: Je werkt in een 2 ploegenstelsel en bent flexibel om ook overdag of vaste nacht te werken. werkuren: 6u - 14u en van 14u - 22u op vrijdag: 6u - 12u en van 12u - 18u overdag van 7u15 - 16u15 op vrijdag: 7u15 - 11u15 Nacht van 22u - 6u op vrijdag: 18u - 24u Bedrijfsprofiel: Een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent.

  • Chemisch procesoperator volcontinue m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Midden-Limburg, zijn wij op zoek naar een proces-operator (m/v). Takenpakket: - Bedienen en bijsturen van de installaties adhv productieparameters - Registreren van de testresultaten, proces-parameters op logsheets en analysebladen - Toezien en instaan voor de orde en netheid van de werkruimte en ketels - Toezien op de goede werking van de installaties en signaleren van afwijkingen - Simpele onderhoudstaken zoals het eenvoudig sleutelwerk aan flensen en leidingen, het controleren van oliepeil en bijvullingen, ….

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een nieuwe kracht om het team aan te vullen. Als Monteur zal je de volgende taken uitoefenen: je kan planlezen lassen een meerwaarde je bent veelzijdig en vertrouwd met diverse montage technieken (ramen deuren trappen leuningen)

  • Matrijstechnieker dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als matrijstechnieker voer je preventief en curatief onderhoud uit op de matrijzen los je matrijsgerelateerde problemen op tijdens het productieproces test je nieuwe matrijzen en keur je ze  zorg je ervoor dat de matrijzen voldoen aan de standaarden

  • Huishoudhulp/Poetshulp Landen (met dienstencheques) (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudenten kerstvakantie traiteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar jobstudenten die willen meehelpen in de productie van een traiteurzaak. Heb jij ervaring met kassawerk? Wil jij in hartje Gent werken? Meld je als de bliksem aan bij Konvert interim Gent!

  • Werkstudenten Koerier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Studentenjob

    Je gaat broodjes leveren bij onze klanten. Als er geen bestellingen zijn, help je mee in de zaak (opdienen, afwassen, opruimen, frigo bijvullen,...).

  • Bijlesgever wiskunde (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Consultant Rekrutering & Selectie (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: VERPOUCKE CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Na een grondige analyse van de klantenbehoeften en de functiebeschrijving van het gezochte profiel, ben je als Consultant verantwoordelijk voor het rekruteringsproces van A tot Z. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Bij de opstart van een vacature, stel je een catchy advertentietekst op die de juiste kandidaten zal aantrekken. Via alle mogelijke kanalen en sociale media zoek je naar de juiste profielen en benader je deze op een actieve manier. Je screent potentiële kandidaten, voert interviews volgens de STAR-methodiek, redigeert rapporten, vraagt referenties na, … kortom: je doet er alles aan om de juiste kandidaten te selecteren. Het opbouwen van een goed contact met de klanten (veel van onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven waar we reeds een jarenlange samenwerking hebben mee uitgebouwd). Als lid van het team Recruitment & Selection werk je hand in hand met je collega’s op een efficiënte en resultaatgerichte manier. Je werkt vanuit de uitvalsbasis in Edingen en rapporteert aan de teamleader R&S. Trefwoorden: Recruiter, HR, search, hunting, rekrutering en selectie, kanaal, sociale media, recruitment, human resources, werving en selectie, direct search, headhunting, headhunter, uitzendconsulent, uitzending, interim, ….

  • TECHNISCHE VERTEGENWOORDIGER (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: 7 D'ARMOR

    Type: Vaste Job

    Technishe vertegenwoordiger met minstens 2 jaar ervaring in de verkoop van technische maintenance producten. B TO B. Baanwerk en prospectie. Tweetalig Nederlands - Frans

  • Zelfstandig kinderverzorg(st)er (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in een van onze kinderopvang locaties in, voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je kan op een correcte manier met de ouders en collega's overleggen over de verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je zorgt voor een aangename sfeer, waar kinderen op hun eigen tempo, maar met voldoende positieve stimulans, kunnen ontwikkelen en bij leren. Daarom voorzie je dagelijkse activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Daarnaast voer je enkele huishoudelijke taken uit, zoals het onderhouden van de speel en slaapruimtes. Hierbij is oog voor hygiëne en veiligheid van belang.

Zoek naar antwoorden van Leemans Pol Fotostudio BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Leemans Pol Fotostudio BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Leemans Pol Fotostudio BVBA. Laat een reactie achter voor Leemans Pol Fotostudio BVBA. Leemans Pol Fotostudio BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Leemans Pol Fotostudio BVBA. Leave a respond for Leemans Pol Fotostudio BVBA. Leemans Pol Fotostudio BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Leemans Pol Fotostudio BVBA op de google maps. Adres en contacten Leemans Pol Fotostudio BVBA
Location of Leemans Pol Fotostudio BVBA on the google maps. Address and contacts of Leemans Pol Fotostudio BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Leemans Pol Fotostudio BVBA Leemans Pol Fotostudio BVBA: DANY PIRNAY | Eric (Taxi) | GARAGE DION SPRL | Artima & Co | PHOTOPLAN IMPRIM?

Other related companies as Leemans Pol Fotostudio BVBA: DANY PIRNAY | Eric (Taxi) | GARAGE DION SPRL | Artima & Co | PHOTOPLAN IMPRIM?

Leemans Pol Fotostudio BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Leemans Pol Fotostudio BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06687072753. Het bedrijf Leemans Pol Fotostudio BVBA bevindt zich op het adres: Tervuursesteenweg 332; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 257,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advertising photography. Producten gemaakt in Leemans Pol Fotostudio BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Leemans Pol Fotostudio BVBA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Leemans Pol Fotostudio BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Leemans Pol Fotostudio BVBA, openstaande posities, locatie van Leemans Pol Fotostudio BVBA op de kaart.

Leemans Pol Fotostudio BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Leemans Pol Fotostudio BVBA, company assigned to the tax number BE06687072753. The company Leemans Pol Fotostudio BVBA is located at the address: Tervuursesteenweg 332; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 257,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advertising photography. Products created in Leemans Pol Fotostudio BVBA were not found.
The main activity of Leemans Pol Fotostudio BVBA is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Leemans Pol Fotostudio BVBA is not available. You also can look at reviews of Leemans Pol Fotostudio BVBA, open positions, location of Leemans Pol Fotostudio BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Leemans Pol Fotostudio BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Leemans Pol Fotostudio BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Leemans Pol Fotostudio BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Leemans Pol Fotostudio BVBA, employees, financial statistics.