Pix & Motion Filmproduction

Contactgegevens Pix & Motion Filmproduction: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pix & Motion Filmproduction: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pix & Motion Filmproduction

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Flandre 66; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 514 50 40 (+32-02 514 50 40) 02 514 50 40 (+32-02 514 50 40)

Fax (fax): 02 514 57 24 (+32-02 514 57 24) 02 514 57 24 (+32-02 514 57 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pix & Motion Filmproduction: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pix & Motion Filmproduction"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pix & Motion Filmproduction"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pix & Motion Filmproduction, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pix & Motion Filmproduction. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pix & Motion Filmproduction, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pix & Motion Filmproduction. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pix & Motion Filmproduction
Products information Pix & Motion Filmproduction

BTW identificatienummer (tax): BE02584503173
Ondernemingsnummer: 6453613281
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Pix & Motion Filmproduction zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advertising films

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pix & Motion Filmproduction
(Get full report from official database of BE for Pix & Motion Filmproduction)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pix & Motion Filmproduction
Addition kinds of activities for Pix & Motion Filmproduction

359903. Machine en ander werk winkel werk | Machine and other job shop work
15429905. Stadionbouw | Stadium construction
20230205. Gecondenseerde Karnemelk | Condensed buttermilk
32759902. Cement, keene's | Cement, keene's
38239908. Potentiometrische zelfbalancerende inst., Behalve x-y plotters | Potentiometric self-balancing inst., except x-y plotters
38250306. Energie meetapparatuur, elektrisch | Energy measuring equipment, electrical
63119907. Levensverzekeringsfondsen, spaarbank | Life insurance funds, savings bank
72991201. Barter service | Bartering service
73790201. Computer hardware vereisten analyse | Computer hardware requirements analysis
79991125. Massage instructie | Massage instruction

Werken bij Pix & Motion Filmproduction: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pix & Motion Filmproduction: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pix & Motion Filmproduction. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pix & Motion Filmproduction. Looking for open vacancies in other companies

  • HR VERANTWOORDELIJKE (M/V) 4/5 (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: NORDEX

    Type: Vervanging brugpensioen

    Nordex Nv is op zoek naar een HR-verantwoordelijke. Samen met directie zal je instaan voor verschillende HR administratieve taken. In deze allround HR-functie bent u het aanspreekpunt voor onze medewerkeers. Je bewaakt nauwgezet het personeelsbeleid en werkt nauw samen met externe dienstverleners: sociaal secretariaat, uitzendkantoren,… Je verzorgt de personeelsadministratie van A tot Z: loonadministratie, uurregistratie, verloven, ziektes, personeelsdossiers, contracten, enz. Op strategisch vlak werk je de verschillende HR processen verder uit en implementeer je ze op de werkvloer. Zo coördineer je o.a. aanwervingen, opleidingen, evaluaties,… en ondersteun je de leidinggevenden in hun taak. Is deze functie iets voor jou? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar [email protected], t.a.v. Pieter Gaukema van Personeelsadviesbureau Goelen. Je kan rekenen op onze discretie.

  • Finance Controller (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een tijdelijke Finance Controller aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter de ambacht kan zorgen voor de juiste cijfers? Adient verwacht een correcte financiële managementrapportering en je verzekert de juistheid van de financiële informatie van de plant. Je voert zelfstandige financiële analyses uit en stelt analyserapporten op. In samenwerking met de Finance manager stel je budgetten en forecasts op.

  • Health, Safety, Environment and Improvements manager (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze boeiende functie is je hoofdtaak het coördineren van continuous improvement- en HSE-projecten, zowel in de site van Gent als Eke. Je identificeert waar ruimte voor verbetering is en implementeert effectieve oplossingen, zodat de operationele en strategische doelen van de organisatie kunnen behaald worden, dit alles binnen een veilige werkomgeving. De professionele partners bevinden zich in operations, op groepsniveau, maar kunnen ook externe partijen zijn. Je rapporteert in deze functie aan de kwaliteitsmanager en maakt deel uit van het CPBW. Gezondheid, veiligheid en milieu: Met jouw excellente kennis van de wetgeving en de best practices, ben je de promotor van een sterk beleid op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu in de organisatie. Je bouwt mee aan een positieve werkomgeving waarin veiligheid prioritair is en alle werknemers zich hierin betrokken voelen. Je werkt mee aan gezondheidsprogramma's en zorgt ervoor dat werknemers tijdig de juiste HSE-opleidingen volgen. De verantwoordelijkheid voor de audits liggen bij jou en je rapporteert HSE-cijfers naar het bestuur. Bij gebeurde incidenten, start je verder onderzoek naar de oorzaak en ga je op zoek naar een oplossing op lange termijn. Je volgt veranderingen in HSE-wetgeving op en zorgt ervoor dat deze toegepast worden in de organisatie. Continuous improvement: Je neemt de leiding over een team van process-specialisten die je inspireert om te streven naar creatieve, innovatieve en excellente oplossingen. Je bouwt een cultuur uit waarin werknemers proactief verbetervoorstellen doen, die actief beluisterd worden. Verder identificeer je de mogelijkheden om te verbeteren in proces en procedures, gebaseerd op kwantitatieve en kwalitatieve data en vertaal je dit naar oplossingen die leiden tot een verhoogde performantie en daling in kosten. Je verzekert ook de stabiliteit door de implementatie van standaard, consistente productiemethodes. Dit kan alleen maar ...

