PUBLI GUYRA BVBA

Contactgegevens PUBLI GUYRA BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PUBLI GUYRA BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PUBLI GUYRA BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dongelstraat 151; 3293; Diest (Kaggevinne), België

Telefoon (phone): 013 33 38 95 (+32-013 33 38 95) 013 33 38 95 (+32-013 33 38 95)

Fax (fax): 013 33 38 95 (+32-013 33 38 95) 013 33 38 95 (+32-013 33 38 95)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PUBLI GUYRA BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PUBLI GUYRA BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PUBLI GUYRA BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PUBLI GUYRA BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PUBLI GUYRA BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PUBLI GUYRA BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PUBLI GUYRA BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PUBLI GUYRA BVBA
Products information PUBLI GUYRA BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06305297851
Ondernemingsnummer: 8261688232
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 368,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Exhibition stands; Letters & lettering; Advertising clothes

Product categorie (product category): Advertising painters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PUBLI GUYRA BVBA
(Get full report from official database of BE for PUBLI GUYRA BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PUBLI GUYRA BVBA
Addition kinds of activities for PUBLI GUYRA BVBA

01610201. Engelse Erwtboerderij | English pea farm
28920107. Loodstyphnate (explosieve) | Lead styphnate (explosive)
31729901. Checkbook covers | Checkbook covers
39499900. Sport- en atletische goederen, nec, nec | Sporting and athletic goods, nec, nec
89990904. Fysica consultant | Physics consultant

Werken bij PUBLI GUYRA BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PUBLI GUYRA BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PUBLI GUYRA BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PUBLI GUYRA BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technical Expert - Automation (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als marktleider beheert en onderhoudt onze klant tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie, ... . We nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor onze rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen. We zijn op zoek naar een Technical Expert - Automation, die een bijdrage wil leveren aan de groei van een veelzijdige automatiseringsafdeling. De projecten zijn vooral gesitueerd in Vlaanderen en Brussel. Het betreft veelal projecten voor HVAC (heating ventilation and air conditioning), waterbehandeling van zwembaden en industriële productie van warm water, stoom, ijswater, perslucht. De programmering heeft betrekking op PLC-systemen, aandrijftechniek, meet- en regelapparatuur en SCADA. Je zorgt ervoor dat de projecten vanaf gespecifieerde offertes worden uitgewerkt tot volledig werkende systemen Je assisteert bij de inkoop, bereidt offertes voor en geeft indien nodig ondersteuning aan bedradingsmonteurs

  • Huisvuilbelader (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een afvalbelader voor het ophalen van diverse afvalstoffen zoals restafval, PMD, GFT, rolcontainers, papier/karton, grof vuil, etc... Je zal instaan voor het vullen van de laadbak met zakken en ledigt de containers, je zal het beladings- en perssysteem bedienenen zal instaan voor het begeleiden van de chauffeurs tijdens manoevers.

  • bekister (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bio-Dynamics is gespecialiseerd in het bouwen van tanks voor waterzuiveringsstations, biogas-centrales en industriële of landbouwkundige toepassingen. Bio-Dynamics is gegroeid uit de kennis op het gebied van waterzuivering en milieutechniek, die sedert 30 jaar is opgedaan. Bio-Dynamics is gespecialiseerd in de bouw van ronde betontanks met een diameter van 4,5 meter tot 50 meter en een hoogte tot 20 meter. Dit met of zonder dak, zowel onder- of bovengronds.

