NEW DIFFUSION NV

Contactgegevens NEW DIFFUSION NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEW DIFFUSION NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEW DIFFUSION NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Monnikenwerve 71-73; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 31 23 86; 0800 902 52 (+32-050 31 23 86; 0800 902 52) 050 31 23 86; 0800 902 52 (+32-050 31 23 86; 0800 902 52)

Fax (fax): 050 31 24 06 (+32-050 31 24 06) 050 31 24 06 (+32-050 31 24 06)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEW DIFFUSION NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEW DIFFUSION NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEW DIFFUSION NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEW DIFFUSION NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEW DIFFUSION NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEW DIFFUSION NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEW DIFFUSION NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEW DIFFUSION NV
Products information NEW DIFFUSION NV

BTW identificatienummer (tax): BE09425415039
Ondernemingsnummer: 1643524169
Hoofdstad (capital): 581,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 483,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Textile - Printing

Product categorie (product category): Advertising clothes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEW DIFFUSION NV
(Get full report from official database of BE for NEW DIFFUSION NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEW DIFFUSION NV
Addition kinds of activities for NEW DIFFUSION NV

0723. Crop voorbereiding diensten voor de markt | Crop preparation services for market
27549917. Aandeel certificaten: gravure printing | Stock certificates: gravure printing
36340110. Verwarmingstoestellen, voor elektrische apparaten | Heating units, for electric appliances
51220310. Vitamines en mineralen | Vitamins and minerals
59429901. Boeken, buitenlands | Books, foreign

Werken bij NEW DIFFUSION NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEW DIFFUSION NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEW DIFFUSION NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEW DIFFUSION NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar een administratief assistente voor op de aankoopafdeling, dit voor een tijdelijke opdracht tot minstens eind december. (dit kan ook langer zijn) TAAKOMSCHRIJVING: - Inputten van gegevens

  • RESIDENTIEEL (HULP)ELEKTRICIEN (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je komt in contact met particuliere klanten je beschikt dus over een onberispelijk voorkomen verleden in een jeugdbeweging is zeker en vast een pluspunt! je bent zeer leergierig en staat open om bij te leren van jouw meer ervaren collega's je bent een echte teamplayer en sluit de werkdag graag af met een pilsje op de depot

  • Metser (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bilzen zijn we op zoek naar een metser met ervaring

  • Poetshulp Ramsel V/M (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hasselt en omgeving.

  • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

  • INVENTARISTELLERS GEZOCHT 15/10/2018 (JOBSTUDENTEN OOK WELKOM!) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Kuurne zijn we op zoek naar inventaristellers om te werken op 15/10/2018. Je begint om 7u00 en de duurtijd ligt tussen de 3u en 6u (afhankelijk van hoe snel de inventaris wordt geteld).

  • Financieel administratief medewerker te Dilsen Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Als financieel-administratief medewerker sta je in voor volgend takenpakket: 1) Debiteurenbeheer: - beheer dagelijkse betalingsoverzichten gerelateerd aan afhalingen voor dealers in samenwerking met het dealersupport team; - dagelijks controleren van de ontvangen betalingen van dealers en deze verwerken in het boekhoudprogramma (Navision); - afwijkende betalingen van dealers melden en opvolgen met de financieel coördinator; - opstellen van creditnota's en facturen; - telefonische ondersteuning bieden aan de dealers; - opstellen, versturen en opvolgen van reminders en account statements volgens procedure; - dagelijks opvolgen, onderhouden en uitzuiveren van de klantenaccounts; - dagelijks afpunten van klantenaccounts; - aanmaken van nieuwe klantenfiches en onderhouden van bestaande klantenfiches. 2) Crediteurenbeheer: - controleren van ontvangen aankoopfacturen en toevoegen van achtergrond documentatie; - protesteren van onregelmatigheden in de ontvangen aankoopfacturen; - wekelijks verwerken van aankoopfacturen in Navision; - opstellen en verwerken van intercompany facturen in Navision; - opvolgen van creditnota's waar we recht op hebben; - aanmaken van nieuwe leveranciersfiches en onderhouden van bestaande leveranciersfiches; - voorbereiden van de betalingen naar onze leveranciers; - voorbereiden van intercompany betalingen; - voorbereiden van de klantenomzetoverzichten en deze doorsturen naar Watkins USA; - wekelijks beheer van de kas en het kasboek; - opmaken van de maandelijks service fee invoice voor Watkins USA; - dagelijks verwerken en opvolgen van de accomodation account en het geven van tijdige feedback hierover; - controleren van expense rapporten en vergelijken met bijgevoegde documenten. 3) Algemene boekhouding en diversen: - voorbereiden van de maandelijkse financiële afsluiting; - verwerken en verdelen van de dagelijkse post; - dagelijks beheer van de gezamenlijke finance mailbox;

