Vigneron

Contactgegevens Vigneron: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vigneron: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vigneron

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hasseltsesteenweg 78; 3800; Sint-Truiden, België

Telefoon (phone): 011 68 26 82 (+32-011 68 26 82) 011 68 26 82 (+32-011 68 26 82)

Fax (fax): 011 67 42 68 (+32-011 67 42 68) 011 67 42 68 (+32-011 67 42 68)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vigneron: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vigneron"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vigneron"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vigneron, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vigneron. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vigneron, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vigneron. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vigneron
Products information Vigneron

BTW identificatienummer (tax): BE04477447509
Ondernemingsnummer: 2172241210
Hoofdstad (capital): 605,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 800,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Printing - Silkscreen

Product categorie (product category): Advertising clothes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vigneron
(Get full report from official database of BE for Vigneron)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vigneron
Addition kinds of activities for Vigneron

6062. Staat krediet unies | State credit unions
804100. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors
23940201. Doek, druppel (stof): gemaakt van aangekochte materialen | Cloth, drop (fabric): made from purchased materials
25420100. Postkasten, postrekken en aanverwante producten | Postal lock boxes, mail racks, and related products
30530103. Smeerhouders, leer | Grease retainers, leather
73749905. Optische scan data service | Optical scanning data service

Werken bij Vigneron: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vigneron: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vigneron. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vigneron. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Neuhaus

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken als productie medewerker. Je voornaamste taken zijn het inpakken van chocolade in dozen aan de lopende band en het afrapen van pralines die machinaal geproduceerd zijn. Verder sta je soms ook in voor het plooien van karton. Je werkt snel en nauwkeurig. Goederenbehandeling Etiketteren Inpakken

  • wegenwerker (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert grondwerken uit. Het werk gebeurt buiten op de werven Je maakt deel uit van een ploeg waarvan de samenstelling varieert naargelang de werkzaamheden Je plaats elektrische kabels en telefoonkabels Je plaatst rioleringen Je voert wegenwerker uit langs autosnelwegen

  • Grondwerker (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Borgloon zijn wij op zoek naar een grondwerker 

  • Administratief Medewerker Luchtvracht (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de dagelijkse administratieve taken van het bedrijf, u zorgt mee voor de bookings. U volgt dossiers van de klanten (grote luchtvaartmaatschappijen) volledig zelfstandig op van A-Z, zowel administratief als in contact met de klanten zelf. Hiervoor staat u ook dagelijks in contact met de klanten: per telefoon, e-mail en fax en dit zowel in het Engels, Frans als Nederlands. U werkt in een klein maar zeer dynamisch team dat samen naar streeft naar een snelle en kwalitatieve dienstverlening.

  • Uitvoerend architect - projectleider (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitvoerend architect voor onze klant te regio Keerbergen krijg je een zeer divers takenpakket toegewezen: Je heb de leiding over enkele projecten in uitvoering en je doet tevens alle opvolgingen voor deze projecten. Je voert jouw taken zowel uit vanuit het bureau te Keerbergen als ter plekke op de werven zelf. De ontwerpfase van het project wordt door collega's gedaan maar jij zorgt wel voor de uitwerking van de definitieve architecturale ontwerpen en je zorgt er tevens voor dat deze verder ontwikkeld worden tot uitvoeringsdossiers. Je houdt regelmatig vergaderingen met het team van architecten en stuurt hen aan op het gebied van tekenwerk. Je houdt tevens vergaderingen met de verschillende aannemers en de klanten. Je waakt over het budget van de werken en doet aanpassingen waar nodig.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (voltijds) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Lauwe (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Jobstudent automechanieker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Door je passie voor vrachtwagens en oog voor kwaliteit zal je voortdurend bijleren. Je spreekt en begrijpt goed Nederlands. De klant verwacht dat je de juiste diagnose kan stellen. In het begin wordt je begeleid bij herstellingen van vrachtwagens of camionetten. Na verloop van tijd zou je dit alleen kunnen. Daarnaast sta je ook in voor zowel klein als groot onderhoud van de wagens als het onderhoud van de werkplaats.

  • Zaterdaghulp Zara Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Verkoopster - Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Chocolatier DUMON

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de verkoop van alle soorten chocolade en pralines en andere soorten chocolade in onze zaak te Brugge . Wij hebben ook eveneens talrijke buitenlandse klanten waarvoor bestellingen moeten klaargemaakt worden en bvb. pralines moeten ingepakt worden.

  • OOST-VLAANDEREN - Verkoper/Verkoopster Oudenaarde (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Krëfel

    Type: Vaste Job

    Uw functie: Als gedreven voltijdse verkoper informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Oudenaarde. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Uw profiel: Je bent klant- en servicegericht en hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk Wij bieden: Een interessante en veelzijdige functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je werkt in een aangename werksfeer.Een motiverend salarispakket in overeenstemming met uw toegevoegde waarde.

  • Elektrisch- tekenaar / werkvoorbereider (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VENTILEC

    Type: Vaste Job

    We bieden een zeer brede en gevarieerde job aan : Je takenpakket ziet er als volgt uit : opmaak en ontwerpen van electrische installaties en borden in E-Plan en AUTOCAD opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie opmaak en ontwerpen van software voor complete installaties ( beperkt ) opmaak P&ID en instrumentatielijsten contacten met klanten en leveranciers , opmaak van bestellingen voorbereidend werk voor de bordenbouwers , desgevallend meewerken voorbereidend werk en begeleiding van de (service) monteurs op de werf , desgevallend mee interveniëren organiseren keuringen opmaak technische documentatie naar het electrische aspect toe indien kennis en interesse : IT verantwoordelijke ( opzet nieuwe software of nieuwe PC's )

Zoek naar antwoorden van Vigneron in sociale netwerken
Look for responds of Vigneron in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vigneron. Laat een reactie achter voor Vigneron. Vigneron bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vigneron. Leave a respond for Vigneron. Vigneron on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vigneron op de google maps. Adres en contacten Vigneron
Location of Vigneron on the google maps. Address and contacts of Vigneron

Andere gerelateerde bedrijven als come Vigneron Vigneron: RUSTHUIS ST.JOZEF | FIEVET PIERRE | Delfosse R | VOYAGES L'ELAN | Allison

Other related companies as Vigneron: RUSTHUIS ST.JOZEF | FIEVET PIERRE | Delfosse R | VOYAGES L'ELAN | Allison

Vigneron is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vigneron, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04477447509. Het bedrijf Vigneron bevindt zich op het adres: Hasseltsesteenweg 78; 3800; Sint-Truiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 605,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 800,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Advertising clothes. Lijst met producten zijn Printing - Silkscreen.
De hoofdactiviteit van Vigneron is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vigneron is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vigneron, openstaande posities, locatie van Vigneron op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vigneron is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vigneron, company assigned to the tax number BE04477447509. The company Vigneron is located at the address: Hasseltsesteenweg 78; 3800; Sint-Truiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 605,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 800,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Advertising clothes. List of products are Printing - Silkscreen.
The main activity of Vigneron is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vigneron is not available. You also can look at reviews of Vigneron, open positions, location of Vigneron on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vigneron, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vigneron, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vigneron, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vigneron, employees, financial statistics.