Fotobedrijf(B & M) BVBA

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • Fotobedrijf(B & M) BVBA
Private companiesPaper and Allied Products • Fotobedrijf(B & M) BVBA

Contactgegevens Fotobedrijf(B & M) BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fotobedrijf(B & M) BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fotobedrijf(B & M) BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortrijkstraat 46; 8700; Tielt, België

Telefoon (phone): 051 40 53 53 (+32-051 40 53 53) 051 40 53 53 (+32-051 40 53 53)

Fax (fax): 051 40 82 00 (+32-051 40 82 00) 051 40 82 00 (+32-051 40 82 00)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fotobedrijf(B & M) BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fotobedrijf(B & M) BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fotobedrijf(B & M) BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fotobedrijf(B & M) BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fotobedrijf(B & M) BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fotobedrijf(B & M) BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fotobedrijf(B & M) BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fotobedrijf(B & M) BVBA
Products information Fotobedrijf(B & M) BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02934417724
Ondernemingsnummer: 5654357910
Hoofdstad (capital): 980,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 781,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Photographers

Product categorie (product category): Advertising photography

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fotobedrijf(B & M) BVBA
(Get full report from official database of BE for Fotobedrijf(B & M) BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fotobedrijf(B & M) BVBA
Addition kinds of activities for Fotobedrijf(B & M) BVBA

20929911. Garnalen, bevroren: bereid | Shrimp, frozen: prepared
20990200. Bakpoeder en frisdrank, gist en andere ontlastingmiddelen | Baking powder and soda, yeast, and other leavening agents
32110000. Vlakglas | Flat glass
32950207. Fuller's aarde, gemalen of anderszins behandeld | Fuller's earth, ground or otherwise treated
39429900. Dolls en gevulde speelgoed, nec | Dolls and stuffed toys, nec
51120403. Mimeograaf papier | Mimeograph paper

Werken bij Fotobedrijf(B & M) BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fotobedrijf(B & M) BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fotobedrijf(B & M) BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fotobedrijf(B & M) BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • CE Rolkraanchauffeur regio Gent - Brussel - Antwerpen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant bij Asap, zijn wij op zoek naar rolkraanchauffeurs CE. - Als chauffeur staat u in voor het vervoeren van bouwmaterialen (o.a. klinkers / buizen / betonelementen/bekistingmateriaal/tuinelementen/bigbags/DHZ-materialen). U dient deze op verschillende locaties met de kraan te leveren. - Je uren zijn flexibel d.w.z start- en einduur: soms om 03.00 beginnen, soms 04.00, soms 05.00,… en einduur is nooit op voorhand te voorspellen. - Het kan is gebeuren dat je s nachts gaat werken

  • MACHINEBOUWERS - RIJBEWIJS B NOODZAKELIJK (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf dat zich bezig houdt met het uitsturen van ervaren techniekers en/of technische profielen, zijn wij op zoek naar een meerdere machinebouwer - machineombouwers met ervaring binnen de industriele sector. Wat verstaan wij onder de industriele sector? productiebedrijven werven motoren machines ... Als monteur zal je instaan voor een variabel takenpakket waar je op termijn na een postieve uitzendperiode, kans maakt op een vast contract. Onze klant bied een firmawagen als je vast in dienst gaat. Het kan ook zijn je tijdens je uitzendperiode als een firmawagen aangeboden krijgt.

  • monteur staalbouw (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Monteren van stalen constructies - zowel particulier als industrieel

  • Poederlakker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Operator automatische poederlakinstallatie werken met moderne poederinstallaties Vereisten zin voor detail Bedrijfsinfo Onze klant is gelegen te Lummen en actief in de metaalsector. Het bedrijf is een toeleverancier van aluminiumsystemen. zelfstandig en kunnen samenwerken dynamisch ingesteld klaar om de handen uit de mouw te steken flexibel leergierig orde en netheid

  • Recruiter Arbeidersprofielen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geel dat gespecialiseerd is in renovatie- en restauratiewerken zijn wij op zoek naar een gedreven Recruiter voor Arbeidersprofielen. Jouw verantwoordelijkheden: Je gaat actief en intensief op zoek naar geschikte arbeidersprofielen voor het bedrijf. Je gebruikt hierbij de standaardkanalen (VDAB, jobsites, LinkedIn, etc), maar je bent zelf ondernemend en gebruikt alle middelen ter jouw beschikking om arbeidersprofielen te vinden. Je spreekt af met geschikte kandidaten en toont hen het bedrijf en de verschillende afdelingen. Je screent de kandidaten, houdt testings, neemt referenties af en plant vervolgafspraken in. Je bent heel creatief ingesteld. Je bedenkt nieuwe manieren om kandidaten aan te trekken, en een goede kandidaat laat je niet zomaar los. Uiteraard neemt je de administratieve opvolging ook voor jou rekening. Je rapporteert aan de HR Manager.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Londerzeel (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Hertsberge 20u/week (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een home manager (m/v) voor een gastgezin wonende in Hertsberge. Als home manager staat u voornamelijk in voor het poetsen, wassen & strijken en andere huishoudelijke taken. U kan zelfstandig werken en hebt een goeie werkorganisatie. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Regio Zelzate/Wachtebeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Zelzate en Wachtebeke Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Team Assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om ons team van 8 te versterken, zijn we op zoek naar een enthousiaste team assistant; een nieuwe collega met een uitgesproken hands-on mentaliteit die op zoek is naar een leuke uitdaging binnen een creatieve omgeving. Wat ga je zoal doen ull; Jij wordt onze office manager, en zorgt er zo voor dat ons kantoor een fijne en gezellige plek is om te werken. ull; Je ondersteunt het dagdagelijkse reilen en zeilen van ons design team. ull; Je helpt de strategisch – en business directeur over verschillende klanten en projecten heen; van onderzoek tot team planning en facturatie. ull; Ook neem je enkele HR-administratieve taken voor je rekening.

