Vermarc Sportswear

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Vermarc Sportswear
Private companiesMetal Mining • Vermarc Sportswear

Contactgegevens Vermarc Sportswear: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vermarc Sportswear: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vermarc Sportswear

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Olivierstraat 95; 3111; Rotselaar (Wezemaal), België

Telefoon (phone): 016 58 19 18; 016 58 22 70 (+32-016 58 19 18; 016 58 22 70) 016 58 19 18; 016 58 22 70 (+32-016 58 19 18; 016 58 22 70)

Fax (fax): 016 58 08 43 (+32-016 58 08 43) 016 58 08 43 (+32-016 58 08 43)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vermarc Sportswear: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vermarc Sportswear"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vermarc Sportswear"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vermarc Sportswear, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vermarc Sportswear. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vermarc Sportswear, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vermarc Sportswear. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vermarc Sportswear
Products information Vermarc Sportswear

BTW identificatienummer (tax): BE01189239501
Ondernemingsnummer: 4469482421
Hoofdstad (capital): 122,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 255,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Sports goods - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Advertising clothes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vermarc Sportswear
(Get full report from official database of BE for Vermarc Sportswear)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vermarc Sportswear
Addition kinds of activities for Vermarc Sportswear

235301. Uniforme hoeden en petten | Uniform hats and caps
10410202. Gouden ertsmalen | Gold ore milling
28190100. Elements | Elements
28349902. Druggists 'preparaten (farmaceutica) | Druggists' preparations (pharmaceuticals)
32550100. Kunststof vuurvaste materialen | Plastic refractories
35410208. Honing- en lapping machines | Honing and lapping machines
50850801. Abrasives | Abrasives
59410700. Team sportuitrusting | Team sports equipment
73810101. Pantserdiensten | Armored car services

Werken bij Vermarc Sportswear: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vermarc Sportswear: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vermarc Sportswear. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vermarc Sportswear. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectcoördinator groenpolen (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je staat in voor de coördinatie van het stadsaandeel van de uitbouw en ontwikkeling van de groenpool Parkbos, Vinderhoutse Bossen en Oud Vliegveld en Gentbrugse meersen. Je werkt actief samen met de betrokkenen en respecteert de gemaakte afspraken met de collega’s en andere overheden en volgt de uitvoering ervan op Je treedt op als vertegenwoordiger van de stad in diverse intergemeentelijke project-, werk- en stuurgroepen; Een grondige rapportage aan jouw leidinggevende, het management, het college en de gemeenteraad over de voortgang en de ontwikkeling van de groenpolen hoort hier natuurlijk ook bij; Je communiceert actief over de voortgang aan bewoners, gebruikers, middenveldorganisaties, Minaraad en Gecoro; Bewaken van het budget en zoekt naar financieringsmogelijkheden? Je doet niets liever!; Na het project zorg jij ervoor dat het onderhoud en het beheer van de groenpool wordt opgevolgd in overleg met de betrokkenen.

  • monteur/polierder m/v (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    kennis lassen cnc instellen mechanische vormingstechnieken automechanica is een pluspunt (indien achtergrond metaal basis kennis is dit ook voldoende) u kan fysiek werk aan u hebt ervaring in polieren frezen boren u kan zelfstandig en ordelijk werken u hebt inzicht naar oplossingen ..

  • Operator/lijnverantwoordelijk (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar een Operator - Lijnverantwoordelijke. Taken: Opstarten, instellen, afsluiten van de machines Oplossen van problemen Opvolgen van de medewerkers om zo de werking van de lijn te kunnen garanderen Opvragen van productievoorraad en verpakkingsmateriaal Bijsturen van de medewerker + opvolgen van een 5-tal mensen. Het gaat hier om 70% aansturen van je team en 30% zelf meewerken in de productie U werkt van maandag tem vrijdag en dit in 2 ploegen. Vroege ploeg: maandag tem donderdag: 5u - 13u vrijdag: 5u - 12u Late ploeg maandag tem donderdag: 12u55 - 21u10 vrijdag 11u55 - 18u55

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • DRINGEND Student gezocht - charcuterie afdeling - supermarkt Zele - 18+ (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Zele zijn we op zoek naar een student voor de charcuterie afdeling. Je werkt enkele dagen in de maand augustus. heb je ervaring? Dan is dat mooi meegenomen! Zo niet, krijg je zeker een opleiding hiervoor!