  • Huishoudhulp Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • Jobstudent magazijnier in tuincenter - elke ZATERDAG (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een tuincenter regio Nevele zijn wij op zoek naar een jobstudent die op regelmatige basis op zaterdag kan werken. Jouw taken: - Leveringen uitpakken/rekken aanvullen - Magazijn op orde zetten - Monteren van bbq's en andere materialen

  • Student bakkerij (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een warme bakkerij in Kinrooi zijn we op zoek naar studenten die op zondag kunnen werken.  Als student sta je zowel voor in de winkel als achter in de bakkerij, mogelijke taken zijn:  Bediening van klanten  Kassa Opruimen Afwerken van de patisserie 

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Oostakker) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Process / Production Engineer (kunststof) (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Process / Manufacturing Engineer : ontwikkel je nieuwe plastic preforms en flessen in de pilot plant verwissel je proefmatrijzen en start je de testmachines op verbeter je de processen qua efficiëntie, kost, betrouwbaarheid,... controleer je de proefseries en valideer/rapporteer je de nieuwe processen assisteer je bij onderhoud en de introductie van nieuwe technologieën Bedrijfsprofiel : Bedrijf in kunststof te Brecht met een 110-tal vaste medewerkers

  • RONDREIZEND APOTHEKER(ES) KUSTREGIO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: INVEDA

    Type: Vaste Job

    Je bent rondreizend apotheker(es) en staat in voor vervanging van een collega's tijdens zijn/haar afwezigheid in de apotheek. Je maakt bereidingen, staat in voor klantenrelaties en volgt de dagelijkse werking binnen een apotheek en team op. Je werkt in verschillende kantoren aan de kust; Oostduinkerke, Nieuwpoort en Oostende

  • Projectarchitect COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Projectarchitect die graag meewerkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

  • leefgroepbegeleider (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: DE KLEINE VOS

    Type: Werfreserve

    Dagelijkse begeleiding van kinderen (0-8 jaar) in een leefgroep + contacten met de context. · observatie en ontwikkelingsstimulering van de kinderen · voorbereiding van individuele pedagogische handelingsplannen · constructieve contacten onderhouden met de contextbegeleiding · opnemen van huishoudelijke taken · actief samenwerken binnen de organisatie · interne communicatiekanalen raadplegen en respecteren · administratieve taken opnemen

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

Zoek naar antwoorden van PUBLI GUYRA BVBA in sociale netwerken
Look for responds of PUBLI GUYRA BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PUBLI GUYRA BVBA. Laat een reactie achter voor PUBLI GUYRA BVBA. PUBLI GUYRA BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PUBLI GUYRA BVBA. Leave a respond for PUBLI GUYRA BVBA. PUBLI GUYRA BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PUBLI GUYRA BVBA op de google maps. Adres en contacten PUBLI GUYRA BVBA
Location of PUBLI GUYRA BVBA on the google maps. Address and contacts of PUBLI GUYRA BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come PUBLI GUYRA BVBA PUBLI GUYRA BVBA: Elektriciteitswerken Neven BVBA | Agence Catella Codemer | DE PREST | PATRICK LEMAHIEU | ENTENTE PRESLOISE

Other related companies as PUBLI GUYRA BVBA: Elektriciteitswerken Neven BVBA | Agence Catella Codemer | DE PREST | PATRICK LEMAHIEU | ENTENTE PRESLOISE

PUBLI GUYRA BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PUBLI GUYRA BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06305297851. Het bedrijf PUBLI GUYRA BVBA bevindt zich op het adres: Dongelstraat 151; 3293; Diest (Kaggevinne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 368,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advertising painters. Lijst met producten zijn Exhibition stands; Letters & lettering; Advertising clothes.
De hoofdactiviteit van PUBLI GUYRA BVBA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PUBLI GUYRA BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PUBLI GUYRA BVBA, openstaande posities, locatie van PUBLI GUYRA BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PUBLI GUYRA BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is PUBLI GUYRA BVBA, company assigned to the tax number BE06305297851. The company PUBLI GUYRA BVBA is located at the address: Dongelstraat 151; 3293; Diest (Kaggevinne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 368,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advertising painters. List of products are Exhibition stands; Letters & lettering; Advertising clothes.
The main activity of PUBLI GUYRA BVBA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PUBLI GUYRA BVBA is not available. You also can look at reviews of PUBLI GUYRA BVBA, open positions, location of PUBLI GUYRA BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PUBLI GUYRA BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PUBLI GUYRA BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PUBLI GUYRA BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PUBLI GUYRA BVBA, employees, financial statistics.