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN MET RIJBEWIJS C (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Plaatsen van ramen en deuren in alu en pvc - Zorgen voor de afwerking van het ramen. - Plaatsen van gordijnbakken en venstertabletten.

  • Tig Lasser (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zoeken we een Tig lasser. Je staat in voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal.

  • Huishoudhulpen regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: EASY LIFE WILRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten regio Sint-Niklaas! Je poetst (stofzuigen, dweilen, ramen lappen,...) bij particulieren thuis.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • JOBSTUDENT KEUKENMEDEWERKER (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: DE KELLE

    Type: Studentenjob

    Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de keuken. Je helpt bij voorbereidende taken, dresseren borden en afwas. Interesse? Solliciteer snel. Je bent vrij één of meerdere dagen in het weekend en/of in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

  • Jobstudent zorg (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: RVT ONZE-LIEVE-VROUW STER DER ZEE

    Type: Studentenjob

    Je staat garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je ondersteunt onze bewoners van het WZC bij hun dagelijkse activiteiten en zorgt dat zij zorg op maat krijgen Je respecteert de eigenheid, behoeftes en privacy van de bewoner Je waakt over de zinvolle dagbesteding en levenskwaliteit van onze bewoners

  • Student bouw - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent die ongeveer 1 dag per week kan werken. Takenpakket is op het depot zelf: Materiaal sorteren. Het maakt niet uit welke dag.

  • FLEXIJOB ONDERHOUDSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Bakkerij Stefaan

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: het afwassen en poetsen en het onderhouden van de atelier en de winkel.

  • Winkelbediende kranten/broodjeszaak (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: HET BROODPUNT

    Type: Flexijob

    We zijn momenteel op zoek naar een flexijob medewerker voor onze kranten-broodjeszaak te Heist-op-den-Berg. Je bereid de broodjes/snacks voor de klanten en staat in voor de voorbereidingen en de reinheid van de koude keuken.

Zoek naar antwoorden van Pix & Motion Filmproduction in sociale netwerken
Look for responds of Pix & Motion Filmproduction in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pix & Motion Filmproduction. Laat een reactie achter voor Pix & Motion Filmproduction. Pix & Motion Filmproduction bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pix & Motion Filmproduction. Leave a respond for Pix & Motion Filmproduction. Pix & Motion Filmproduction on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pix & Motion Filmproduction op de google maps. Adres en contacten Pix & Motion Filmproduction
Location of Pix & Motion Filmproduction on the google maps. Address and contacts of Pix & Motion Filmproduction

Andere gerelateerde bedrijven als come Pix & Motion Filmproduction Pix & Motion Filmproduction: Fontaine L | SALLE AL'TORETTE | Hewlett-Packard Belgium S.A. | MINIT SOLUTIONS | Lahoutte G & J

Other related companies as Pix & Motion Filmproduction: Fontaine L | SALLE AL'TORETTE | Hewlett-Packard Belgium S.A. | MINIT SOLUTIONS | Lahoutte G & J

Pix & Motion Filmproduction is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pix & Motion Filmproduction, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02584503173. Het bedrijf Pix & Motion Filmproduction bevindt zich op het adres: Rue de Flandre 66; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 214,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Advertising films. Producten gemaakt in Pix & Motion Filmproduction zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pix & Motion Filmproduction is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pix & Motion Filmproduction is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pix & Motion Filmproduction, openstaande posities, locatie van Pix & Motion Filmproduction op de kaart.

Pix & Motion Filmproduction is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pix & Motion Filmproduction, company assigned to the tax number BE02584503173. The company Pix & Motion Filmproduction is located at the address: Rue de Flandre 66; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 214,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Advertising films. Products created in Pix & Motion Filmproduction were not found.
The main activity of Pix & Motion Filmproduction is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Pix & Motion Filmproduction is not available. You also can look at reviews of Pix & Motion Filmproduction, open positions, location of Pix & Motion Filmproduction on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pix & Motion Filmproduction, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pix & Motion Filmproduction, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pix & Motion Filmproduction, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pix & Motion Filmproduction, employees, financial statistics.