  • Arbeiders aanleg rails (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen spooronderhoud en spooraanleg zoeken wij op heden een spoorarbeider. Als spoorarbeider behoren tot jouw takenpakket: installeren/herstellen/vervangen van treinsporen uitgraven van de koffers aanvullen van steenslag leggen van dwarsliggers of spoorpanelen uitlijnen met behulp van landmeterpunten

  • Vertegenwoordigers Energiemarkt B2B , B2C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Directe verkoop

  • Centric - IT Delivery Manager (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context IT eDevelopment is a subdepartment of IT Delivery. Its core activity is to develop and maintain different customer-facing communication channels, such as, Customer portal, e-shop, ... At IT eDevelopment, we focus on the customer and search for a perfect balance between flexibility and professionalism, resulting in qualitative deliveries while respecting the deadline. Mission The Delivery Manager is responsible for the operational impact of the IT eDevelopment department . eDevelopment is a combination of several Scrum teams, who are working in sprints of two weeks. The Delivery Manager is responsible for the overall operational coordination and delivery of these teamsn by interacting and engaging with the various Scrum masters and Senior profiles within those teams. Key Roles & Responsibilities Managing delivery, steer cross functional teams towards deliverables. Manage dependencies within different projects and other initiatives. Risk Management Stakeholder management (including change & conflict management, expectation mgmt. & aligment up to LT level) Profile Business Expertise: The Delivery Manager must understand the business, industry and corresponding technology. Besides Telecom knowledge, ICT knowledge is required too as lot of projects need IT adaptations or are dealing with deploying of applications. Knowledge must make it possible: to identify impact and stakeholders in the Telenet organisation, to guide the teams to define and build optimal solutions taking into account different expectations, to challenge each of the impacted teams, solutions & plans, to identify dependencies and conflicts between different teams and projects. Experience of the entire project/application LifeCycle, especially with regard to delivery, testing, default resolution and recognised development methodologies A good understanding of the company's organization and corresponding roles is needed as projects have links and stakeholder involvement with finance, purchasing, business, legal, IT,... Problem Solving Must guide the teams to build possible options and scenario's with respect to business case, technical solutions etc. in situations with: Known technology & business processes Solutions must be build on assumptions, which can change. Many conflicts of interests High time pressure, high expectations to deliver very quickly.Sparring partner for the key experts/professionals in the team ànd stakeholders. Interactions/Interpersonal Skills The following interpersonal skills are key at expert/ professional level: Stakeholder management and perception management Excellent influencing skills & negotiation skills. Ability to align cross functional stakeholders Abillity to build trust, and an open and transparent working climate High “get it done“ & mobilization capabilities

Zoek naar antwoorden van Fotobedrijf(B & M) BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Fotobedrijf(B & M) BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fotobedrijf(B & M) BVBA. Laat een reactie achter voor Fotobedrijf(B & M) BVBA. Fotobedrijf(B & M) BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fotobedrijf(B & M) BVBA. Leave a respond for Fotobedrijf(B & M) BVBA. Fotobedrijf(B & M) BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fotobedrijf(B & M) BVBA op de google maps. Adres en contacten Fotobedrijf(B & M) BVBA
Location of Fotobedrijf(B & M) BVBA on the google maps. Address and contacts of Fotobedrijf(B & M) BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Fotobedrijf(B & M) BVBA Fotobedrijf(B & M) BVBA: OUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV | Euro-Frais SCRL | Devarco BVBA | JOZEF GEENEN | De Coster

Other related companies as Fotobedrijf(B & M) BVBA: OUDPAPIERBEDRIJF GILGEMYN NV | Euro-Frais SCRL | Devarco BVBA | JOZEF GEENEN | De Coster

Fotobedrijf(B & M) BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fotobedrijf(B & M) BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02934417724. Het bedrijf Fotobedrijf(B & M) BVBA bevindt zich op het adres: Kortrijkstraat 46; 8700; Tielt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 980,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 781,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advertising photography. Lijst met producten zijn Photographers.
De hoofdactiviteit van Fotobedrijf(B & M) BVBA is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fotobedrijf(B & M) BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fotobedrijf(B & M) BVBA, openstaande posities, locatie van Fotobedrijf(B & M) BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fotobedrijf(B & M) BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fotobedrijf(B & M) BVBA, company assigned to the tax number BE02934417724. The company Fotobedrijf(B & M) BVBA is located at the address: Kortrijkstraat 46; 8700; Tielt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 980,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 781,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advertising photography. List of products are Photographers.
The main activity of Fotobedrijf(B & M) BVBA is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Fotobedrijf(B & M) BVBA is not available. You also can look at reviews of Fotobedrijf(B & M) BVBA, open positions, location of Fotobedrijf(B & M) BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fotobedrijf(B & M) BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fotobedrijf(B & M) BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fotobedrijf(B & M) BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fotobedrijf(B & M) BVBA, employees, financial statistics.