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Bornem-Puurs-Willebroek (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • HR-freelancers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit HR ondersteunen wij klanten bij het spotten, ontwikkelen en optimaal benutten van talenten. We doen dit onder andere via werving en selectie van de juiste mensen, het opzetten van een sterk employer brand, het uitvoeren van assessment en development centers en coaching van medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat HR op wieltjes loopt door klanten te ondersteunen bij de opstart, uitbouw en verzorging van hun HR-beleid. Als ervaren HR verantwoordelijke/ Business partner of HR consultant treed je op als HR aanspreekpunt en –partner voor (KMO) zaakvoerders of HR Managers. Jouw HR commitment draagt bij tot betere bedrijfsresultaten. Je brede ervaring én interesse in diverse domeinen binnen HR stellen je in staat om als HR-verantwoordelijke diverse HR - projecten en taken te realiseren bij en in samenwerking met onze klanten: selectie en behoud van medewerkers, competentiemanagement, medewerkerstevredenheid, verbetergroepen en autonome teams, teambegeleiding, individuele coaching, opleiding. Je belangrijkste focus is enerzijds om bij onze klanten HR inzichten bij te brengen en toe te passen, ter ondersteuning van het management, anderzijds om de medewerkers optimaler te laten functioneren.

  • Franchisenemer Healthy Food | CopperBranch (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Pas opgestart in 2015 in Canada, openden daar al 25 restaurants en staan er meer dan het dubbel aantal openingen in de steigers. COPPER BRANCH is hot, en binnenkort ook buiten Canada want het concept waait nu uit naar alle uithoeken ter wereld. Er staat een kapitaalkrachtige machine achter deze franchiseformule, die snelle restauratie aanbiedt op basis van enkel lekkere, verse en gezonde plantaardige voeding. WijzeRaven rekruteert voor de Benelux, we zoeken ondernemende managers die oprecht geloven in gezonde voeding en die in staat zijn een team medewerkers enthousiast te coachen. Geen diplomavereisten nodig, wel een eigen kapitaalinbreng van 120 à 150K.

Zoek naar antwoorden van NEW DIFFUSION NV in sociale netwerken
Look for responds of NEW DIFFUSION NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEW DIFFUSION NV. Laat een reactie achter voor NEW DIFFUSION NV. NEW DIFFUSION NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEW DIFFUSION NV. Leave a respond for NEW DIFFUSION NV. NEW DIFFUSION NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEW DIFFUSION NV op de google maps. Adres en contacten NEW DIFFUSION NV
Location of NEW DIFFUSION NV on the google maps. Address and contacts of NEW DIFFUSION NV

Andere gerelateerde bedrijven als come NEW DIFFUSION NV NEW DIFFUSION NV: KBC | COLLEYE | DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE | Chappel Vincent | J.P. VANDEWYNCKEL

Other related companies as NEW DIFFUSION NV: KBC | COLLEYE | DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE | Chappel Vincent | J.P. VANDEWYNCKEL

NEW DIFFUSION NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NEW DIFFUSION NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09425415039. Het bedrijf NEW DIFFUSION NV bevindt zich op het adres: Monnikenwerve 71-73; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 581,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 483,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advertising clothes. Lijst met producten zijn Textile - Printing.
De hoofdactiviteit van NEW DIFFUSION NV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEW DIFFUSION NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEW DIFFUSION NV, openstaande posities, locatie van NEW DIFFUSION NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NEW DIFFUSION NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is NEW DIFFUSION NV, company assigned to the tax number BE09425415039. The company NEW DIFFUSION NV is located at the address: Monnikenwerve 71-73; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 581,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 483,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advertising clothes. List of products are Textile - Printing.
The main activity of NEW DIFFUSION NV is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NEW DIFFUSION NV is not available. You also can look at reviews of NEW DIFFUSION NV, open positions, location of NEW DIFFUSION NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEW DIFFUSION NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEW DIFFUSION NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEW DIFFUSION NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEW DIFFUSION NV, employees, financial statistics.