DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE

Contactgegevens DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Emiel Banningstraat 4; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 216 04 07; 0477 90 09 48 (+32-03 216 04 07; 0477 90 09 48) 03 216 04 07; 0477 90 09 48 (+32-03 216 04 07; 0477 90 09 48)

Fax (fax): +32 (15) 951-58-90 +32 (15) 951-58-90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE
Products information DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE

BTW identificatienummer (tax): BE06662078857
Ondernemingsnummer: 7241882324
Hoofdstad (capital): 543,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 789,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Photographers - Industrial & technical

Product categorie (product category): Advertising photography

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE
(Get full report from official database of BE for DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE
Addition kinds of activities for DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE

394299. Dolls en gevulde speelgoed, nec | Dolls and stuffed toys, nec
20510204. Croissants, behalve bevroren | Croissants, except frozen
25190101. Tuinmeubelen, behalve hout, metaal, steen of beton | Garden furniture, except wood, metal, stone, or concrete
29110301. Zure olie | Acid oil
39530103. Embossing seals, corporate en officieel | Embossing seals, corporate and official
50440400. Adressen en mailing machines | Addressing and mailing machines
50630400. Verlichtingsarmaturen | Lighting fixtures
72419901. Kapperskool | Barber college
75390201. Carburateur reparatie | Carburetor repair
87210200. Boekhoudkundige diensten, uitgezonderd audit | Accounting services, except auditing

Werken bij DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper groeten en fruit (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groenten- en fruitwinkel in Dentergem zijn we op zoek naar iemand die van dinsdag tem vrijdag wil werken. Je werkt steeds van 8u tot 12u en van 13u30 tot 18u30. Je staat alleen in de winkel dus helpt klanten met hun bestellingen, zorgt dat de winkel in orde is, doet kassawerk, ...

  • chauffeur CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Chauffeur CE zal je: Voornamelijk met de huifwagen rijden Soms ook met container rijden Soms ook moeten inspringen in de productie dagritten doen (met 1 à 2 stops per dag) in België Nederland en Duitsland

  • Technisch jobstudent zaterdag (18+) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Hiervoor zoeken wij een jobstudent met een technische achtergrond, voor het bedienen van de waslijn. Je taak bestaat uit: Het bedienen van de waslijn; Technische storingen oplossen; Instaan voor de orde en netheid; Meehelpen met het sorteren; ... Je werkt op zaterdag in de namiddagploeg en eventueel ook in vakantieperiodes. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een logistiek bedrijf gelegen in het Industrieterrein van Zellik. Zij zijn verantwoordelijk voor de verhuring van plooiboxen voor o.a. Delhaize. De plooiboxen komen terug binnen in het bedrijf en worden ingescand en nageteld. Nadien komen ze in een moderne, automatische lijn terecht waar ze worden gesorteerd en gereinigd.  Dit allemaal in een nieuwe site.

  • Student |dynamische kantoor | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps zoekt een Student voor een dynamische onderneming actief in Hasselt. Onze klant, een dynamische onderneming, is op zoek naar een Student. Jouw verantwoordelijkheden * Je boekt de aan- en verkoopfacturen in; * Je bereidt de Btw-aangifte voor; * Je bent verantwoordelijk voor ad hoc boekhoudkundig en administratieve taken; * Je boekt de bankuittreksels in. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Student gezocht! (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas

  • Student(e) Graphic Design (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Studentenjob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een student(e) graphic design. Ben je momenteel bachelor/master student in een grafische richting? Sta je te popelen om je kennis om te zetten in de praktijk? Heb je een zeer goede kennis van Indesign? Dan ben jij de student die wij zoeken! Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

  • GEZOCHT: STUDENTEN VOOR TELESALES OP ZATERDAG (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten te Mechelen, zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die op zaterdagvoormiddag als telesales medewerkers zouden willen werken ! Je belt naar bestaande klanten, biedt producten/ diensten aan en helpt de klanten om bestellingen te doen. Je bouwt een open gesprek op waarin je luistert naar het verhaal van de klant en meest geschikte producten voorstelt. Je hebt de mogelijkheid om op verschillende (B2B en B2C) projecten te werken.

  • 2-talige aanwerver in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. We helpen u in het aanreiken van kontakten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Sr projectleider aan Bouwheerzijde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676203-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever is een project management bureau gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van zowel residentieel, utiliteits- als industrieel vastgoed. Als Sr projectleider aan Bouwheerzijde  behoren volgende taken tot je takenpakket:   Het beheren en beheersen van het totale bouwproces van vastgoedprojecten, dit van bij het ontwerp tot de definitieve oplevering. Het opstellen en bewaken van de planning, budgetten en de afgeleverde kwaliteit. Daarnaast sta je ook in voor de technische en administratieve opvolging van jouw projecten. Je bent de centrale figuur van het bouwteam en de schakel tussen enerzijds de opdrachtgever/bouwheer en anderzijds de architect, het studiebureau, de aannemers en onderaannemers... Je bent de motor van het project door het bouwteam aan te sturen, te leiden, te motiveren en de diverse taken te delegeren. Je bent een echte troubleshooter die het hoofd biedt aan verschillende mogelijke hindernissen/risico's en steeds voor een gepaste oplossing zorgt.

  • Verkoopsmedewerker-leercontract (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: JBC

    Type: Leercontract

    Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerd persoon. Na je opleiding kom je op een afdeling waar je verder je capaciteiten ontwikkelt. Je taak bestaat uit het op orde houden van de winkel, inleggen van nieuwe goederen, klanten helpen en kassawerk. Als zaakvoerder met lerarenopleiding zorg ik ervoor dat mijn team je een degelijke opleiding en opvolging geeft.

  • Flexijob horecamedewerker (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: SAUNATE

    Type: Flexijob

    Als flexi sta je deels op de pklanning en kan je deels onverwacht inspringen. Klanten ontvangen, bedienen en verzorgen doe je met passie. Horeca ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE in sociale netwerken
Look for responds of DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE. Laat een reactie achter voor DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE. DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE. Leave a respond for DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE. DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE op de google maps. Adres en contacten DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE
Location of DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE on the google maps. Address and contacts of DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE: BART BRAECKMAN | DANIEL BAJOMEE | ALEXANDRA DE JONG | Devos Luc BVBA | Pico Bello

Other related companies as DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE: BART BRAECKMAN | DANIEL BAJOMEE | ALEXANDRA DE JONG | Devos Luc BVBA | Pico Bello

DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06662078857. Het bedrijf DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE bevindt zich op het adres: Emiel Banningstraat 4; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 543,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 789,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Advertising photography. Lijst met producten zijn Photographers - Industrial & technical.
De hoofdactiviteit van DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE, openstaande posities, locatie van DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE, company assigned to the tax number BE06662078857. The company DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE is located at the address: Emiel Banningstraat 4; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 543,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 789,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Advertising photography. List of products are Photographers - Industrial & technical.
The main activity of DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE is not available. You also can look at reviews of DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE, open positions, location of DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE, employees, financial statistics.