De Visu

Contactgegevens De Visu: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Visu: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Visu

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Moerkerke 29; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 215 62 90 (+32-02 215 62 90) 02 215 62 90 (+32-02 215 62 90)

Fax (fax): 02 215 75 89 (+32-02 215 75 89) 02 215 75 89 (+32-02 215 75 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Visu: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Visu"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Visu"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Visu, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Visu. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Visu, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Visu. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Visu
Products information De Visu

BTW identificatienummer (tax): BE02438934326
Ondernemingsnummer: 9329284667
Hoofdstad (capital): 882,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 106,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in De Visu zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advertising photography

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Visu
(Get full report from official database of BE for De Visu)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Visu
Addition kinds of activities for De Visu

28229903. Gekloreerde rubbers, synthetisch | Chlorinated rubbers, synthetic
30691008. Laken, hard rubber | Sheets, hard rubber
50840301. kettingzagen | Chainsaws
52610201. Kunstmest | Fertilizer
54210200. Vleesmarkten, inclusief vriezervoorzieners | Meat markets, including freezer provisioners
62829903. Beleggingsadviseurs | Investment counselors
80110301. Groepsgesondheidsvereniging | Group health association

Werken bij De Visu: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Visu: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Visu. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Visu. Looking for open vacancies in other companies

  • ELECTRICIENS (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar 3 electriciens. Ervaring in sanitair is een troef maar geen vereiste. Het gaat hier om dagwerk met een vast contract in het vooruitzicht!

  • Quality controller (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als quality controller behandel, onderzoek, rapporteer en volg je klachten op met betrekking tot kwaliteits- en logistieke afwijkingen vastgesteld tijdens de controle van inkomende goederen of door affliates, klanten of leveranciers. Dit betekent concreet: Behandelen van kwaliteits en logistieke klachten en zorg dragen voor een correcte opvolging en afhandeling hiervan binnen de gestelde tijdslimieten. Advies geven over mogelijke oplossingen en voorstellen formuleren tot kwaliteitsverbetering. Coördineren van retourzendingen en initiëren en supporten van rework of sorteer acties. Controleren van inkomende en uitgaande leveringen. Opvolgen en informeren van ontwerp veranderingen aan klanten.

  • Magazijnier (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Kampenhout zijn wij op zoek naar een magazijnier met heftruckattest. Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie bij verlof of ziekte van collega's. Je hebt ervaring als heftruckchauffeur en orderpicken. Kortom, ben jij de persoon die wij zoeken? Mail je cv naar [email protected] en wij nemen contact met je op! Hopelijk tot snel!

  • Chauffeur C distributie - vroege shift - regio Waasland (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Verrebroek (Beveren), een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de verwerking van aardappelproducten, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met C-rijbewijs. Je begint's ochtens rond 4u aan je werkdag, waar je de afgewerkte producten met behulp van een transpallet in je vrachtwagen laadt. Nadien ga je de baan op en zorg je voor de bevoorrading van zo'n twintig klanten, om vervolgens terug richting Verrebroek te keren.

  • Lijnverantwoordelijke parket (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als lijnverantwoordelijke voer je het volgende takenpakket uit: Je bent verantwoordelijk voor de spraylijn. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Afhandelen van de orders en opvolgen van de planning. Je kunt leiding geven en hebt inzicht.

  • Werken als huishoudhulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulpen regio Brecht en Sint-Job (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Sint-Job: voornamelijk poetsen en strijken, maar ook boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

  • Student kennis Navision gezocht! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Merelbeke ben ik op zoek naar een student die een basiskennis heeft van Navision. Dit voor het uitpluizen van prijzen en het helpen bij een nieuwe structuur voor verkoopprijzen op poten te zetten. Zeer goede kennis Excel en basis kennis Navision vereist! Interesse? Bezorg me ASAP jouw CV!

  • LESGEVER AQUAGYM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les aquagym op 30 november 2018 (08:45-09:30) in Oostkamp zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan senioren. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Stage IT (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • zelfstandig psycholoog (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MOVIMENTO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij groepspraktijk Movimento zijn we op zoek naar klinisch psycholoog om ons team te versterken. Ons team bestaat momenteel uit een diëtiste/sportdiëtiste en een kinderpsycholoog. - Als psychologe/psycholoog huur je een praktijkruimte. Dit kan per dag(deel) - Je bepaalt zelf de te presteren uren/ dagen en krijgt de kans stap voor stap te groeien. - Naast je eigen praktijk bouw je mee aan multidisciplinaire groepsprogramma's. - huidige Doelgroep: patiënten met overgewicht, emotie eters, eetstoornissen, laag zelfbeeld, ...zowel kinderen, adolescenten als volwassenen. - Naast de huidige doelgroep, ben je vrij je eigen praktijk uit te bouwen Extra: - Je bent bereid om groepsessies/workshops te geven.

  • afarax - Senior .NET / SharePoint 2016 Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet and collaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2016 On Premise and O365 to strengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, the implementation and the delivery of projects/sites with success. Objective of the mission Develop Web applications based on functional input documents Developer new Web projects in SharePoint 2016 and apps for SP online Provide work estimations Write technical design documents and/or technical analyses for other developers Perform pre-integration testing Offer coaching and/or technical support in the team Profile Good analytical skills Work in an organized and structured way Team player Able to work in a large complex organisation Flexible Problem solving attitude Good coaching and communication skills Professional experience in an IT Services environment Technical Skills Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 2013/2016 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) Advanced knowledge of developing for SharePoint Online Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies Visual Studio Client side development: JavaScript, JQuery, CSOM, Angular Experience with websites and applications design (CSS) Understanding of relevant technologies and development life cycles Experienced user of MS Office tools Additional Skills (not mandatory) Experience with SPFx Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area

Zoek naar antwoorden van De Visu in sociale netwerken
Look for responds of De Visu in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Visu. Laat een reactie achter voor De Visu. De Visu bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Visu. Leave a respond for De Visu. De Visu on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Visu op de google maps. Adres en contacten De Visu
Location of De Visu on the google maps. Address and contacts of De Visu

Andere gerelateerde bedrijven als come De Visu De Visu: V.D.K. SPAARBANK | CLAUDINE DEVROE | Couvreur L | C?ME | ECOLE ST.PHILIPPE

Other related companies as De Visu: V.D.K. SPAARBANK | CLAUDINE DEVROE | Couvreur L | C?ME | ECOLE ST.PHILIPPE

De Visu is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Visu, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02438934326. Het bedrijf De Visu bevindt zich op het adres: Rue de Moerkerke 29; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 882,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 106,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Advertising photography. Producten gemaakt in De Visu zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Visu is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Visu is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Visu, openstaande posities, locatie van De Visu op de kaart.

De Visu is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Visu, company assigned to the tax number BE02438934326. The company De Visu is located at the address: Rue de Moerkerke 29; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 882,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 106,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Advertising photography. Products created in De Visu were not found.
The main activity of De Visu is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Visu is not available. You also can look at reviews of De Visu, open positions, location of De Visu on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Visu, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Visu, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Visu, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Visu, employees, financial statistics.