  • Studenten begeleiding stadstour + minigolf (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan richting een monument. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het monument. Aan de hand van een scoreblad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • Metselaars (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: VEILIGHEID ADVIESBUREAU VAB

    Type: Vaste Job

    Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

  • Financieel Adviseur Vermogensopbouw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Financieel Adviseur Vermogensopbouw heb je volgende verantwoordelijkheden: onthaal en begeleiden van de klanten; je brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie over aan prospecten en klanten; je draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten; je ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast; je neemt pro-actief contact op met klanten en u bevordert hun gebondenheid; je verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • Project engineer (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als project engineer zal je deel uitmaken van een stabiel team. Je zal instaan samen met het team voor het helpen ontwerpen en verbeteren van de productielocaties. Je takenpakket bestaat uit onderstaande taken: Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe processen. Dit zodanig dat ze aansluiten op de bestaande productiesystemen. Je verleent support aan de productieafdelingen. Je voort analyses uit, maakt verbetervoorstellen op. Je gaat in onderling overleg met interne en externe stakeholders. Je vertaalt de wensen vanuit de productie naar een technisch ontwerp. Dit ontwerp wordt uitgevoerd door externe programmeurs. Je beheert zelfstandig automatiseringsprojecten, van coördineren tot oplevering. Je denkt proactief mee over de standaardisatie van de processen.

  • Therapeut (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669725-inline.html?cid=Partner_VDAB U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • Leercontract Bristol Sint-Pieters-Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Leercontract

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

Zoek naar antwoorden van Vermarc Sportswear in sociale netwerken
Look for responds of Vermarc Sportswear in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vermarc Sportswear. Laat een reactie achter voor Vermarc Sportswear. Vermarc Sportswear bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vermarc Sportswear. Leave a respond for Vermarc Sportswear. Vermarc Sportswear on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vermarc Sportswear op de google maps. Adres en contacten Vermarc Sportswear
Location of Vermarc Sportswear on the google maps. Address and contacts of Vermarc Sportswear

Andere gerelateerde bedrijven als come Vermarc Sportswear Vermarc Sportswear: Schilder- en Decoratiewerken Rik Allary-Casier BVBA | CITIBANK | JEAN-PAUL CORNETTE | MARIE HELENE SAVAT | PRESS SHOP

Other related companies as Vermarc Sportswear: Schilder- en Decoratiewerken Rik Allary-Casier BVBA | CITIBANK | JEAN-PAUL CORNETTE | MARIE HELENE SAVAT | PRESS SHOP

Vermarc Sportswear is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vermarc Sportswear, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01189239501. Het bedrijf Vermarc Sportswear bevindt zich op het adres: Olivierstraat 95; 3111; Rotselaar (Wezemaal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 122,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 255,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Advertising clothes. Lijst met producten zijn Sports goods - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Vermarc Sportswear is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vermarc Sportswear is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vermarc Sportswear, openstaande posities, locatie van Vermarc Sportswear op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vermarc Sportswear is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vermarc Sportswear, company assigned to the tax number BE01189239501. The company Vermarc Sportswear is located at the address: Olivierstraat 95; 3111; Rotselaar (Wezemaal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 122,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 255,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Advertising clothes. List of products are Sports goods - Mfg. & Whol..
The main activity of Vermarc Sportswear is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vermarc Sportswear is not available. You also can look at reviews of Vermarc Sportswear, open positions, location of Vermarc Sportswear on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vermarc Sportswear, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vermarc Sportswear, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vermarc Sportswear, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vermarc Sportswear, employees, financial statistics.